d
FIrat aydinus fb macindaki sikandal yonetiminden sonra bu hafta hemen maca atandi, mesaji anlayan var mi?
fenere 7 sarı kart ikisi kırmızıya döndü Beşiktaşa tek sarı kart
skandal yönetim derken adamlar 9 kişiyken bize gol attılar. Takımın yarısı sarı kartlıydı
skandal yönetimi bizemi fenere karşımı yaptı

dokuz kişilik fenerin üstüne gidemedik elimizdeki maçı verdik tabi hakem Beşiktaşı doğradı.
kandırın kendinizi böyle.
Başak maçındada 18 dakikada 3 golü cüno atmıştır bize. Hani maçı manuple etmek istese öyle bir şans bile tanımadık
şu iki maçın tek suçlusu takımdır. Başak maçında varlık bile gösteremedi fener maçındada elindeki maçı
beraberliğe getirdi fener bizi öyle yakalasa beşlik yapardı. biz iki maçta 5 puan kaybettikse bunda
en az suçlu olanlar hakemler malesef. Bu takım silkelenip kendine gelmezse daha çok hakemlere mazeret bulursunuz.
mesela maçın daha başında GG nin lense yaptığı penaltıydı arkadan itiyor ceza sahasında hakem devam dedi
ozinin rvp ye yaptığı gene maçın başında direk sarıydı hakem es geçti. sonrasında salihe yaptığıyla ikinci sarıdan atılabilirdi.
işinize geleni görüyor gelmeyeni görmüyorsunuz ha tetikçiliğe çıkmış bir hakem dediklerimi yapardı normal yönetimle verilmezdi
tabiki. yani fırat tetikçiliğini yapsaydı biz onun eline fırsat verdik. Bu arada fırattan tiksinirim. Onu savunduğum falan yok
sadece takıma çok kızgınım ve takımın böylesine hatasını hakeme kesmenize anlam veremiyorum.
Maçı aldığında şampiyon oluyorsun ya bu kadar umursamazlık olmaz eline helva gibi fener düşmüş bitir işini ama
ne yaptılar 9 kişilik takımdan baskı yediler o maçı beraberliğe getireceğine fenerin bile ümidi yoktu.
bu kadar aptalca bir puan kaybını sindiremiyorum. burda birde hakem dediğinizde anlamıyorum neyi temize çıkartma çabası bu.
düdük hakemin ağzında maçı bitiriyor orda bomboş kaleye orta yapılıyor cenk seyrediyor. quaresma taliscaya verse boş kaleye sokacak topu
o gidip kaleciye nişanlıyor her zamanki gibi şimdi hakem deyip bunlarımı kurtarayım.
şimdi çıkacaklar hiç bir mazerete sığınmadan 4 maçıda koyup geçecekler kendi pisliklerini temizleyecekler.
bu kadar rahatlık olmaz.