Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171472 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi İsmail Özyurt

atarız atarız hatta karizma bile atar bu hafta
Ne yaptın @tangaz inşallah karizma buraları okumuyordur.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Ne yaptın @tangaz inşallah karizma buraları okumuyordur.  :evillol:

aslında okusa iyi olur burda bilinçli çok insan var ve doğru bilincin q7 satışı>gelecek para>yeni oyuncular denklemi üzerinden yürüdüğünü görür ve çok sevdiği beşiktaşa nasıl hizmet etmesi gerektiği kanaati oluşur  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

tam q7 biraz ehilleşti dedik geçen sene , tuttu Portekiz Avrupa şampiyonu oldu , q7 de finalde 120 dakka oynayınca conta yaktı egosu , yama tutmaz oldu. Geçen yıl sosa vuvurdu frikiği q7 topun başına gelmezdi bile. bu sene sosa dursa talisca yerine onu taciz ederdi kesin :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kiminle bağlantılı olursa olsun bu saatten sonra başakşehir trabzon gibi takımlara oyuncu verip kıyak yapılmasını istemiyorum. Seneye büyük ihtimal trabzon ile şampiyonluk yarışı içinde oluruz tolgay,töre,inler boş oyuncular değil ersun yanalın elinde lige damga vurabilirler trabzonla yönetim bazında iletişimimiz olsada taraftar bazında böyle bir iletişim yok hatta ellerinden gelen çirkefliğide yapıyolar kıyak yapıp başakşehir gibi başımıza bela etmeyelim pektemeği zorla verdik ufakda olsa katkısı oldu başakşehire şimdi ensemizde bittiler.

Başından beri söylüyoruz, beğenmediğimiz gönderdiğimiz adamlar basımıza bela olabilir diye . Örnek: Pektemek 6 puan aldırdı tek basına Basaga.  Bu oyuncuları Ersun Hoca'ya göndermek yerine yurt dışında talipler bulmalıyız.

Çevrimdışı atakan eraslan

aslında okusa iyi olur burda bilinçli çok insan var ve doğru bilincin q7 satışı>gelecek para>yeni oyuncular denklemi üzerinden yürüdüğünü görür ve çok sevdiği beşiktaşa nasıl hizmet etmesi gerektiği kanaati oluşur  :money:

q7 nin cv deki o al-ain macerası durdukça parası bol ama ligi uyduruk takımlar almaz kendisini maalesef. çünkü adam oraya gidince o kadar böbürlenir ki kimseye pas vermez. etkisiz elemandan yutan elemana döner, top gelir ama mimkin değil top çıkmaz , çalımla kaleye girip ordan orta kesmeye çalışır

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Sözleşme yenileme olayının pazarlamaya dönük bir hamle olduğunu düşünüyorum. Hazır cv'sinde yakın tarihte Avrupa Kupası şampiyonluğu varken dediğin olur da iyi bir gelir sağlarız inşallah.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Sözleşme yenileme olayının pazarlamaya dönük bir hamle olduğunu düşünüyorum. Hazır cv'sinde yakın tarihte Avrupa Kupası şampiyonluğu varken dediğin olur da iyi bir gelir sağlarız inşallah.

5 yeter de artar bile  :money: rodolfo franco boyko milos bu 4 lüden de 5 gelse toplam 10 milyona güzel bir transfer sezonu geçiririz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı guti10

Kiminle bağlantılı olursa olsun bu saatten sonra başakşehir trabzon gibi takımlara oyuncu verip kıyak yapılmasını istemiyorum. Seneye büyük ihtimal trabzon ile şampiyonluk yarışı içinde oluruz tolgay,töre,inler boş oyuncular değil ersun yanalın elinde lige damga vurabilirler trabzonla yönetim bazında iletişimimiz olsada taraftar bazında böyle bir iletişim yok hatta ellerinden gelen çirkefliğide yapıyolar kıyak yapıp başakşehir gibi başımıza bela etmeyelim pektemeği zorla verdik ufakda olsa katkısı oldu başakşehire şimdi ensemizde bittiler.

Seneye tek rakibimiz Trabzon gibi gözüküyor. Onların da sendromundan faydalanıp yine şampiyon oluruz.

Çevrimdışı benyv-

Seneye tek rakibimiz Trabzon gibi gözüküyor. Onların da sendromundan faydalanıp yine şampiyon oluruz.

Başakşehir çok büyük bir sürpriz olmazsa yine ilk 3'ye olur seneye. Diğer sarıların kolay kolay toparlanacaklarını düşünmüyorum. Ama Avrupa'da iddialı olmak istiyorsak daha iyi alternatiflerimiz olmalı yoksa çok kulvarda yaşlı kadroyla zorlanırız.

Çevrimdışı benyv-

Aynı zamanda Avrupa'da devam etmenin takım üzerindeki olumlu etkilerini de canlı canlı görmüş olduk. Lyon maçına kadar  oyun olarak da sonuçlar anlamında da iyi gidiyorduk. Daha sonra tek kulvarda işimiz daha kolay demiştik, tam tersi çıktı. Tempomuz bozuldu. Geçen sene ilk aşamadan elenmek bize büyük avantaj sağlamıştı, daha sonradan dengemiz bozulmadı.  Hiç korkulmayacak bir rakimiz olduğu için şanslıyız ki %90 biz şampiyon olacağız. Seneye çok daha güvenle gireriz diye umuyorum.

Çevrimdışı arda

Trabzon adamdır. Kendi camialarını yine onlar en deli eleştirir bu yönüyle bize benzer biat kültürü yoktur, gelişmemiştir, gelişmesi teklif dahi edilemez. Şahsen, Trabzonla girilecek bir şampiyonluk yarışının çok keyifli ve mertçe olacağını düşünüyorum.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İhsan

Fikstür avantajını falan kenara bırakalım bu durum artık tamamiyle psikolojik savaş.
Ayakta kalan kazanacak o ayakta kalan mutlaka biz olmalıyız. 3-4 yıllık artık takımın burdan alacağını tek şey 2.lik olmalı  :boxin:

Şampiyonluk Bursa galibiyetinden geçiyor.
Zor olacak.
Başakcity Ümit Özat ile beraber gençleri yenecek galiba.
BU durumda biz 1 puan geride olarak düşmacıl bi ortamda Bursa ile oynayacağız. Bence çok zor geçecek.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Taliscanın olması bence Oğuzhan'ın performansını düşürüyor, Sosa'nın şok presleriyle beraber, savunma yönü epey iyiydi. Talisca'da bu özellikler olmadığından dolayı Oğuzhan hücuma az çıkmak zorunda kalıyor.

Bencede öyle
Talisca Ozinin oyun zekasına ayak uyduramıyor. Taliscaya verdiğin pas geri gelmez.
Sosa ile karşılıklı paslaşmalar mümkündü.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

atarız atarız hatta karizma bile atar bu hafta

Q7 atamaz ama 2tane attırır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Q7 atamaz ama 2tane attırır
Golcülerimiz daha doğru koşular yapsa Q7 hermaç bir tane arttırır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Herkese hayırlı kandiller..Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Ortada çok basit bir matematik var, kendi maçlarımızı kazanmayı başarırsak şampiyon olacağız. Bunan inanmak zorundayız."

- Mario Gomez (11 Nisan 2016)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

"Ortada çok basit bir matematik var, kendi maçlarımızı kazanmayı başarırsak şampiyon olacağız. Bunan inanmak zorundayız."

Peki bu quaresma yı napıcaz Yunus Emre esas onu söyle  :D

Çevrimdışı underworld

Hiç sanmıyorum bize bırakacaklarını. Gökhan İnler yada Gökhan Töre'yi de Trabzon'a yazıyorlar.
O anlamda değil , Ekici gitti onun yerine yazıcı yi ortaya çıkma fırsatı buldu gibisinden

Çevrimiçi COB

Gökhan Töre + Tolgay Arslan + Gökhan Inler = Yusuf Yazici + Okay Yokuşlu

Çevrimdışı underworld

Q7 + inler = yazıcı  için demiş olabilir belki m.usta

Çevrimdışı Orhan_

Herkese hayırlı kandiller..Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle...

Amin. Beşiktaş 10 sene şampiyon olsun üst üste. Sana da hayırlı kandiller...

Çevrimdışı Orhan_

Şu saatten sonra zaten fikstür falan hiç takılmamak lazım. Geleni geçeni yenmekten başka çaremiz yok. Bursa maçını çok iyi çıkarıp, net bir skorla dönersek kalan 3 maç için baya moral olur.

Çevrimdışı murat baltacı

Mümkün değil böyle bir takas olması için üzerine 10 milyonda para almamız lazım tolgay ve inler zaten standardı olan katkısı belli oyuncular biz yeterince faydalanamadık ayrı konu töre desen yazıcı kadar potansiyele sahip bu sene elimizde olsa q7 ye mahkum olmaz şampiyonluk yarışını daha erken bitirebilirdik tamam yusuf yetenekli oyuncu ama daha ne vereceği belirsiz oyun sürekliliğini devam ettirip gelişim gösterecekmi bilemeyiz avrupa farklı bir seviye trabzonda oynadığının çok üzerine çıkması gerek.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hani şu takımı yenemesek şampiyon olmayalım diyenler büyük ihtimal Bursaspor içinde aynı şeyi diyecek.Ama bu sefer haklılar kesinlikle karşında mental anlamda oyuncu anlamında zayıf bir takım olucak bu maçı alacak tek parolamız mental yönümüz.Gerçekten o refleksi gösterip bu maçı da alamıyosak o mentalite yoksa şampiyonluk hakedilmiyor demektir ama benim en ufak bir şüphem yok yeneceğiz!

Etiketler: