Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172760 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Serdar Gürler sakatlanmış ve 2-3 hafta yokmuş :D

hocası mı dövmüş idmanda?

Çevrimdışı mylife1903

Lens orda topu aldı ama faul yaparak.
Biz geride olsak ve fb ye 2 kırmızı vermese kadıköy den o pozisyona faul calardi.
Ozinin hantalligi bizi ilgilendirir, orda arkadan adama cift dalinmasi ise hakemi ilgilendirmelidir.
Ulan zaten iki kirmizi gostermisin, neyin korkusu bu

O pozisyonda durdurup oyunu hasirt diye kirmiziyi verse kim itiraz ederdi usluduran mahmut disinda?

Firatboy etek giysin, dolasmasin etrafta

Oyle bi giris var mi, daha 10sn once atinca da giriyor lens daha sert sekilde. Adriyano kafasina kafasina vurunca beyni akti onun, sacmaladi

Çevrimdışı atakan eraslan

3 tAne penalti var macta
Abunun cekilmesi
Taliskanin itilmesi
Babelin onune yatilmasi
Ben hakem olsam belki gulmekten atlamasam babelin pozisyonuna penalti calardim digerlerine calmazdim.
Ha firatboy hicbirine calmazdi calmadi.

Esas sorun ne biliyormusun dostum , o penaltıyı çalmamasına kimsenin şaşırmaması. Ben biradere dedim ki çalmaz aga çalmaaaaz. Kimse üstünde durmadı diyor ya @Necmi başkan , ondan işte. Kimse üstünde durmuyorsa tribünde zaten bizim penaltı atmak ne haddimize hissiyatı. Biz alıştırıldık abicim , en son hangi derbide penaltı attığımızı unuttum ben. Trabzonda adam topu eller vermez , fener maçında babelinkini vermez. Bir şey bulucaksan hepsine bir şey bulursun , netice istatistik yalan söylemiyor. Beşiktaşın son on yılın derbilerinde yediği toplam kırmızı kartlar ve toplam penaltılarla , rakiplerimizin yediği kırmızı kartlar ve attığı penaltılar. Buna kaleciye faulle karışık yenilen son dakika golleri dahil değil yani , o kısma hiç girmeyeyim(telefon arenadaki son dakika elmander golü ve bu maçtaki emenike faulü) İki senedir birazcık denge geldi , Beşiktaşı hakem kolluyor algısı oturtmaya çalışıyorlar. Biz alıştırıldık zorla buna , şurda da iki isyan edince karamsar negatif pesimist adam muamelesi görmeyelim yani..

Çevrimdışı tangaz

haftalardır yazıyorum operasyonun en sinsicesi yapılıyor die yılların birikimi ile bişey bildiğimiz gördüğümüz için yazıyorduk bunları. çeşme akarken testiyi doldurursun misali kazanırken birilerinin biyerlerin kafasına vuracaksın ki dötleri başlası oynamasın.

bu arada yiğidi öldür hakkını ver demişler. ayı orda orta parmak yapmıyor kimseye yan hakeme dönüp talisca böle yaptı die hakeme derdini anlatıp aklı sıra kart istiyor olmayınca yan hakemin yanına koşup anlatıyor bunu gören fıratta gelip itirazdan sarı veriyor ayı kimseye orta parmak falan yapmıyor. konuyu buraya taşıyan başta @Gokhan- olmak üzere tüm üyelere izah edeyim istedim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Zafer55

Fener maçında babelin pozisyonu dışında  pek sövmedim fırata şahsen.( o da pozisyonun tekrarında)Son dakika golünde fabriye yapılan faulünde çok net görülüp çalınabilecek bir pozisypn olduğunu düşünmüyorum.Lensin oğuzhana yaptığı son faulde ise hakemden çok oğuzhana  kızdım.Adam kaç metre arkandan gelip yetişiyor be çocuk ...ya hızlan yada şut çek daha neyin fantazisini yaşıyorsun  önün açık ve kaleye 15-20 m varken şut çekmeyecende ne zaman çekecen.
  Oğuzhan demişken maçın başında rvp  nim bileğine basması net kırmızı kart...
 Fırat o kartı çıkartsa bugün çok başka şeyler konuşuyorduk.Yada ikinci üçüncü golü atmayı becerebilsek...

Çevrimdışı Gokhan-

haftalardır yazıyorum operasyonun en sinsicesi yapılıyor die yılların birikimi ile bişey bildiğimiz gördüğümüz için yazıyorduk bunları. çeşme akarken testiyi doldurursun misali kazanırken birilerinin biyerlerin kafasına vuracaksın ki dötleri başlası oynamasın.

bu arada yiğidi öldür hakkını ver demişler. ayı orda orta parmak yapmıyor kimseye yan hakeme dönüp talisca böle yaptı die hakeme derdini anlatıp aklı sıra kart istiyor olmayınca yan hakemin yanına koşup anlatıyor bunu gören fıratta gelip itirazdan sarı veriyor ayı kimseye orta parmak falan yapmıyor. konuyu buraya taşıyan başta @Gokhan- olmak üzere tüm üyelere izah edeyim istedim...

Yan hakem veya Volkan Türkçe bilmiyor o zaman, orta parmak demek zor gelmiş.
Aynısını Delgado Cüneyt Çakır'a anlatmaya çalışırken kırmızı kart yemişti, ama Delgado yabancıydı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ardiles

Bak ne güzel söylüyorsun işte dostum , siyasi pankartla çıktı diye. İşte o siyasi pankartla çıkartanlar kimler ise , yarın bahsettiğim şekilde alet edebilirler takımı. Yoksa taraftarı ile ilgisi yok. Taraftar sürmedi cangeleyi sahaya, malatya taraftarı mı teşvik alıp oynadı. Ben de kaçıncı kezdir diyorum zaten ben sakarya antep bursa şu bu nefret etmem , yaptırandan nefret ederim diye. Bu haftaki maçımıza da bu minvalde dikkat çekmeye çalışıyorum, konsantrenin en yüksek olması gereken maç olduğunu söylüyorum. Şampiyonluk Bursa galibiyeti ile tamamdır diyorum, kasımpaşadır anteptir Osmanlıdır bu tip bir karmaşa için daha müsait maçlar değil Bursa maçı müsait. Ha hiç bişi olmaz çıkar yener geliriz , Eskişehiri , Trabzonu son maçlarda yenip şampiyon olduğumuz gibi. Ama bizim bir beraberlik hakkımız dahi yok, ful konsantre ve dikkatli olmamız lazım onu diyorum. Anlaştığımızı sanıyorum.

ne yazdığını unutmamış olsan aslında daha kolay anlaşabiliriz. beşiktaş haricinde 126 profesyonel kulübü tehdit unsuru görüyorsun. ankaragücü sakarya kocaeli vs. bütün kulüpler potansiyel tehlikeyse hepsini kapatalım kendi kendimize oynayalım. böyle bir niyetimiz yoksa ve hepsi birbirinin aynısı ise, sakarya ankaragücü vs. dipte kalmalarını temenni etmenin gerekçesi ne ola ki? operasyon endişesiyle panik halindemi yazıyorsun bilmiyorum.

sezon başından beri hakemler her maçta hata yapıyor. aleyhimize olanlarda var lehimize olanlarda! şuna çok yapıldı buna az yapıldı muhasebesine başlarsak işin içinden çıkamayız. operasyon yapılsaydı kartlar havada uçuşurdu, paniklemeyelim. ince ince müdahaleler yapılıyor mu? yetmez ama evet. peki bu müdahaleler oyuncuların amorti edemeyeceği seviyede mi? hayır.

quaresmanın müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine etkisiz şut çekmeyi tercih etmesinin ötesinde bir müdahale değil. q7 nin harcadığı sadece tek bir pozisyondan örnek verdim. 2. 3. pozisyonları ezdiğinde kendi oyuncularımızın hakemden çok daha büyük etkisi oluyor. sadece quaresma değil tüm oyuncular dahil.

Çevrimdışı tangaz

Yan hakem veya Volkan Türkçe bilmiyor o zaman, orta parmak demek zor gelmiş.
Aynısını Delgado Cüneyt Çakır'a anlatmaya çalışırken kırmızı kart yemişti, ama Delgado yabancıydı.

cücünün yanlışını buraya aktarmak doğru değil volkan yan hakeme 35 metre mesafede o uğultuda sesini duyuramaması ile önce işaretle anlatmaya çalıştı sonrada yanına gitmesi ve şikayeti şeklinde gelişti olay. ayı da olsa gördüğümü söyleyeyim de kamuoyu yanlış bilgilendirilmesin  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

ne yazdığını unutmamış olsan aslında daha kolay anlaşabiliriz. beşiktaş haricinde 126 profesyonel kulübü tehdit unsuru görüyorsun. ankaragücü sakarya kocaeli vs. bütün kulüpler potansiyel tehlikeyse hepsini kapatalım kendi kendimize oynayalım. böyle bir niyetimiz yoksa ve hepsi birbirinin aynısı ise, sakarya ankaragücü vs. dipte kalmalarını temenni etmenin gerekçesi ne ola ki? operasyon endişesiyle panik halindemi yazıyorsun bilmiyorum.

sezon başından beri hakemler her maçta hata yapıyor. aleyhimize olanlarda var lehimize olanlarda! şuna çok yapıldı buna az yapıldı muhasebesine başlarsak işin içinden çıkamayız. operasyon yapılsaydı kartlar havada uçuşurdu, paniklemeyelim. ince ince müdahaleler yapılıyor mu? yetmez ama evet. peki bu müdahaleler oyuncuların amorti edemeyeceği seviyede mi? hayır.

quaresmanın müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine etkisiz şut çekmeyi tercih etmesinin ötesinde bir müdahale değil. q7 nin harcadığı sadece tek bir pozisyondan örnek verdim. 2. 3. pozisyonları ezdiğinde kendi oyuncularımızın hakemden çok daha büyük etkisi oluyor. sadece quaresma değil tüm oyuncular dahil.

ne yazdığımı unutmadım, ve evet hepsi bu takımların potansiyel tehlike. Sakaryayı biliyorum diye konuya dalıyorsun sonra eskişehir yancıdır evet diyip geçiyorsun. bi eskişehirli de buna cebap verse ona ne diyeceksin? ben gayet anlaşılır birşey söylüyorum, anadolu takımları her zaman manipüle edilebilir güçlüler tarafından. sen sakaryayı bunun içinden çekip ayırmak istiyorsan ayır ben ayırmam. aynen de operasyon endişesiyle yazıyorum, çok operasyona şahit olduk. samsun faciası da bir operasyon, e samsunspor da diktir kuyruğu indirmez kimseye desin samsundan birisi. samsun nerde şimdi? samsun gider sakarya gelir, istanbulspor 2003-2004 de operasyonun daniskasını yaptı bize samsun maçının ardından dün gibi hatırlıyorım o maçı da. hepsi bir sakarya samsun ankaragücü bursa anadolu takımının adı değişir sadece değişmeyense küçük gariban kulüplerin Beşiktaşa karşı o anki konjonktürde hangisi müsaitse onun kullanılmaya çalışıldığıdır. hepsi kapatalım bu kulüpleri demek ne demek, operasyon yaptırtma kendine diyorum yapabildiğin kadar bu kadar açık birşey söylüyorum. senin timsah diye lakap takılan kulübün timsahı mususiden geliyor hepi topu çapı bu bu takımların. intertotoda iki tur atlayıp mususi sevincini kendine lakap yapan adamlar mı Beşiktaşın dengi olacak da ben onlardan nefret edicem. yaptıranlarla mücadele ederim diyorum, daha da uzatmicam bu konuyu. beter olsunlar düştükleri yerde kalsınlar , isim değiştirip karşımıza gelsinler yeni malatya olsun adları benim pek umursadığım kulüpler değiller.

Çevrimdışı tangaz

bu arada hakem hatasıdır telafi ederiz ne var ki demek doğru değil mesela hakem hatasıyla ts maçını neredeyse veriyorduk uzatmada atiba reis resmen ipten aldı bizi o gün şans yanımızda olmasa idi şuan 2. sıradaydık...

Çevrimdışı abdusta

Bir tahmin!!

Beşiktaş önümüzdeki sene  4-2-3-1 ve iç sahada  4-4-2 oynamayı planlıyor

4-4-2 versiyonunda olabilecek kadro

G.G -Marcelo -Sosiç(xx kronik transfer)-Caner

Babel-Oguzhan-Atiba-Adriano

Gomez-Dembaba(Talisca)

Saygılar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu cezalara sevklere karşı savunmalarımız hep geç ve yetersiz. Adaletin tek bize karşı uygulanması da ayrı facia.
Futbolcum yaptıysa cezasını çeksin olayına katılmıyorum.  Çünkü bi yerde ceza hukuku sadece bana en maksimumda kullanılıp diğerine "aslında iyi çocuktur" veya "bu adam bunu hep yapıyor" ile gargaraya getiriliyorsa ben o cezayı kabul etmiyorum. Gerekli uyarı kenara çekilip yapılır zaten. Ama bu Talisca konusunda olayı tahrikiyle başlatan Volkan üzerine gidilmeli olayda bu noktaya yoğunlaşılmalıdır. Herkese eşit uygulanacaksa her türlü cezaya eyvallah. Gerisi benim gözümde boş romantizimdir.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ardiles

bu arada hakem hatasıdır telafi ederiz ne var ki demek doğru değil mesela hakem hatasıyla ts maçını neredeyse veriyorduk uzatmada atiba reis resmen ipten aldı bizi o gün şans yanımızda olmasa idi şuan 2. sıradaydık...

bu türden hatalar her takıma yapılabiliyor abi. kimisi çıkarıyor kimi çıkaramıyor.

Çevrimdışı 38life

2 gün oldu hala maçı konuşuyoruz. Bence yeter. Önümüze bakalım artık. Bursa maçını konuşalım.

Çevrimdışı 38life

Bir tahmin!!

Beşiktaş önümüzdeki sene  4-2-3-1 ve iç sahada  4-4-2 oynamayı planlıyor

4-4-2 versiyonunda olabilecek kadro

G.G -Marcelo -Sosiç(xx kronik transfer)-Caner

Babel-Oguzhan-Atiba-Adriano

Gomez-Dembaba(Talisca)

Saygılar

1 maç farklı diğer maç farklı formasyonla oynayan bir takım var mı dünyada? Ben bilmiyorum açıkçası. Sağlıklı birşey olduğunu da düşünmüyorum. Bir formasyon seçilmeli ve tüm sezon o oynanmalı. Oyuncular değişebilir ama sistem belli olmalı.

Çevrimdışı Gokhan-

cücünün yanlışını buraya aktarmak doğru değil volkan yan hakeme 35 metre mesafede o uğultuda sesini duyuramaması ile önce işaretle anlatmaya çalıştı sonrada yanına gitmesi ve şikayeti şeklinde gelişti olay. ayı da olsa gördüğümü söyleyeyim de kamuoyu yanlış bilgilendirilmesin  :bandit:

Yav karşıdakiler adaletli olduktan sonra malzeme bol, ana bacı sövmeside mi gol değil?
Persie homosunun kupa maçında görüntüleri vardı onlara da bir şey çıkmadı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı AmaralGürses

evet arkadaşlar gerçekten şu fb maçı saçmalığını unutalım artık. Bunlara en iyi ders şampiyonluk olur işi gücü bırakıp sadece bizi konuşuyorlar daha hala... zenginin malı züğürtün çenesini hesabı  :evillol:
hepinizi bursa maçı topikine davet ediyorum.
gs maçına kıyasla bilet fiyatlarını %60 kadar indirmişler full çektirmeye çalışacaklar stada herhalde gerçi sanmıyorum yine de dolmayabilir.
stad ne kadar dolu olursa o kadar işimize gelir diye düşünüyorum, bu maçta bursa seyircisi destekten çok zarar verir takımına.
hele erken skor falan bulursak maç yarım kalabilir.

hakem hataları herkese var.. o yüzden on yıldır hangi derbide biz kaç kırmızı görmüşüz kaç penaltı atmışız istatistiği orantısız işliyor anlamadım ki. bu liglerde hakemden gol yiyen başka takım varmı arkadaşlar, lider olup şampiyonluk kovalayıp da doğrucu davut bir hakem tarafından 5 kırmızı gören hangi takım var? kart göster işareti yaptı diye bşr derbide kırmızı gören var mı başka? çizgiye bastın basmadın diye atsa ya halis mesela emre belözü? felipe melo gibi adam bir sezonu kart cezasız bitirirken ozi ikide bir niye cezalı duruma düşüo blri izah etsin allah rızası için ? hakem hataları herkese oluo da birazcık denge olunca niye Beşiktaşı hakem kolluyor diye ağlaşıyorlar? hepsini boşver şerefli ikincilikler lafı niye çıktı yahu o zaman? bizim çalınan şampiyonluğumuz yok biz ağlak camiamıyız? ne diyorsunuz anlamıyorum gerçekten

Çevrimdışı ardiles

@atakan eraslan yönetim konuyla sessiz sedasız ilgileniyordur. beklediğimiz tarzda olmayabilir biz istiyoruz savaş baltalarını çıkarsınlar ses getirsinler yüreğimize su serpsinler... imkanı olsaydı yaparlardı. demekki bazı hassas dengeler var.

Çevrimdışı Egos

futbolcu yaptıysa cezasını çeksin, ama bu kurul ipin ucunu kaçırdı. tetikçiliğe döndü olay, büyük takımlara doğrudan gücü yetmiyor, dolaylı yoldan önlerini kesmeye çalışıyorlar. kulüp kendi disiplin değerlendirmesini yapıp "talisca 2 maç oynamayacak" dese, gündelikçilerin vereceği 1 maç cezaya yeğleriz. kulüpte böyle hareketlerin beşiktaş'a yakışmadığını talisca'ya söyleyecek insanlar vardır herhalde, taraftar zaten futbolcunun arkasında durur.

şanssızlıkların, hakem ya da son dakika hatalarının üstesinden gelinmesinin tek yolu var: bulduğun pozisyonları değerlendirmek.

geçen sene ligde seksen beşinci dakikadan sonra yediğimiz gol sayısı: 6

son dakikada yenilen gollerle kaybedilen puan: 0

çünkü hepsinde en az 2 farklı galibiyete ulaşmışız.

pozisyon bulamasak burası cadı kazanına dönerdi, takımın iyi oyununu görüp gol sıkıntısını fark ettiğimiz için şimdilik kemoterapi koğuşu gibi takılıyoruz. hepimiz bir diğerinin hastalığına çare bulmaya, onu iyileştirmeye çalışıyor ki, buna hakikaten ihtiyacımız var.

eğer olumlu tarafından alırsak işi, gol problemi yaşamamız oyunumuzu olgunlaştırdı diyebiliriz. olumsuz taraftan bakmak için ise hem çok geç, hem çok erken. ayrıca problemi çözecek konumda olmadığımızı düşünüyorum. şu dört haftada kendime biçtiğim görev, problem çözücü olarak yetkilendirilmiş insanlara mümkün olduğunca destek vermek. fikret orman'ın, şenol güneş'in ya da herhangi bir futbolcunun rahatça yapacağı bir işte hatasına yol açacak ortamın oluşmasını istemiyorum. uygun ortamı sağlamayı başarırsak ve bunun sonucunda başarı gelmezse o zaman yetersizlikler konuşulur; ama kaosu tetiklersek önce kendi yetersizliklerimizi masaya yatırmamız gerekir.

desteklediğimiz takıma gerektiği kadar övgü, gerektiği kadar eleştiri, bir de gerektiği kadar "leblebici" lazım. bu üçlüden ikisi bizi sezon sonu şampiyon yapar, diğerini de transfer döneminde hallederiz.
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2017, 01:18:17 Egos ]

Çevrimdışı underworld

Ozinin hantalligi bizi ilgilendirir, orda arkadan adama cift dalinmasi ise hakemi ilgilendirmelidir.
Ulan zaten iki kirmizi gostermisin, neyin korkusu bu

O pozisyonda durdurup oyunu hasirt diye kirmiziyi verse kim itiraz ederdi usluduran mahmut disinda?

Firatboy etek giysin, dolasmasin etrafta

Oyle bi giris var mi, daha 10sn once atinca da giriyor lens daha sert sekilde. Adriyano kafasina kafasina vurunca beyni akti onun, sacmaladi
Ozinin kondisyon ve fizik konusunda ki eksikleri herkesin malumu ama o pozisyonda bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Lens tam kör noktadan freni patlamış kamyon gibi arkadan tosladi. Hakem hakem olsa gerekeni yapardı.

Ozinin fizik konusuna tekrar gelirsek sezon sonu yapılacak olanlar belli:
1- Ba nin amerikada gittigi komando birliğine kaydini yaptıracan hemde asker kaçağı olarak
2-ekmek arasi steroid ,ihtiyaç duyulursa ara sıcak olarak growth hormonu basacan
3- dahada yetmiyorsa Phil heat ten ricada bulunacan( o gerisini halleder).
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2017, 02:44:03 underworld ]

Çevrimiçi COB

Eğer başima birşey gelmeyecekse sene sonu Talisca giderse daha iyi olur. Talisca çoğu zaman çok kopuk oynuyor ve ortasahamiz boş kaliyor. Alan kontrolü iyi ve Trequartista özelliği olan bir 10 numara ve önünde bir Mario Gomez Ile gelen geçeni delik deşik ederiz.

Sene sonu gidecek olanlar

Veli,  Aras,  Atinç, Gökhan Inler, Ömer, Demba Ba, Ersan,  Milosevic, Rhodolfo. Bunlarin tam olarak 3-5 milyon euro bonservis getirdiğini düşünürsek, maaş olarak ta 6-7 milyon euro gibi bir rahatlama olur.

Bunlarin yaninda da iyi bonservis Ile satabileceğimiz Oğuzhan, Tolgay, Cenk, Quaresma ve Adriano da var.

Gomez - Aboubakar - Emre Mor (kiralik) - Yusuf Yazici - Dudu - Deniz Türüç - Caner ve kaliteli bir sol stoper Ile derin bir kadro kurabiliriz.

Çevrimdışı underworld

Bu ffp yapısında işler nasıl olcak soru işareti ama iyi bir planlamada talisca ancak yedek oyuncumuz olur.

Etiketler: