Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176166 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sen bu adamdan nefret derecesinde hazzetmiyorsun bence.
Adamın koşusu 10 numara bir kere, bunu da 2 tane stoper arasında yapıp onlardan önce reaksiyon gösterip topa dokunuyor.
Top'un gittiği yöne çok takılıyorsunuz, her golüne bi kulp takıyorsunuz.

Yok düşerken balına vuruyor, yok dönerken topu aslında vurmak istediği yere vurmuyor, yok top ona çarpıyor.
Bu adam bahsettiğiniz kadar ballı olmuş olsaydı Cenk'ten daha fazla golü vardı, hala diyorum deplasmanda ki Kayseri maçı hariç doğru düzgün besleyemiyorlar bu adamı.

Adamın tarzı bu, değişik goller atıyor.
Ayrıca kornerden gelen herkesin uyuduğu ama onun geriye giderek dışarı vurduğu top haricinde bir tane pozisyon geldi kendisine onu da dışarı atmıştı sanırım.

Abou enerjisini gole saklayan bir adam değil, o yüzden durağan forvetlerle hayatta kıyaslamam.
Dün değişiklik olmadan önce Gökhan Gönül'ün yanına gelip sağ köşe bayrağının oradan top çıkartan biri bu adam.
Takım için bu kadar faydalı bu kadar koşan birini sadece golle kıyaslamam onun emeğine saygısızlık olur.
Çok değerli kanatlarımız bunun yarattığı boşlukları değerlendirip gol atamıyorsa kendilerinin sorunu, kız gibi topa vuruyorlar.

yanılıyorsun Gökhancığım benim nefret etmem falan söz konu dahi olamaz hatta bahsettiğin o köşe gönderine yakın pozisyonda topu gelip alışını falan evimde misafirlerimle maç izlerken en büyük alkışı patlatan helal be koçum die bağıran da bendim. ben abunun söylendiği kadar baskı yaptığı kısmına katılmıyorum gol vuruşunu arada jeneriklik goller atsada kesinlikle kötü buluyorum ama nefretim ve hazzetmemem söz konusu dahi olmaz, böyle düşünüyorsan beni hiç tanımamışsın derim. bizler feyyaz gibi golcüleri izleyerek büyüdük, rakip takımdaydılar ama tanjuyu aykutu da izledik şotayıda izledik çatır çutur net vuruşlarla büyüdük o nedenle abunun dün attığı gol beni havalara zıplattı ama vuruş bir o kadar hayalkırıklığı oldu diye belirtip meramımı anlatmaya çalışayım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Iddia sampiyonluk oranlarini guncellemis
1.10 bize
3.40 ibbye

Su iddianin profesyonelleri kadar guvenin takiminiza.

Bursasporu yenelim hele ligin son 3 haftasinda girelim, fb disinda son uj hafta hic bir sampiyon olacak takim puan kaybetmez.

Çevrimdışı Berat

Iddia sampiyonluk oranlarini guncellemis
1.10 bize
3.40 ibbye

Su iddianin profesyonelleri kadar guvenin takiminiza.

Bursasporu yenelim hele ligin son 3 haftasinda girelim, fb disinda son uj hafta hic bir sampiyon olacak takim puan kaybetmez.

Kanserin oranı kaçmış ?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bsskan konusacakti hakem performansina gore, hala bekliyorum. Sgdo diye bir mekanizm var dedik, mactan once konus dedik, noldi?
Cucu, pala, firat yahu bu heriflerle mucadele ediyoruz. Firatin son iki macini 1–1 bitirdik. Cucu bu sene puan kaybettigimiz 3 maci yonetti hep tesaduf mu
En çok Fener maçı yöneten hakemi bu maça vermelerinin nedenini herkes zaten biliyor Babelin pozisyonu net penaltı onuda vermedi Eyyamcı Pislik
O değilde Talisca ya umarım ceza gelmez.

Çevrimdışı mylife1903

En çok Fener maçı yöneten hakemi bu maça vermelerinin nedenini herkes zaten biliyor Babelin pozisyonu net penaltı onuda vermedi Eyyamcı Pislik
O değilde Talisca ya umarım ceza gelmez.
Kesin gelir ve gelmelidir de oyle sacma hareket yapilir mi?
Erkek adam yaptiklarinin bedelini oder, gidip kafa koysa boyle uzulmezdim sacma bir parnak yuzunden 3 mac ceza alacak

Çevrimdışı eaglekartal

ben 2 hafta önce puan hesaplarken bu iki maça 1 er puandan 2 puan vermiştirö.2 maçıda kazanamayacağımızı düşünüyordum ama en azından kaybetmeyiz diyordum.başakşehir mağlubiyeti çok kötü oldu.yoksa derbilerde son yıllarda zaten pek bir başarımız yok maalsef nedendir bilmiyorum oyuncu profilimi başka bir duygumu fener en kötü zamanında bile derbileri yıllardır hep iyi oynar yada bir şekilde sonucu alır.allahtan diğer maçlar belirliyor şampiyonluğu.bundan sonraki haftalar önemli.kaldı 4 maç.burdan şampiyonluk verilmez.bunu kimseye anlatamazlar.bu travmada kolay atlatılmaz.sakin dikkatli olucaz ama o sahaya çıkıncada gerekirse o topu yiyecekler 4 maçı alacaklar.bursanın ahı gitmiş vahı kalmış.puan kaybı yılın skandalı olur Allah korusun düşünmek dahi istemem.sonra kasımpaşa aldıkmı bence iş biter o hafta ibb trabzona gidecek çünkü.beraberlik bekliyorum o maçtan.alsalar bile biz antepi yeneriz küme düşmesi muhtemelen kesinleşir.son maç osmanlşı artık bi zahmet 40 bin kişi oynayacayacak gerekirse o sahayı dar edip alıp şampiyonluğu kutuycaz.en kritik maç kasımaşa.aldıkmı iş biter.
ama sezon sonu bu takımın yapılanması için yönetim hoca çok kafa patlatmalı.belkide sıkıntılı şampiyonluğun en hayırlı tarafı bu olacak.herkesin bi gözünü açmıştır bu süreç bir dahaki sezon yapılanmasının ne kadar önemli olduğunu görmüştür umarım herkes.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kesin gelir ve gelmelidir de oyle sacma hareket yapilir mi?
Erkek adam yaptiklarinin bedelini oder, gidip kafa koysa boyle uzulmezdim sacma bir parnak yuzunden 3 mac ceza alacak
Aynı hareketi geçen sene Oğuzhan yapmıştı PFDK ya bile sevk etmediler
Ona bakarsanız Volkan Demirel e 6-7 maç verilmeli hakeme yaptığı El hareketi yüzünden
Aziz futboldan men edilmeli onları da göreceğiz.

Çevrimdışı Berat

1.001

Vallahi basamakları artırıp daha çok sıfır vermek lazım.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Aynı hareketi geçen sene Oğuzhan yapmıştı PFDK ya bile sevk etmediler
Ona bakarsanız Volkan Demirel e 6-7 maç verilmeli hakeme yaptığı El hareketi yüzünden
Aziz futboldan men edilmeli onları da göreceğiz.
Yok oguzhan boyle aleni yapmadi, eliyle sayarken satir arasinda gecirdi, kimse de anlamadi olayi ama taliska aleni sekilde tak diye gosterdi parnagi. Aziz yildirim uzatmalari oynuyor zaten o fetoculere boy boy fb formasi giydirip onlarin yapilanmasindan nemalanirken bizlerin gencligi calinirken iyiydi.

Yedigi hurmalar simdi arkasini gidiklayacak onun

Çevrimdışı Gokhan-

yanılıyorsun Gökhancığım benim nefret etmem falan söz konu dahi olamaz hatta bahsettiğin o köşe gönderine yakın pozisyonda topu gelip alışını falan evimde misafirlerimle maç izlerken en büyük alkışı patlatan helal be koçum die bağıran da bendim. ben abunun söylendiği kadar baskı yaptığı kısmına katılmıyorum gol vuruşunu arada jeneriklik goller atsada kesinlikle kötü buluyorum ama nefretim ve hazzetmemem söz konusu dahi olmaz, böyle düşünüyorsan beni hiç tanımamışsın derim. bizler feyyaz gibi golcüleri izleyerek büyüdük, rakip takımdaydılar ama tanjuyu aykutu da izledik şotayıda izledik çatır çutur net vuruşlarla büyüdük o nedenle abunun dün attığı gol beni havalara zıplattı ama vuruş bir o kadar hayalkırıklığı oldu diye belirtip meramımı anlatmaya çalışayım.
Tamam abi nefret kısmını ben abartmışım diyelim evet saçma oldu o.
Mücadele kısmını şöyle özetliyim, kesinlikle ceza sahasında beklemiyor, kanatlara açılıyor, hava topunda veya sırtı dönük top geldiğinde kendini yere bırakmıyor.
Mesela o kornerden gelen topta Fb'nin defans oyuncuları bizim oyuncularımız herkes beklerken bu gitti aldı topu vurdu.
Gene tam yay'ın üzerinde sırtı dönükken bir topu çok güzel alıp döndü ama vurdurmadılar belki o an önünde bir adam olsa ona verip asist yazdırabilirdi kendine öyle bencil bir oyuncu da değil.
Attığı golü tekrar izleyin Skertel ve Kjaer'in arasında kalıyor Quaresma'nın ortası yerden geliyor bu da kayıyor doğal olarak o topa ya sol ayak içiyle vurur ya da iki ayağının birinin tabanıyla.
Taban biraz riskli olduğu için ayak içini tercih ediyor top'un geldiği yöne gitmesi normal yani.

Benim çok beğenmem ya da sizin az beğenmeniz forvet tiplemesiyle alakalı sanırım, ben bu tarz adamları seviyorum.
Gol vuruşu temiz, bencil olmayan kanatlarımız olsa aslında yarattığı boşluklar veli-nimet olur.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Dün kü maçta da gördük ki oyuncular arasında bi iletişim kopukluğu var Şenol hoca duruma el atmalı atacaktır da
En başından beri Volkan Demirel konusunda hep dedim Tahrik edecek dedim Yanılmadım Bizi tahrik etti Tuzağa düşmedik.
Umarım bursayı Yeneriz.
Fırat Aydınus biz golü yiyince bitiş düdüğünü hemen çaldı hedefine ulaştı tabi hemen bitirdi maçı yatacak yerin yok Koçum.

Top havadayken, bir hakem topa bakmaz ceza sahası içine bakar altı pas'a bakar yaya bakar.
Bu armut topu havada seyrediyor sonuç olarak emenike karaktersizizin pozisyonunu görmedi gerçi görse calarmıydı orasıda muamma.  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

abubakar olsun cenk olsun diğer takımlardakiler olsun isimler önemli değil, ligin golcülerinin profilini çıkarmak için yazıyorum bu iletiyi;

bitik ve geberik halde bir oyuncu düşünün zamanında fena golcü değilmiş bu adam sene başı takımından dışlanmış kamp falan yememiş biraz kilo fazlası da var, ligin 3.haftası başlarken takımına katılmış sağlık için spor yapan adam profilinde gezinirken ufakdan form tutmuş bu esnada 7 maç geçmiş hala gol atamamış ilk golünü 8. maçında atmış sonra istatistik kağıdında 18 maç 18 gol yazıyor. bu adam vogner love. işte ligin en golcüsü bu  profildeki adamsa ligin geri kalan golcülerini ve seviyeyi sizler hesap edin. ülkede golcü olmadığı için mesela muslera yıllardır prim yapıyor. bizim jenerasyon az evvelki iletimde belirttiğim gibi feyyaz tanju aykut ali ferdinand kovaçeviç le çocukluğunu geçirip ergenlik gençlik dönemlerinde ertuğruldur oktaydır a.dursundur pascaldır falan filanı gördüğümüz için şimdiki golcüleri beğenmiyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Vallahi basamakları artırıp daha çok sıfır vermek lazım.  :bandit:
(Küfür Yasak)₆ olmasin diye cirpindim durdum burda. Hadi o (Küfür Yasak)₆ olayini bilice yazdik, yonetim hic mi akillanmadi. AntepManisaKonya o uj macta ne hakem kiyimlari oldu, bilic ayni senol gunesin simdiki yalnizligina mahkum edildi. Burasi turkiye oyunu kuralina gore oynayacaksin. Daha hakem yenecek takim anasinin karnina dusmedi. Barselona gelse ver turk hakemi, tikir tikir dograrlar

Simdi onumuzde gene bir esik. Bursa deplasmani. Cikip futbolcular bu maci alacak, hocaya, yonetime, taktige falan gerek yok, cikip son 90 dakikanmis yarin olecekmissin gibi oynayacak uj puani hanene getireceksin. Lami cimi yok, koyup koyup geceksin 4x3 12 yapacaksin, sonra tatile cikacaksin.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

bu Beraberlik son dakika golü beni çok üzdü
Bursaya patlamamız lazım en az 4-5 gol aşağısı kesmez.

Çevrimdışı Gokhan-

Lan bu arada dün Fb'nin paslaşması neydi öyle ya, aklıma geldikçe gülüyorum.
İsmail ile Alper 10 kere topu birbirine attılar ya  :lol:
http://twitter.com/ertutan/status/861514772000407552
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 16:52:05 Tolga ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

bu Beraberlik son dakika golü beni çok üzdü
Bursaya patlamamız lazım en az 4-5 gol aşağısı kesmez.

4-5 atma kafasını anlamakta güçlük çekiyorum. Nereye, kime atıyorsun o kadar ? Sakin olun biraz. Adana'ya da patlayacaktık güya.

Çevrimdışı Çağatay

Bursa macini aldigimiz an sampiyonuz.net
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Tamam abi nefret kısmını ben abartmışım diyelim evet saçma oldu o.
Mücadele kısmını şöyle özetliyim, kesinlikle ceza sahasında beklemiyor, kanatlara açılıyor, hava topunda veya sırtı dönük top geldiğinde kendini yere bırakmıyor.
Mesela o kornerden gelen topta Fb'nin defans oyuncuları bizim oyuncularımız herkes beklerken bu gitti aldı topu vurdu.
Gene tam yay'ın üzerinde sırtı dönükken bir topu çok güzel alıp döndü ama vurdurmadılar belki o an önünde bir adam olsa ona verip asist yazdırabilirdi kendine öyle bencil bir oyuncu da değil.
Attığı golü tekrar izleyin Skertel ve Kjaer'in arasında kalıyor Quaresma'nın ortası yerden geliyor bu da kayıyor doğal olarak o topa ya sol ayak içiyle vurur ya da iki ayağının birinin tabanıyla.
Taban biraz riskli olduğu için ayak içini tercih ediyor top'un geldiği yöne gitmesi normal yani.

Benim çok beğenmem ya da sizin az beğenmeniz forvet tiplemesiyle alakalı sanırım, ben bu tarz adamları seviyorum.
Gol vuruşu temiz, bencil olmayan kanatlarımız olsa aslında yarattığı boşluklar veli-nimet olur.
O pozisyonda bence faul vardi, veremedi firatboy.
Iste bize uygun santrafor derken bunu diyoruz, cezasahasinin icinde operasyonu yapacak adam lazim bize. Yoksa benim de sevdigim tip futbolcu abubakarjan. Ihtiyac meselesi iste olay.
Gekas oynasa bizde mesela tikir tikir golleri siralardi.
Simdi gene bisi yazacam linc yiyecez. Bu rvo bizde olsa 30 gol atar bu bitik haliylen

Çevrimdışı tangaz

Top havadayken, bir hakem topa bakmaz ceza sahası içine bakar altı pas'a bakar yaya bakar.
Bu armut topu havada seyrediyor sonuç olarak emenike karaktersizizin pozisyonunu görmedi gerçi görse calarmıydı orasıda muamma.  :akuma:

bunu bende yazdım ve söyledim orada hakemin tek amacı aman ben birşeye sebep olmayayım düdük çalıp kendimi ateşe atmayım derdinde eyyamın kralını yapıyor yani. halbuki kaç yıllık hakem nereye bakacağını bal gibi biliyor ama bakmak işine gelmiyor gökyüzünde süzülen topu seyrediyor bunu da göstere göstere bakıyor o kadar çakal ki. emin olun bizimkilerden biri misal emenikeyi çekse indirse onu da görmeyecekti aklı fikri kendini sıyırmak da pozisyonu göremedim deme derdinde...

Çevrimdışı mylife1903

4-5 atma kafasını anlamakta güçlük çekiyorum. Nereye, kime atıyorsun o kadar ? Sakin olun biraz. Adana'ya da patlayacaktık güya.
Ya kime atacaz biz 4-5 30 senedir ankaragucune 8 atmayi bekliyor benim nesil. Kazanalim da gerisi muhim degil

Çevrimdışı tangaz

O pozisyonda bence faul vardi, veremedi firatboy.
Iste bize uygun santrafor derken bunu diyoruz, cezasahasinin icinde operasyonu yapacak adam lazim bize. Yoksa benim de sevdigim tip futbolcu abubakarjan. Ihtiyac meselesi iste olay.
Gekas oynasa bizde mesela tikir tikir golleri siralardi.
Simdi gene bisi yazacam linc yiyecez. Bu rvo bizde olsa 30 gol atar bu bitik haliylen

reis ben sana siper olurum, ahanda oluyorum. bence de atar. daha 2 gün evvel mert nobrede aynını söylemişti.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Son 3 yıl da kalecilerden çektiğimiz yetti artık. Takımın emeğini 1 kişi sabote ediyor.tamam fabri çok kötü değilde lyon maçı ,bu maç yaptigi hatalar çok ağır oldu. Tamam şampiyon olacağız ama nerden nereye geldi iş. Dünkü golde hata  fabrinin. Oraya cikiyorsan alacaksin topu.vr şunu da söyleyeyim. Quaresma yerine lens bizde olsa dünkü maçı farklı kazananirdik. Sene sonunda quaresma satilmali. Abou artik 11 başlamali.inler daha çok şans bulmali

Çevrimdışı mylife1903

Lan bu arada dün Fb'nin paslaşması neydi öyle ya, aklıma geldikçe gülüyorum.
İsmail ile Alper 10 kere topu birbirine attılar ya  :lol:
http://twitter.com/ertutan/status/861514772000407552
Ismael fenomen ya, dunya siralamasina mi ne girmis tifittirda. Ben baya bi 45mden kaleye vurdu topu aradim, bulamadim. Antep maciydi galiba son saniyeler ismail topun basinda havalar ronaldo vurus ise vurma ismail.

Su adama 7 sene toz kondurulmadi bu camiada. Bu adamla sampiyon olduk biz. Gsde de boyleleri var ahmet calik, serdar aziz falan onlardan da bisi olmaz.

Hata senol guneste aslinda, ismaili koruyamadi. Baktin quaresma orda tecavuz ediyor, hemen babeli atacan o kanada, ismail azicik derli toplu gozuksun ki oyundan almasinlar. Bak gavur tak diye cikartti.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 16:52:42 Tolga ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ahmet Çakar Ümit Özat'ın kendisine "Başakşehir, 90'da atıyor, Beşiktaş, 90'da yiyor. Üstelik rakip iki kişi eksik. Denizli'de kaybettiğimiz şampiyonluğun kokusunu alıyorum" mesajını attığını ifade etti

Bak sen şunlara Algıya başladılar bu hafta başakşehirle maçı olan adamın yaptığı açıklamaya bak
Ümit Özat Başakşehir e yatacak bunu açık bi şekilde belli etmiştir.
Helal olsun Beşiktaş ım düşmanlara nasıl bir korku salmışsın sen ne büyüksün.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 16:11:24 PrisonBreak ]

Etiketler: