yanılıyorsun Gökhancığım benim nefret etmem falan söz konu dahi olamaz hatta bahsettiğin o köşe gönderine yakın pozisyonda topu gelip alışını falan evimde misafirlerimle maç izlerken en büyük alkışı patlatan helal be koçum die bağıran da bendim. ben abunun söylendiği kadar baskı yaptığı kısmına katılmıyorum gol vuruşunu arada jeneriklik goller atsada kesinlikle kötü buluyorum ama nefretim ve hazzetmemem söz konusu dahi olmaz, böyle düşünüyorsan beni hiç tanımamışsın derim. bizler feyyaz gibi golcüleri izleyerek büyüdük, rakip takımdaydılar ama tanjuyu aykutu da izledik şotayıda izledik çatır çutur net vuruşlarla büyüdük o nedenle abunun dün attığı gol beni havalara zıplattı ama vuruş bir o kadar hayalkırıklığı oldu diye belirtip meramımı anlatmaya çalışayım.
Tamam abi nefret kısmını ben abartmışım diyelim evet saçma oldu o.
Mücadele kısmını şöyle özetliyim, kesinlikle ceza sahasında beklemiyor, kanatlara açılıyor, hava topunda veya sırtı dönük top geldiğinde kendini yere bırakmıyor.
Mesela o kornerden gelen topta Fb'nin defans oyuncuları bizim oyuncularımız herkes beklerken bu gitti aldı topu vurdu.
Gene tam yay'ın üzerinde sırtı dönükken bir topu çok güzel alıp döndü ama vurdurmadılar belki o an önünde bir adam olsa ona verip asist yazdırabilirdi kendine öyle bencil bir oyuncu da değil.
Attığı golü tekrar izleyin Skertel ve Kjaer'in arasında kalıyor Quaresma'nın ortası yerden geliyor bu da kayıyor doğal olarak o topa ya sol ayak içiyle vurur ya da iki ayağının birinin tabanıyla.
Taban biraz riskli olduğu için ayak içini tercih ediyor top'un geldiği yöne gitmesi normal yani.
Benim çok beğenmem ya da sizin az beğenmeniz forvet tiplemesiyle alakalı sanırım, ben bu tarz adamları seviyorum.
Gol vuruşu temiz, bencil olmayan kanatlarımız olsa aslında yarattığı boşluklar veli-nimet olur.