Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176504 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tüm dualarım; Geçen yıl Akhisar maçı gibi olsun kaderimiz.
Altımızda ki rakibimizle 1 puan vardı şimdi iki puan yine isyan ve telaşlıydık.
B.şehirin takılacağı maç kalmadı artık tek umudum Trabzonspor.
Bütün maçlar içinde en cok beni korkutan Kasımpaşa .
Düşündükçe kötü oluyorum. Allah yardımcısı olsun bu camianın.
Başakşehir'e değil kendimize konsantre olmalıyız artık . Biz sahada doğruları uygulayıp kazandıktan sonra Başakşehir'in ne yapıp yapmadığının bir önemi yok. Kendimize konsantre olmazsak bu telaş, panik, öz güvensizlikle kısaca bu kafayla puan kaybederiz. Aşmamız lazım bazı şeyleri.

Çevrimdışı tangaz

mesela hepimiz cenke kızıyoruz hatta ben sağlam küfrettim ekran başında basmıyor die AMA biz cidden ne mantıkla topu son 1,5 dk. kala 9 kişilik rakibe bıraktık  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Son 4 Hafta kala 2 li Averajın Başakşehir de olması hiç iç açıcı bi durum değil
Düşündükçe Daha çok moralim bozuluyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Son 4 Hafta kala 2 li Averajın Başakşehir de olması hiç iç açıcı bi durum değil
Düşündükçe Daha çok moralim bozuluyor.
Geçen senede fenerdeydi. Şampiyon Beşiktaş yazacağız heryere içiniz sıkılmasın. Sahada dün skor olarak olmasada oyun olarak şampiyon takım vardı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

mesela hepimiz cenke kızıyoruz hatta ben sağlam küfrettim ekran başında basmıyor die AMA biz cidden ne mantıkla topu son 1,5 dk. kala 9 kişilik rakibe bıraktık  :alala:
Sadece bu maça özgü bir durum değildi bu .Alışkanlık haline geldi golü bulduktan sonra topun gerisinde oyunu kabullenmek , oyunun kontrolünü karşı takıma vermek, oyunu soğutamamak .

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Başakşehir'e değil kendimize konsantre olmalıyız artık . Biz sahada doğruları uygulayıp kazandıktan sonra Başakşehir'in ne yapıp yapmadığının bir önemi yok. Kendimize konsantre olmazsak bu telaş, panik, öz güvensizlikle kısaca bu kafayla puan kaybederiz. Aşmamız lazım bazı şeyleri.

Abi , olamıyoruz, olamıyoruz. Bir ay boyunca psikolojimiz bozulacak durduk yere ya kötü bişey olursa ya beraberlik alırsak diye en azından benim öyle. Dünden beri "ya şampiyonluk giderse ya bi yerde tökezlersek " diye düşünmekten işime odaklanamıyorum.
Koparamıyoruz alıp gidemiyoruz 10-12 puan önde. Kimin ahını aldıkta biz bu hallere düştük anlamıyorum.

Çevrimdışı Egos

o zaman ben haksız çoktan çıktım çünkü biz teseyi yendiğimiz gün şampiyon olduk zaten ama bu şampiyonluk stratejik hataları değiştirmeyecek.

iyi de, şampiyonluk tamamken ne diye illa fenerbahçe'ye yenilelim diyorsun?

şimdiden değerlendirme yapmanın sakıncası yok, haklısın, transfer döneminde hataları daha derinlemesine tartışırız; yalnız bizim asıl ıskaladığımız nokta taraftar profilindeki sorunlar. beşiktaş arena'nın twitter adresini daha etkin kullanması lazım, sosyal medyadaki iq seviyemiz sürekli düşüyor. futbolculara küfredenlerin önüne geçemesek bile, futbolcuları destekleyenlerin yanında olmak için oradaki potansiyeli kullanabiliriz.

Çevrimdışı Zafer55

#açılış
           # ulan fabri çıktıysan alacan o topu
           # cenk niye basmıyon kjare dönen toptan kontrada gol yapıp gol kralımı olacan
          # 9 kişi kalmış takıma son 1.5 dakka topu niye bırakırsınız ki
          # Şöyle atmosferde böyle feneri bulmuşun 2 yi 3 ü nasıl atmazsınız da maçı drama çevirirsiniz
          #Herif topçu az bizim takımda
           #kapanış...
Ben bu moddayım

Çevrimdışı guti10

Benim içim nedense çok rahat.
En az 4-5 puan farkla şampiyon olacağız.
Trabzon'un form durumu moralimi bozmuştu ama Okay oynamamış maçta.
32. haftada Trabzon evinde Başakşehir'i yener, 33. haftada şampiyonluk turunu atarız inşallah  :)

Çevrimdışı mylife1903

Bir maçta birden fazla kopma anları vardır bana göre.
Dün ki maçın kopma anları ise : Q7'nin ısrarla kendim atıcam demesi.
İçeri girdiği her topu verse 2-3 bitecek bu maç .
Kafamızı duvarlara vurduk ama iş işten geçti.
Santraforlar topu kaleye sokamayinca babel dahil butun oyuncular sut zorlamaya basladi. Cenk kafasina kondurulan topu atsaydi. Evet quaresma yuzunden puan kaybettik.
Taliskanin kaleye vurduklarini da yazalim ozaman, o vururken de bir suru bos adam var icerde, vuruyor gibi yapip oynayabilir taliska.
Oguzhan bombos pozisyon yaratti birakti abuya, derbi macta daha net pozisyon mu gelecek.

Quaresma olmasa yari sahayi gecemeyecek takim. Tek zorlayan tek sorumluluk alan adami elestirin. Seneye bizde oynayacagi soylenen lensi de gorduk dun aksam.
Arasin terligini vermem lens icin.

Santraforlar isini yapacak once. Sut atmis, zorlamis evet gomelim adami. Babel de vurdu, taliska da vurdu onlari da elestirelim.

Su takimin problemi topu kaleye sokamamak, sokacak adam gomez maasi aliyor performans umut bulut

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi , olamıyoruz, olamıyoruz. Bir ay boyunca psikolojimiz bozulacak durduk yere ya kötü bişey olursa ya beraberlik alırsak diye en azından benim öyle. Dünden beri "ya şampiyonluk giderse ya bi yerde tökezlersek " diye düşünmekten işime odaklanamıyorum.
Koparamıyoruz alıp gidemiyoruz 10-12 puan önde. Kimin ahını aldıkta biz bu hallere düştük anlamıyorum.
Maç koskoca 90 dakika ve elimizde doğru oynadığında maçın kaderini değiştirecek çok silahımız var. Kopup gideceğimiz rahat şampiyon olacağımız seneler de var ama o sene bu sene değil bence gelecek sene de değil çünkü kat etmemiz gereken halen ciddi bir mesafe var. Kimsenin ahını almadık sadece ciddi bir mesaj aldık yere sağlam basmazsak gelecek sene şampiyonluğun zor olacağına dair. Demek ki hayırlısı buymuş , böyle olması gerekiyormuş.

Çevrimdışı mylife1903

Az sabir ibb genclere puan kaybedip biz pazartesi bursayi yenince hersey cok guzel olacak

Çevrimdışı Egos

Az sabir ibb genclere puan kaybedip biz pazartesi bursayi yenince hersey cok guzel olacak

ağabey başakşehir'i takip edelim de, temennilere koymayalım. sen "bursa'yı yendiğimizde her şey çok güzel olacak" de, biz de içimizden "gençler satmazsa süper olur" diyelim. öbür türlü "bursa'yı yendik! neden başakşehir kaybetmedi? gitti şampiyonluk:(" modu açık kalıyor bazı arkadaşlar için.

Çevrimdışı tangaz

Santraforlar topu kaleye sokamayinca babel dahil butun oyuncular sut zorlamaya basladi. Cenk kafasina kondurulan topu atsaydi. Evet quaresma yuzunden puan kaybettik.
Taliskanin kaleye vurduklarini da yazalim ozaman, o vururken de bir suru bos adam var icerde, vuruyor gibi yapip oynayabilir taliska.
Oguzhan bombos pozisyon yaratti birakti abuya, derbi macta daha net pozisyon mu gelecek.

Quaresma olmasa yari sahayi gecemeyecek takim. Tek zorlayan tek sorumluluk alan adami elestirin. Seneye bizde oynayacagi soylenen lensi de gorduk dun aksam.

Santraforlar isini yapacak once. Sut atmis, zorlamis evet gomelim adami. Babel de vurdu, taliska da vurdu onlari da elestirelim.

Su takimin problemi topu kaleye sokamamak, sokacak adam gomez maasi aliyor performans umut bulut

durum bu kadar basit işte. attığı golde de gol vuruşu falan yapmadı karizma ona çarptırdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Abi , Talisca - Q7 pozisyonları aynı kefede değerlendirek bir pozisyon değil ki :(
İlkinde girdi : Babel bostu arkada verse atıcak .
İkincisinde girdi : Talisca penaltı noktasında verse yazıcak belki.
Diceksin ki belkilerle iş yürümez haklısın ama sonucta bu kadar bonkörlük bize 2 puana maloldu.

Çevrimdışı mylife1903

durum bu kadar basit işte. attığı golde de gol vuruşu falan yapmadı karizma ona çarptırdı.
Abi cok net yaziyorum, hemen yazdim zaten mactan sonra adama carptirildi o top. Abu o topa duzgun vursa zaten volkan onu kurtarirdi, volkanin pingi yukseldi topu aramaya basladi.
Top sacma bir yere sekti falan. O topa da vozyoncu olsaydi ucardi kafayla ayakla oyle uculur mu topa?

Oguzhan kicini yirtti pozisyonu getirdi, onune birakti daha ne olabilir bir macta, keske oguzhan orda dusup penaltiyi alsaydi.

Çevrimdışı tangaz

iyi de, şampiyonluk tamamken ne diye illa fenerbahçe'ye yenilelim diyorsun?

şimdiden değerlendirme yapmanın sakıncası yok, haklısın, transfer döneminde hataları daha derinlemesine tartışırız; yalnız bizim asıl ıskaladığımız nokta taraftar profilindeki sorunlar. beşiktaş arena'nın twitter adresini daha etkin kullanması lazım, sosyal medyadaki iq seviyemiz sürekli düşüyor. futbolculara küfredenlerin önüne geçemesek bile, futbolcuları destekleyenlerin yanında olmak için oradaki potansiyeli kullanabiliriz.

yazımın ana fikri bu değildi ki. ana fikir başakşehire yenilmemekti. başakla en kötü berabere kal 7 puanı koru sonra fenere yenilsek bile 4puan ve kredi kalırdı demeye getiriyorum fenere yenilelim demiyorum ki, başaka yenilmemeliydik diyorum, hoca takımı o maça hazırlayamamış diyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2017, 15:14:35
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Gençlerden hiç medet beklemeyin.
Ahmet Çakar dün söylüyordu Ümit özat fenerin denizlide şampiyonluğu kaybettiği yolda Beşiktaş demiş. Bizi germek strese sokmak için Herkes üstümüze oynuyor. 4 te 4 yapacağız başka çaremiz yok...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu periyotta Atiba'nın eski formuyla dönmesi çok çok önemli ve artık Ba'yı devreye sokmalıyız çünkü Cenk hiç ümit vermiyor. Ba'nın 90 dakikayı çıkaramayacağı aşikar ama son 30-40 dakikayı TR liginde oynar. Son dakika golünün zihinsel yıpranmasını atlatmak önemli. Takımın en tecrübeli ve deneyimli oyuncusu Adriano oyununa hiçbir lafım yok ama şu kalan 4 haftalık periyotta takıma mentörlükmü yapar sahanın gizli liderimi olur ne yapar bilmiyorum bu işlere girmesi lazım takımda herkezin tek sözünü dinleyeceği adam budur.

Çevrimdışı Gokhan-

Sen bu adamdan nefret derecesinde hazzetmiyorsun bence.
Adamın koşusu 10 numara bir kere, bunu da 2 tane stoper arasında yapıp onlardan önce reaksiyon gösterip topa dokunuyor.
Top'un gittiği yöne çok takılıyorsunuz, her golüne bi kulp takıyorsunuz.

Yok düşerken balına vuruyor, yok dönerken topu aslında vurmak istediği yere vurmuyor, yok top ona çarpıyor.
Bu adam bahsettiğiniz kadar ballı olmuş olsaydı Cenk'ten daha fazla golü vardı, hala diyorum deplasmanda ki Kayseri maçı hariç doğru düzgün besleyemiyorlar bu adamı.

Adamın tarzı bu, değişik goller atıyor.
Ayrıca kornerden gelen herkesin uyuduğu ama onun geriye giderek dışarı vurduğu top haricinde bir tane pozisyon geldi kendisine onu da dışarı atmıştı sanırım.

Abou enerjisini gole saklayan bir adam değil, o yüzden durağan forvetlerle hayatta kıyaslamam.
Dün değişiklik olmadan önce Gökhan Gönül'ün yanına gelip sağ köşe bayrağının oradan top çıkartan biri bu adam.
Takım için bu kadar faydalı bu kadar koşan birini sadece golle kıyaslamam onun emeğine saygısızlık olur.
Çok değerli kanatlarımız bunun yarattığı boşlukları değerlendirip gol atamıyorsa kendilerinin sorunu, kız gibi topa vuruyorlar.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Egos

yazımın ana fikri bu değildi ki. ana fikir başakşehire yenilmemekti. başakla en kötü berabere kal 7 puanı koru sonra fenere yenilsek bile 4puan ve kredi kalırdı demeye getiriyorum fenere yenilelim demiyorum ki, başaka yenilmemeliydik diyorum, hoca takımı o maça hazırlayamamış diyorum.

ben motamot aldım ağabey, kusura bakma. o kısıma zaten laf edilmez.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Dün kü maçta da gördük ki oyuncular arasında bi iletişim kopukluğu var Şenol hoca duruma el atmalı atacaktır da
En başından beri Volkan Demirel konusunda hep dedim Tahrik edecek dedim Yanılmadım Bizi tahrik etti Tuzağa düşmedik.
Umarım bursayı Yeneriz.
Fırat Aydınus biz golü yiyince bitiş düdüğünü hemen çaldı hedefine ulaştı tabi hemen bitirdi maçı yatacak yerin yok Koçum.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 15:19:52 PrisonBreak ]

Çevrimdışı tangaz

Abi cok net yaziyorum, hemen yazdim zaten mactan sonra adama carptirildi o top. Abu o topa duzgun vursa zaten volkan onu kurtarirdi, volkanin pingi yukseldi topu aramaya basladi.
Top sacma bir yere sekti falan. O topa da vozyoncu olsaydi ucardi kafayla ayakla oyle uculur mu topa?

Oguzhan kicini yirtti pozisyonu getirdi, onune birakti daha ne olabilir bir macta, keske oguzhan orda dusup penaltiyi alsaydi.

abi ben de topu aradım gol die sevindim hopladım zıpladım baktım fileler sallanıyor taraftar uçuyor gol olduğunu anladım ama topu bulamadım mantıken topun kale ortası ve uzak direk arası biryerden girdiğini düşündüm ama tekrardan gördüm top buna çarpmış öndireğin ordan yan ağlara saplanmış ve derin bir ohh çektim orda. gol vuruşu böyle olan abuyla geberik cenkle falan iyi gelmişiz buralara bakma rakipler çok kötü yoksa biz bu yıl şampiyon falan olamazdık bu oyuncu grubuyla.

Çevrimdışı mylife1903

Abi , Talisca - Q7 pozisyonları aynı kefede değerlendirek bir pozisyon değil ki :(
İlkinde girdi : Babel bostu arkada verse atıcak .
İkincisinde girdi : Talisca penaltı noktasında verse yazıcak belki.
Diceksin ki belkilerle iş yürümez haklısın ama sonucta bu kadar bonkörlük bize 2 puana maloldu.
Bizim butun taraftar sadece quaresmaya kiziyor, sut atti diye futbolcuya kizildigini bir bizim taraftarda goruyorum. Pozisyon pozisyon degerlendirme yapmaya gerek, burdan girdi vermedi, vurmadi ayni seyler babel icin de taliska icin de yazilabilir.

Senin iceri de santraforun gec ve yanlis pozisyon aliyor. Simdi golu tekrar izleyelim quaresma ilk kontrolu yapinca hemen iceriye kosan abuyu goruyor, ve kafasinda pas var. iceri girdigi diger iki pozisyonda ise kafasini kaldirdigin da rakip oyuncularin arasinda ayagina top bekleyen santrafor var.

Rizespor macinda kuveke nin bir pozisyonu vardi kotu vurdu ama dogru kosu ve pozisyon almaya ornek gosterilebilir. Senin kanat oyuncun yardirmis geliyor 3-4m paralel kosu yapar, sonra durusun zaten stoperler kaleye iniyor, cok basit, azicik mario gomez izleyen ortalama santrafor durusu ve kosusu.
Ligimizdeki en kotu santrafor bu kosulari yapabilir. Yanlis pozisyon alirsan , kontrolu kolay futbolcu olursun ve takim arkadasin da sana top cikartmakta zorlanir. Saniyelik olaylar bunlar 1sn erken 1sn gec kalirsan arkadasin kafasini kaldirdigin da ya seni goremez ya da kaysan bile top ayaginin ucundan 1cm ileriden gecer gider. Zamanlama oyunudur santraforun stoperler ile oynadigi.

1sn gec ciktin yetisemezsin 1 sn erken ciktin ofsaytte olursun.

Çevrimdışı mylife1903

Dün kü maçta da gördük ki oyuncular arasında bi iletişim kopukluğu var Şenol hoca duruma el atmalı atacaktır da
En başından beri Volkan Demirel konusunda hep dedim Tahrik edecek dedim Yanılmadım Bizi tahrik etti Tuzağa düşmedik.
Umarım bursayı Yeneriz.
Fırat Aydınus biz golü yiyince bitiş düdüğünü hemen çaldı hedefine ulaştı tabi hemen bitirdi maçı yatacak yerin yok Koçum.
Bsskan konusacakti hakem performansina gore, hala bekliyorum. Sgdo diye bir mekanizm var dedik, mactan once konus dedik, noldi?
Cucu, pala, firat yahu bu heriflerle mucadele ediyoruz. Firatin son iki macini 1–1 bitirdik. Cucu bu sene puan kaybettigimiz 3 maci yonetti hep tesaduf mu

Etiketler: