Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176372 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mitroviçi bize gelmeseydi hırvatlar 3e 5e italyanlara satabilirdi belki ama gelinen noktada şu cv ile bizim yapabileceğimiz satış 1,5 milyon seviyesinde kalır.
Ya adama sormazlar mı 4,5 milyon euro verdiğin adamı 2 maçta oynatmışsın diğer maçlarda kadroya bile almayıp kiralık aldığın adamı oynatmışsın bizi mi yiyorsunuz siz diye?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

mitroviçi bize gelmeseydi hırvatlar 3e 5e italyanlara satabilirdi belki ama gelinen noktada şu cv ile bizim yapabileceğimiz satış 1,5 milyon seviyesinde kalır.
Umut fakirin ekmeği...
Atınç ı 5 sattık. Ersanı 7 ye

Çevrimdışı mylife1903

Cenk bizim değerimiz.Daha fazla yıpranmaması için 2 hafta dinlensin.
Ama kabus gibi bişey yazmışsın..Ne demek pektemek ve cenk!!! Ürperdim vallahi..  :)
Seneye Demba -Abu -Cenk olacak..
Yani olmalı.Pozitif düşünelim.Başkan mitrovici satar onun parayla Abunun bonservisi alır.Daha almadıysa eğer tabi
Gercekler acidir @Zafer55
Mitrovici satsak parasi abunun yillik ucretine yetmez. Mazotuna yetmez yahu

Suan gercegimiz bu, onumuzde ffp level sonu canavari gibi duruyor, elinde cenk ve pettemet.
Balotelli falan alinirsa opup basiniza koyun. Abu kadar cezali maci olurdu balotellinin en cok ama simdiye 25 gol sokustururdu

Çevrimdışı tangaz

Kiev maci 11i de yanlisti abi. O maca o 11 cikmaz. Ibb macina da napoli maci gibi saglamci cikmaliydik, utanilacak bisi yok. Vurursun topu taca, azicik kavga cikartirsin, yerde yatarsin falan.
Senol hocamiz azicik sabirsiz ve mac mac bakiyor olaya, bu da dogru bir yaklasim tartismasiz ama bazen de sampiyonalarin uzun bir maraton oldugu unutulmamalidir.

yanlış 11 ve yanlış ilk devre oyunu bu yıl o kadar çok ki hangisini yazacağımı şaşırıyorum reis. mesela Necip adamın oynadığı ve ofansif anlamda rahatladığımız o kadar çok maç varki. bakın defansif demiyorum ofansif diyorum, çocuğun varlığı gerçekten birilerini rahatlatıyor ve ofansif anlamda takım üzerine koyuyor, bu yıl neciple başlanması gereken ama başlanmayan en az 5-6 maç vardır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı El Nino

Biz zamanında Mitrovic'i eleştirirken renkli damgası yiyorduk şimdi herkes ona sallıyor. Hey gidi günler.

Çevrimdışı Zafer55

Oğuzhan dün Cenk'e gösteriyor Kjaer'e git diyorda işte Cenk çok yoruldu napsın bir oraya bir buraya koşa koşa bitti adam.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

G.İnler neredeyse kulağından tutup götürecekti kjaerin yanına.Çizgide sinirinden zıplayıp durdu adam.

Çevrimdışı tangaz

Umut fakirin ekmeği...
Atınç ı 5 sattık. Ersanı 7 ye

papaz her zaman pilav yemez  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

G.İnler neredeyse kulağından tutup götürecekti kjaerin yanına.Çizgide sinirinden zıplayıp durdu adam.
Futbol zekası önemli bir olgu adam kenardan görüyor bunu ama bizim Cenk göremiyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

papaz her zaman pilav yemez  :icool:
Hırvatistan milli takımından dolayı satılır abi piyasasını kaybetmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Hırvatistan milli takımından dolayı satılır abi piyasasını kaybetmez diye düşünüyorum.

milli olgusu da abartılıyor bence corluka falan sakatken şans buldu hepsi o.

Çevrimdışı Kalyoncu

milli olgusu da abartılıyor bence corluka falan sakatken şans buldu hepsi o.
Memnun kaldılar abi Corluka yerine tercih edilecektir.

Çevrimdışı Zafer55

Gercekler acidir @Zafer55
Mitrovici satsak parasi abunun yillik ucretine yetmez. Mazotuna yetmez yahu

Suan gercegimiz bu, onumuzde ffp level sonu canavari gibi duruyor, elinde cenk ve pettemet.
Balotelli falan alinirsa opup basiniza koyun. Abu kadar cezali maci olurdu balotellinin en cok ama simdiye 25 gol sokustururdu

Abunun yıllık ücreti 3.3 m€ ,kiralama bedeli 2.5m€  idi.Bir yıl için 5.8 m€ vermişiz gibi görünüyor ve bu bana tuhaf geliyor.Bu işte bir alicengiz oyunu var diye düşünüyorum(umuyorum). Zira başkan imza töreninde ffp den dolayı kiralık yaptık aslında anlaşmamız 4 yıllık gibi bişeyler söylemişti.  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Bu mactan iyi malzeme cikmis bana

Taliskanin adini bilirim bah soyadini bile bilmem, ulan ahaha ulkenin yarisi troll, vatandasi olmasak aslinda super komik seyler oluyor, uefa tapeleri nasil anlayacak diyen insan azmaniylan ayni kisi.

Lan ahaha iste benfikayi benfikada yenseydik bunlar basimiza gelmeyecekti

Hay allahim gotuyle top istop eden buyuk takim kalecisi bu adam.

Neyse altinayi odulunu volkana verelim turk siporuna katkilarindan dolayi

Ayu goezz duu volkan

Çevrimdışı mylife1903

Futbol zekası önemli bir olgu adam kenardan görüyor bunu ama bizim Cenk göremiyor :)
Vizyoncu dalaylama olsaydi o topu keyaya gelmeden alirdi

Çevrimdışı Egos

evet ama o çoktan seçmeli seçenek bize sorulmasa da hocanın önünde duvar gibi duruyordu, ben 2 maçı da alıp bugün şampiyonduk havasındaydım hatta ama ben taraftarım duygularımla hareket ederim öte yandan hoca ise profesyonel bu işin dinamiklerini belirleyen karar veren konumunda ve takımını da stratejisini de ona göre planlamalıdır. işin duygusal boyutunu bir yana bırakıp doğru aritmetikle birşeyleri kurgulayacaksak başak maçına önce durdur sonra vur beraberlik bana yarıyor galibiyet olursa da katmerli olur denmeliydi ve o maçdan beraberlikle ayrılınmış olsaydı şuan minimum 4 puan önde olurduk. artık hiç puan kaybetme kredimiz kalmadı, 4 maçı da kazansak şampiyonuz elbette ama futbol ilahlarının yanımızda olmayacağı maçları da (dünki gibi) göz önünde bulundurarak +kredi sahibi olmak iyi bir lükstü ve bu stratejik hatalarla elimizden gitti ve bu hocaya yazar...

ağabey, "şenol güneş galibiyeti işaretlerdi" dedim, ama başakşehir maçında saldıran bir takım da yoktu, tam da söylediğin gibi bir kurgu düşünülmüştü, fakat sanki gözleri bağlı 11 oyuncu ile oynadık. şenol güneş bile kendine yazdıktan sonra o mağlubiyeti, senin hatalı olduğunu söylemek saçma olur.

tabii ki itiraz noktamın başakşehir beraberliği olmadığını biliyorsun: bana göre fenerbahçe'ye evimizde bir kere daha yenilmemiz 4 puanlık farkı şimdiki 2 puandan bile değersiz kılardı, ayrıldığımız nokta bu. şimdi bir değerlendirme yapmak zor: şampiyon olursak şu anki durum, şampiyon olamazsak senin söylediğin durum tercih edilir.

olalım da haksız çık.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 14:44:47 Egos ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca oynatırsa bu şartlar sağlanır ama hoca bazı şeyleri aşmakta muhafazakar davranıyor, kafasında bazı şeyler oturmadan inanmıyor ona ve sanırım Ba'nın özelinde bu durum var. Farklı bir yönden de ben Caner'in iyileştiğine inanıyorum ama sırf bonservis pazarlığında elimiz güçlü olsun diye kadroya bile alınmıyor şu dönemde biraz risk alıyoruz şu kanatsız dönemde..
Aslında işin bana garip gelen tarafı Demba hocanın ısrarla üzerinde durduğu ileri uç tanımına neredeyse %100 uyuyor. Yani bu adam en azından 30-45 dk. çıkartacak durumda değil mi? Şampiyonlukta son virajda kesinlikle faydalanmak lazım bu kaliteden. Hele bu FFP de düşünülürse umarım tapusunun da tekrar alınması için çalışmalar başlamıştır.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Kalyoncu

Vizyoncu olsa o tacı kullanmadan maç biterdi aslında herkes adamını almış sorun Cenk te göstermelik dursan orada yeter ama beyfendi yorgun.

Çevrimdışı abdusta

Kendinizi affettireceksiniz!!

O kupa buraya gelecek!!

Saygılar

Çevrimdışı Savaş

Şişmanoğlu bile basardı orda yırtardı kendini.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abunun yıllık ücreti 3.3 m€ ,kiralama bedeli 2.5m€  idi.Bir yıl için 5.8 m€ vermişiz gibi görünüyor ve bu bana tuhaf geliyor.Bu işte bir alicengiz oyunu var diye düşünüyorum(umuyorum). Zira başkan imza töreninde ffp den dolayı kiralık yaptık aslında anlaşmamız 4 yıllık gibi bişeyler söylemişti.  :alala:
5.8 + 4.2 = 10
Buldum on u aklima bo derek geldi.

Bu john derek de kiral bi abimizdi. Ayni tip kadinlardan hoslaniyordu kadinlari hep upgrade ediyordu
Pati, ursula, linda evans ve bo derek.

Bizim de boyle yapmamiz lazimdi baktim vizyoncu tuttu hadi onu alamadin benzer bir tip adam al kardesim iste.

Ama biz kime anlatiyoruz. Gomez aplani ise bplani damdon olan adama anlatmaya calisiyoruz.

Aplanimiz dudu, o olmadi bplanimiz xabi alonso diyecek bir ust akil. Metin albayrak gozukmuyor uzundur meydanlarda, maydan destegi vermeye ukraynaya mi gitti acaba

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tüm dualarım; Geçen yıl Akhisar maçı gibi olsun kaderimiz.
Altımızda ki rakibimizle 1 puan vardı şimdi iki puan yine isyan ve telaşlıydık.
B.şehirin takılacağı maç kalmadı artık tek umudum Trabzonspor.
Bütün maçlar içinde en cok beni korkutan Kasımpaşa .
Düşündükçe kötü oluyorum. Allah yardımcısı olsun bu camianın.

Çevrimdışı Egos

Mitrovic'e 2 milyon euro çıkan bulunursa yaz döneminde forumu bırakırım..

sağlam yere kapağı atmışsın.

Çevrimdışı tangaz

ağabey, "şenol güneş galibiyeti işaretlerdi" dedim, ama başakşehir maçında saldıran bir takım da yoktu, tam da söylediğin gibi bir kurgu düşünülmüştü, fakat sanki gözleri bağlı 11 oyuncu ile oynadık. şenol güneş bile kendine yazdıktan sonra o mağlubiyeti, senin haksız olduğunu söylemek saçma olur.

tabii ki itiraz noktamın başakşehir beraberliği olmadığını biliyorsun: bana göre fenerbahçe'ye evimizde bir kere daha yenilmemiz 4 puanlık farkı şimdiki 2 puandan bile değersiz kılardı, ayrıldığımız nokta bu. şimdi bir değerlendirme yapmak zor: şampiyon olursak şu anki durum, şampiyon olamazsak senin söylediğin durum tercih edilir.

olalım da haksız çık.

o zaman ben haksız çoktan çıktım çünkü biz teseyi yendiğimiz gün şampiyon olduk zaten ama bu şampiyonluk stratejik hataları değiştirmeyecek.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 14:45:20 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Şişmanoğlu bile basardı orda yırtardı kendini.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Omer dedin aklima geldi @Necmi abi nerelerde acaba?
Mactan sonra kayboldu herhalde. Hic sesi cikmiyor. Sifresini unuttu herhalde 95te golu yiyince.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bir maçta birden fazla kopma anları vardır bana göre.
Dün ki maçın kopma anları ise : Q7'nin ısrarla kendim atıcam demesi.
İçeri girdiği her topu verse 2-3 bitecek bu maç .
Kafamızı duvarlara vurduk ama iş işten geçti.

Etiketler: