Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Abi sorun orada zaten biz bala dote maç alamıyoruz adamlar alıyorlar ve geçen seneden farklı olarak Unsere Mario Gomez yok, yoksa Şenol Hoca'ya ve takıma olan inancım tam..

Osmanlı maçında yine turu atarız, sıkıntı yok.

Zaten Şenol hoca olmasa bu kadro ile bu seviye bile mucize La minör Q.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Savaş

Abi sorun orada zaten biz bala dote maç alamıyoruz adamlar alıyorlar ve geçen seneden farklı olarak Unsere Mario Gomez yok, yoksa Şenol Hoca'ya ve takıma olan inancım tam.. Şu maçıda bu adam alır rahat olun diyeceğimiz 1 kişi yok takımda, belki biraz Talisca sanırım o da 1-2 maç ceza alacak.
Benim içimde oynatırsa eğer Demba Ba insiyatif alacak gibi bir his var. Sanki bu hikayede onun da adı yazacak bu sene.

Evet ütopik ama hislerim bu yönde yada temennim bu :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar,

Genel olarak haklı olmakla birlikte boşuna kötü elektrik yayıyorsunuz. 2 puan farkla hala lideriz ve rakibimiz Başakşehir. Sakin olun biraz. Gelecek hafta Bursa'ya saplayınca kendimize geliriz. Başak Antalya'da bala döte maçı aldı, son 4 haftada puan kaybı yaşamamaları imkansız. Geçen sene de son 4 haftaya girerken de benzer eleştiriler vardı. Biraz sakin olun yahu.

şampiyonluk konusunda herkes sakin ama hataları ve hatalıları eleştirmek konusunda geri durmamalıyız ben hatalılar listesine efendi profilini gereksiz uygulayan ses çıkarmayan yönetimi koyarak başlarım ardından hocayı 2.sıraya koyar ve son olarak da son 4 maçın 3ünde kritik hata yapan fabricioyu da eklerim. aynı hataları bu sıklıkla tolgea yapsaydı sen forumdan atılmayı göze alacak açıklamalar yapardın burada şimdi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen katılıyorum, umarım yönetim için bu son dönemler güzel birer done olur ve şapkadan tavşan çıkartmak yerine daha sağlıklı adımlar atarlar, bu sene güle oynaya şampiyon olmamız gerekirken yine acılar çekiyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi elimizdeki adamı gönderdik devre arası 2 stoper aldık birine 4,2 milyon gibi bu takımın rekor denebilecek bonservis bedellerinden birin ödedik ötekine evlat kontenjanı dedik geri getirdik buna da ses etmedik ama garip bişey gördüm az evvel, cumartesi saat 7 gibi içmeye başlayarak maça hazırlandığım ve tüm pazar içtiğim için çok dikkat etmemiştim dün yedeklere falan, bugün maç kadrosuna baktım yedeklere baktım birde kadroda olmayanlara baktım bir sitede ersanın isminin yanında parantez içinde kalça sakatlığı yazıyordu, ne ara ve nasıl becerdi bunu  :alala:
Abi bak tepki gelecek simdi ama dusundugumuzu yazalim.
Marselo kiralik, aleksiz senin oyuncun mu
Milosevic senin oyuncun mu
Ffb var mi
Leblebicin yok mu, yok

Tutarsin aleksizi, tutarsin milosevici, tosic var atinci kiralarsin butce yaratirsin

Devre arasi gidip mitrovici aliyorsun 4.2 veriyorsun. Bir suru adam aliyorsun takiminda verimsiz kmlerce oyuncu varken. Stoperlerin hepsi neredeyse ayni tip. Sanki elimizde kalanlar ramos da milosevici gonderiyon, ayni sakar bombaci tip stoper iste. Paran cebinde kalsin

Sanki milosevicle aleksiz oynasa daha cok gol yiyecez.
Kadayif karvalhoyu yazdik, alinsaydi daha mi kotu olurdu.

Su hareketleri yapsan sirkette patronun ilk lafi "ne degisti ulan" olur sonra agzini yuzunu kirar. Sonra yedi yetimin hakki falan filan

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aynen katılıyorum, umarım yönetim için bu son dönemler güzel birer done olur ve şapkadan tavşan çıkartmak yerine daha sağlıklı adımlar atarlar, bu sene güle oynaya şampiyon olmamız gerekirken yine acılar çekiyoruz :)
Akıllı davranırsak güle oynaya şampiyon olacağımız seneler de olacak ama o sene bu sene değil belki gelecek sene de bu seneye benzer olacak. Bizim yapmamız gerek doğru plan ve strateji üzerinden yürüyüp her sene üzerine koymamız .

Çevrimdışı panic13

şampiyonluk konusunda herkes sakin ama hataları ve hatalıları eleştirmek konusunda geri durmamalıyız ben hatalılar listesine efendi profilini gereksiz uygulayan ses çıkarmayan yönetimi koyarak başlarım ardından hocayı 2.sıraya koyar ve son olarak da son 4 maçın 3ünde kritik hata yapan fabricioyu da eklerim. aynı hataları bu sıklıkla tolgea yapsaydı sen forumdan atılmayı göze alacak açıklamalar yapardın burada şimdi  :D

Bak tolga yazdın yine sağ kaşım atıyor :D :D

eleştirilerinde haklısın.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Akıllı davranırsak güle oynaya şampiyon olacağımız seneler de olacak ama o sene bu sene değil belki gelecek sene de bu seneye benzer olacak. Bizim yapmamız gerek doğru plan ve strateji üzerinden yürüyüp her sene üzerine koymamız .
Bu seneki stratejinin çok sağlıklı ve üstüne koyacak şekilde olduğunu söylememiz çok doğru olmayacak Abou ve Talisca giderse özellikle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesi fazla kucumsuyor insanlar. Senol gunesi cikart Ayni kadro olsun bak gsden beter oluruz. Artik hoca turk diye mi laz diye mi nedense bir kucumseme var icten icten hocaya.

Tamam hoca azicik takintili, azicik fevri biraz sabit fikirli ama bu takimi buraya kadar getiren bu insan. Lucescunun 2004te yalniz birakilmasi gibi de tek basina birakildi ve don kilot mucadele ediyor adam yellenen koca gotlu futbol baronlarina karsi.

Çevrimdışı mylife1903

Bu seneki stratejinin çok sağlıklı ve üstüne koyacak şekilde olduğunu söylememiz çok doğru olmayacak Abou ve Talisca giderse özellikle.
Abu gidince elimizde cenk ve pektemek kalacak. O yuzden cenke sosyal medya uzerinden ana avrat giren ergenler biran once kendilerine gelmeli.
Gecen haftada yazdim cenk bizim degerimiz, destek olmaliyiz cocuga. Cenki ruhen kaybedersek onumuzdeki sene bizim icin daha zor olur.

Çevrimdışı Orhan

Benim içimde oynatırsa eğer Demba Ba insiyatif alacak gibi bir his var. Sanki bu hikayede onun da adı yazacak bu sene.

Evet ütopik ama hislerim bu yönde yada temennim bu :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ütopik falan değil son bölümlerde cenk yerine Demba ba'yı alsaydı suan baska seyler konusuyor olurduk.

Çevrimdışı Orhan

Abu gidince elimizde cenk ve pektemek kalacak. O yuzden cenke sosyal medya uzerinden ana avrat giren ergenler biran once kendilerine gelmeli.
Gecen haftada yazdim cenk bizim degerimiz, destek olmaliyiz cocuga. Cenki ruhen kaybedersek onumuzdeki sene bizim icin daha zor olur.
Abi bence dinlendirilmesi lazım uzun bir süre.Eğer satıp para kazanabilirsek ben bu sene gitmesi taraftarıyım.Ruh hali iyi değil ve Cenk'i kazanacak kadar puan avantajımız kalmadı.

Çevrimdışı tangaz

Bak tolga yazdın yine sağ kaşım atıyor :D :D

eleştirilerinde haklısın.

amaç haklılık değil elbet iyiye ulaşma güdüsüyle karalıyoruz bişeyler. tolganın adını duyunca dahi sağ kaşın atıyorsa fabrinin son 4 maçın 3ünde yaptığı fahiş hatalarla yolda titreye titreye hoplaya zıplaya yürümen gerekirdi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senol gunesi fazla kucumsuyor insanlar. Senol gunesi cikart Ayni kadro olsun bak gsden beter oluruz. Artik hoca turk diye mi laz diye mi nedense bir kucumseme var icten icten hocaya.

Tamam hoca azicik takintili, azicik fevri biraz sabit fikirli ama bu takimi buraya kadar getiren bu insan. Lucescunun 2004te yalniz birakilmasi gibi de tek basina birakildi ve don kilot mucadele ediyor adam yellenen koca gotlu futbol baronlarina karsi.
Hocanın hangi konularda güçlü hangi konularda zayıf olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Bütün sorumluluğu Hoca'nın üzerine atmak insafsızlıktır. Zor zamanlarda Hoca'ya sırt çevirmek , yalnız bırakmak da daha büyük insafsızlık olur . Bize yakışmaz böyle bir durum . Hoca'nın zayıf kaldığı konularda yönetim, taraftar açığı kapatmaya çabalamalı. Bir muhasebe yapılacaksa sezon sonunu beklemeliyiz.

Çevrimdışı Egos

aynen öyle başakla kal berabere 7 puan farkı koru sonra istersen fenere yenil fark 4 hala 1 yenilgi yada beraberlik kredin kalıyordu, işte bunlar da hocanın stratejik hatalarıdır. şimdi beraberlik kredin dahi kalmadı hoca...

öyle yazmışsınız ki, sanki çoktan seçmeli soru sordular da biz cevap olarak "başakşehir kazansın, fenerbahçe ile beraberlik" dedik. bunu doğru farz etsek bile sadece şenol güneş değil, buradaki çoğunluk da "iki maçı da kazanalım"ı işaretlerdi, "başakşehir beraberliği ve fenerbahçe yenilgisi" ise tek işaretlenmeyen seçenek olurdu. iki hafta önceki keyfimiz beyde yoktu.

madem bir kırılma noktası arıyorsunuz: demba ba transferi kırılma noktasıdır. elimizdeki forvetten daha iyi, tecrübeli bir oyuncu alıyoruz; ama sezon sonuna kadar kiralık. sözleşmesi olan futbolcu formsuzken sezon sonu gidecek oyuncuya formayı vermek -üstelik sakatlığı nedeniyle uzun süre kadroya giremeyecek durumdaysa- bir teknik direktör için en zor kararlardan biri. menajerlik oyunlarında bile en çok gol atan adamınıza hem de sezonun en önemli maçlarında "sen üçüncü sıradasın" derseniz her tuşa bastığınızda miyavlar. demba ba yerine cenk ve aboubakar'a sezon ortasından beri alternatif olacak hazır bir forvet alınsaydı -sezon bitene kadar kiralık da olabilir- şimdi farklı performanslar görüyor olurduk. yine de ben - @Savaş gibi - demba ba'nın 2014-15'in son haftalarından kalan borçlarını ödemek için döndüğüne inanıyorum, cenk'in durumu ona bu şansı doğurdu; yani hâlâ bu kırılma noktasını lehimize çevirebiliriz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu yıl şampiyon olalım da seneye forvet için mutlaka iyi birini alır.
30 Yasındayım ben artık oyuncu hatası görmekten bıktım abi.  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

Abi bak tepki gelecek simdi ama dusundugumuzu yazalim.
Marselo kiralik, aleksiz senin oyuncun mu
Milosevic senin oyuncun mu
Ffb var mi
Leblebicin yok mu, yok

Tutarsin aleksizi, tutarsin milosevici, tosic var atinci kiralarsin butce yaratirsin

Devre arasi gidip mitrovici aliyorsun 4.2 veriyorsun. Bir suru adam aliyorsun takiminda verimsiz kmlerce oyuncu varken. Stoperlerin hepsi neredeyse ayni tip. Sanki elimizde kalanlar ramos da milosevici gonderiyon, ayni sakar bombaci tip stoper iste. Paran cebinde kalsin

Sanki milosevicle aleksiz oynasa daha cok gol yiyecez.
Kadayif karvalhoyu yazdik, alinsaydi daha mi kotu olurdu.

Su hareketleri yapsan sirkette patronun ilk lafi "ne degisti ulan" olur sonra agzini yuzunu kirar. Sonra yedi yetimin hakki falan filan

aynen öyle reis şimdi hoca geçen sene başı franco ve miloseviçin üstünü çizdi hatta o dönem tosiçde çizikti rodolfoya 3,5 milyon gömdük ersanla ikisi orta hallice oynuyordu ersanı gönderdik aleksisi aldık marceloyu kiraladık aleksisi şutladık marcelonun bonservisi aldık sonra bir baktık ki şutlanan tosiç ismi 11e ilk sırada yazılıyor. o arada altyapı kontenjanı die atınçı aldık yetmedi devre arası mitroya 4,2 verdik ersanıda kiraladık. toplam 22 ayın bilançocu : franco, miloseviç, rodolfo, ersan, tosiç, aleksis, marselo, atınç, mitro, bir daha ersan. ersan 2 defa olmak üzere 10 adam ediyor. anlayan çözen varsa beri gelsin. bu arada isimlere bakınca şöyle ohh be dedirten tek adam da yok, biraz marcelo o kadar ama o da biraz.

Çevrimdışı Uğurcan

Herkese merhabalar. İleti sayımdan da belli olduğu üzere pek aktif gözükmesem de gün içinde sürekli girip yorumları yazıları okuyan 7/24 burayı takip eden biriyim. Görüyorum ki ben ve diğer Beşiktaşlı abilerim,kardeşlerim az da olsa karamsarlığa kapılmış vaziyette.O yüzden size geçen seneden yine bu forum da okumuş olduğum bir yazıyı paylaşacağım hiç ama hiç aklımdan çıkmıyor o yazıyı okuduğum zaman duygulanıp işte bu demiştim ve hiç inanmadığım kadar inanmıştım geçen sene şampiyon olacağımıza.Yazının sahibi @Emre_ZA  kullanıcı adlı bir abimizdi 22 MART 2016 da yazdığı bir yazı. Alıntı yapmayı beceremediğm için kopyala yapıştır yapacağım okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.Tamam geçen sene ayrı bir sinerji ayrı bir ruh vardı gerek takımda gerek biz taraftarlar üzerinde ama bu sene de tek rakibimiz yine kendimizdik.Varsın kaybedilen 2 puan olsun sene sonunda o kupa yine futbolcularımız ellerinde yerden yere vurduğumuz Quaresma'nın,Fabri'nin,her maç saatli bomba olan Tosic'in en önemlisi uzun yıllar sonra bizlere böyle mutluluk yaşatan futbol izlettiren Şenol Güneş Hocamızın ellerinde kalkacak ve 3.yıldız ile birlikte kupamız müzemizdeki en güzel yerini alacaktır.Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim.Biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim herkese sevgiler selamlar ...

İşte aylardır bahsettiğim buydu. Artık bütün medya bizi konuşacak. Sosyal medyada 1 numaraya çıkacağız bu süreçte..Herkes fotoğraf çekecek, maçtan önce 60.000 kişi stadın çevresinde olacak, açılışı her kanal canlı yayınlayacak..Ligin son maçına kadar en az 3 açılış yapılacak. Her haber, sosyal medyadaki her hashtag, çekilen her fotoğraf, verilen her ropörtaj bizi 1 adım öteye taşırken buna hiç alışık olmayan fb taraftarı ağzı açık izleyecek süreci.. Camiaları bu süreçte ikinci planda kalacak, moralleri bozulacak..Ve içlerinden şunu diyecekler; "Aynı 100. yıllarındaki gibi bir hava var. Beşiktaş bu sezon bize şampiyonluğu bırakmaz".

Stadlarında homurdanmalar başlayacak, mutsuzlar çünkü, umutsuzlar..Her gol kaçırdıklarında yuhalamalar olacak..Çaresiz kalacaklar, gündemi belirleyemeyecekler, gündemi değiştiremeyecekler. Aziz Yıldırım her yola başvuracak ama bu sefer nafile..Kader yazıldı artık..Bu statta şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Hayal edebiliyorum..Siz de edin..Gomez'in kupayla tribünlere koştuğunu düşünün..Kupa ortadayken sevinç içindeki futbolcuları gözününüzün önüne getirin. Takımın üzerinde şampiyonluk tshirtlerini hayal edin. Hayal edin çünkü hayal etmediğiniz şeyi yaşayamazsınız. Bırakın kim ne derse desin..Bazı arkadaşlar Şenol Güneş'in sonunu getiremeyeceğine inanırsa inansın, umursamayın. Dedim ya, kaderimiz yazıldı bir kere..

Olan herşey Beşiktaş'ın şampiyonluğu için olacak..Ve oluyor. Rhodolfo'nun sakatlığı da, derbinin ertelenmesi de..Kar yağışı da..Sis de..Herşey ama herşey efsanevi şampiyonluğumuz için oluyor..Görmüyor musunuz? Herşey sürecin bir parçası..Olan herşey şampiyonluk hikayemizde bir sayfa olarak yerini alacak..İnanın..Siz inanın ki,takım da inansın. Bizim taraftarımızın hissiyatı kaderimizi belirler, hep böyle oldu. Liverpool'u eledik, kolay mı oldu? Neden eledik biliyor musunuz? Çünkü Beşiktaş taraftarının neredeyse hepsi kurada Liverpool çıksın istedi ve bunu dile getirdi. İnandık çünkü, eleyecektik Liverpool'u..Hayal ettik ve 20 milyon Beşiktaşlının gücüyle, 80.000 Beşiktaşlının da sesiyle eledik Liverpool'u..Tüm bunlar bir süreçtir ve süreci yaratan bizleriz..

İsterim ki alın bu yazının bir çıktısını asın evinize, ofisinize..En olumsuz şartlarda bu yazıyı okuyun..Çok güzel yazdığımdan değil. Bir kere daha inanmak için..Her okuduğunuzda kupanın takımımızın ellerinde, stadımızda havaya kalktığını düşünün..Hayal etmekten, sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan asla korkmayın..Zafer, zafer benimdir diyenlerindir çünkü..

ZAFER BİZİMDİR.

O zaman haydi..Evimize dönelim..
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Serhat Akkaya

öyle yazmışsınız ki, sanki çoktan seçmeli soru sordular da biz cevap olarak "başakşehir kazansın, fenerbahçe ile beraberlik" dedik. bunu doğru farz etsek bile sadece şenol güneş değil, buradaki çoğunluk da "iki maçı da kazanalım"ı işaretlerdi, "başakşehir beraberliği ve fenerbahçe yenilgisi" ise tek işaretlenmeyen seçenek olurdu. iki hafta önceki keyfimiz beyde yoktu.

madem bir kırılma noktası arıyorsunuz: demba ba transferi kırılma noktasıdır. elimizdeki forvetten daha iyi, tecrübeli bir oyuncu alıyoruz; ama sezon sonuna kadar kiralık. sözleşmesi olan futbolcu formsuzken sezon sonu gidecek oyuncuya formayı vermek -üstelik sakatlığı nedeniyle uzun süre kadroya giremeyecek durumdaysa- bir teknik direktör için en zor kararlardan biri. menajerlik oyunlarında bile en çok gol atan adamınıza hem de sezonun en önemli maçlarında "sen üçüncü sıradasın" derseniz her tuşa bastığınızda miyavlar. demba ba yerine cenk ve aboubakar'a sezon ortasından beri alternatif olacak hazır bir forvet alınsaydı -sezon bitene kadar kiralık da olabilir- şimdi farklı performanslar görüyor olurduk. yine de ben - @Savaş gibi - demba ba'nın 2014-15'in son haftalarından kalan borçlarını ödemek için döndüğüne inanıyorum, cenk'in durumu ona bu şansı doğurdu; yani hâlâ bu kırılma noktasını lehimize çevirebiliriz.
Hoca oynatırsa bu şartlar sağlanır ama hoca bazı şeyleri aşmakta muhafazakar davranıyor, kafasında bazı şeyler oturmadan inanmıyor ona ve sanırım Ba'nın özelinde bu durum var. Farklı bir yönden de ben Caner'in iyileştiğine inanıyorum ama sırf bonservis pazarlığında elimiz güçlü olsun diye kadroya bile alınmıyor şu dönemde biraz risk alıyoruz şu kanatsız dönemde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

evet ama o çoktan seçmeli seçenek bize sorulmasa da hocanın önünde duvar gibi duruyordu, ben 2 maçı da alıp bugün şampiyonduk havasındaydım hatta ama ben taraftarım duygularımla hareket ederim öte yandan hoca ise profesyonel bu işin dinamiklerini belirleyen karar veren konumunda ve takımını da stratejisini de ona göre planlamalıdır. işin duygusal boyutunu bir yana bırakıp doğru aritmetikle birşeyleri kurgulayacaksak başak maçına önce durdur sonra vur beraberlik bana yarıyor galibiyet olursa da katmerli olur denmeliydi ve o maçdan beraberlikle ayrılınmış olsaydı şuan minimum 4 puan önde olurduk. artık hiç puan kaybetme kredimiz kalmadı, 4 maçı da kazansak şampiyonuz elbette ama futbol ilahlarının yanımızda olmayacağı maçları da (dünki gibi) göz önünde bulundurarak +kredi sahibi olmak iyi bir lükstü ve bu stratejik hatalarla elimizden gitti ve bu hocaya yazar...

Çevrimdışı Zafer55

Cenk bizim değerimiz.Daha fazla yıpranmaması için 2 hafta dinlensin.
Ama kabus gibi bişey yazmışsın..Ne demek pektemek ve cenk!!! Ürperdim vallahi..  :)
Seneye Demba -Abu -Cenk olacak..
Yani olmalı.Pozitif düşünelim.Başkan mitrovici satar onun parayla Abunun bonservisi alır.Daha almadıysa eğer tabi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ama kabus gibi bişey yazmışsın..Ne demek pektemek ve cenk!!! Ürperdim vallahi..  :)
Yani olmalı.Pozitif düşünelim.Başkan mitrovici satar onun parayla Abunun bonservisi alır.Daha almadıysa eğer tabi
Mitrovic'e 2 milyon euro çıkan bulunursa yaz döneminde forumu bırakırım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hem hoca hem futbolcular biz şampiyonuz havasına çoktan girmişler ama takımdaki lider oyuncu eksikliğinin bunda payı büyük, ne demek istediğimi merak edenler geçen seneki şampiyonluk maçında 2-3 sıfır öndeyken Gomez'in tüm takıma saha ortasında laubali davrandıkları için attığı fırçayı izleyebilirler. Takımda 1 tane böyle adam yok bu kapasitede olabilecek adamda 10 maçtır yedekte bekliyor, Gökhan İnler..
Oğuzhan dün Cenk'e gösteriyor Kjaer'e git diyorda işte Cenk çok yoruldu napsın bir oraya bir buraya koşa koşa bitti adam.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

evet ama o çoktan seçmeli seçenek bize sorulmasa da hocanın önünde duvar gibi duruyordu, ben 2 maçı da alıp bugün şampiyonduk havasındaydım hatta ama ben taraftarım duygularımla hareket ederim öte yandan hoca ise profesyonel bu işin dinamiklerini belirleyen karar veren konumunda ve takımını da stratejisini de ona göre planlamalıdır. işin duygusal boyutunu bir yana bırakıp doğru aritmetikle birşeyleri kurgulayacaksak başak maçına önce durdur sonra vur beraberlik bana yarıyor galibiyet olursa da katmerli olur denmeliydi ve o maçdan beraberlikle ayrılınmış olsaydı şuan minimum 4 puan önde olurduk. artık hiç puan kaybetme kredimiz kalmadı, 4 maçı da kazansak şampiyonuz elbette ama futbol ilahlarının yanımızda olmayacağı maçları da (dünki gibi) göz önünde bulundurarak +kredi sahibi olmak iyi bir lükstü ve bu stratejik hatalarla elimizden gitti ve bu hocaya yazar...
Kiev maci 11i de yanlisti abi. O maca o 11 cikmaz. Ibb macina da napoli maci gibi saglamci cikmaliydik, utanilacak bisi yok. Vurursun topu taca, azicik kavga cikartirsin, yerde yatarsin falan.
Senol hocamiz azicik sabirsiz ve mac mac bakiyor olaya, bu da dogru bir yaklasim tartismasiz ama bazen de sampiyonalarin uzun bir maraton oldugu unutulmamalidir.

Çevrimdışı tangaz

mitroviçi bize gelmeseydi hırvatlar 3e 5e italyanlara satabilirdi belki ama gelinen noktada şu cv ile bizim yapabileceğimiz satış 1,5 milyon seviyesinde kalır.

Etiketler: