Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Defansımızda sağ taraftaki iki arkadaş ne yapıyor? Kimi tutuyor? Cenk ne yapıyor? Biz 11 kişiyiz bu pozisyonda dimi? Değil iste. Biz aslında 8 kişiyiz bu pozisyonda.

3 arkadaş maçı bitirmiş.

Şaka gibi pozisyon. Kendimiz orta yaptırdık gittik ona da kendimiz vurduk. Kendi kendimize şaka gibi gol attık.

Evladiyelik pozisyon bu. Eksik rakibe nasıl oynanmaz neler yapılmaz her toplantıda her kampta gösterilmeli. Kamu spotu gibi pozisyon bu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fazla yuklenmemek lazim rakip 9 kisi diye. Hepi topu kac dakika oynadilar 9 kisi. Mesela 15 dakika 9 kisi oynasalar biz oas yapamasak falan tamam, gomelim butun takimi, serseri bir top atildi, faulden gol yedik, klasik besiktas.
Bilic zamani torenin atildigi kayseri macina benzedi ama iceri ortalanan topa kalecinin cikamayisi ve yenilen gol ile clden elendigimis lazio macini daha cok bi hatirlatti bana, star tivide altta kucuk ekranda gormustum

Çevrimdışı eski inönü

kalan 4 maçta min. 10 puan alıp 75 puan yapamazsak şampiyon olmayalım zaten.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben dünkü maçta ne şenol hoca'ya, ne de kadro planlamasında bir suç buluyorum. Sonuçta haem faul verse veya defans ya da kaleci topu uzaklaştırsa maç 1-0 bitse hereks durumdan memnun olacaktı. Oyun da iyiydi. Bir hatadan dolayı takımın tüm emeğini silmek mantıklı ve vicdanlı değil. Hakemin ne kadar hatası varsa, defans ve kaleci bloğunun da o kadar acemiliği var orada. Bu ekonomik kadro planlamasıyla şampiyon oluyorsak bu gayet de başarılıdır. Fakat kapasitemizin de bundan daha yüksek olmadığını unutmamalıyız. Avrupa'da ve Türkiye'de daha rahat maçlar izlemek istiyorsak stoper ve kaleci konusunda daha üst standartta olmalıyız. Fakat bu sene şampyonluğumuz %90 artık. Son 4 hafta. Başakşehir'e şampiyonluğu hiçbir büyük takım son 4 haftada vermez.
Biz bir yanlışa düştük , Türkiye Ligi'nin üstünde bir takımız kabul ama halen ciddi eksikleri , zayıflıkları olan üzerine her sene üzerine koyması  mesafe kaydetmesi gereken Türkiye Ligi'nin üstünde bir takımız . Türkiye Ligi'nde bazı takımlara karşı biz normal oyunumuzu oynayalım rakipler bizi düşünsün , önlem alsın seviyesine gelmedik henüz. O seviyeye gelmek için atmamız gereken adımlar var.
Şampiyon olacağız ama ayaklarımız her daim yere sağlam basmak zorunda. Şampiyon olup eksiklerimizi görmezden gelemeyiz.

Çevrimdışı Savaş

Fazla yuklenmemek lazim rakip 9 kisi diye. Hepi topu kac dakika oynadilar 9 kisi. Mesela 15 dakika 9 kisi oynasalar biz oas yapamasak falan tamam, gomelim butun takimi, serseri bir top atildi, faulden gol yedik, klasik besiktas.
Bilic zamani torenin atildigi kayseri macina benzedi ama iceri ortalanan topa kalecinin cikamayisi ve yenilen gol ile clden elendigimis lazio macini daha cok bi hatirlatti bana, star tivide altta kucuk ekranda gormustum
Bu pozisyonda gol resmen olmak istedi. Saçma sapan bir top. Basmayı akıl edemeyen oyuncular. Saçma sapan bir kademe anlayışı. Kaleciyi duymayan bir oyuncu. Kafadan seken bir top ve o top öyle bir yere gitti ki denesen yapamazsın gol olabilecek tek yere gitti. O kadar ölü bi yere gitti. Sanki ölçülüp  biçilmiş.

Var birşeyler ama hayırlısı olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Biz bir yanlışa düştük , Türkiye Ligi'nin üstünde bir takımız kabul ama halen ciddi eksikleri , zayıflıkları olan üzerine her sene üzerine koyması  mesafe kaydetmesi gereken Türkiye Ligi'nin üstünde bir takımız . Türkiye Ligi'nde bazı takımlara karşı biz normal oyunumuzu oynayalım rakipler bizi düşünsün , önlem alsın seviyesine gelmedik henüz. O seviyeye gelmek için atmamız gereken adımlar var.
Şampiyon olacağız ama ayaklarımız her daim yere sağlam basmak zorunda. Şampiyon olup eksiklerimizi görmezden gelemeyiz.
Para yok abi, seneye bu kadro devam eder gene gibi duruyor. Rakiplerin de durumu belli. Ibb seneye bu puani hayatta goremez. Fb ile gsyi hakemler ittirmese ilk 5e zor girerler. Muhim olan lig ama bu hakemlere de ayar cekmek lazim. Her hafta maclarimizda garip garip isler oluyor.
Yedi yetimin hakkini koruyacagina baskan sahada ter akitan futbolcularin haklarini korusun once.

Bu mac karikoyde oynansa ilkyari 9 kisi kaliriz, fb penalti atar, ustune de son saniyedeki pozisyonu iptal ederler. Maci da 4-1 kazanirlar. Baskan mactan sonra konusacakti hakem icin ne oldi?

Çevrimdışı mylife1903

Bu pozisyonda gol resmen olmak istedi. Saçma sapan bir top. Basmayı akıl edemeyen oyuncular. Saçma sapan bir kademe anlayışı. Kaleciyi duymayan bir oyuncu. Kafadan seken bir top ve o top öyle bir yere gitti ki denesen yapamazsın gol olabilecek tek yere gitti. O kadar ölü bi yere gitti. Sanki ölçülüp  biçilmiş.

Var birşeyler ama hayırlısı olsun.

Cenabetlik var ezelden beri, gsye olsa o top ustdirekten disari gider. Sampiyonluk kutlar herifler neyse fazla havalanmistik burnumuz surttu. Simdi sakin kalip bursayi yenelim haftaya bugun macimiz var.

Aydin karabulut kardesimiz icerde.

Çevrimdışı Savaş

Cenabetlik var ezelden beri, gsye olsa o top ustdirekten disari gider. Sampiyonluk kutlar herifler neyse fazla havalanmistik burnumuz surttu. Simdi sakin kalip bursayi yenelim haftaya bugun macimiz var.

Olcay Şahan kardeşimiz de içerde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya herşey iyi güzel de adamlar 9 kişi kalmış halen hakem diyorsak bence birazda bizde sorun var demektir..
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Para yok abi, seneye bu kadro devam eder gene gibi duruyor. Rakiplerin de durumu belli. Ibb seneye bu puani hayatta goremez. Fb ile gsyi hakemler ittirmese ilk 5e zor girerler. Muhim olan lig ama bu hakemlere de ayar cekmek lazim. Her hafta maclarimizda garip garip isler oluyor.
Yedi yetimin hakkini koruyacagina baskan sahada ter akitan futbolcularin haklarini korusun once.

Bu mac karikoyde oynansa ilkyari 9 kisi kaliriz, fb penalti atar, ustune de son saniyedeki pozisyonu iptal ederler. Maci da 4-1 kazanirlar. Baskan mactan sonra konusacakti hakem icin ne oldi?
Nokta transfer bekliyorum . Bir transfer sezonunda her sorunu çözeceğimize inanmıyorum zaten. Şartlar buna pek müsait değil.
Bu hakem meseleleri sadece hakemin kendisiyle alakalı değil bence. Bir üst akıl var ki asıl sorgulanması gereken bu . Maçtan sonra hakem hakkında açıklama yapmak yerine büyük takım gibi perde arkasından gerekeni yapmak lazım .

Çevrimdışı mylife1903

Ya herşey iyi güzel de adamlar 9 kişi kalmış halen hakem diyorsak bence birazda bizde sorun var demektir..
9 kisi macin sonunda kaldi adamlar. BiraZ adaletsiz oluyor hakem dememek. Firat ikinci yari iyi dogradi bizi bakti macin sonu geliyor catir cutir kartlari cekmeye basladi.
Herkes mac bitti havasindaydi zaten hakem dahil.

Ama zurnanin zort dedigi pozisyon gg ile babelin korner direginde topu evelemesi gevelemesiydi. Uyuz oluyorum o harekete, bir suru mac izliyorum o hareketi yapanlara ana avrat giriyorum. Orda gitti mac zaten. Ayni hareketi jones yapmisti, o topta donup dolasip bize girmisti bilic zamani

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben yenilen golden kendime bir mesaj çıkardım '' Bu sene şampiyonuz ama rehavete kapılır  eksiklerimizi , hatalarımızı görmezden gelirsek gelecek sene şampiyon olmamız zor''  şeklinde . İlla ki bir mana arayacaksak bu şekilde mana aramalıyız.

Çevrimdışı tangaz

rakibin sol beki ismayl sağ beki h.ali ve biz ilk yarıda topu yeterince kanatlara taşımadık hatta ortadan denedik bol bol, kanattan ne zaman gelsek tehlike oluşturduk ama üzerine gitmedik bu yumuşak karnın. ikinci devre dick kanat beklerinde değişikliğe gitti ama şenol hoca belli ki kanatlardan ısrarla yardırın talimatı vermemiş. son saniye golü rahatlatmış hocayı çıkın oynayın demiş. işte hata da burada! taktik maktik yok bambambam la olmuyor malesef...

birde cruyfun dediği gibi top sendeyse rakip neyle gol atacak? 9 kişilik rakibe topu sadece kalesinden çıkarırken bir de santra yaparken vereceksin!

bir kaleci oraya çıkıyorsa sadece yumruklamak için çıkmalıdır. fabri her zaman ki gibi tutmak için çıkıyor ellerinin şeklinden bu görülüyor. yumruklamaya gelen kalecide orayı dağıtarak çıkar ve yumruklar o itti bu itti sarsılmaz aksine sarsarak dizini mizini koyarak birilerini yamultarak çıkar ve yumruklar.  fabri tutmaya çıkıyor yumuşak çıkıyor ve en ufak temasta yamuluyor onu da yamultuldum ey hakem die gösteremiyor. ki zaten çıkmaması gerekiyordu. son 4 maçın 3ünde yakmıştır fabri. burda da tolgeanın ahı var derim. tolga geçen sene 2 maç falan hata yakmıştı fabri  son 4 maçın 3ünde yaktı sezonun tümüne baktığımızda sanırım 6-7 maç oldu basit hatası ile maç yakması...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

lyon maçımızda hakem sanırım 1 yada 2 dk uzatma vermişti. dün maçın sonunda en fazla 2 dk uzatma olabilirdi belki 3 ama 4 fazlaydı. bizim ligde bu uzatmalarda garip oluyor biz gerideysek mesela dikkat edin standart 3 dk veriliyor çoğu maçda ama biz öndeysek hiç 4ün altında olmuyor. bu da irdelenmesi gereken bir detay. mesela video hakem gelmezse lige çıkmayacağız diyor göksel gümüşdağ ama videolarda kalecilerinin ayan beyan boğazlaması ve yumruğu görüldüğü halde gereken ceza verilmiyor. aynı videoya göre 5er maç ceza alan 2 oyuncu var (ki kural kitabı 5-10 maç arası ceza diyor) alt sınırdan 5 maç ceza alıyor sonra bu 3e indiriliyor yani alt sınır falan da delik deşik ediliyor.

ben boşuna haftalardır hakem yazmıyorum burada ikinci yarının ilk maçı osmanlı maçından beri hakemler ince ince kıyıyor bizi kazandığımız maçlarda bile kaç tane penaltımız verilmedi son 13 maçda 5-6 penaltımız verilmedi ofsayttan goller yedik rakip atibanın ayağına bastı sarı bile yemedi daha dün bir penaltımız verilmedi faulle gol yedik ama yönetimden çıt yok!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

aziz yıldırım gidiyor basket maçında rakip başkanı protokolde tokatlıyor bugün başkanlığının bitmesi lazım bu 6222 neye yarıyor  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

aziz yıldırım gidiyor basket maçında rakip başkanı protokolde tokatlıyor bugün başkanlığının bitmesi lazım bu 6222 neye yarıyor  :alala:
Bi keheka ile degisir o is abi sonucta tokat sahaya yansimadi, tokat atmadim, makas aldim, goruntuler montaj

Çevrimdışı tangaz

maç 4 dk uzamış ve uzatmalarda 9 kişi kalmış rakibe o topu vermeyeceksin faulle birlikte topu çevireceksin billur geçeceksin hatta o sinirle rakip ancak faul yapacak belki 1 oyucusu daha kızaracak ve sen şarkılarla türkülerle maçı bitireceksin topu rakibe vermek de neyin nesi inanılır gibi değil, işte burada lider karakterli oyuncu gerekiyor koluna pazubantı takmış halde.

Çevrimdışı panic13

disiplin ve ceza yönetmeliğine göre alt liglerdeki oyuncular ne cezalar alıyor. yardır babam yardır! ne erteleme ne iyi hal uygulanıyor. nedense süper ligde bu kurallar hep en hoşgörülü hali ile uygulanıyor. anlayamazsınız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı benyv-

Hakeme, uzatma dakikasına, şenol hocaya suç bulmaya çalışmak hala çok mantıksız. Fabri ile defans anlaşmazlığı olmasaydı çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Bir sezon içerisinde aynı durum tüm kritik maçlarda tekrarlanmışsa bu defans bloğunda bir kalite eksikliği var demektir. Bireysel olarak her unsura suç atmak yanlış. Paramız olursa daha iyisi olur. Para yoksa da böyle devam mecbur. 2 sene üst üste şampiyon oluyoruz bu da büyük başarıdır bu bütçeyle.

Çevrimdışı mylife1903

maç 4 dk uzamış ve uzatmalarda 9 kişi kalmış rakibe o topu vermeyeceksin faulle birlikte topu çevireceksin billur geçeceksin hatta o sinirle rakip ancak faul yapacak belki 1 oyucusu daha kızaracak ve sen şarkılarla türkülerle maçı bitireceksin topu rakibe vermek de neyin nesi inanılır gibi değil, işte burada lider karakterli oyuncu gerekiyor koluna pazubantı takmış halde.
Oyun kaptani yok takimin abi ayrica lideri de yok.
Takimin ,%80i kariyerlerinde bu sayida mac oynamamistir. Bikkinlik gelmis adamlara. Operasyon tosicin kart gormesi ile basladi zaten. Tosic olsa o son poziyonda sorumluluk alirdi, dagitirdi orayi.

Mesela hagiyi ornek alsak. Benfika macinda sahada olsa 4. Golu kesin atardi yuzde yuz atardi. 3-3 olmus mac birilerinin sorumluluk almasi lazim artik 4. Gol kesin gelir boyle maclarda.
Dun de hagi gibi bi adam olsa topa basar, takimi yonetir atabiliyorsa bir tane daha atar atamiyors da bitirirdi maci.
Oguzhan pirlanta gibi cocuk ama fazla yumusak, kavgaci olmasi lazim azicik, herif olmasi lazim. Taliska orta parnak gosteriyor boyle bi rezillik var mi? Ulan git koy kafayi herifin agzinin ortasina. Parnak gostermek ne demek

Çevrimdışı mellfred

Fikstüre baktığımızda fener ve Başak maçlarındaki sıkıntılı demiyor muyduk zaten
7 puan farkı bu nedenle koymadık mı ? Bu konuda çok rahatım

Çevrimdışı abdusta

Sahipsiz değilsin Kardeşim.!!

Bu arada

Gs ile fark 6.5 bine inmiş

saygılar

Çevrimdışı mellfred

Sin tek üzüldüğüm konu makus talihimizin peşinizi bırakmaması kaç senedir.
iki sene Tolga'nın bireysel hatalarından uefadan olduk bu sene Lyon ve Kiev maçları şimdi de bu
9 kişi kalmış rakip bizden ancak 94'te gol bularak puan alabilirdi. Aksiliğin bu kadarı. çaresizlik bu olsa gerek

Çevrimdışı tangaz

Oyun kaptani yok takimin abi ayrica lideri de yok.
Takimin ,%80i kariyerlerinde bu sayida mac oynamamistir. Bikkinlik gelmis adamlara. Operasyon tosicin kart gormesi ile basladi zaten. Tosic olsa o son poziyonda sorumluluk alirdi, dagitirdi orayi.

Mesela hagiyi ornek alsak. Benfika macinda sahada olsa 4. Golu kesin atardi yuzde yuz atardi. 3-3 olmus mac birilerinin sorumluluk almasi lazim artik 4. Gol kesin gelir boyle maclarda.
Dun de hagi gibi bi adam olsa topa basar, takimi yonetir atabiliyorsa bir tane daha atar atamiyors da bitirirdi maci.
Oguzhan pirlanta gibi cocuk ama fazla yumusak, kavgaci olmasi lazim azicik, herif olmasi lazim. Taliska orta parnak gosteriyor boyle bi rezillik var mi? Ulan git koy kafayi herifin agzinin ortasina. Parnak gostermek ne demek

aynen öyle abi takımda herif yok herif denebilecek tek adam karizma dün maça ağırlığını koyan tek adam oydu kimse ona uymadı. mesela abu çıktı cenk girdi die eleştirenler var tamam cenk kötü de abu iyi mi? attığı golü bile atamadı top girdi ondan evvel dağlara taşlara vurdu 2 defa biri zordu ama öteki çok kolay gol atması gereken bir pozisyondu. kiminle boğuştuğunu ben görmedim maçda boğuştu deniyorda nerde boğuştu kimle boğuştu göremedik. abi takımda herifte yok santraforda doğru santrafor olsa bu maç 4-0 biterdi.

Çevrimdışı tangaz

cenk yerine demba girseydi maç 3-0 biterdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen öyle abi takımda herif yok herif denebilecek tek adam karizma dün maça ağırlığını koyan tek adam oydu kimse ona uymadı. mesela abu çıktı cenk girdi die eleştirenler var tamam cenk kötü de abu iyi mi? attığı golü bile atamadı top girdi ondan evvel dağlara taşlara vurdu 2 defa biri zordu ama öteki çok kolay gol atması gereken bir pozisyondu. kiminle boğuştuğunu ben görmedim maçda boğuştu deniyorda nerde boğuştu kimle boğuştu göremedik. abi takımda herifte yok santraforda doğru santrafor olsa bu maç 4-0 biterdi.
Cenk,Oğuzhan, Abou,Talisca bunların hepsi çocuk daha maalesef.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: