Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177259 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bursa maçı çok önemli flaş bir skorla takımın rahatlaması lazım. Eğer bu maçı da girdiğimiz pozisyonlara rağmen kazanamazsak sıkıntı başlar. Normal şartlarda 4 te 4 yapmamız lazım.

Bursaspor, Kasımpaşa,Gaziantep ve Osmanlıspor. Bu maçları da kazanamazsak zaten şampiyonluğu haketmiyoruz demektir.

Bu hafta içi yöneticiler Ümraniyeye demir atsınlar. Takımın rahatlamaya motivasyona ihtiyacı var.
4 te 4 yaparız bunda şüphem yok Allah'ın izniyle. Ama bunun için bazı futbolcu kardeşlerimizi rahatlatmak değil tam tersi köşeye çekip rahatsız etmek lazım bence.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emenike'nin gol öncesi Fabri'ye yaptığı ;

•Erman Toroğlu: Faul

•Mustafa Çulcu: Faul

•Rıdvan Dilmen: Faul

•Mehmet Demirkol: Faul
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri, "Topu bırak dedim Marcelo'ya ama duymadı sanırım" ifadelerini kullandı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

yunus, senin bir an önce günah çıkarman lazım: burada bilic muhabbeti olduğunda "son beş haftaya 4 puan önde girip şampiyonluk verdi" demiştin, olay döndü dolaştı o duruma geldi. ağzımızla yakalandık. git bilic'ten özür falan dile, kurşun döktür, bir şey yap; adamın ahı kaldı, hâlâ iki puan öndeyken şu laneti üzerimizden atalım.

Şenol Güneş Trabzon United ile anlaşmış diyorlar, oyüzden olabilir bu puan kayıpları  :lol: :kop:

Çevrimdışı Egos

Devamli yazdim iki haftadir bakin (Küfür Yasak)₆ olmasin. AntepManisaKonya facia olabilir, dedim. O maclarda da cok facia hakem yonetimleri vardi kaybetmistik sampiyonlugu 1 hafta icinde.

Simdi fazla ugrasmadan bursadan uj puani alip haftalari azaltmak lazim

bursa üstüne koyarak gidiyor: akhisar'dan 4 fark yediler, galatasaray'dan 5, rize'den 6.

ağabey adamları izlesen, acayip garip, sene başından beri hiçbir şey oynamıyorlar. bir tek harun ile buraya kadar geldiler, o da taraftarın saldırısından sonra iyice konsantrasyonunu kaybetti, yoksa ilk düşen takım olurlardı.

tabii ki bize farklı tarife uygulamak isteyecekler, umarım biz de onlara farklı tarife uygulamak isteriz.

Çevrimdışı mellfred

sıkıntı başlamaz aksine bütün sıkıntılarımızdan kurtuluruz şampiyon olmak derdimiz olmaz. ikili averaj başakşehirde, tek maçta beraberlik alsak başakşehirin maçlarına bakarız galip gelirlerse liderliği bırakırız.

bursada td değişti oyuncular daha hırslı oynayacaklar. lig liderini sahalarında yenip son dönemdeki mağlubiyetleri telafi etmek isteyecekler. kendilerini küme düşürmüş takımın şampiyonluğunu engelleme fırsatını kaçırmak istemeyecekler. gs den 5 yemeleri bursayı kötü takım yapmaz. haftaya çatır çatır maç olur.
Bursa otobüsünü basıp oyuncuları tartakladıklarınadan beri Bursa ligi bitirdi. Bugün gene otobüsü taşlamışlar
Bursa kesinlikle engel değil bize. Bursa'nın küme düştüğü ligde Bursalı oyuncuların umrunda değil
Tek zor maçımız Kasımpaşa o da içerde Tanrı'ya şükür
4 maç 12 print 16 gol
Şampiyonuz
La vittora sara nostra

Çevrimdışı 38life

Aynen. Fb derbi mactir hakem belli beraberlik sanssizliga baglanabilir. Ibb zaten bize ters gelen bir takim keske berabere kalsaydik olmadi ama kalan dort maci bam bam bam yapmamiz laZim.

Bursaspor maci muhim. Bursaspor macinin sonucunda burada mesaleleri yakabiliriz. Once ibb bi oynasin hele. Sanki ibb 12 puan yapacak bir hava olustu. Gencler berabere ts yapistirirsA kasimpasa macinin sonu cok farkli seyler yasanir.

Şampiyonluğun gitmesine tahammül olmadığı için herkes en kötü senaryoyu düşünerek başakşehire 12 puan yazıyor. Tabii ki garanti değil. Adanaspor'a da puan kaybedebilirler, Kayserispor'a da. Futbol bu. Ama biz işimizi şansa bırakmamamız gerekiyor. Çünkü iş şansa kalırsa bu konuda pek parlak değiliz. Oyüzden dörtte dört şart.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada ezeli rakibini en azından önemli bir derbiyi iki maçtadada kazanamamanın o kadar önemli olmadığını gösterelim isterseniz (Şampiyonluğun tuzu kalmadı diyenlere  ve büyük maç kazanamıyor Beşiktaş yapamaz diyen algıcılara)
İlk takımımız Chelsea : Chelsea 1-2 Liverpool // Liverpool 1-1 Chelsea
Real Madrid : Barcelona 1-1 Real Madrid // Real Madrid 2-3 Barcelona
Feyenoord: Feyenoord 1-1 Ajax // Ajax 2-1 Feyenoord
Benfica: Porto 1-1 Benfica // Benfica 1-1 Porto
Basel (19 puan fark var young boysla):Young Boys 3-1 Basel // Basel 1-1 Young Boys

Chelsea Liverpool hariç diğer hepsi ilk 2 takımın karşılaştırmasıdır.Feyenoord Benfica Basel Real Madrid liderler ama arkadaki takımları yenememişler hem de iki maçta.Anlayacağınız derbiler keyiflidir önemlidir ama 3 puandan fazlası değildir biz ve bu takımlar önemli maçları kazanamasakta! yine de lideriz önemli olan bu liderliğin tadını çıkartalım ama cepten yedik 5/4 5/5'ten aşağısı kesmez.
Bugün oyunculara sırtımızı dönme değil birlik olma günüdür.

Ufak bir not:Olmamızı istediğimiz ligin tek sahibi Juventus'un derbi maç performansı (Milan-İnter)
İnter 2-1 Juventus // Juventus 1-0 İnter
Milan 1-0 Juventus // Juventus 2-1 Milan

Kaç yıllık şampiyonluğu olan ve kemik takımı kat kat geliştiren ligi dağıtan juventusun derbi performansı.
Türkiyede buna da "Deplasman büyük maçları kazanamama" problemi olan juventus şanssızlığını kırmak istiyor juventus deplasman büyük maçlarını yapamıyor  diyip algı yapılmaya çalışılırdı.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 01:55:16 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı underworld

Stoper egemen bile kendine yapılan en ufak müdahalede tır çarpmis gibi süsleyerek , bağırarak faulu alıyordu.
Faulu öyle bir gösterecen ki uzaydan bile fark edilsin.

Çevrimdışı Librarius

Yikildik, uzulduk ve ofkelendik. Fakat gecti gitti artik. Onumuzde ki 4 maci da alacak gucumuz var. Basaksehir yenmis veya yenilmis onemli degil. Biz kendi isimize bakalim.

Bugun macla ilgili yazilmasi gereken bir kac husus var.

1. Babel penalti pozisyonunda hic itiraz etmiyor. Sanirim hakemlerle ugrasmayin tembihlerini yanlis anlamis kardesimiz. %100 penaltiydi ve hakem penalti calacak gibi durdu, fakat bakti babel hic ses cikarmiyor, Firat firsat bu firsat deyip penaltiyi yedi.

2. Ayrica kendi kendimizi gerecek seyler paylasmayalim. Mesela Umit Ozat Ahmet Cakar'a "Besiktas sampiyon olamayacak" diye mesaj atmis. Simdi bu sozun ahlaki sorunlarini bir tarafa birakarak diyorum ki bu tur tuzaklara dusmeyelim. Basaksehir'e yatarsa yatsin, bu onun ahlaksizligi olur. Kazandigimiz muddetce Umit istersen kendisini satisa cikarip Basaksehir'e hibe etsin yine bir sey degismez. Rahat olun, gerilmeyin. TS maci disinda Basak puan kaybetmez.

3. Karsilasacagimiz 4 takimdan da kat be kat dada iyiyiz ve bu maclari alacagiz insallah.

Allah utandirmasin. Unutmayin 2 puan onde olan biziz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ardiles

Bursa otobüsünü basıp oyuncuları tartakladıklarınadan beri Bursa ligi bitirdi. Bugün gene otobüsü taşlamışlar
Bursa kesinlikle engel değil bize. Bursa'nın küme düştüğü ligde Bursalı oyuncuların umrunda değil
Tek zor maçımız Kasımpaşa o da içerde Tanrı'ya şükür
4 maç 12 print 16 gol
Şampiyonuz
La vittora sara nostra

bursa iyi değil ama bize karşı farklı oynayabilirler.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 02:20:33 ardiles ]

Çevrimdışı Kuntz

Maçı tekrar izledim. Malum canlı izlerken heyecan üst boyutta oluyor ve insan bazı şeyleri kaçırıyor. Takım inanılmaz rahat top oynamış kırmızı kartlara kadar. Hani sabaha kadar oynansa Fenerbahçe gol atamaz denilecek tür bir maç. Neyse oralarda değilim de bu Quaresma'nın inanılmaz şekilde rakip oyuncuları oyundan düşürdükten sonra, sanki mahalle maçındaymış gibi kendisi de inanmadan toplara vuruşu hakikaten bilimsel araştırma konusu olmalı. Bütün o zor hareketleri yapıp sonrasında toplara bu kadar kötü vurmak nasıl açıklanabilir acaba. Zımba gibi vurduğu bir tane top var uzaktan onu nasıl çıkarmış hayret. Cidden şaşırtıcı mental olarak adamın son vuruşları yok resmen. Çalım atarken gördüğümüz Tanrı vergisi yetenek sanki topa vururken Tanrı tarafından geri alınıyor gibi. Çok garip çok.

Çevrimdışı underworld

Son topta rakip 9 kişi .
Taç atan ve kaleciyi de oyunun içinde olmadığını sayarsak 7 kişiye karşı 10 kişi kalıyoruz.
Yani herkes bir adama yapışsa geriye 3 adam fazla kalıyor.

Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.

Çevrimdışı Kuntz

bursa iyi değil ama bize karşı farklı oynayabilirler. önümüzdeki hafta liderliği devretsek bile sonraki maçta lider başakşehirin ayakları birbirine dolanmaya başlar. bizdeki bursa deplasmanına benzer şekilde trabzon deplasmanına çıkacaklar, olcayın performansını şimdiden tahmin edebiliyorum. bu hafta trabzonun eksikleri vardı göbekte aytaç/onazi yüzünden oynayamadılar.

Bizim takımın kafa yapısı önemli. Son yıllarda ne kadar gergin geçse de kazanıp dönüyoruz Bursa'dan. Bursa'nın son 3 maçlık performansı rezil. Zaten takım bir şey oynamıyordu. Harun şov vardı. Meşhur otobüs saldırısından sonra oyuncular sanki şehirle bağını koparmış gibi. Sanırım yine saldırmış taraftar. Oyuncuların ne kadar umurunda olur onuda bilmiyorum. Hadi diyelim affetirme maçı olarak çıktılar ve son güç yüklendiler. Etleri ne butları ne. Sakin kalabilecek bir Beşiktaş rahat rahat kazanır yine döner. Beni asıl düşündüren Şenol Hoca'nın durumu. Ben hocanın ciddi ciddi psikolojik olarak dağıldığını düşünüyorum. Trabzon'un başındayken yaşadığı travmadan sıyrılamadığını ve bu psikolojisinin de hata yapmasına sebep olduğunu varsayıyorum. Geçen yıl Gomez bu meseleyi saha içinde çözüyordu. Salt attığı gollerle değil, arkadaşlarına yaklaşımı ve açıklamaları ile. Şimdi böyle bir durum söz konusu değil. Şu Bakar Cenk değişikliğini anlayabilmek için hocanın gözünden olaya bakmak için kırk takla attım. Yok elle tutulur bir yanı yok. Rakip stoperlerin canına okuyan adamı çıkarıp, ruh adamı sahaya sokmanın başka izahati yok. Hoca'ya cidden psikolojik destek lazım. Bu kısır döngüden çıkması lazım.

Çevrimdışı Egos

Son topta rakip 9 kişi .
Taç atan ve kaleciyi de oyunun içinde olmadığını sayarsak 7 kişiye karşı 10 kişi kalıyoruz.
Yani herkes bir adama yapışsa geriye 3 adam fazla kalıyor.

Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.

işte kardeşim o fazlalık adamlardan ikisi birbiriyle çarpıştı.

Çevrimdışı Kuntz

Gece gece hiç güleceğim yoktu yahu çok yaşa Egos  :kop:

Çevrimdışı El Nino

Bu senenin en iyi 2 transferi Talisca ve Adriano. Adriano'ya ayrı bir parantez açmak lazım. Kalite her türlü kendini belli ediyor.

Çevrimdışı Egos

Gece gece hiç güleceğim yoktu yahu çok yaşa Egos  :kop:

sen de çok yaşa

Çevrimdışı Savaş

Uyku tutmuyo beni. Biz bu maçta nasıl puan verdik hala aklım almıyor.

Herşeyi geçtim o Marcelo'nun kafasından seken top o kadar ölü bi yere gitti ki o bile mucize. Ayarlasan denesen öyle vuramazsın. Biraz aşağıdan gitse defans çizgiden alacak. Biraz yukarıdan gitse dışarı çıkacak ama en ölü en olmadık yere gitti arkadaş ya bu nasıl şans?

Çevrimiçi tolga1903

Yok abi içim soğumuyo. Bu kadar savunmasıyla ünlü bi takımı hallaç pamuğu yap sağdan soldan orta yağmuruna tut sayısız şut çek, üstüne bu kadar ezilen takım 9 kişi kalsın maçın bitimine 10 saniye varken kalecin olduğu yerden kıpırdamasa şarkılar türküler söyleyeceksin, ama herif makus talihe yenik düşercesine boşa çıksın ve kendi defans oyuncusunun aşırdığı top kaleye girsin.

Ve tüm bunların üzerine karşıdaki edepsiz ahlaksız arsız güruh hem sosyal medyada sanki 10 gol atmış algısı yaratsın hem de gidip utanmadan meşaleler eşliğinde takım karşılasın. Sanki aradaki puan farkı 8 değilmiş gibi sanki lig üçüncüsü olmamış gibi. Tüm bunları yaşamayı hazmedemiyorum. Eğer şu şampiyonluğu verirsek çok yazik olacak bize çok.

Çevrimiçi tolga1903

Uyku tutmuyo beni. Biz bu maçta nasıl puan verdik hala aklım almıyor.

Herşeyi geçtim o Marcelo'nun kafasından seken top o kadar ölü bi yere gitti ki o bile mucize. Ayarlasan denesen öyle vuramazsın. Biraz aşağıdan gitse defans çizgiden alacak. Biraz yukarıdan gitse dışarı çıkacak ama en ölü en olmadık yere gitti arkadaş ya bu nasıl şans?

Ne diyosun abi verir mıyız burdan şampiyonluk? 9 kişilik takıma maç verdik bari bin kişi taraftarı olan takıma şampiyonluk vermeyelim be abi. Bugün olanlar resmen boynumu büktü yaşama sevincimi aldı. Öyle şanssız kadersiz takımızki insan acaba demekten kendini alamıyor.

Çevrimdışı Librarius

Demba Ba girse skor 2-0 olurdu. Anlam veremiyorum Cenk hamlesine. Adam hazır. Geçen maç oynattın. Neden bu maç girmiyor. Acaba ciddi ciddi Cenk'in Demba Ba'dan daha iyi olduğu falan mı düşünülüyor. Hayır mesela Daha yeteneksiz bir futbolcuyu son dakikalarda "daha iyi pres yapıyor" diye sokarsın ama burada da durum tam tersi. Adam hiç basmıyor. Anlamak imkansız gerçekten.

Turk futbolunun, Turk kuluplerinin ve Turk hocalarin en buyuk zafiyetlerinden biridir: bazi oyunculara karsi gereginden fazla korumaci ve kayirmaci davranmak. Cenk Tosun gol kralligi icin yarisiyor ve Senol hoca bu konuda duygusal davraniyor malesef. Bakin adam son 18 dakika girdi oyuna. Normalde kendini paralamasini beklersiniz ama beyimiz topsuz oyunda hic yok. Toplu oyunda da yok gerci. Bir hocanin elinde Demba Ba hamlesi olacak ama onu kullanmayacak. Aklima geldikce icimi kemiren diger bir hususta 9 kisilik rakibi presle bogmak yerine topu onlara birakip geri cekilmek. Buyuk bir dram iceriyor.

Çevrimdışı Librarius

Taraftarda macin icine daha fazla girmeli, kadikoyde olsa o pozisyona fb taraftari penaltiyi alir o olmadi baska alakasiz pozisyona alir,ar penaltiyi, kalediye de faulu verdirirler. Hakemler kesip biciyor haftalardir, kazanirken konusmak lazim hakemleri, baskan da cikiyor mactan sonra konusacagim hakemi, diyir. Buyur konus sabahlara kadar simdi fikret orman

Ikinci yari taraftar kotuydu malesef. Koyicinde 5 saat girtlak patlatip stadyumda dinleniyorlar. Ne guzel...

Çevrimdışı ardiles

Beni asıl düşündüren Şenol Hoca'nın durumu. Ben hocanın ciddi ciddi psikolojik olarak dağıldığını düşünüyorum. Trabzon'un başındayken yaşadığı travmadan sıyrılamadığını ve bu psikolojisinin de hata yapmasına sebep olduğunu varsayıyorum. Geçen yıl Gomez bu meseleyi saha içinde çözüyordu. Salt attığı gollerle değil, arkadaşlarına yaklaşımı ve açıklamaları ile. Şimdi böyle bir durum söz konusu değil. Şu Bakar Cenk değişikliğini anlayabilmek için hocanın gözünden olaya bakmak için kırk takla attım. Yok elle tutulur bir yanı yok. Rakip stoperlerin canına okuyan adamı çıkarıp, ruh adamı sahaya sokmanın başka izahati yok. Hoca'ya cidden psikolojik destek lazım. Bu kısır döngüden çıkması lazım.

travmadan kaynaklandığını sanmıyorum. 2010-11 öncesinde de benzer eleştiriler yapılırdı şenol hocaya. final maçlarını oynayamadığı için sık sık eleştirilirdi trabzonda.

cenk konusu ise bu hafta vagner love gol krallığında cenki geçmişti bu yüzden oyuna girdi.

Çevrimdışı underworld

Işin diğer kismi 2 uzun oyuncusu atıldı,  rvp cikti,ortayi yapan kajer uzun boylu diğerleri sow hariç kafa topu olmayan adamlar.

Etiketler: