Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Basta Fabriye cok kızdım ama sakin kafayla tekrar izleyince ortada bir iletisim hatasi var Fabri zaten Bağırmış Marceloya birak ciktim ben diye sanieim Marcelo Tribünlerin sesinden duymamış FabriyiCunku Pozisyona bakinca Marcelo Dokunmasa Fabri cok rahat alacak topu tik diyeYada hiç cikmasa Marcelo kafayi vuracak Fabride kale önünde alacak topuKisaca İkisi arasinda ki iletişim sikintisindan yenen bir Gol var ortada Sanssizlik....
Renkliyle bunun alakası ne ? ne mesaj vermeye calıstın? konu Dh'ye acılmıstı maç sonu acıklamaları sinirle izlemedim konunu acıldıgı yer itibariyle dogru oldugunu sandım yanlış mıymış acıklama?
Hee arkalarında duruyoruz, destek veriyoruz bir şey diyemem.Ama Tolga'yı linç etti bu taraftar, ölmüş anasına kadar sövdüler, ıslıkladılar ama bunlar Fabri'ye yapılmadı yapılsın anlamı da çıkmasın.Kimse kusura bakmasın ama bu iki yüzlülüktür.Bir diğer konu, şu deplasmanı kim doldursa sazı eline alıp öttürüyor, şov yapıyorlar tribünde artık şuna bir çözüm bulunsun.Yönetim mi yapar sözü geçen sıkıntıyı gören tribün liderlerimi yapar bilemiyorum.Ya deplase tribünü 2'ye bölünsün altlı-üstlü, ya bağıracak kitle yeni açıkta toplansın.Quaresma korner kullanırken görmüşsünüzdür, herkesin elinde telefon, taraftar değil foto muhabiri olmuş millet.
Güzel kardeşim, Beşiktaş'lı olabilirsin buna lafım yok.Aynısını ben yazsam veya bir başkası yazsa sen ne düşünürdün ben burada görevli falan da değilim gözüme çarptı belirttim.Sonuçta alıntı olduğu belirtilmiyor ve bilinmiyor.
Lyon maçının etkileri bunlar . Fabri'nin kafası Lyon maçında takılı kalmış ve taraftara kendini affettirmek için ekstra işler yapmaya gayret ediyor. Fabri yaptığı hatalardan ders alan bir kaleci . Kendine gerekli dersleri çıkaracaktır.
Söylüyorum zaten mesele yenilen gol değil buna takılmak asıl sorunu örtmek olur. Asıl sorun neden 2-0 yapamadığımız. Daha doğrusu neden 2-0 yapmak "istemediğimiz"...
Ben son dakika o top şişerken anladım bir klasik yaşanacağını. Her hafta kaçırmadan yiyoruz böyle saçmasapan bir gol.
Beyler burda birbirimizi dövelim ama dışarıya karşı kötü hava vermeyelim.her beraber kenetlenecez sezon sonu şampiyon olup transfer sezonu ortalığı yangın yerine çevirecez.
Ayı'ya müstehak ona bir şey diyemem, biz de üzerimizde forma varken küfür ediyoruz o kadar hassas olmaya gerek yok.Esas sıkıntı bu hareket ceza'ya sebebiyet verebilir, nasıl ki Melo tweet rt'lemekten ceza aldı, bu da alabilir.Çok değişik topçularımız var, penaltı pozisyonunda tek bir itiraz yok, halbuki 5-6 futbolcu hakeme yüklense çıkartırız oradan penaltıyı ama neredeee.
Çok büyük ihtimalle, ayrıca kalecilerde var bu son noktayı ben koyayım huyu... Ekstra işler yapmasına gerek yok yenmeyecek golü yemesin başka bir şey beklemiyorum ondan...Fabri beğenilirken de vasat kaleci dediğim için şuan eleştirebiliyorum oyun stili bizim takıma uygun diye Tolga ya tercih edilebilir ama fazla göklere çıkarılmış vasat bir kaleci Allah ı var iyi maçlar çıkardı ama kesinlikle Beşiktaş gibi bir takımın kalesini koruyacak seviye de değil yedek olur mu olur idareten olur mu olur kalmalı mı kadroda evet ama bu ligde şampiyonluğu erken garantilemek cl ye katılma alışkanlığı kazanabilmek veya uefa da beklentilere girebilmek için kalecinin minumum Handanovic seviyesinde olması lazım...
Pozisyon faul yahu ampul gibiPenaltiyi verme, golu yedir sonra burda butun takima giydirilsin
Talisca'ya nasıl absürd bir ceza verecekler acaba merakla bekliyorum.
Bu maç özelinde ilk kırmızıya kadarki bölümde ikiyi aramaktan vazgeçtiğimizi söyleyemeyiz. Kalan kısa bölümde de her şey kabul edilebilirdi. Bu kadar orta sahacı özellikte oyuncu ile daha hareketli olup, pas-pas-pas yapıp bayıltmak lazımdı. Kaldı ki 45-50 saniyelik bölüm dışında burada büyük bir problem olmadı. Sezon boyunca bu hususta zorlanmamızın sebebini de öncesinde çok tarif ettim. İşler iyi giderken kimse üzerinde durmadı. Beşiktaş'ın ön bölgedeki oyuncuların karar kalitesi ve final pozisyonlarını oynama becerisi yeterince yüksek değil. Bugün ikinci golü bulamama sebebi de buydu. @38life Asıl problem; Beşiktaş'ın gelecek sezona bırakabileceği bir oyun mirası yok. Hoş bulduk. @GOKHAN CETIN
Beşiktaşın menfaati için 4 hafta dişimizi sıkıp bazı şeyleri içimize atıcaz. Şampiyonluk sonrası bu akşamı unutmayalım yalnız. Kupayı kaldırdığımız günün ertesinde hakedenler hakettiği muameleyi görürler inşallah. GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi