Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9182823 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

namsızoğlu ve çetesi linç edilmeli ve şutlanmalı bunun için ayaklanmak şart. bu pislik gitmesi gereken ilk herif.
Firatin atamasi bile mesaji verdi abi. Insanda utanma olur. Ulkenin hali bu atamadan belli. Kkmse kimseyi takmiyor, ne liyakat ne adalet
Nolacak butun mac cikdirtacak bizi dudukleriyle.
Iki senedir maca gelmemis bu herif sezonun en onemli macina verilir mi?

Yusuf namoglu kandirilmis bence

Çevrimdışı cagdas44

namsızoğlu ve çetesi linç edilmeli ve şutlanmalı bunun için ayaklanmak şart. bu pislik gitmesi gereken ilk herif.

Abi ne yazık ki kendimizi çok saldık fark oluşunca hemen şampiyonluk şarkıları eşliğinde farklı hayallere daldık, sosyal medyada hala transfer konuşan sayfalar var maçta lay loy lom yapacak bir başka tayfa var henüz taraftar olarak olgun değiliz ne yazık ki. İki gün sadece iki gün yoğun bir sosyal medya kampanyası bile yeter. Dün @Librarius hocam demiştim yan hakemin 2011'deki pozisyonu Youtubeda felan arattığım 1-2 haber çıkmasına rağemn görüntüler yok ortada. O görüntü yok ama başka görüntüler var sosyal medyada Gomez'in Almanyadaki son durumunu paylaşacağımıza hakemlerin üzerimizdeki oyunlarını her gün ama her gün paylaşmayı öğrenince gücümüzü ortaya koyacağız. Ama anca arabesk anca popüler kültür. ne yazık ki

Çevrimdışı kyiv

Talisca çooook önemli. Kim nasıl eder bilemem ama bu adamı maça konsantre edersek anahtar o dur. Bu maçın önemini beynine kazısın futbolcular. Sakin ama hırslı olmalıyız. Eli belinde futbolcu olmamalı. Herkes koşmalı...Oğuzhan hakemle didişmemeli. Atacağı kritik paslara odaklanmalı.

Ulan heycanlandım vallahi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Talisca çooook önemli. Kim nasıl eder bilemem ama bu adamı maça konsantre edersek anahtar o dur. Bu maçın önemini beynine kazısın futbolcular. Sakin ama hırslı olmalıyız. Eli belinde futbolcu olmamalı. Herkes koşmalı...Oğuzhan hakemle didişmemeli. Atacağı kritik paslara odaklanmalı.

Ulan heycanlandım vallahi :D
Oğuzhan bu maçta iyi oynamak zorunda artık, savunma arkasına iyi paslar atar umarım abi.

Çevrimdışı tangaz

Abi ne yazık ki kendimizi çok saldık fark oluşunca hemen şampiyonluk şarkıları eşliğinde farklı hayallere daldık, sosyal medyada hala transfer konuşan sayfalar var maçta lay loy lom yapacak bir başka tayfa var henüz taraftar olarak olgun değiliz ne yazık ki. İki gün sadece iki gün yoğun bir sosyal medya kampanyası bile yeter. Dün @Librarius hocam demiştim yan hakemin 2011'deki pozisyonu Youtubeda felan arattığım 1-2 haber çıkmasına rağemn görüntüler yok ortada. O görüntü yok ama başka görüntüler var sosyal medyada Gomez'in Almanyadaki son durumunu paylaşacağımıza hakemlerin üzerimizdeki oyunlarını her gün ama her gün paylaşmayı öğrenince gücümüzü ortaya koyacağız. Ama anca arabesk anca popüler kültür. ne yazık ki

ben ve ekürim @mylife1903 burda defalarca dile getirdik başkan bu lobi işlerine ayak oyunlarına el atmalı die ama geçen sürede bir arpa boyu yol alamadığımız gibi gün ve gün geriye gidiyoruz mevzuda, fetö fetö diyorduk şimdi yenileri türemeye başladı. bunların kafasına vurmadan akıllanmayacaklar. bu işler ayak oyunları ile baskı ile hiddetle biryerlere gelebiliyor sadece, hakemi de yenmeliyiz hakem ne yapacak ki biz güçlü olursak hakemi de öperiz cümlelerini fazla romantik buluyorum ama hikayenin sonu dramla bitiyor sonra...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Hakem makem hikaye vurup gececekler ,o kadar ..!
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2017, 12:15:12 underworld ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2017, 12:14:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar Fener defansı arkasına koşular yaparsa iyi olur Kazanılması gereken bir maç telafisi yok Yenip kalan 3 maçımız için rahat nefes almamız gerek
Hoca Bizimkileri sakin alması konusunda iyice bi uyarması lazım illaki uyarıyordur gerekirse maç gününe kadar uyaracak Sakin kalan kazanır.
Ben Beşiktaşımıza Güveniyorum Hocamıza bu takıma inanıyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar Fener defansı arkasına koşular yaparsa iyi olur Kazanılması gereken bir maç telafisi yok Yenip kalan 3 maçımız için rahat nefes almamız gerek
Hoca Bizimkileri sakin alması konusunda iyice bi uyarması lazım illaki uyarıyordur gerekirse maç gününe kadar uyaracak Sakin kalan kazanır.
Ben Beşiktaşımıza Güveniyorum Hocamıza bu takıma inanıyorum.

Aboubakar ilk 11 de başlarmı net değil
ama oynarsa arkaya koşu yapmasına gerek yok 2 stoperin ve kalecinin
içinden geçer gider

saygılar

Çevrimdışı tangaz

kafa golü atarsak talisca atar.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar ilk 11 de başlarmı net değil
ama oynarsa arkaya koşu yapmasına gerek yok 2 stoperin ve kalecinin
içinden geçer gider

saygılar
Oynaması lazım Daha önceki Fenerbahçe maçlarında da da gördük cenk Stoperlerin kucağında kalıyor 10 kişi oynuyoruz Hele kjaer ve Skrtel varken cenk e top yüzü göstermezler Orda aboubakar ın oynaması fb savunmasında ki dengeleri bozar Abou savaşçı ve sürekli hareket halinde bi oyuncu oynaması avantaj olur adımıza.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kafa golü atarsak talisca atar.  :bandit:
o frikikten ya da uzaktan saplayacak  :D

Çevrimdışı tangaz

o frikikten ya da uzaktan saplayacak  :D

biri kafayla olmak üzere 2 tane sokacak  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lyona attığı kafadan bir tane soksun abi o maçta çok güzel sokmuştu  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

lyona attığı kafadan bir tane soksun abi o maçta çok güzel sokmuştu  :evillol:

son yıllarda en iyi kafa sokuşu gomezin uçarak soktuğuydu. adriano koyyara da sokabilir  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

3-1 koyuyoruz abi, kesin bilgi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son yıllarda en iyi kafa sokuşu gomezin uçarak soktuğuydu. adriano koyyara da sokabilir  :evillol:
koyyara koysa ne güzel olur, bu konuda @mylife1903 abiye de danışalım  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vodafone arena'da iki lig maçı seyrettim, ikisini de 3 1 aldık, bunu da alırız umarım. Goller: Tali, abu, Maestro  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

abubakar bu maçı tek başına alsın aldığı para helal olsun omuzlarda taşıyalım

Çevrimdışı tangaz

koyalım da nasıl koyarsak koyalım gönlümden 5-1 geçiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

koyalım da nasıl koyarsak koyalım gönlümden 5-1 geçiyor
zor

Çevrimdışı mylife1903

zor
Zor bizim isimiz imkansiz biraz zaman alir.
Koymuslugumuz var gene koyariZ bej dane

Etiketler: