Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9179979 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yusuf yazıcı, cengiz ünder şimdi de bu. Bana gerçekçi gelmiyor. Sallamasyon haberler gibi. Olabilir mi? Evet olabilir ama düşük ihtimal bence.
dünde psvden locadia adında bir genç alıyorduk.

Ünder artık TR'den bir takıma gitmez bence abi.Sanırım bir kaç takım izliyormuş Avrupa'dan .

Ama Yazıcı = Tolgay+Töre takası olursa, bizim için yararlı mı zararlı mı olur hala karar veremedim  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1905.sayfada yazanları kınıyorum ayrıca 1907.sayfada yazacakları da peşinen kınıyorum :D
Sayfa 1907 :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Darmstad Milosevic'in kiralık sözleşmesini feshetmiş. Gelsin antrenman yapsın, boş boş dolanmasın ortalıkta.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2017, 11:28:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Sayfa 1907 :lol: :lol:
bana komplo kuruldu mesajım kaydırıldı görevliyi göreve çağırıyorum :lol: :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

A.S.
http://www.fanatik.com.tr/2017/05/04/besiktas-ta-3-bin-kombineye-30-bin-talep-1291844
bu haberin gerçek olma ihtimali yok, kombine yenilemelerinin yeterli olmadığı söyleniyordu, ortalama 13 14 bin civarı yenileme anca yapılmıştır.

Çevrimdışı underworld

Milosevic alman ekibinden ayrılmış.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2017, 11:33:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bu haberin gerçek olma ihtimali yok, kombine yenilemelerinin yeterli olmadığı söyleniyordu, ortalama 13 14 bin civarı yenileme anca yapılmıştır.
bana da abartı geldi.
maçlarda gelmeyen o kadar çok kombineli vardı ki bu sene.
gelmeyecek olanlar yenilemesin maça gelecek adamlar kombine alsın.
kapalı alt tarafı boş görünce benim bile motive düşüyor takımın etkilenmemesi mümkün değil...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bana da abartı geldi.
kapalı alt tarafı boş görünce benim bile motive düşüyor takımın etkilenmemesi mümkün değil...
kapalı altta 1200 tane bilet satışa çıkıyor, 1.,2. ve 3. kategori'de epey boş koltuk var, oralarda daha çok kombine satılması gerekiyor.

Çevrimdışı Necmi

5 sayfa mesaj silerken elin deymis bana da mod yaslamissin @Necmi abi. Yahu ne sebepten mod verildi bu sefer ilginc.
Iki adam gomduk adimiz gomucuye cikti, ses etmedik oyunculari hocayi korumaya devam ettik, sizden beter polyanna olduk, karsiligi mod.

Ismail gomdurulmedi burda agiz tadiyla, ben ismail yazinca "insanlar okumuyor, hep ismail hep ismail" deniyordu.

Neyse
konu dışı sen değilki sadece akşam bütün gece mesaj sildim :bandit:
bana cezası oldu eee sizede bir şeyler düşmeli :D @mylife1903
3 mesaj konu dışını kabul ettim 3 mesajı geçen herkese terim tarifesi uyguladım
taktik maktik yok bam bam bam

konu dışı sen değilki sadece akşam bütün gece mesaj sildim :bandit:
bana cezası oldu eee sizede bir şeyler düşmeli :D @mylife1903
3 mesaj konu dışını kabul ettim 3 mesajı geçen herkese terim tarifesi uyguladım
taktik maktik yok bam bam bam
:lol: :lol:

Ben Ajaxi eleyebilecegimizi dusunuyorum , Lyon bize daha ters bir takim

Ama Dun gece ki Ajax bizi de Felc ederdi sebebi cok basit oyunun her alaninda press

Bize press yapan her takim bizi felc ediyor ozellikle orta sahaya baski yapildigi zaman Kismi felc geçiriyoruz , Atiba etkisiz hale geldigi an Tikaniyoruz son maçlarda bir cok takim bu taktigi uyguluyor bize bunu en iyi yapan ve bilen takim da Basaksehirdi :tabe:
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2017, 12:36:34 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Necmi

özellikle geçen sene ilk yarıdaki maçları tekrar izlersek bunu görürüz..şu anki q7'ye göre çok daha tempoluydu kanatta..ikinci yarı boş tabi..bu arada @Necmi abi oyuncuları gömmeyelim diyorsun ama oğuzhan'ı içten içe gömüyorsun gibi geldi bana  :evillol:
Ben genel oyuncu gömmem maç maç performans eleştirisi yaparım.
ağzımdan ozi satılsın kızağa çekilsin bilmem ne yapılsın diye bir mesaj duydunmu
aradaki farkı ayırt edemiyorsunuz. burda performans eleştirisi yapmayacaksak ne konuşacağız
elbette eleştireceğiz gerekiyorsa kızağa çekilmeli bir sürede demeliyiz ama linç etmek
göndermek yerine adam bakmak farklı şeyler @onur_U
aslolan takıma form kazandırmak bireysel oyuncu düşüşleri elbette belli süreler katlanılır ama
bu süreklilik arz ettiğinde kulübede oturmayıda öğrenmeli.
cenk mesela haftalardır gol atmadığı yetmiyormuş gibi birde eli belinde dolanıyorsa en hayati maçımızda
11 de katlanmamalıyız demekki oynayarak kazanamıyorsun birazda kulübede oturtarak kazan.
Ama kadrodaki yetersizliğiyle ilgili konuşulacak zaman şimdi değil.

Çevrimdışı Necmi

bana da abartı geldi.
bu sene derbi bileti 150 liradan satılıyor en düşük seneye demekki 180-200 civarı olacak
birde avrupa maçları var sadece 6 maç 1200 lira ediyor sadece bu maçlara gelecek olanlar genede alır kombineyi
en azından bilet bulamama riskini almaz.

Çevrimdışı Gokhan-

@mylife1903 abi, bana yapıştırmışlar moderasyonu, o kadar güzelleme boşuna gitti.
Buradan Necmi abi'nin Feyenoord veya PSV'li olduğunu anlıyoruz.

AJAX düşmanlarını tarihe gömeceğiz..  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Necmi

@mylife1903 abi, bana yapıştırmışlar moderasyonu, o kadar güzelleme boşuna gitti.
Buradan Necmi abi'nin Feyenoord veya PSV'li olduğunu anlıyoruz.

AJAX düşmanlarını tarihe gömeceğiz..  :bandit:
yoo sempati duyduğum bir hollanda takımı yok A.Madrit ve juve dışında ilgimi çeken bir takım yok
avrupada küçüklüğümden beri Beşiktaş dışında tek desteklediğim takımda juvedir :D
ama konumuz bu değil hafta sonu çok önemli bir maçımız var ve dikkatleri kesinlikle başka
yerlere çevirmemek lazım. Burası konuşsa ne olacak dememeli herkesin burda olsun diğer
forumlarda olsun sosyal medyada olsun maça odaklanması gerekiyor. Bize maçtan kopmak yaramıyor.
basında sürekli Beşiktaş oyuncuların özellikle kiralık olanların üstüne oynuyor kaç gündür.
abou Caner güzellemeleri var. Bu günde marcelo ile görüşülecekmiş yönetim derbi öncesi böyle bir şeyi neden yapsın
sırf gündemi değiştirmek için yapılan şeyler. Birde bizlerin yarattığı suni gündem var işte
akşam temizlemesem ve modları yapmasam bugünde bu konu üzerinde geçerdi konuşmalar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Derbi Fırat Aydınus'un....

Adam Beşiktaşlı dıye resmen bizi dogruyo ya. Kötü oldu bu.

Çevrimdışı 38life

Derbinin hakemi Aziz Yıldırım olmuş. Aziz Yıldırım yönetecekmiş maçı direk.

Çevrimdışı 38life

Kim Beşiktaşlı?

Çevrimdışı mylife1903

Boyle atama mi yapilir. Allah belanizi versin. Herif ismaelden daha cok fb maci gordu bu sezon.

Susma sustukca sira sana gelecek

Çevrimdışı Gokhan-

yoo sempati duyduğum bir hollanda takımı yok A.Madrit ve juve dışında ilgimi çeken bir takım yok
avrupada küçüklüğümden beri Beşiktaş dışında tek desteklediğim takımda juvedir :D
ama konumuz bu değil hafta sonu çok önemli bir maçımız var ve dikkatleri kesinlikle başka
yerlere çevirmemek lazım. Burası konuşsa ne olacak dememeli herkesin burda olsun diğer
forumlarda olsun sosyal medyada olsun maça odaklanması gerekiyor. Bize maçtan kopmak yaramıyor.
basında sürekli Beşiktaş oyuncuların özellikle kiralık olanların üstüne oynuyor kaç gündür.
abou Caner güzellemeleri var. Bu günde marcelo ile görüşülecekmiş yönetim derbi öncesi böyle bir şeyi neden yapsın
sırf gündemi değiştirmek için yapılan şeyler. Birde bizlerin yarattığı suni gündem var işte
akşam temizlemesem ve modları yapmasam bugünde bu konu üzerinde geçerdi konuşmalar.

Yok be Necmi abi takılıyorum, biraz gerginlikten uzaklaştırdı o muhabbet güzel oldu.
Gömü olacağına o maçı konuştuk ama çok iyiydi, izlemişsindir inşallah :D

Hakem Fırat Aydınus olmuş benim için çok sürpriz oldu, hiç beklemediğim hiç istemediğim biriydi hem yeteneksiz hem eyyamcı hakem maçın önüne geçeceğinden eminim verdiği vermediği kararlarla.
Kesinlikle goygoy yapılmaması lazım  Fırat Aydınus'un üzerine yoğunlaşmamız lazım tribün olarak yoksa bu yapacağını yapar gider ve arkasından bakar dururuz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Derbinin düdüğü Aydınus :akuma: :akuma:

Operasyon var.

Çevrimdışı taner37

Fenerin bu sene oynadığı 7+6 toplam 13 maçı falan Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık ikilisi yönetti.

Başka hakem mi yok anlamıyorum. Göz göre göre Fırat i vermişler

Fener firatin yönettiği son 7 maçta 5 galibiyet 1 yenilgi 1 beraberlik almış

Beşiktaş Fırat'ın yönettiği  son 7 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi almış
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyle atama mi yapilir. Allah belanizi versin. Herif ismaelden daha cok fb maci gordu bu sezon.

Susma sustukca sira sana gelecek
https://twitter.com/cArsi_1982/status/860071528335114240

Çevrimdışı taner37

İşin ilginç yanı fenerliler de Beşiktaşlı Fırat atandı diye mız mızlanıyorlar..

Fırat'ın fenere yaptığı katkıyı fenerdeki çoğu futbolcu yapmadı be...

PTT 1. Lig maçlarını yöneten ismi duyulmamış hakem verseler maça daha iyi...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

ben burada haftalardır boşuna hakemler üzerinden mhk.ya geçirmiyordum  :bandit:

fırat bildiğin fenerin kadrolu hakemi oldu çıktı maçta lehimize bir hatası olursa da bejeke hakemlerle şampiyon oldu demenin önünü açıyorlar. şampiyonluğumuzun durdurulamayacağı görüldü çamur atmak için debeleniyorlar. pisliklerinde boğacağız alayını...

geseye de özgür yandanverdiyi vermişler kadayıfın üzerindeki kaymak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: