Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176742 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sov oynarsa nejipjan ya da ersanla baslardim ben, rvp varsa atinc oynar onunla rahat rahat
yok yahu ne nejipjanı mitroyla başlamak lazım, fener'in çoğu mantar abi Nejipjan  atibanın durumuna göre orta sahada oynayabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Fb kanatlar üzerinden hücum yapıyor başka bir planları yok.
Gg yi kenarda tek birakmaktansa cenk--gg yapılması daha uygun olur .
80 den sonra yorgun rakibe karşı q7 ve ba yi  sahaya  sürebiliriz.
Cenk cocugun hali yok, devsirip baska bolgede mi oynatacaksin?
Bi tane lens icin sistem mi degistirelim, fbnin yapacagina gore oyun mu kuralim. Fb bize gore oynasin amma abartiyorsunuz
Gg kenardantwk kaliyorda onlarda ismail 3 kisilik mi oynayacak?

Senol gunes insallah kendi oyunumuzu oynatir.

Bi ibb macina bakip butun sezon yaptigimizi mi unutacagiz?

Biz bu ligin horozuyuz tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan bizim isimiz degil, biz koyar geceriz fb dusunsun ne yapacagini.

Son macta 8 kisiye adam markaji oynadi adamlar, hakemlerle beraber 14 kisi oynayip 10 kisilik takimi ofsayt golle yenebildiler

Çevrimdışı panic13

günaydın abi, mantıklı bence de Cenk'in kesinlikle olmaması gerekiyor, demba'dan 25 30 dk faydalanmak lazım.

Demba Ba da büyük maçlarda ortada yok :( Allah hocaya kolaylık versin, çok zor kararlar.

Yönetimin de alacağı olsun, 2 yıldır hoca stoper stoper diye kendini yırtıyor, kala kala Mitro ile Atınç'a kaldık. Ben Tosic'in karakterini ve duruşunu çok severim, futbola hala duygusal açıdan bakıyorum. Bence ligimiz içinde uygun bir stoper ama Tosic Beşiktaş'ın 1. stoperin olacak adam mı? Geçen sene İsmayıl Alexis'in başını yedi, adam da gitti en kritik maçta hata yaptı.

Neyse...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

yok yahu ne nejipjanı mitroyla başlamak lazım, fener'in çoğu mantar abi Nejipjan  atibanın durumuna göre orta sahada oynayabilir.
Supriz lazim, supriz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Supriz lazim, supriz
stoperde neyin sürprizi  :D benim için Sürpriz karijmanın kenara çekilmesidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Demba Ba da büyük maçlarda ortada yok :( Allah hocaya kolaylık versin, çok zor kararlar.

Yönetimin de alacağı olsun, 2 yıldır hoca stoper stoper diye kendini yırtıyor, kala kala Mitro ile Atınç'a kaldık. Ben Tosic'in karakterini ve duruşunu çok severim, futbola hala duygusal açıdan bakıyorum. Bence ligimiz içinde uygun bir stoper ama Tosic Beşiktaş'ın 1. stoperin olacak adam mı? Geçen sene İsmayıl Alexis'in başını yedi, adam da gitti en kritik maçta hata yaptı.

Neyse...
valla hiç sorma abi stoper sorunu 13 14 yıldır var, sağlıklı bir Demba Şenol güneşin sisteminde epey iş yapardı bence Başakşehir'e attığı gol gayet güzeldi.

Çevrimdışı underworld

Cenk cocugun hali yok, devsirip baska bolgede mi oynatacaksin?
Bi tane lens icin sistem mi degistirelim, fbnin yapacagina gore oyun mu kuralim. Fb bize gore oynasin amma abartiyorsunuz
Gg kenardantwk kaliyorda onlarda ismail 3 kisilik mi oynayacak?

Senol gunes insallah kendi oyunumuzu oynatir.

Bi ibb macina bakip butun sezon yaptigimizi mi unutacagiz?

Biz bu ligin horozuyuz tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan bizim isimiz degil, biz koyar geceriz fb dusunsun ne yapacagini.

Son macta 8 kisiye adam markaji oynadi adamlar, hakemlerle beraber 14 kisi oynayip 10 kisilik takimi ofsayt golle yenebildiler
Bi kere lens diğer kanatta oynuyor , ikincisi rakip için değil gg için önünde cenk oynamali.
En kötü hali bile gol yapma ihtimali olan bir adam. Üçüncüsü de ibb taktik maltikle alakası yok q7 yi devre dışı bırakmak için baska kanat olmadığı için cenk'e Çelebi diyecez.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Daha önce dediğim gib en büyük eksiğimiz stoperden ziyade orta sahamızın çabuk geçilmesi. Tüm yük atibanın omzunda. Nejipjan oynamalı orta sahaya dinamizm kazandırıyor. diagonal paslarıda gelişti, oyun yönünü güzel değiştirebiliyor. Bir süpriz ile formsuz karijma yerine necip oynatılabilir. GG sağ kanadı tek kullanır bence.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 09:32:07 FedericoGiunti ]
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı eaglekartal

milliyetteki cengiz ünder ve kerem demirbay gibi elimize kadar gelen fırsatları kaçırmak çok kötü cidden.izleme ekibi bu konuda yetenekli yerli oyuncu bulmak konusunda yetersiz bencede.takımda gençleşme istiyorsak bir kaç tane böyle zımba gibi genç yerli oyuncu bulmamaız gerek artık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

milliyetteki cengiz ünder ve kerem demirbay gibi elimize kadar gelen fırsatları kaçırmak çok kötü cidden.izleme ekibi bu konuda yetenekli yerli oyuncu bulmak konusunda yetersiz bencede.takımda gençleşme istiyorsak bir kaç tane böyle zımba gibi genç yerli oyuncu bulmamaız gerek artık
Abi bu sitenin yaş ortalaması yüksek o yüzden gençlere karşı negatif anlamda ayrımcılık yapılıyor 35 yaşında adam önersen atlayabilirler :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Neyse...
Demba aslında tam da Şenol Hocanın tarifine uyan adam. Büyük maçlardaki etkisizliğini ben tamamiyle Biliç'in kompleksli oyun anlayışına bağlıyorum. Gomez'in felan adını hiç anmadan direk Demba'yı bağlayalım. Temiz ve en klasından 2-3 yıl işimizi görür. Şenol hocam güzel bi hazırlık kampıyla atom bombasına çevirir onu.  :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

sadece yerlilerde mi yetersiz  :icool:

ben gökhan keskine güvenmiyorum. yetersiz olduğunu düşünüyorum. bu rıza çalımbayın yardımcısı iken belçikada 6 hafta fitbolcu bakıp beğenmemişti kimseyi sonra yulayı adem dursunu falan almıştık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

sadece yerlilerde mi yetersiz  :icool:

ben gökhan keskine güvenmiyorum. yetersiz olduğunu düşünüyorum. bu rıza çalımbayın yardımcısı iken belçikada 6 hafta fitbolcu bakıp beğenmemişti kimseyi sonra yulayı adem dursunu falan almıştık
Sinirden saçım diken gibi oldu. Nasıl yönetilmiş  bu takım , yazık giden zamana.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 10:30:01 FedericoGiunti ]
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Sinirden saçım diken gibi oldu. Nasıl yönetilmiş  bu takım , yazık giden zamana.

hala yanlış dewam ediyor, g.keskin hangi melekesi nedeniyle izleme komitesinin en etkin üyelerinden biri? keşfettiği örnek bir ismi ben hatırlamıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

hala yanlış dewam ediyor, g.keskin hangi melekesi nedeniyle izleme komitesinin en etkin üyelerinden biri? keşfettiği örnek bir ismi ben hatırlamıyorum.
Düşündüm bende hatırlayamadım. En son mitroviçi o beğenmiş dediydiler.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Düşündüm bende hatırlayamadım. En son mitroviçi o beğenmiş dediydiler.

kimdi hatırlayamadım ama eski bir oyuncu g.keskin mitroviçde kendini görmüş ve beğenmiş olabilir demişti stilini kendine benzetip beğendiğini iddia etmişti. tabi devir ve oynanan oyun değişti stoper profili de o dönemle hiç bir benzerlik taşımıyor artık.

kimdi hatırlayamadım ama eski bir oyuncu g.keskin mitroviçde kendini görmüş ve beğenmiş olabilir demişti stilini kendine benzetip beğendiğini iddia etmişti. tabi devir ve oynanan oyun değişti stoper profili de o dönemle hiç bir benzerlik taşımıyor artık.
Abi zamanında gökhan keskin türkiyenin maldinisiydi bence (maldiniyle eşitti demiyorum dikkat).  Ama dediğin gibi devir değişti stoper tipleri değişti. Güntekinin dediği gibi mitroviçte o kumaş yok . İleride hepimizi utandırmasını çok isterim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Abi zamanında gökhan keskin türkiyenin maldinisiydi bence (maldiniyle eşitti demiyorum dikkat).  Ama dediğin gibi devir değişti stoper tipleri değişti. Güntekinin dediği gibi mitroviçte o kumaş yok . İleride hepimizi utandırmasını çok isterim.

ben de beckenbauer derdim gökhana en sevdiğim oyunculardan biriydi ama iyi oyuncu olmak iyi hoca ya da iyi seçici yapmıyor insanı örnekleri çok gullit hagi reijkard van basten ( sakatlanmasa idi muhtemelen gelmiş geçmiş en büyük golcü etiketi elinde olabilirdi) ilk aklıma gelenler. mitroviç umarım hepimizi yanıltır ama ben de iyi görmedim kendisini şimdilik. sertlik, alan bilgisi, pozisyon alma, kademe, markaj hiçbirinde öne çıkmadığı gibi hiç birini ortalama seviyede yapmıyor aslında hepsini ortalama seviyede yapsa ideal bir savunmacı olarak karşımıza çıkar ama malesef bu ışığı veremiyor. tek olumlu yanı sakin soğukkanlı kişiliği ve düzgün sayılabilecek ayağı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Beşiktaş bana tekrar siyah-beyazlı forma ile oynama fırsatı verdi. Bir amaç için hepimiz buradayız. Beni seviyor ve beni hep destekliyorsunuz. Hepinizi seviyorum. Elhamdülillah!"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Camianın çocuğu.

Bu forumda bu gözler "Sergen gelsin takımın başına" yazanları okudu ciddi ciddi.

Çevrimdışı Necmi

Neyse...
büyük maç derken fenerimi kastettin :alala:

Çevrimdışı Necmi

Neyse...
Demba ba nın büyük maçlarda ortada olmaması biliçin büyük maçlardaki korkak oyunu olmasın :alala:

Çevrimdışı Necmi

ben de beckenbauer derdim gökhana en sevdiğim oyunculardan biriydi ama iyi oyuncu olmak iyi hoca ya da iyi seçici yapmıyor insanı örnekleri çok gullit hagi reijkard van basten ( sakatlanmasa idi muhtemelen gelmiş geçmiş en büyük golcü etiketi elinde olabilirdi) ilk aklıma gelenler. mitroviç umarım hepimizi yanıltır ama ben de iyi görmedim kendisini şimdilik. sertlik, alan bilgisi, pozisyon alma, kademe, markaj hiçbirinde öne çıkmadığı gibi hiç birini ortalama seviyede yapmıyor aslında hepsini ortalama seviyede yapsa ideal bir savunmacı olarak karşımıza çıkar ama malesef bu ışığı veremiyor. tek olumlu yanı sakin soğukkanlı kişiliği ve düzgün sayılabilecek ayağı.
hagi türkiyenin büyük oyuncusu ispanyada yokları oynuyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Demba ba nın büyük maçlarda ortada olmaması biliçin büyük maçlardaki korkak oyunu olmasın :alala:
aynen Necmi abi, sağlıklı bir demba elimizdeki en iyi forvet şuan Başak'a attığı gol bunun örneğiydi.

Çevrimdışı panic13

Bilic'in ilk yılında Almeida vardı, şakur şukur yazıyordu derbilerde. Demba Ba'nın olimpiyatta oynadığı iki derbide de tribündeydim. Gomez'i gördükten sonra kazanmaya inanmanın nasıl bir şey olduğu anlaşılıyor. Mesele benzer bir durum Abu'da da var. Adam belki çok kabiliyetli değil ama zihnen düşmüyor maçtan. Demba Ba'nın duruşu bile değişiyordu top gelmediğinde.

Etiketler: