Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175918 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

şampiyon olacak takımın 29 haftada 3 yenilgi alması kabul edilemez bir durum. ayrıca puanların min. %80ini almalıydık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yahu havami biraktiniz butun hafta bogustum burda tek basima. Iki adam sattik porto olduk, butun takimi sattik ustune oguzhanla sozlesme tazelerken bize taze taze sokusturdular uj tane. 
O gusul abdestini almayan arkadaslara da kirginligim var. halbuki dujumuzu tam sekil yapsak oguzhanin vurdugu girerdi alt koseden

kırk yılın başı şut çekti o da direkten döndü ki o şutuda dediğin gibi ossuruk stayl bir şuttu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

şampiyon olacak takımın 29 haftada 3 yenilgi alması kabul edilemez bir durum. ayrıca puanların min. %80ini almalıydık...

2-3 arası yenilgi normal. Çok fazla abuk subuk puan kaybettik, özellikle beraberlikler.

Neyse... hayırlısı neyse o olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Halen takımda düzen tam oturmadı ki oyunumuz da sonuçlarımız da istikrarlı olsun Bayern Munchen, Juventus gibi takımlarda olduğu gibi. Bardağın dolu tarafını görüyoruz taraftar olarak ama biraz da boş tarafına bakmalıyız. Kulübün, takımın halen gideceği mesafe var.

Çevrimdışı kyiv

Quaresmanın kaç golü var bu sene? En azından bu maçta şu gol atamama beceriksizliğinden kurtulsa.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Vakla aslinda cenki menki yok bu isin. Onlar stoperleri saga sola kostururkene taliska ile oguzhan yerlestirmeli bunlara. Hemen sokusturalim ilk 10 dakikada dakikalar 20yi bulmadan ikiyi de sokar dalgamiza bakariz
Ama benim bildigim besiktas gazli baslar 8. Dakikada yer golu sonra mac sonuna kadar kanser
Üstad ağzından yel alsın. Abu ile başlarsak her türlü saplarız bunlara. Başlamasak ta saplarız ya.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresmanın kaç golü var bu sene? En azından bu maçta şu gol atamama beceriksizliğinden kurtulsa.
5 golü var abi, 4 penaltı 1 tane de frikikten attı.

Çevrimdışı abdusta

Yerli oyuncularla TL üzerinden anlaşmadıkça veya kur sabitlemedikçe bu saçma kur farklarından kurtulamayız adamla 3-4 sene önce sözleşme imzalamış kur atıyorum 2 tl şimdi olmuş 3.5 tl. Ne güzel hayat :)

Bizde kac tane yerli oyuncu varki? gokhan gonul,necip ve kaleci Tolga
Atınç kiralık geldi almanyadan TL odeyemezsiniz

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Üstad ağzından yel alsın. Abu ile başlarsak her türlü saplarız bunlara. Başlamasak ta saplarız ya.

bakarı bu hafta dinlendire dinlendire hazırlamak lazım sağ bileği sıkıntılı gibi duruyor maç başı sakatlanırsa değişiklik de uçar gider sıkıntı olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

5 golü var abi, 4 penaltı 1 tane de frikikten attı.
Darıca'ya kupa maçında Vodafone Arena'da aşırtma bir vuruşla gol atmıştı .

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Savaş

lig?
1 bir 1 bir.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

sadece 1 tane.

7 metrelik kale dururken topu volkinin omzuna çarptırması enteresandı cidden

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Darıca'ya kupa maçında Vodafone Arena'da aşırtma bir vuruşla gol atmıştı .
onur abi onu unutmuşum, bu kadar çok top kullanan oyuncunun bu kadar az katkısının olması beni rahatsız ediyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

her zaman uzak köşeye vurur, bu sefer de yakın köşeye vurdu :D

Çevrimdışı tangaz

her zaman uzak köşeye vurur, bu sefer de yakın köşeye vurdu :D

nereye vursa goldü gol olmayacak tek yer vardı oraya vurdu...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizde kac tane yerli oyuncu varki? gokhan gonul,necip ve kaleci Tolga
Atınç kiralık geldi almanyadan TL odeyemezsiniz

saygılar
Tolga, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Veli, Cenk, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek,
Korku akıl katilidir.

nereye vursa goldü gol olmayacak tek yer vardı oraya vurdu...
O gol olsa maçı çevirirdik.
BEŞİKTAŞK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çünkü Quaresma'nın yaptığı tüm hareketler ezbere yapılan hareketler. Quaresma'da ezbere topu sağa çekme huyu var.Kaleci Volkan  biliyordu Quaresma'nın topu sağına çekip şut atacağını. Ona göre de pozisyonunu aldı. Karşı tarafın ne yapacağını bilirsen avantaj senin eline geçer.

Çevrimdışı tangaz

Çünkü Quaresma'nın yaptığı tüm hareketler ezbere yapılan hareketler. Quaresma'da ezbere topu sağa çekme huyu var.Kaleci Volkan  biliyordu Quaresma'nın topu sağına çekip şut atacağını. Ona göre de pozisyonunu aldı. Karşı tarafın ne yapacağını bilirsen avantaj senin eline geçer.

satılmazsa safi zarar olacak kalan süreçte

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Veli, Cenk, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek,
aman abi pektemek yazma adını gördükçe moralim bozuluyor.

Etiketler: