Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahu havami biraktiniz butun hafta bogustum burda tek basima. Iki adam sattik porto olduk, butun takimi sattik ustune oguzhanla sozlesme tazelerken bize taze taze sokusturdular uj tane. O gusul abdestini almayan arkadaslara da kirginligim var. halbuki dujumuzu tam sekil yapsak oguzhanin vurdugu girerdi alt koseden
şampiyon olacak takımın 29 haftada 3 yenilgi alması kabul edilemez bir durum. ayrıca puanların min. %80ini almalıydık...
Vakla aslinda cenki menki yok bu isin. Onlar stoperleri saga sola kostururkene taliska ile oguzhan yerlestirmeli bunlara. Hemen sokusturalim ilk 10 dakikada dakikalar 20yi bulmadan ikiyi de sokar dalgamiza bakarizAma benim bildigim besiktas gazli baslar 8. Dakikada yer golu sonra mac sonuna kadar kanser
Quaresmanın kaç golü var bu sene? En azından bu maçta şu gol atamama beceriksizliğinden kurtulsa.
Yerli oyuncularla TL üzerinden anlaşmadıkça veya kur sabitlemedikçe bu saçma kur farklarından kurtulamayız adamla 3-4 sene önce sözleşme imzalamış kur atıyorum 2 tl şimdi olmuş 3.5 tl. Ne güzel hayat
5 golü var abi, 4 penaltı 1 tane de frikikten attı.
Üstad ağzından yel alsın. Abu ile başlarsak her türlü saplarız bunlara. Başlamasak ta saplarız ya.
lig?
Ligde 1 golü var diye biliyorum.
sadece 1 tane.
Darıca'ya kupa maçında Vodafone Arena'da aşırtma bir vuruşla gol atmıştı .
7 metrelik kale dururken topu volkinin omzuna çarptırması enteresandı cidden
her zaman uzak köşeye vurur, bu sefer de yakın köşeye vurdu
Bizde kac tane yerli oyuncu varki? gokhan gonul,necip ve kaleci TolgaAtınç kiralık geldi almanyadan TL odeyemezsinizsaygılar
nereye vursa goldü gol olmayacak tek yer vardı oraya vurdu...
Çünkü Quaresma'nın yaptığı tüm hareketler ezbere yapılan hareketler. Quaresma'da ezbere topu sağa çekme huyu var.Kaleci Volkan biliyordu Quaresma'nın topu sağına çekip şut atacağını. Ona göre de pozisyonunu aldı. Karşı tarafın ne yapacağını bilirsen avantaj senin eline geçer.
Tolga, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Veli, Cenk, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek,