Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171364 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Kimse kusura bakmasin haftaya yine cenk tosunu kjaer ve skrtelin kucagina birakirsa umudu kesecegim kendisinden, haftaya cenk ve babel kanatlarda abubakar ilerde oynamali

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne Cenk'i kardesim? Cenk kanatlarda ne verecek takima? Cenk'in durumu su: son 20 dakika hamle oyuncusu olur, ondan daha otesi olmaz. Demba BA bugun harika gorunuyordu. Derbide en az yarim saat oynamali. Aboubakar ve Demba BA dusunulmeli, Cenk biraz dinlensin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

kasımdaki borç 1.525'ken mayıs ayında 1.548'e gelmiş, aynı dönemde avro 3,4'ken şimdi 3,85 olmuş. can sıkacak bir durum yok.
3 denetleme raporu mayıs ayında çıkacak bu açıklanan şubat ayı raporları
yani bir değişiklik yok son açıklanan raporla bu rapor aynı. bu sene borç düşüşü beklentisi olmamalı
daha henüz ek gelir olmadıki bir senedir stad borçları ödeniyor. hala canlı yayın gelirimiz yok
şu dönemde borcu tutabilmek bile başarı olmalı. yeni denetleme raporunu bekleyelim bununla
ilgili konuşmak yersiz olur. zaten açıklanan raporun güncel rapor olmadığı belirtilmiş. Mayıs raporunda belkide
daha fazla artacak. ne çıkacak göreceğiz.

Çevrimdışı can1903

Quaresma o kadar duran top kullanıp nasıl hepsini kötü kesersin be arkadaş? Takıma sırf bu adam için 1 tane karakterli yıldız almamız lazım. Geçen sene Gomez ve Sosa varken yapamıyodu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Hocam ben işin mali yönünü çok önemsiyorum genelde bu konularda konuşuyorum çünkü kulübün uzun vadede varlığını sürdürebilmesi için asıl önemli konu bu, şu anda ayrıca kritik bir süreçteyiz. Şu an pek farkında değilsiniz ama fener battı denilebilir, gs gibi satacak bir şeyi de yok, şampiyon da olamıyorlar. Gs yi tam bilmiyorum, bu satışlardan sonra seneye nasıl bir bilanço hazırlayacaklar ona bağlı. Bu iki kulüp devlet için içine girmezse ya sadece geçmişi olan Anadolu kulübü seviyesinde kulüpler olacak ya da haberleri bile çıktı Çinlilere falan satılırlar. Durum inanılmaz ciddi bir mesele, böyle borcun açıklandığı günlerde isterse Avrupa kupası finali olsun yine borç mevzusunu önemserim. Çünkü biri kulubün geleceği, diğeri en fazla bir günlük sevinç ya da ergenler için hava atma sebebi.
mali durumu düzeltmenin yolu şampiyonluktan geçiyor. sene başındada dedim bunu
bazı arkadaşlar şl de grupdan çıkmayı başarı görüp buna göre transfer yapalım derken ben gruplara kalalım
parayı cebimize koyalım gerisi hikaye dedim. Bize ülkede şampiyon olacak seviyede kadro yeterlidir.
Bu arada çinlilere falan satılma olayını geçelim bizler derneğiz ve dernekler yasasiyla yönetiliyoruz.
öyle kulüp satmak kolay iş değil.
dikkat ederseniz aslında takım derneğin malı kurulan şirketleri satarsan sadece gelir kaynaklarını satarsın.
bilet gelirleri stad vs hep dernek üzerine kayıtlıdır. bunuda aşmak imkansız gibi bir şey.
Dernekler yasasını bilmiyorum ama araştırmak lazım yazın bol bol zamanımız olur bunları konuşmaya.

Çevrimiçi Necmi

27 şubat 2016 da divan kurulu toplantısı yapılmış toplam borç  1 milyar 214 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 2.9293 ve euro 3.2296.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 414 milyon dolar ya da 375 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201602/26022016.xml
http://www.fanatik.com.tr/2016/02/27/son-dakika-besiktasin-borcu-aciklandi-647657

30 Ekim 2016 da divan kurulu toplantısı yapılmış ve toplam borç 1 milyar 524 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 3.1024 ve euro 3.3993.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 491 milyon dolar ya da 449 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201610/31102016.xml
http://www.fanatik.com.tr/2016/10/30/iste-besiktas-in-borcu-1259778

ve Bugün,
Divan kurulu toplantısı yapılmış ve toplam borç 1 milyar 760 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 3.5504 ve euro 3.8744.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 495 milyon dolar ya da 454 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201704/28042017.xml

Hesap kitap ortada. Kimse borç kur yüzünden artıyor demesin. Herşey açık ve net.
açık net olan ne merak ettim  :alala: gördünmü blançoyu belliki görmemişsin
çünkü güncel blanço olmadığını söylüyor zaten birde o borç net borç değil brüt borç
neti 1.550 M civarı bir şey 211 m sanırım öyle bir şey alacak var. belkide mayıs ayındaki blançoda
borç daha fazla çıkacak bilemeyiz. ama bilmeden net kelimesini kullanmamak gerekiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

kardeşim bırak mali durumu konuşmayı cebimdeki parayı saymam beşiktaş güzel oynayacaksa. forumda konuştuklarımızın camiayı bu kadar olumsuz etkilediğini fark edemedik. yalnız ne yalan söyleyeyim ben de necmi ağabeyin "şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın" tavrının ikinci golü kalemizde görmemize neden olduğunu düşünüyordum; fakat üçüncü golde fabri hatalı.
  :alala:
ben 15 gündür insanları uyarıyorum. Lig bitmiş gibi oyuncu gömmeler kovmalar
yeni oyuncular transfer etmeler. Evet şampiyonluk yakın ama taraftarda şampiyonluğa koşan
takımın taraftarı gibi olmalı. ligi herkes çoktan bitirdi.
burda tepki verdiğimde herkesin zoruna gidiyor ama düşünün bütün gün konuşulanları
akşam şampiyonluk için çok önemli bir maça çıkacağız ama taraftar borç konuşuyor maçın bir
önemi yok sanki borçları konuşunca bitiyor. borçları bitirmenin yolu şampiyon olmaktan geçiyor
taraftarın görevide bu yolda çaba vermek borçları yapanda ödeyecek olanda taraftar değil
ama takımın şampiyon olmasında birinci derece etki edecek olan taraftardır. önce asli görevi
yapıp sonra tali şeylerle ilgilenmek gerekiyor. bu yenilgi taraftarıda uyandırmıştır umarım.

Çevrimiçi Necmi

kardeşim bırak mali durumu konuşmayı cebimdeki parayı saymam beşiktaş güzel oynayacaksa. forumda konuştuklarımızın camiayı bu kadar olumsuz etkilediğini fark edemedik. yalnız ne yalan söyleyeyim ben de necmi ağabeyin "şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın" tavrının ikinci golü kalemizde görmemize neden olduğunu düşünüyordum; fakat üçüncü golde fabri hatalı.
burasıda camianın bir parçası bir yerden birileri başlamak zorunda
mesela kazanman gereken bir maç varken bunu bırakıp tribün şovunu düşünmeyeceksin
gösteri yapmak yerine taraftarın nasıl tavır alması gerektiğini nasıl takıma sahada destek vermesi
gerektiğini konuşmak gerekiyor. Bu forumda konuşulanlar oldukça geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.
doğruyu konuşursan sosyal medyadada bu dile gelir. Defalarca denedik bunu. burda bir şeyi konuşursun
sonra izlemeye başlarsın bunu sosyal medyaya yayılışını takip edersin. yada birşeyi gündem yapmak istersek burda dile getirir sonrada sosyal medya hesaplarına yöneliriz. sakın kendinizi küçümsemeyin bu camiada herkes yüzyüze
olmasa bile bir şekilde tanınıyor. etkin olanlar belli what sapp gruplarında toplanıp örgütleniyor. Burasıda
Beşiktaşın durak noktalarından biridir.

Çevrimiçi Necmi

Ba iyi güzel de maç kondisyonu yetersiz. Maksimum 30 dakika faydalanacağız gibi duruyor. Sağlam bir Ba şu an herkesi çok rahatlatırdı.
valla şu anki maç kondisyonunun Cenkden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Cenkden daha fazla katkı vereceği kesin girdiği ilk pozisyonda golünü attı form geçici
klas kalıcıdır.
yeterki Şenol hoca bu sefer gol kralı çıkartma hevesinden uzaklaşsın bu cenkin çok daha önce
11 den kesilmesi gerekiyordu. gol atsın atmasın her maç bizi on kişi oynatıyor.
Hoca istiyor gol kralı olmasını ama cenk istemiyor. Kimse kusura bakmayacak Beşiktaş
onun keyfine göre haraket etmez. Bir maç formsuz olur iki maç olur üç maç olur beş maç olur
sabreder kazanırsın bununki formsuzluk falan değil. akşam arkasındaki adam önüne geçip topu aldı yürüdü gitti cenk kıpırdamadan yerinde duruyordu hiç bir reaksiyon yapmadı. Emre gibi bir tıfıldan kafa topu alamayan biri
kusura bakmasın o formayı haketmiyor. Takım şampiyonluğa yürüyor. Takıma ısrarla zarar veren hiç kimsenin
11 de olmaması lazım. Quaresma içinde aynı şeyler geçerli. Burda ismin oynamıyor karşı karşıya
pozisyonda atamıyorsan ne işe yararsın. zar zor topu götürdük her seferinde saçma sapan ortalarıyla bitirdik.

Çevrimiçi Necmi

Ben şimdiye kadar Beşiktaşın değerlerine eleştiride bulunmadım,
tarzım bu
gününde değildi diyerek geçer giderim
sadece karizma değil diğer oyuncularımızda hem şansız hemde motivasyonlarını kaybedip oyundan kopukdular

Saygılar
buakşam gününde değilmiydi ne zaman gününde oldu her maç onbeş orta yapıp birini ikisini
kutuya gönderebilen ve bunun için alkışlanan quaresmamı peki onüç atağı nasıl heba ettiği neden konuşulmuyor.
bu takımın el freni nasılmı söyleyeyim takip edin bundan sonra takım atağa kalktı top quaresmada kontra
oldu başaklı oyuncu zor yetişti topu taça attı hemen topu aldı eline taçı atsa baskın devam edecek o sırada ademe dedim bak tacı atmayacak bir sağa baktı bir sola geveledi durdu bütün başaklı oyuncular yerleşti sonra topu bırakıp yürüdü. Pozisyon olmadı topu geriye oynadık ne zaman hızlı atağa çıksak topu ortalasa kutuda iki adamımız var baskın yapmışız ama ne yapıyor duruyor arkasındaki rakibin önüne geçmesini bekliyor sonra çalım atıyor sonra kurtardı gidecek yok duruyor tekrar dönüp çalım atıyor yettimi yok ikinci rakibide bekliyor onada çalım atacak sonra nemi oluyor topu kaptırıyor kontra yiyoruz. bu bir kez iki kez olmuyor her maç defalarca tekrarlanan bir durum birde sahanın her tarafındaki duran topa gitmesi çabası 12 asist yapmış yüzlerce orta açan biri için 12 asist acınası bir durumdur.
sabırla bekliyorum oyuncu gömmüyorum tam destek şampiyonluk yolunda destekden başka elimizden bir şey gelmiyor. ama lig bittiğinde söylenecek çok şey var. sadece quaresma için değil liste kabarık.
haftaya günah çıkaracak taraftara şirin görünmek için Atibaya tavrını kimse hoş görmez. Görmeyecekte.

Çevrimiçi Necmi

Mehmet Topal ve Tosic'in cezalı olması güzel avantaj oldu. Bu avantajı iyi değerlendirmemiz lazım.
tosic ne etti size bu sene o giydiği formayı en fazla hakkını vererek giyen bir oyuncudan ne istiyorsunuz
anlamıyorum. Fener maçında tosici çok ararız emin ol. Cücü o kartı boşa çıkartmadı ona.
elimizdeki en hızlı stoperi kaybettik zil takıp oynayacaksınız nerdeyse. şimdi atınçla oynarız
burda ilk tepkiyide siz koyarsınız.

Çevrimiçi Necmi

Şu saat itibariyle Şenol hoca kaç kürek sapı kırmıştır acaba bizim topçuların sırtında?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk kürek sapını kendi sırtında kırması gerekiyor.
abouyu kulübeye çekip oyuna Cenkle başlamasının hiç bir açıklaması
yok. Rahat maçlarda bile Ba ya şans vermedi bu maçta kurtarıcı olarak
sarıldı bununda açıklaması yok. Hadi cenki koydun ısrarla oyunda tutmanında açıklaması yok
quaresma dururken iyi oynayan babeli oyundan çıkartmanın da bir açıklaması yok.
tek savunma yapan kanat oyuncunu ve ilerde en fazla gole yakın olan ileri uç oyuncunu
oyundan alıyorsun. Sahanın en kötülerini ısrarla oyunda tutuyorsun.
iki stoperide olmayan rakibe karşı kutuyu parselleyecek oyuncuları kulübede tutup
kutuya girmemeye yeminli olanları oyunda tutmanın açıklaması yok.
bütün camianın tek ortak düşüncesi oyuna abou ile başlamaktı. cenk son tercih bile değildi.

Çevrimdışı underworld

Beşiktaşlılığını sorgulatma o zaman.
benimle konuşurken üslubunda dikkatli ol.
Aynı şekilde sende

Çevrimdışı abdusta

Günaydın

Dembaba ve Caner kondisyon olarak değil ama klas olarak hazır ve transferleri tamamlanabilirse
ilk 11 de kendilerine yer bulurken,Adrianoda sol bek ve sol acık yedeği olarak kanatlara iyi bir destek olacaktır.

İşte bize az maliyetli 2 güzel oyuncunun yeni sezona katılımı

saygılar

Çevrimdışı cisse557

Feda ile birlikte gençlerden oluşan bir takım kurduğumuzda herkes Beşiktaş bu planlama ile giderse 4-5 sene ligi domine eder diyordu. Yine deniyor ama oturmuş genç bir kadrodan değil rakiplerin rezilliginden dolayı . Kadroda bir çırpıda sayabilecegimiz 30 yaşüstü 10 futbolcu var. Takım yaşlanıyor. Üstelik gençleştirmek için aldığın futbolcuların hepsi vasat. Bugün Başakşehir'e Visca - Cengiz için Babel-Q7 versek kabul etmeyecektir. Transfer Komitesinin çok da başarılı olduğunu şahsen düşünmüyorum. Bu yaz önümüzde iki seçenek var. Ya iki sene şampiyon olmuş kadroyu revize etmeyen Galatasaray'ın yolundan gideceğiz ya da önümüze altın tepsi ile sunulmuş ortamı iyi değerlendireceğiz.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Cenk'e de iki çift lafım var. 33 yaşındaki Adebayor'un senden daha diri oldugunu görüp utanmışsındır umarım. Daha vahim olanı ise Cenk'ten daha iyi yerli forvetin olmayışı.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Dün Ba'nın golünü gördükten sonra Ba'nın eski günlerini ve Gomez'i hatırladım.

Biz bu sezon Cenk ve Abu'yla kendimizi kandırmışız.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kamuflaj

_ Kalan 5 haftada şampiyon gibi oynamalı ve 5 de 5 yapmalıyız.

_ Hoca kalan 5 haftada artık geç kalmış adaleti sağlamalı Aboubakar,Demba ba,Tolgay ve Gökhan İnler'i kullanmalı.

_ Cenk,Quaresma yedek kulübesinde çakılı kalmalı.Quaresma Portekiz milli takımında olduğu gibi haddini bilmeli ve oynayacaksa bile son 30 dk oynamalı.Geçen yıl Başakşehir maçı iyi örnek.

_ Son 2-3 maçtır Gökhan'ın kanadı Quaresma yüzünden otoban oldu.İleriye atılan toplar Cenk yüzünden duvardan dönermiş gibi dönüyor.Forvet dediğin adam hiçbir şey yapmıyorsa bile en azından kafa topu alır pres vs yapar o da yok.

_ Sosa ve Gomez çok büyük oyuncu ve karakterlerdi.Sosa Oğuzhan ve Atibayı, Gomez ise Quaresma'yı sırtlıyordu.Quaresma bu ikili varken haddini bilerek oynuyordu şimdi meydan ona kaldı.

_ Bir takımda duran topları en klas ayaklar kullanır.Talisca,Oğuzhan,Adriano,Babel varken Quaresma en son top kullanması gereken kişi ama nedense ne hoca ne oyuncular müdahale etmiyor.Adamda nasıl bir ego varsa Talisca varken frikik kullanıyor.Bu konu tamamen hocanın hatası.

_ Geçen yıl presli oynuyorduk bu sene ise göstermelik pres yapıyoruz.

_Şenol hoca final maçlarını beceremediğini Kiev,Napoli,Lyon,Başakehir maçlarında gösterdi.Her maça aynı sistemle çıkılmaz.Yorulmuş Atiba'da ısrar etmesi yanlış.

_ Defans göbeğimiz o kadar kötü ki Oğuzhan ve Atiba orta ikilinin yanına gelip top alıp oyun kurmaya çalışıyor takım ikiye bölünüyor.Oğuzhan bu yüzden iyice dibe vurdu.İleride Cenk olunca havadan attığın toplar dönüyor iş Babel,Talisca,Quaresma'nın ayağına bakıyor.

_ Son olarak Başkanı 3 yıldızla poz veren kadronun eli belinde dolaşmasına şaşırmamak gerekir.Şampiyon olmuşuz bizim haberimiz yok.

Çevrimdışı mylife1903

Armayi opmesi icin gol filan atmasi lazim simdi
Ama o zaman da şu aklima geliyor
Bu adam simdiye kadar hic bir derbide bir sey yapmadi ki
O yuzden haftaya degilde sonraki mac filan olabilir bence
Daha zamani gelmedi yahu fb macinda atamaz, bursaspor macinda da atamaz son gol alanya maci 23.01 uzerinden bi 4 ay gecmeli osmanli macinda atar mesela kesin.

Çevrimdışı mylife1903

Sene sonu yönetimin karar vermesi lazım taraftardan çok. Zaten başkan bir kanat ve forvet arkası alacağız diyerek bir nevi karar vermiş gibi gözüktü. Şu an hesap sorulacak pozisyonda bir oyuncumuz değil zaten. Çünkü alternatifi yok. Bizim de şampiyon olana kadar yapmamız gereken ne olursa olsun sahaya çıkan tüm oyunları desteklemek. Şurada maksimum 1 ay içinde şampiyon belli olacak. Biz sedece Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklanmalıyız...
Baskan kanat ve forvet arkasi dedigine gore buralara transfer yapmayacaktir. Adam salak mi alacagi mevkiye dikkat ceksin.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

ilk kürek sapını kendi sırtında kırması gerekiyor.
abouyu kulübeye çekip oyuna Cenkle başlamasının hiç bir açıklaması
yok. Rahat maçlarda bile Ba ya şans vermedi bu maçta kurtarıcı olarak
sarıldı bununda açıklaması yok. Hadi cenki koydun ısrarla oyunda tutmanında açıklaması yok
quaresma dururken iyi oynayan babeli oyundan çıkartmanın da bir açıklaması yok.
tek savunma yapan kanat oyuncunu ve ilerde en fazla gole yakın olan ileri uç oyuncunu
oyundan alıyorsun. Sahanın en kötülerini ısrarla oyunda tutuyorsun.
iki stoperide olmayan rakibe karşı kutuyu parselleyecek oyuncuları kulübede tutup
kutuya girmemeye yeminli olanları oyunda tutmanın açıklaması yok.
bütün camianın tek ortak düşüncesi oyuna abou ile başlamaktı. cenk son tercih bile değildi.
Şenol hocanın oyuncu ve değişiklik tercihlerine bazen akıl sır ermiyor necmi abi. Dün Q7 dururken Babeli çıkartması Cenke tahammül seviyesi gerçekten korkunçtu. Biliçe Pektemek inadından dolayı çok kızardım. O da aynı şeyi Cenkte yapıyor malesef. İlk tercih her zaman ve kesinlikle Abu olmalı ve Cenk de hamle oyuncusu. O da Demba tam hazır olmadığı için. Attığı gol kalite ve klas kokuyordu.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Umarım bonservissiz Demba ve uygun bir meblağa Abu elde tutulur. Hazırlık kampı geçiren Demba gol sayısında Gomezi geçer. Abuyla birlikte yıkıcı bir ikili olurlar rakip savunmalar için.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Takim puan kaybedince forum dolmus 6-7 sayfa yazi cikmis, mac basligi 16 sayfalara dayanmis.
Kazanirken hep dutluktu buralar.

Butun hafta biz tecrubeli abileriniz temkinli davrandik, 20 sefer yazdim bak saplamasinlar, yangin cikar diye
Transferdi, oyuncu satisiydi, borctu mac harici hersey konusuldu, bak noldi

Futbolcular da ayni kafadaydi

Roki3te mistir ti nasil patkutpat agzini burnunu kirdi rokinin ayni sey oldi

Puan kaybi hocaya yazar. Oyuncu elestiriyorsunuz sabahtan beri, dunku olayin salt oyuncu performansiyla alakasi yok. Takimda bir tosic iyi oynadi, tam tersi olmasi gerekirken. Normalde tosic azicik bombalar kalanlar standart oynardi. dunku oyun ise bambaskaydi.

Maca hoca iyi hazirlanmamis. Sen ilk maci izle sonra gs macina bak biraz anlarsin adamlarin ne yapacagini, beraberlik bize yariyor zaten neden yuklenirsin daha bismillah demeden.
Analiz yanlis, kurgu yanlis hersey yanlis ve makas acildi. Sen rakibe hazirlanmamissin rakip sana hazirlanmis gayet normal sonuc. Mahalle takiminin karsisina ciksan yanlis oynarsan boyle madara olursun.
Olay cenk quaresma taliska oguzhan atiba olayi degil. Hocanin maca hazirlanmayisi. Taraftar da ilginc tabi bu ibb camiasi kuruldugundan beri bize ters gelen bir takim boyle takimlar lig tarihinde vardir, donemsel olarak buyuk takimlara ters gelirler. Daha dikkatli ve 0-0i cebe koyup oynamak lazimdi.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hocanın oyuncu ve değişiklik tercihlerine bazen akıl sır ermiyor necmi abi. Dün Q7 dururken Babeli çıkartması Cenke tahammül seviyesi gerçekten korkunçtu. Biliçe Pektemek inadından dolayı çok kızardım. O da aynı şeyi Cenkte yapıyor malesef. İlk tercih her zaman ve kesinlikle Abu olmalı ve Cenk de hamle oyuncusu. O da Demba tam hazır olmadığı için. Attığı gol kalite ve klas kokuyordu.

Tosic haric herkes cikabilirdi dun. Kura ile torbadan cekse oyunculari olurdu. Bu maca nejipjanla baslayip tutmak lazimdi skoru once. Daha direncli ortasaha ile sisirilen toplarin sekenlerini toplayip ibbyi sektirtmek gerekiyordu.
Cenke kizdigim tek konu kaleciye az basmasi, azicik kendisini gosteren olunca her topu taca vuruyor volkan. Ortasahada presle ugrasma, kaleciye bas zaten taca vuruyor, al basla oyuna, kaldigin yerden devam et.
Cenk neyse oydu dun.

Çevrimdışı mylife1903

Kanser olmadan rahat rahat sampiyon olacagimizi mi sandiniz?

Siz besiktasi tanimamisiniz yahu, bayrami gostermez besiktas adama.

Etiketler: