Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Güntekin Onay'da Mitroviç hakkında benzer yorumlar yapmış benim belirttiğim şekilde. Olmazsa olmazlar adamda cidden yok, Ayrıca şu milli takıma seçilme olayına bakmayın orada başka şeyler dönüyor..
İnsanlarda ki Mitrovicden bir çöp çıkarma isteği var. Nerede görsem küfür ediyorlar çocuğa. Yok 4.2 verilene kadar 8-10 verilip daha iyi birisi alınsa idi de. Yok böyle olsaydı da ...

Bu çocuk bize geldi mi? Geldi. 4.2 verdik mi? Verdik. Çocuk sene başından beri takımla çalıştı mı? Hayır devre arası geldi. Sezon öncesi kamp önemlidir. Misal bizim sezon öncesi kamplarında yoğun kondisyon çalışılır. Takım yaşlı olmasın rağmen kondisyon bitmez genelde. İşte bu gibi etkenler. Mitrovic Reika diye bir Takımdan geldi. Hırvatistan in sıradan biraz daha üstün bir takımı. Orada nasıl çalıştığı belli değil. O ligden gelip adam gibi lig deneyimi yaşamadan Lacezatta gibi bir forveti savunurken hata yapması çok normal. Top mu kaçırdı normal. Ben üniversitesi de derse girerken çekinir saçmalardim. Bu çocuk ligdeki maçlarda bile doğu düzgün oynamadan mitrovic tosic tandemi ile Lyon a karşı oynadı. Zıplayamadi mı pas hatası mı yaptı adam mı kaçırdı kilolu mu kosamiyor mu? Olsun bunlar düzelebilen şeyler.. kilo verir kondisyon basar antrenmanlar da kafa topu çalışır. Meşhur BJK idmanlarında hızlı oynamayı öğrenir Türkiye'ye adapte olur..

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaş uzunca yazmış, ama pek bilgi sahibi değil.
Tolga ve Tosic'le yollar ayrılmalı dedikten sonra bırakacaktım da, devam ettim.
Aboubakar'ın seneye kalması zor, ona hiç değinmemiş.
Defansa takviye, genç ön libero, genç kanat, alternatif pivot falan derken 15 milyon Euro'luk reçete vermiş. Bunları yapacak para yok bizde.
Daha Caner'i alıp, Talisca'yı kiralamak için 3 milyon lazım.
Sadece genç defansif orta saha ve Aboubakar'ın yerine santrafor alacağız bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar hep o feme midir ne seyimse onu oynayan gerzek eksisozluk ergenleri, sorsan hayatinda iki dakika calismamistir, bakkal yonetmemistir.

He yaslandi diye takimi bozalim sanki avrupanin butun genc oyunculari fikret baskan pitpit yapsada turkiyeye gitsek super uber yeni turkiye liginde oynasak diye sinir kapilarindan iceri kacmaya calisiyorlar, yunan adalarindan sisme botlarla besiktas sahiline varmaya calisiyorlar.

Para yok para, olsa da manyak manyak aptal aptal isler yapilmaz artik. Fikret baskan akillandi azicik. Insallah gecen sene bir ara yasadigi guc zehirlenmesi zamansaldir.

Elinde quaresma tore babel aras var, gidip kanat oyuncusu alacaz. Bu salaklar bi sirkette calissa satin almada iki gune kovarlar. Senin gotunu silmeye tuvalet kagidin yok, tuvaletw oda sipreyi almaya kalkiyorsun. Lensi alalim 6-7 milyon verelim golleri de mustafa pektemek atar.

Abuk sabuk seyler 4 oyuncu alip sampiyon liginde yari final oynayacagimizi falan saniyor bu insanlar. Besiktas bizim kalbimizde dunyanin en buyugu tamam ama avrupada en iyi ihtimal ilk50ye gireriz yani. Azicik gercekci olmak lazim.
Takim ligin en az gol yiyen takimi, bizim attigimiz gol sayisi az. Gol atamiyor takim. 22 tane duran top golu atmis 6-7 tane de penalti vardir.
Golculer bitiremiyor, sistemle falan degil oyuncuyla alakali bir problem. Bu sene gomez olsa simdiye 30golu bulmustu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim Tuncaboylu siyahi oyuncuları mı karıştırdı acaba üç tane var ya (ileri uçta) sahada :D Göz muayene zamanı gelmiş  :D

http://www.dunyagoz.com/tr/tibbi-birimlerimiz/lazer-ve-goz-ici-lens-refraktif-cerrahi/randevu-al
En azından duygularımın tercümanı Rüzgar Sağnak değil.
Aboubakar dün klâsik bir Gomez oyunu oynadı dün ilk yarı. Ortada yokken golünü attı, sonra yine kayboldu.
İkinci yarı ise bildiğimiz Aboubakar'a döndü, ileride bastı net golü kaçırdı, açık alanda faul kazandırıp golle sonuçlanan frikiğe yol açtı.
Sizin istediğinizin bir yarısını ilk yarı yaptı, diğerini ikinci yarı. Siz hepsini aynı anda yapsın istiyorsunuz, dünyada öyle bir adam varsa bile fiyatı 50 milyondan başlar.(Lacazette gibi)

Gomez Aboubakar ilk yarı ne yaptıysa onu maç boyu yapardı, ikinci yarı o kafayı da atıp iki golle gönüllere taht kurardı.

Çevrimdışı tangaz

Bunlar hep o feme midir ne seyimse onu oynayan gerzek eksisozluk ergenleri, sorsan hayatinda iki dakika calismamistir, bakkal yonetmemistir.

He yaslandi diye takimi bozalim sanki avrupanin butun genc oyunculari fikret baskan pitpit yapsada turkiyeye gitsek super uber yeni turkiye liginde oynasak diye sinir kapilarindan iceri kacmaya calisiyorlar, yunan adalarindan sisme botlarla besiktas sahiline varmaya calisiyorlar.

Para yok para, olsa da manyak manyak aptal aptal isler yapilmaz artik. Fikret baskan akillandi azicik. Insallah gecen sene bir ara yasadigi guc zehirlenmesi zamansaldir.

Elinde quaresma tore babel aras var, gidip kanat oyuncusu alacaz. Bu salaklar bi sirkette calissa satin almada iki gune kovarlar. Senin gotunu silmeye tuvalet kagidin yok, tuvaletw oda sipreyi almaya kalkiyorsun. Lensi alalim 6-7 milyon verelim golleri de mustafa pektemek atar.

Abuk sabuk seyler 4 oyuncu alip sampiyon liginde yari final oynayacagimizi falan saniyor bu insanlar. Besiktas bizim kalbimizde dunyanin en buyugu tamam ama avrupada en iyi ihtimal ilk50ye gireriz yani. Azicik gercekci olmak lazim.
Takim ligin en az gol yiyen takimi, bizim attigimiz gol sayisi az. Gol atamiyor takim. 22 tane duran top golu atmis 6-7 tane de penalti vardir.
Golculer bitiremiyor, sistemle falan degil oyuncuyla alakali bir problem. Bu sene gomez olsa simdiye 30golu bulmustu

şimdi bakar savunucuları taarruza geçerler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

En azından duygularımın tercümanı Rüzgar Sağnak değil.
Aboubakar dün klâsik bir Gomez oyunu oynadı dün ilk yarı. Ortada yokken golünü attı, sonra yine kayboldu.
İkinci yarı ise bildiğimiz Aboubakar'a döndü, ileride bastı net golü kaçırdı, açık alanda faul kazandırıp golle sonuçlanan frikiğe yol açtı.
Sizin istediğinizin bir yarısını ilk yarı yaptı, diğerini ikinci yarı. Siz hepsini aynı anda yapsın istiyorsunuz, dünyada öyle bir adam varsa bile fiyatı 50 milyondan başlar.(Lacazette gibi)

Gomez Aboubakar ilk yarı ne yaptıysa onu maç boyu yapardı, ikinci yarı o kafayı da atıp iki golle gönüllere taht kurardı.

:nerd:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim Tuncaboylu siyahi oyuncuları mı karıştırdı acaba üç tane var ya (ileri uçta) sahada :D Göz muayene zamanı gelmiş  :D

http://www.dunyagoz.com/tr/tibbi-birimlerimiz/lazer-ve-goz-ici-lens-refraktif-cerrahi/randevu-al
Orhan ayhan gibi izliyor maclari tabii
Abu sahanin her yerinde, defanstan top cikariyor, kanatta sut atiyor, beke yardima geliyor, ortasahada bir ahtapot sonra hatta ikinci yari atincin yerine oyuna giriyor bi orda bi burda hep abu hep abu
Vodafone arenayi c90 midir nedir yaptilar ya ondan oyle oluyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ahaha gomezle abubakar kıyaslanmış  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sentetik abi sentetik
En güzeli de o ama abi şimdi. Diğerlerinden aynı tadı alamıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Hava az ruzgarliydi ya ondan boyle denizden esiyir pufur pufur tatli bir sarhosluk yapiyor, bogaz havasi

Çevrimdışı tangaz

Sentetik abi sentetik

çok fazla ne alaka die okuduğum yorum gördüm ama hiç bu seviyede olanını görmemiştim. tüm camia tineri kaçırmış dün akşam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünkü golü klasik bir Gomez golüdür.

Gerçi pardon, sen daha 2017'ye girmemiştin, hala Abou ligde verimsiz falan diyordun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçi pardon, sen daha 2017'ye girmemiştin, hala Abou ligde verimsiz falan diyordun

Ya golden bahseden kim, sen oyunu gomez gibiydi diyorsun :) millet ona takıldı yoksa Tosic'de Gomez gibi gol attı kafayla dün :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tabii canım öyledir, abu çok verimli hatta süper verimli 21 maçta 8 gol atmış acayip acayip ben öylesini görmedim hayatımda  :evillol: @mylife1903 ve @tangaz  abiler belki görmüştür.

Çevrimdışı mylife1903

çok fazla ne alaka die okuduğum yorum gördüm ama hiç bu seviyede olanını görmemiştim. tüm camia tineri kaçırmış dün akşam.
Abi isin komik tarafi gomez benim sevmedigim tarz bir oyuncu, abu ise tam sevdigim tarz bir oyuncu ama gomez falan baska seviye.
Abu tam gomez gibi oynadi bu polyanna ile falan aciklanamaz, polyanna nirvanasi gibin

Çevrimdışı mylife1903

Gomez oyle vurmaz topa, dunku golu kilasik bir adriyan ilye goludur, gomez ayak ici yapar kaleciyi terse yatirirdi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ekşide bi arkadaş duygularıma tercüman olmuş Abou için. Bize kinder surpriz yumurta değil bildiğin fıstıklı çikolata lazım tadını bildiğimiz ve her yediğimizde aynı tadı alacağımız. 2 kere çok kritik noktalarda takımı yalnız bıraktı onları hiç katmıyorum bile.

6-7 milyon euroya alınabilir. ama şenol güneş'in istediğini düşünmüyorum. çünkü bazen şenol güneş'in sinir krizi geçirdiğini görüyorum.

aboubakar maçın bir anında maçtan kopuyor. rakibe basmadığı, boş alanlara koşmadığı, ruh gibi sahada alakasız alakasız dolaştığı bölümler oluyor ve bu bölümler bazen 30-35 dakikalara çıkıyor. işte o anlarda beşiktaş adanaspor'a karşı bile top tutamaz hale geliyor.

şenol güneş çok uğraşmıştır adam etmek için ama, adamın zeka problemi var çok net. şenol güneşin dediklerini anlamıyor, devre arasında muhtemelen fırçayı yiyor, sahaya çıkınca her şey sil baştan, hiç konuşulmamış gibi.

ortası olmayan bir adam, daha önce de söyledim. 90 dakika maçta kaldığında (mental olarak), 25 milyon euroluk oynuyor. maçın başında konsantrasyonunu yitirince 500bin euroluk oynuyor. ama sezon geneline bakınca 6-7 milyon euroluk oynuyor. 40 dakika var, 50 dakika yok. 30 dakika var, 60 dakika yok.
Şenol Güneş: .İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve daha iyi oyuncu olduğunu biliyorum. Böyle demişti bende alamayacağımız için üzgün olanlardanım. Bu açıklamayı yaparken adaptasyon süreci devam ediyor içine kapanık bir insanda demişti.

Çevrimdışı tuncaboylu

tabii canım öyledir, abu çok verimli hatta süper verimli 21 maçta 8 gol atmış acayip acayip ben öylesini görmedim hayatımda  :evillol: @mylife1903 ve @tangaz  abiler belki görmüştür.
Son 4 lig maçında 4 gol atmış.

3 tanesi öne geçiren, biri beraberliği sağlayan gol.

Verimli olması için kaç gol atmalı?

Hala 4 ay önceki muhabbetleri görünce komigğime gidiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Sagdan quaresma soldan babel devamli kesecek gomez 8 gol atacak adam tukenmislik sendromuna yakalanirdi, gol rekoru kirardi gomez bu sene. Solda ismail yok onun eksikligini hissederdi gomez

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez oyle vurmaz topa, dunku golu kilasik bir adriyan ilye goludur, gomez ayak ici yapar kaleciyi terse yatirirdi.
Vuruşunu bilmem, savunmayı uyutup boşa kaçarak karşı karşıya kalışı onun tarzı.

Çevrimdışı Gokhan-

Aboubakar çok gömülüyor Gomez gereğinden fazla övülüyor.
Madem bu Gomez o kadar süper bir adam  ne diye hala 14 golü var var Alman liginde, şimdi kadro kalitesi falan felan diyeceksiniz ama onların kadro değeri bizden daha yüksek.
Ayrıca geçen sene ki sistemde Abou olsaydı Gomez kadar gol atardı, bu sene kanatta oynatılmasaydı ve Gomez kadar süre alsaydı gene Gomez'in attığını atardı.
Demek istediğim madem Gomez tek başına harikalar yaratan bir adamsa Wolfsburg'da da yapsın görelim hadi.

Gomez ne olursa olsun oyun içi katkısı olmayan bir adamdı, evet gol atsın diye aldık attıda eyvallah ama oyun anlamında bizden üstün olan takımlarda, bir halta yaramıyordu.
Bu sene zorlu Avrupa maçlarında Abou sayesinde istediğimizi aldık.
Gomez'in ekstra yanı liderlik vasfıdır, Abou'nun ise mental eksikliğidir.
Yoksa somut istatistik anlamında aynı şartlarda olduğu sürece farkları yoktur, Abou çeşitlilik bakımından daha evladır.
Bali çekerken yazdım, Tiner'e karşıyım.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Sagdan quaresma soldan babel devamli kesecek gomez 8 gol atacak adam tukenmislik sendromuna yakalanirdi, gol rekoru kirardi gomez bu sene. Solda ismail yok onun eksikligini hissederdi gomez
Babael'le kaç lig maçına çıktı Abou bu sene? :alala:
Hele Quaresma'nın ortalarındaki başarı yüzdesine dair bir istatistik çıkarırım da, sen daha iyi takip ediyordun en son.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son 4 lig maçında 4 gol atmış.

3 tanesi öne geçiren, biri beraberliği sağlayan gol.

Verimli olması için kaç gol atmalı?

Hala 4 ay önceki muhabbetleri görünce komigğime gidiyor.

neden genelden özele indirgiyorsun, bu adam bir kere Avrupa'da 3 maç ceza aldı, bir de kiev maçında skorun 6 0 olmasında onunda etkisi var. Son 1 aylık süreçte efektif olabilir ama sezon genelinde beklentileri karşılamadı, beğenmiyorum, sen beğeniyorsan kendi düşüncen senin yazdığın çoğu şey de benim komiğime gidiyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

neden genelden özele indirgiyorsun, bu adam bir kere Avrupa'da 3 maç ceza aldı, bir de kiev maçında skorun 6 0 olmasında onunda etkisi var. Son 1 aylık süreçte efektif olabilir ama sezon genelinde beklentileri karşılamadı, beğenmiyorum, sen beğeniyorsan kendi düşüncen senin yazdığın çoğu şey de benim komiğime gidiyor...
Çünkü adam ligde de verimli olabildiğini gösterdi.
Dünkü eleştiriler de verimden ziyade oyununa yönelik.
21 maçta 8 gol yazıyorsan, o 21 maçın sadece 11'inde 45 dakikadan fazla oyunda kaldığını da yazman lazım.
Ben beğenmene karışmıyorum, rakamlarla oynayıp haklı çıkmaya çalışmanı yadırgıyorum.

Çevrimdışı federo

Ben abunun değişik özellikleri olan bir hücumcu olduğunu düşünüyorum ve beğeniyorum. Tabiki süper olmadı ara ara maçtan kopmalar saçmalamalar falan oluyor zaten süper olsa porto kendinde oynatırdı fakat gelişime açık.. Abu varsa pivot santroforun yanında düşünülmeli.
Bu sene olduğu gibi Cenk-Abu, ama eğer Abuu alınmayacaksa ve Gomez tarzı golcü alınacaksa aynı tip iki santraforumuz olur geçen seneki gibi Cenk-Gomez.. Bence farklı tip olması aynı anda da oynayabilmesi daha olumlu olur.
Benim gönlümden geçen Cenk e avrupadan iyi teklif gelirse gönderilsin.. Mandzukic veya Gomez kalitesinde pivot santrafor gelsin Abu da kalsın :) Bu FFP kapsamında mümkün olur mu bilmiyorum  :bandit: Ya da Demba ba Cenk Abu devam edelim :)

Etiketler: