Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114100 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

Yahu @Necmi abi zorluyon

sartlar belli degil mi, kismen uymamasin iste tersten muhendislik yapiyor millet, bilgi var, siklar cok az, birseye uyulmadi sallamasyon yardimiyla cozmeye calisiliyor olay.

Menu belli patlicanli bisiler olacak
Ama patlican oturtma mi olacak ali nazik mi olacak o konuyu netlestirmeye calisiyoruZ. Patlican kesin

Ama işte ya şakşukaa şakadaşuka olursa :D

PS: Ba gitti Gomez geldi Şampiyonluk geldi! Gomez gitti Sosa'da gidince aman tanrım neler oluyor kadro istikrarı dendi Talişka Abou geldi.. Valla bu sene Şampiyonluk gelsinde kazasız belasız, giden gitsin yine bir gelen bulunur elbet yeter ki Şampiyonluk gelsin.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

gökhan'ı da öyle kiraya verdik. çevre yolu dediğin şeyi de sanki sadece biz ve yalnız aldığımız oyuncularda kullanıyoruz. ffp icat olmadan önce uygulanıyordu bu yöntem, zaten adamlar doğrudan söylediler: elindekileri satmazsan bonservisle oyuncu alamazsın ya alt yapıdan çıkar ya da kirala.

ağabey iyi ki kısıtlamaları sana yaptırmamışlar, u-21 ile takılırdık yıllarca.
kısıtlamaları yapsa U21 ede maydonaz olurdu bunun yaşı 21 sınırda
o nedenle kısmi uyum söz konusu seneye uymayacak derdi :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya neden çarptırıyorsun kısmen uymamışsın demiyor kısmen uymuşsun diyor aradaki fark siyahla beyaz gibi
o yazının hiç bir yerinde uyulmadı kelimesini bulamazsın. tersine uyuldu diyor. ama bir şeyleri daha iyi yapmak gerekiyor
yapmışsın ama yeterli değil daha iyisini yapacaksın diyor.
@Necmi abi üstüne konuşmaya gerek yok bence artık. Burada birbirimizi de yesek sonuç aynı. Ceza devam ediyor. Herkes nedenini merak ediyor. Onu da yönetim açıklamadığı müddetçe kimse bilmeyecek. Açıklama yapılana (tabi yapılırsa) kadar beklemekte fayda var  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

gökhan'ı da öyle kiraya verdik. çevre yolu dediğin şeyi de sanki sadece biz ve yalnız aldığımız oyuncularda kullanıyoruz. ffp icat olmadan önce uygulanıyordu bu yöntem, zaten adamlar doğrudan söylediler: elindekileri satmazsan bonservisle oyuncu alamazsın ya alt yapıdan çıkar ya da kirala.

ağabey iyi ki kısıtlamaları sana yaptırmamışlar, u-21 ile takılırdık yıllarca.
Valla bana kalsa transferi 3 oyuncu ile sinirlar ustune yabanci siniri da koyarim zaten. Uefa gene hosgorulu.
Ha bize giren cikan olmazdi. Ismaelle sampiyon olmus takimiz. Zaten turk oyuncular arasinda oyle aman aman fark yok iyi 6 yabanci alir turkleri serpistirir koya koya yolumuza koyulurduk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merhaba şampiyon takımın taraftarları

Haliniz vaktiniz yerinde mi :naughty: :D
Nerdesin olm sen haftalardır :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi üstüne konuşmaya gerek yok bence artık. Burada birbirimizi de yesek sonuç aynı. Ceza devam ediyor. Herkes nedenini merak ediyor. Onu da yönetim açıklamadığı müddetçe kimse bilmeyecek. Açıklama yapılana (tabi yapılırsa) kadar beklemekte fayda var  :)
bu bir ceza değil FFP devam ediyor hiç bir zaman bittiğini söylemedikki.
Kaldıki bitse bile denk bütçeye uymak zorundasın sadece takipten kurtuluyorsun
denk bütçeye uymadığın anda bu yaptırımlarla gene karşılaşacaksın. 
Sen bunu ceza olarak gördüğün sürece zaten bir şey düzelmez cezayı çeker yoluma
devam ederim dersin.
Bunun adı ceza değil hastayı iyileştirmek için bir recete bunu böyle gördüğünde iyileşmek için
o recetede yazan ilaçları yazdığın gibi kullanırsın. Tedavi olursun.
transfer neden istenir avrupada başarı için kendi durumumuzdan bahsediyorum.
peki transfer yapsan bile bu hasta halinle sağlıklı insanlarla ne kadar yarışırsın kazanan gene onlar olur
senin elinde kalan hastalığının daha şiddetli devam etmesi olur.

Çevrimiçi Necmi

yarın adana ile çok önemli bir maçımız var. Bu kazandığımız takdirde rakibimizin kalmayacağı
bir maç. Zaten dünkü başakşehir oyuncularının çıkışı tükenmişlik herşeyi kaybedenin ruh
haliydi. puan kaybedip yeniden moral olmamak lazım.
Kazanıp kağıt üzerinde olmasa bile beyinlerde bu işe nokta koymak gerekiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yarın adana ile çok önemli bir maçımız var. Bu kazandığımız takdirde rakibimizin kalmayacağı
bir maç. Zaten dünkü başakşehir oyuncularının çıkışı tükenmişlik herşeyi kaybedenin ruh
:super: :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet, artık odaklanma zamanı.

Rotasyon falan istemiyorum, şurada biraz daha dişini sıkacak herkes. Rotasyon son 3 hafta yaparız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Evet, artık odaklanma zamanı.

Rotasyon falan istemiyorum, şurada biraz daha dişini sıkacak herkes. Rotasyon son 3 hafta yaparız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rotasyonluk bir durum yok zaten ligi bitirmek için önümüzde 3 hafta var. Herkes dişini sıkacak
bam bam bam ondan sonra istiyorlarsa tatile çıksınlar biz U21 le devam ederiz :D

Çevrimdışı Kalyoncu

rotasyonluk bir durum yok zaten ligi bitirmek için önümüzde 3 hafta var. Herkes dişini sıkacak
bam bam bam ondan sonra istiyorlarsa tatile çıksınlar biz U21 le devam ederiz :D
U21 değilde Gökhan inler,Aras,Rhodolfo,Ersan,Caner,Demba Ba  bunları görmemiz lazım gelecek sezon için fikir verebilirler.

Çevrimdışı Mahmut

iyide kim 3 yıllık diyor anlaşma hep 4 yıllıktı 2019 da bitecek
3 yıllık sürede olan yaptırımlar var o nedenle son yıl çokta dikkate alınmıyor.
3 yılda uyum sürecini tamamlamış olman gerekiyor 4. yıl tamamen bu iş bitti ben düzeldim senesi
bizim 2017-2018 yılı sonunda kar zarar eşitliğini göstermemiz gerekiyor. Bunu gösterebilirsek
2018-2019 mali yılı sonunda uefa FFP anlaşmamızın yerine getirildiğini açıklayacak.
orda bir madde vardı 2016-2017 mali yılı sonunda tam uyum sağlanabilirse kadro kısıtlaması kaldırılabilir deniyordu
buda tamamen uefaya kalmış bir şey kaldırılacak demiyor kaldırılabilir deniyor. zaten benim anladığımda kısmi uyum
nedeniyle 23 kişilik kadro vermeye devam edilecek gibi geldi. zaten FFP kurallarında bu var transfer kısıtlaması konusunda
bunların haricinde gerekli gördükleri ek yaptırım maddeleri var bunlardan biri  2017 31 mayısına kadar bonservis kısıtlaması getirildiği
birde para cezası var ve bloke para var. cezayı her halukarda alıyorlar. blokede uyum süreci tamamlanırsa geri iade oluyor
2019 da temiz çıkamazsak onuda kesiyorlar. burda hem uyum maddeleri var hemde ceza maddeleri var.
tam detaylı anlaşmayı bilmiyoruz borsaya bildirdikleri ana maddeleri biliyoruz. mesela bir madde vardı futbola yapılan
yatırımlar kar zarar hesabından düşüyordu.
En iyisi bekleyip görmek uefa kısmi uyum diyorsa demekki bir şeyler tam istediği gibi olmadı bize göre tamam onlara göre tamam değil
bence uefa haklıdır. varsa sıkıntılı bölge daha dikkatli olmak gerekiyor. ama daha kötüsü kısmi uyumsuzluk olurdu. en azından kısmende olsa
uymuşuz bundan benim anladığım önemsiz kabul ettiğimiz şeyleri sallamamışız. hani araç muayenesinden hafif kusurlu çıkmak gibi
birşey sen muayeneyi onayladıktan sonra o hafif kusuru ne diye yazıyorsun. işte ben geçer not verdim ama senin bu eksiğin var bunu
hallet başına bir iş gelmesin yolda giderken demek istiyorlar.
@Necmi abi direk yonetimin son aciklamasini oku, direk orda demis anlasmanin 3 yillik oldugunu.
http://www.ajansbesiktas.com/besiktas-bugun-3-aciklama-yayinladi-7266h.htm

Ayrica simdi tekrar baktim, uefada yazan su:
"For seasons 2017/18 and 2018/19 the limitation is conditional and will only
apply if the Club does not comply with the operational and financial measures in imposed in the Settlement Agreement."

Burda da senin dedigin 2 sene sonunda anlasmaya uyarsan uefa kisitlamayi kaldirabilir ama kaldirmayabilir de anlami cikmiyor, aksine sadece uymazsan kisitlama devam eder yani uyarsan kaldiririm anlami cikiyor ingilizcem beni yaniltmiyorsa.

Beni asil kuskulandiran da son aciklamadaki kismi uyumluluk sureyle alakali demeleri, halbuki fenerin de suresi bitmedi ama onlara kismi uyumluluk degil sadece uyumluluk dediler uefa son aciklamasinda.

Ben kismi uyumluluk niye oldu tartismiyorum, bazi seylere uyamayabiliriz yani ama gerceklerin saklanmasi hosuma gitmiyor, ufak da olsa yanlis giden birsey var ama ustunu ortuyorlar gibi gozukuyor. Tamamen kisisel yorumum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yarın ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ yazıyoruz, umutları söndürüyoruz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yarın inşallah ligin fişini çekeriz. Takımda yorgunluk emareleri olabilir.  Tribün desteğiyle bunu da çözeriz. Coşkulu bir seyirci bekliyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı wbishop82

http://www.strawpoll.me/12807836/r

Beşiktaş ailesi bi el atalım.taraftar anketi yapmışlar.ekşide gördüm

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi direk yonetimin son aciklamasini oku, direk orda demis anlasmanin 3 yillik oldugunu.

"For seasons 2017/18 and 2018/19 the limitation is conditional and will only
apply if the Club does not comply with the operational and financial measures in imposed in the Settlement Agreement."

Burda da senin dedigin 2 sene sonunda anlasmaya uyarsan uefa kisitlamayi kaldirabilir ama kaldirmayabilir de anlami cikmiyor, aksine sadece uymazsan kisitlama devam eder yani uyarsan kaldiririm anlami cikiyor ingilizcem beni yaniltmiyorsa.

Beni asil kuskulandiran da son aciklamadaki kismi uyumluluk sureyle alakali demeleri, halbuki fenerin de suresi bitmedi ama onlara kismi uyumluluk degil sadece uyumluluk dediler uefa son aciklamasinda.

Ben kismi uyumluluk niye oldu tartismiyorum, bazi seylere uyamayabiliriz yani ama gerceklerin saklanmasi hosuma gitmiyor, ufak da olsa yanlis giden birsey var ama ustunu ortuyorlar gibi gozukuyor. Tamamen kisisel yorumum.

bende bir şeymi saklıyorlar bilemeyiz diyorum belki daha gelmedi rapor olmayan bir şeyin açıklaması nasıl yapılsın
ts yapabildimi açıklama. hemen damga vurmaya meraklı olmayın bir şeyin gizlenmesi için bilinmesi lazım öncelikle
feneri neden mukayese ediyorsunuz edecekseniz bizim ilk yılımızla mukayese edin adamlar daha FFP nin ne olduğunu nelere mal olacağını bile
bilmiyorlar. Fenerin uyacağı zaten biliniyordu ilk yıl ama gelecek yılda uyamayacaklar. bunu not et o zaman demişdim derim.
daha öncede fener ffp den ceza alacak dediğimde kimse inanmıyordu onların durumu iyi deniyordu.
üstünü örtüyorlar diyorsunda nasıl üstünü örtecekler bu deve kuşunun kafasını toprağa gömmesine benzer.
senin elinde olan bir şey değilki üstünü örtesin uefa açıklıyor direk raporu zaten. benim söylemek istediğim
sürekli bir güvensizlik sürekli kandırılmışlık modunda dolaşıyorsunuz. her şeyi bilmek istiyorsunuz.
Hayır kardeşim her şey söylenmez Beşiktaş aynı zamanda bir şirket kaldıki başarın rekabetle geliyorken
bütün kirlerini ortaya seremezsin. Gizleniyorsa bu Beşiktaşın menfaatine görünüyorsa evet gizlerler
çünkü sen sadece bazı şeyleri meraktan bilmek istersin ama rakiplerin seni yok etmek için bilmek ister.
Rakiplerinin eline koz vermemek i,çinde her şeyi açıklamazsın. yasal zorunluluğun varsa yasaların izin verdiği
ölçüde açıklarsın.
Fener yıllarca borçlarını gizledi hep güçlü kulüp imajı çizdi bununda kaymağını çok yedi. Herkes güçlü diye
güçlünün yanında saf tuttular. şimdi zayıflığı ortaya çıkınca herkesin maskarası oldular dün azizin önünde ceket
ilikleyenler bu gün neden siktir çekiyor sanıyorsun.
Bırakın artık şeffaflığı şeffaflık ancak salakların isteyeceği bir şeydir. birisi kendini olduğunda büyük gösterip nemalandı bundan diğeri
gizliden fetö bağlarıyla sinsice bu işin kaymağını yedi biz şeffaf olalım neden taraftar bilsin her şeyi bilese ne olur
al işte ne kadar kötü durumda olduğumuzu biliyorlardı ne oldu olimpiyatta 5000 kişiye maç oynadık destekmi geldi.
neden iç saha maçlarında yeniliyorduk. olimpiyata laf buluyoruz ama boş tribünlere oynadık stad doluyken
genelde kazanıyorduk

Çevrimdışı cagdas44

"For seasons 2017/18 and 2018/19 the limitation is conditional and will only apply if the Club does not comply with the operational and financial measures in imposed in the Settlement Agreement."

Kalın yazan kısımdan anladığın doğru ama işte orada her iki madde içinde yani A listesindeki 23 oyuncu ve diğer madde içinde aynı madde yer alıyor ama hangisinin uygulanacağını bilmiyoruz. Ben hala 23 oyuncu üzerindeki kısıtımızın alt yapıdan yeterli oyuncu çıkaramadığımızdan dolayı devam edeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Mahmut

Aynı yerin 2'nci kısmında 18/19 kısmının izleme amaçlı olduğu 16-17 ve 18'in raporlanacağı yazıyor.

Bakin dedigin madde su:
"The main objective of the Settlement Agreement is to ensure that the Club becomes
break-even compliant within the meaning of the UEFA CLFFPR at the latest in the
monitoring period 2018/19; i.e. its aggregate break-even result for the reporting
periods 2016, 2017 and 2018 must be a surplus or a deficit within the acceptable deviation in accordance with Article 63 of the UEFA CLFFPR."

Burda sadece izleme var kisitlama yok falan demiyor hicbir sekilde, bu anlasmanin amaci kulubu en gec 2018/2019 izleme donemine kadar ffp nin basabas kuralina uygun hale getirmek yani 2016,2017,2018 periyotlarinin toplaminda ana kural olan max 5m euro zarar, sermaye artirimi falan olursa max 30m euro zarar( acceptable deviation kastetttigi) yapan kulup haline getirmek diyor. Zaten yaptirim uygulamayacaklarsa izlemenin sebebi ne.
ingilizceme gore boyle cevirdim ve anladim, cok daha iyi ingilizcesi olanlar beni duzeltsin yanlissam.

Çevrimdışı ozankarakoc

Adanaspor: Son 10 lig maçında 3 galibiyet, 7 mağlubiyet
Beşiktaş: Son 10 lig maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet

Adanaspor: Dışardaki son 10 lig maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet
Beşiktaş: İçerdeki son 10 lig maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik, 0 mağlubiyet
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mahmut

bende bir şeymi saklıyorlar bilemeyiz diyorum belki daha gelmedi rapor olmayan bir şeyin açıklaması nasıl yapılsın
ts yapabildimi açıklama. hemen damga vurmaya meraklı olmayın bir şeyin gizlenmesi için bilinmesi lazım öncelikle
feneri neden mukayese ediyorsunuz edecekseniz bizim ilk yılımızla mukayese edin adamlar daha FFP nin ne olduğunu nelere mal olacağını bile
bilmiyorlar. Fenerin uyacağı zaten biliniyordu ilk yıl ama gelecek yılda uyamayacaklar. bunu not et o zaman demişdim derim.
daha öncede fener ffp den ceza alacak dediğimde kimse inanmıyordu onların durumu iyi deniyordu.
üstünü örtüyorlar diyorsunda nasıl üstünü örtecekler bu deve kuşunun kafasını toprağa gömmesine benzer.
senin elinde olan bir şey değilki üstünü örtesin uefa açıklıyor direk raporu zaten. benim söylemek istediğim
sürekli bir güvensizlik sürekli kandırılmışlık modunda dolaşıyorsunuz. her şeyi bilmek istiyorsunuz.
Hayır kardeşim her şey söylenmez Beşiktaş aynı zamanda bir şirket kaldıki başarın rekabetle geliyorken
bütün kirlerini ortaya seremezsin. Gizleniyorsa bu Beşiktaşın menfaatine görünüyorsa evet gizlerler
çünkü sen sadece bazı şeyleri meraktan bilmek istersin ama rakiplerin seni yok etmek için bilmek ister.
Rakiplerinin eline koz vermemek i,çinde her şeyi açıklamazsın. yasal zorunluluğun varsa yasaların izin verdiği
ölçüde açıklarsın.
Fener yıllarca borçlarını gizledi hep güçlü kulüp imajı çizdi bununda kaymağını çok yedi. Herkes güçlü diye
güçlünün yanında saf tuttular. şimdi zayıflığı ortaya çıkınca herkesin maskarası oldular dün azizin önünde ceket
ilikleyenler bu gün neden siktir çekiyor sanıyorsun.
Bırakın artık şeffaflığı şeffaflık ancak salakların isteyeceği bir şeydir. birisi kendini olduğunda büyük gösterip nemalandı bundan diğeri
gizliden fetö bağlarıyla sinsice bu işin kaymağını yedi biz şeffaf olalım neden taraftar bilsin her şeyi bilese ne olur
al işte ne kadar kötü durumda olduğumuzu biliyorlardı ne oldu olimpiyatta 5000 kişiye maç oynadık destekmi geldi.
neden iç saha maçlarında yeniliyorduk. olimpiyata laf buluyoruz ama boş tribünlere oynadık stad doluyken
genelde kazanıyorduk
Ben fbnin iyi falan oldugunu soylemiyorum, onlar zaten batik, kurtaracak bir mal varliklari da yok, ben o örnegi de yonetimin aciklamasindaki mantiksizlik icin soyledim. Bence keske hic aciklama yapmaasalardi, ben seffaflik falan istemiyorum yoksa ama asil anlasmadakiyle son aciklama arasindaki celiski benim icin cok bariz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Allah'tan akşam El Clasico var.

Bu el spastico' nun zararlı etkilerini ancak o maç temizler.

Çevrimdışı arena_t2000

Bize derbi kazanamiyor diyenler 2 yildir derbi kazanamiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Bize derbi kazanamiyor diyenler 2 yildir derbi kazanamiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 kez FB'ye, 2 kez Basaksehire, 2 kez Trabzon'a, kendi evlerinde bize yenildiler bu sezon.

Harbi rezil bir takim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye rakibimiz yok yav ne kadar sıkıcı bir lig oldu bu lig  :bandit:

Etiketler: