@Necmi abi direk yonetimin son aciklamasini oku, direk orda demis anlasmanin 3 yillik oldugunu.
http://www.ajansbesiktas.com/besiktas-bugun-3-aciklama-yayinladi-7266h.htm
Ayrica simdi tekrar baktim, uefada yazan su:
"For seasons 2017/18 and 2018/19 the limitation is conditional and will only
apply if the Club does not comply with the operational and financial measures in imposed in the Settlement Agreement."
Burda da senin dedigin 2 sene sonunda anlasmaya uyarsan uefa kisitlamayi kaldirabilir ama kaldirmayabilir de anlami cikmiyor, aksine sadece uymazsan kisitlama devam eder yani uyarsan kaldiririm anlami cikiyor ingilizcem beni yaniltmiyorsa.
Beni asil kuskulandiran da son aciklamadaki kismi uyumluluk sureyle alakali demeleri, halbuki fenerin de suresi bitmedi ama onlara kismi uyumluluk degil sadece uyumluluk dediler uefa son aciklamasinda.
Ben kismi uyumluluk niye oldu tartismiyorum, bazi seylere uyamayabiliriz yani ama gerceklerin saklanmasi hosuma gitmiyor, ufak da olsa yanlis giden birsey var ama ustunu ortuyorlar gibi gozukuyor. Tamamen kisisel yorumum.
bende bir şeymi saklıyorlar bilemeyiz diyorum belki daha gelmedi rapor olmayan bir şeyin açıklaması nasıl yapılsın
ts yapabildimi açıklama. hemen damga vurmaya meraklı olmayın bir şeyin gizlenmesi için bilinmesi lazım öncelikle
feneri neden mukayese ediyorsunuz edecekseniz bizim ilk yılımızla mukayese edin adamlar daha FFP nin ne olduğunu nelere mal olacağını bile
bilmiyorlar. Fenerin uyacağı zaten biliniyordu ilk yıl ama gelecek yılda uyamayacaklar. bunu not et o zaman demişdim derim.
daha öncede fener ffp den ceza alacak dediğimde kimse inanmıyordu onların durumu iyi deniyordu.
üstünü örtüyorlar diyorsunda nasıl üstünü örtecekler bu deve kuşunun kafasını toprağa gömmesine benzer.
senin elinde olan bir şey değilki üstünü örtesin uefa açıklıyor direk raporu zaten. benim söylemek istediğim
sürekli bir güvensizlik sürekli kandırılmışlık modunda dolaşıyorsunuz. her şeyi bilmek istiyorsunuz.
Hayır kardeşim her şey söylenmez Beşiktaş aynı zamanda bir şirket kaldıki başarın rekabetle geliyorken
bütün kirlerini ortaya seremezsin. Gizleniyorsa bu Beşiktaşın menfaatine görünüyorsa evet gizlerler
çünkü sen sadece bazı şeyleri meraktan bilmek istersin ama rakiplerin seni yok etmek için bilmek ister.
Rakiplerinin eline koz vermemek i,çinde her şeyi açıklamazsın. yasal zorunluluğun varsa yasaların izin verdiği
ölçüde açıklarsın.
Fener yıllarca borçlarını gizledi hep güçlü kulüp imajı çizdi bununda kaymağını çok yedi. Herkes güçlü diye
güçlünün yanında saf tuttular. şimdi zayıflığı ortaya çıkınca herkesin maskarası oldular dün azizin önünde ceket
ilikleyenler bu gün neden siktir çekiyor sanıyorsun.
Bırakın artık şeffaflığı şeffaflık ancak salakların isteyeceği bir şeydir. birisi kendini olduğunda büyük gösterip nemalandı bundan diğeri
gizliden fetö bağlarıyla sinsice bu işin kaymağını yedi biz şeffaf olalım neden taraftar bilsin her şeyi bilese ne olur
al işte ne kadar kötü durumda olduğumuzu biliyorlardı ne oldu olimpiyatta 5000 kişiye maç oynadık destekmi geldi.
neden iç saha maçlarında yeniliyorduk. olimpiyata laf buluyoruz ama boş tribünlere oynadık stad doluyken
genelde kazanıyorduk