Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114699 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Kadro kısıtlamasi en berbati

Çevrimiçi Necmi

Yönetimi sevmek ve desteklemek ki,bende bu gruba dahilim,yönetimin hiç bir konuda hata yapmayacağını kabul etmemek değildir.Dünya üzerinde ne kadar başarılı olursa olsun, her kurumun yönetimsel hataları hayatın doğası gereği çok ta olasıdır.Sadece rüzgarın da arkamızda olduğu bu dönemde,maddi kısıtlamalarımızın kalkacağı düşüncesi hepimizde önümüZdeki 5 senede olumlu manada freni patlamış kamyon gibi Türkiye yi her platformda domine edebileceğimiz ve Avrupa da ki konumunuzu geliştirebileceğimiz,beklentisini doğurmuştu.Çok ta karalar bağlamaya gerek yok ama bu konuda yönetimsel bir hata var ise bunun açık yüreklilikle itiraf edilebilmesi bizim tanıdığımız,koltuk ve konum kaygısının asla olmadığını düşündüğümüz Fikret Başkan a yakışır bir harekettir.

kısmi uymanın nasıl bir yönetimsel hatası olur. Elbette yönetimi desteklemek her hatayı yok saymak değildir bunun adı
destek olmuyor. Daha uyamadığımız maddenin ne olduğunuda bilemiyoruz çünkü ciddi bir şey olsa bu kısmi uyma denen şey olmaz
demekki ana şartları yerine getirmişiz. yada hala bıçak sırtında görüyorlar bize rahatlamayın daha durumunuz düzelmedi kritik seviyede
diyorlar Tahminim ana maddelerden birine uyamamış olsan bu kısmi uyum diye adlandırılmaz. dövizdeki son dönem aşırı yükseliş
bir çok dengeyi bozdu. uefa resmi sitesinde yazan bir yazıdan yola çıkıp bir çok fikir yürütüyoruz. Belkide ne yani bumuymuş diyeceğimiz
bir konu olacak. şu an hiç bir bilgi yok. olmayan şeyin yorumu yapılıyor burda bir sürü senaryo üretiliyor. Kıyamet kopuyor.
şu erken konuşma huyundan bir türlü vaz geçemiyoruz. fol yok yumurta yok millet menden bile bahsetmeye başladı :alala:
fener kurtulmuş havası yaratılıyor. onlara sorun bakalım kurtulmuşlarmı gelecek seneyi düşündükçe korkudan altlarına
sıçıyorlar. Bu sene şampiyon olsalar gelecek seneyi kurtaracaklardı. artık kurtulabilecekleri hiç bir ümitleri yok.
düşünün şampiyonluk geliri yok şl geliri yok buna bağlı kombine satışı olmayacak stor geliride olmayacak 100 M€ direk
zararla gelecek seneye başlıyorlar.
düşünün kıskaçta ts yide sayarsak dört kulüp var para diye tırmalıyorlar kıskaç süresinde geçen 2 şampiyonluğu ve gelirleri
Beşiktaş kapmış büyük ihtimal 3. yüde kapacak :D ve gelen gelirler direk futbol geliri
burda iki senedir ne diyoruz ilk şampiyonluk çok önemli değildi ikinci şampiyonluk bıçak sırtı mutlaka alınması gerekiyor
bizim geleceğimizi belirleyecek. üçüncü şampiyonlukta bizim kopma yıllarımız olacak. esas patronluğumuzu gelecek yıl ilan edeceğiz.
bu sene avrupadada bir hamle beklemiyordum şimdi üzülüyoruz lyonu geçsek kupaya uzanmamak işten bile değildi
bir fırsattı ama beklenti değildi. Esas beklenti önümüzdeki yıl yada ondan sonraki yıl olacak. Bu sene gerçekten tek önemli olan
Türkiye şampiyonluğuydu.
aslında seneye avrupa hedefe konur çünkü ülkede şampiyon olunursa ondan sonraki sene Türkiye şampiyonluğu gene çok önemli olacak.
diğer taraftan bu ülkede şu anda bir koltukta oturupta koltuğu en garanti olan kişi zaten Fikret Orman o nedenle hiç uyamasada bir koltuk
kaygısı olmaz. Bütün camianın bildiği bir şey varsa seneye bu takım şampiyonluğa oynayacak büyük ihtimalde olacak.
bu güveni vermiş bir yönetimin kaygısı falan olmaz. Rakipde çıkmaz kimse bu kadar iyi giderken cesaret edemez.
körü körüne destek yanlış ama bilgisizce eleştirmekte yanlış önce bir beklemek konuyu iyi anlamak gerekiyor.
şimdi bonservis yasağı varmı yokmu bunu söyleyebilecek bir kişi bile yok. peki neyi eleştiriyoruz. Neyi eleştirdiğimizi
bilmeden eleştiriyoruz. Yanlış bu şu anda gelmesi gereken şampiyonluğa odaklanmak gerekiyor. Başka hiç bir şey daha önemli değil
yönetimdende bir açıklama beklemek yanlış neden şu anda bir açıklama yapsınlarki. şu anki tek derdimizin pazartesi maçı kazanıp
şampiyonluk için kocaman bir adım atmak olmalı geri kalan hiç bir şeyin şu anda önemi yok. Zaten resmi sitede
her şey yolunda siz işinize bakın şampiyonluğa odaklanın diyor.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
@Necmi  : yönetimdende bir açıklama beklemek yanlış neden şu anda bir açıklama yapsınlarki. şu anki tek derdimizin pazartesi maçı kazanıp
şampiyonluk için kocaman bir adım atmak olmalı geri kalan hiç bir şeyin şu anda önemi yok. Zaten resmi sitede

2 gündür konuşulması gereken konudan uzakta bir acabamı? yı tartışıyoruz.
motivasyonumuzu kaybetmeyelim,Ptesi günü hiçte kolay olmayacak bir maçımız var,

saygılar

Çevrimiçi Necmi

birşeylerde çarpıtma yanlış bilgi vb gibi bişeyler oldugu ortada ama TEK gerçek birşeyleri bu yıl tutturamadığımız! ve ben bu tutmayan şey nedir çok merak ediyorum. belki de bize çok önemsiz gelecek altyapıdan yetiştirme konulu bizim hiç bakmadığımız bir detay yada öle bişey. bu 23 kişilik kadro konusu sıkıntılı yalnız 4altyapı 4 TR kökenli oyuncu şey edip gurbetçileride işin içine katamayınca nasıl zorlandığımızı gördük bu yıl (uefa organizasonlarında) 
bu konuda haklısın merak işde bende merak ediyorum. geçen senede 23 dü kadromuz ve 22 kişi verdik
bu senede farklı olmayacak alt yapı oyuncusu alamadığın sürece kadroya bu böyle yasak kalksada gene aynı sıkıntıdan
25 kişilik kadroyu veremeyeceğiz. o nedenle bu seneleri bu konuda yitik kabul edip gelecek seneler için alt yapıdan
kadroya yazabileceğimiz isim transferi yapmak şart 17-18 yaşlarında çok yetenekli oyuncu taramak gerekiyor tüm dünyada
gerekirse para harcayarak bunları alt yapıya kazandırmak şart. yoksa hep bunlarla karşılaşacağız. 3 sene yitik olur ama üç senenin sonunda
3-4 oyuncu yazabilmeliyiz. bu en hayati önem taşıyor. bilindiği gibi yerli olmak zorundada değil alt yapında 3 yıl geçirsin
isterse marslı olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

2 gündür konuşulması gereken konudan uzakta bir acabamı? yı tartışıyoruz.
motivasyonumuzu kaybetmeyelim,Ptesi günü hiçte kolay olmayacak bir maçımız var,

saygılar

pazartesi günü çok kolay bir maçımız var.

saygılar.

Çevrimdışı cagdas44

birşeylerde çarpıtma yanlış bilgi vb gibi bişeyler oldugu ortada ama TEK gerçek birşeyleri bu yıl tutturamadığımız! ve ben bu tutmayan şey nedir çok merak ediyorum. belki de bize çok önemsiz gelecek altyapıdan yetiştirme konulu bizim hiç bakmadığımız bir detay yada öle bişey. bu 23 kişilik kadro konusu sıkıntılı yalnız 4altyapı 4 TR kökenli oyuncu şey edip gurbetçileride işin içine katamayınca nasıl zorlandığımızı gördük bu yıl (uefa organizasonlarında) 

Anlaşmanın 3 yıllık olduğu doğru abi finansal olarak 2013-17 ve 18 yıllarını kapsıyor.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/ClubFinancialControl/02/24/67/76/2246776_DOWNLOAD.pdf

Çevrimdışı mylife1903

kısmi uymanın nasıl bir yönetimsel hatası olur. Elbette yönetimi desteklemek her hatayı yok saymak değildir bunun adı
destek olmuyor. Daha uyamadığımız maddenin ne olduğunuda bilemiyoruz çünkü ciddi bir şey olsa bu kısmi uyma denen şey olmaz
demekki ana şartları yerine getirmişiz. yada hala bıçak sırtında görüyorlar bize rahatlamayın daha durumunuz düzelmedi kritik seviyede
diyorlar Tahminim ana maddelerden birine uyamamış olsan bu kısmi uyum diye adlandırılmaz. dövizdeki son dönem aşırı yükseliş
bir çok dengeyi bozdu. uefa resmi sitesinde yazan bir yazıdan yola çıkıp bir çok fikir yürütüyoruz. Belkide ne yani bumuymuş diyeceğimiz
bir konu olacak. şu an hiç bir bilgi yok. olmayan şeyin yorumu yapılıyor burda bir sürü senaryo üretiliyor. Kıyamet kopuyor.
şu erken konuşma huyundan bir türlü vaz geçemiyoruz. fol yok yumurta yok millet menden bile bahsetmeye başladı :alala:
fener kurtulmuş havası yaratılıyor. onlara sorun bakalım kurtulmuşlarmı gelecek seneyi düşündükçe korkudan altlarına
sıçıyorlar. Bu sene şampiyon olsalar gelecek seneyi kurtaracaklardı. artık kurtulabilecekleri hiç bir ümitleri yok.
düşünün şampiyonluk geliri yok şl geliri yok buna bağlı kombine satışı olmayacak stor geliride olmayacak 100 M€ direk
zararla gelecek seneye başlıyorlar.
düşünün kıskaçta ts yide sayarsak dört kulüp var para diye tırmalıyorlar kıskaç süresinde geçen 2 şampiyonluğu ve gelirleri
Beşiktaş kapmış büyük ihtimal 3. yüde kapacak :D ve gelen gelirler direk futbol geliri
burda iki senedir ne diyoruz ilk şampiyonluk çok önemli değildi ikinci şampiyonluk bıçak sırtı mutlaka alınması gerekiyor
bizim geleceğimizi belirleyecek. üçüncü şampiyonlukta bizim kopma yıllarımız olacak. esas patronluğumuzu gelecek yıl ilan edeceğiz.
bu sene avrupadada bir hamle beklemiyordum şimdi üzülüyoruz lyonu geçsek kupaya uzanmamak işten bile değildi
bir fırsattı ama beklenti değildi. Esas beklenti önümüzdeki yıl yada ondan sonraki yıl olacak. Bu sene gerçekten tek önemli olan
Türkiye şampiyonluğuydu.
aslında seneye avrupa hedefe konur çünkü ülkede şampiyon olunursa ondan sonraki sene Türkiye şampiyonluğu gene çok önemli olacak.
diğer taraftan bu ülkede şu anda bir koltukta oturupta koltuğu en garanti olan kişi zaten Fikret Orman o nedenle hiç uyamasada bir koltuk
kaygısı olmaz. Bütün camianın bildiği bir şey varsa seneye bu takım şampiyonluğa oynayacak büyük ihtimalde olacak.
bu güveni vermiş bir yönetimin kaygısı falan olmaz. Rakipde çıkmaz kimse bu kadar iyi giderken cesaret edemez.
körü körüne destek yanlış ama bilgisizce eleştirmekte yanlış önce bir beklemek konuyu iyi anlamak gerekiyor.
şimdi bonservis yasağı varmı yokmu bunu söyleyebilecek bir kişi bile yok. peki neyi eleştiriyoruz. Neyi eleştirdiğimizi
bilmeden eleştiriyoruz. Yanlış bu şu anda gelmesi gereken şampiyonluğa odaklanmak gerekiyor. Başka hiç bir şey daha önemli değil
yönetimdende bir açıklama beklemek yanlış neden şu anda bir açıklama yapsınlarki. şu anki tek derdimizin pazartesi maçı kazanıp
@Necmi abi kimse   element uydurup, elestiri yapmiyorki, olay bilgisizlikten oluyor zaten olabilecek iki uj secenek var genis bir anlasma degil. Yonetim taraftari bilgilendirse insanlar birbirini yemeyecek.
Buyuk ihtimal yonetim icin de supriz bir aciklama oldu simdi konuyu inceliyorlardir.

Çevrimdışı Mahmut

Anlaşmanın 3 yıllık olduğu doğru abi finansal olarak 2013-17 ve 18 yıllarını kapsıyor.

http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/ClubFinancialControl/02/24/67/76/2246776_DOWNLOAD.pdf

3.sayfanin ilk maddesini oku, acik sekilde 4 sene oldugunu yaziyor.

Çevrimdışı abdusta

Gözden kaçmasın

ÖNEMLİ!!

http://rmcsport.bfmtv.com/football/video-le-vestiaire-quand-quaresma-etait-bien-meilleur-que-ronaldo-1148366.html

Alıntı
Le Vestiaire: quand Quaresma était bien meilleur que Ronaldo  @Aziz Makukula : Quaresma Ronaldodan daha iyiydi

İyiki bizlesin Q7

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca 2015'taki kap aciklamamiz ki o uefayla anlasmanin turkce tercumesi. Ona gore anlasma 4 yıllık, bu son aciklama anlasmanin 3 yillik oldugunu soyluyor. Yakistiramiyorum ama gozuken sey yalan soyledikleri taraftara. Insallah goz onune almadigimiz birsey vardir da ben yanlis cikarim, ozrumu de dilemesini bilirim.
iyide kim 3 yıllık diyor anlaşma hep 4 yıllıktı 2019 da bitecek
3 yıllık sürede olan yaptırımlar var o nedenle son yıl çokta dikkate alınmıyor.
3 yılda uyum sürecini tamamlamış olman gerekiyor 4. yıl tamamen bu iş bitti ben düzeldim senesi
bizim 2017-2018 yılı sonunda kar zarar eşitliğini göstermemiz gerekiyor. Bunu gösterebilirsek
2018-2019 mali yılı sonunda uefa FFP anlaşmamızın yerine getirildiğini açıklayacak.
orda bir madde vardı 2016-2017 mali yılı sonunda tam uyum sağlanabilirse kadro kısıtlaması kaldırılabilir deniyordu
buda tamamen uefaya kalmış bir şey kaldırılacak demiyor kaldırılabilir deniyor. zaten benim anladığımda kısmi uyum
nedeniyle 23 kişilik kadro vermeye devam edilecek gibi geldi. zaten FFP kurallarında bu var transfer kısıtlaması konusunda
bunların haricinde gerekli gördükleri ek yaptırım maddeleri var bunlardan biri  2017 31 mayısına kadar bonservis kısıtlaması getirildiği
birde para cezası var ve bloke para var. cezayı her halukarda alıyorlar. blokede uyum süreci tamamlanırsa geri iade oluyor
2019 da temiz çıkamazsak onuda kesiyorlar. burda hem uyum maddeleri var hemde ceza maddeleri var.
tam detaylı anlaşmayı bilmiyoruz borsaya bildirdikleri ana maddeleri biliyoruz. mesela bir madde vardı futbola yapılan
yatırımlar kar zarar hesabından düşüyordu.
En iyisi bekleyip görmek uefa kısmi uyum diyorsa demekki bir şeyler tam istediği gibi olmadı bize göre tamam onlara göre tamam değil
bence uefa haklıdır. varsa sıkıntılı bölge daha dikkatli olmak gerekiyor. ama daha kötüsü kısmi uyumsuzluk olurdu. en azından kısmende olsa
uymuşuz bundan benim anladığım önemsiz kabul ettiğimiz şeyleri sallamamışız. hani araç muayenesinden hafif kusurlu çıkmak gibi
birşey sen muayeneyi onayladıktan sonra o hafif kusuru ne diye yazıyorsun. işte ben geçer not verdim ama senin bu eksiğin var bunu
hallet başına bir iş gelmesin yolda giderken demek istiyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi kimse   element uydurup, elestiri yapmiyorki, olay bilgisizlikten oluyor zaten olabilecek iki uj secenek var genis bir anlasma degil. Yonetim taraftari bilgilendirse insanlar birbirini yemeyecek.
Buyuk ihtimal yonetim icin de supriz bir aciklama oldu simdi konuyu inceliyorlardir.

:evillol: :ok:

Çevrimiçi Necmi

Gözden kaçmasın

ÖNEMLİ!!

http://rmcsport.bfmtv.com/football/video-le-vestiaire-quand-quaresma-etait-bien-meilleur-que-ronaldo-1148366.html

İyiki bizlesin Q7

saygılar

buda fakir avuntusu :alala:
quaresma daha iyiydide ronaldo her sene 40 gol devirirken quaresma bir gol atıyor :D
birde düşün kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor :D
genede haklısın şopar bizim şoparımız. kadroya renk katıyor. ne olursa olsun kadrodaki tek marka şimdilik.
önümüzdeki sene kalırsa eğer talisca onu geçer ama :D
zaten kızanda sevdiğinden beklentilerinin daha yüksek olduğundan veremeyince tepki gösteriyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merhaba şampiyon takımın taraftarları

Haliniz vaktiniz yerinde mi :naughty: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Merhaba şampiyon takımın taraftarları

Haliniz vaktiniz yerinde mi :naughty: :D

nerdesin sen hayırsız :D

Çevrimdışı cagdas44

3.sayfanin ilk maddesini oku, acik sekilde 4 sene oldugunu yaziyor.

Aynı yerin 2'nci kısmında 18/19 kısmının izleme amaçlı olduğu 16-17 ve 18'in raporlanacağı yazıyor.

Çevrimiçi Necmi

bilgisizlikten oluyor diyorsun :alala:
bilgisizce yapılan eleştiri   element uydurmaktır ama :alala:
önce oturur anlamaya çalışırsın bıdı bıdı etmeden önce bu bir süreçtir.
bu gün uefa sitesinde bir yazı çıktı hemen kulüp onu muatap almaz o yazı bir çok kulüp adına yazılmış
genel bir görüş resmi kurum bunu dikkate almaz kendisine bir yazı geldimi.
önce buna bakar ve orda istenenene göre yol haritası çizer. açıklanacak bir şey varsada kendisine bir şey
gelmeden bu açıklamayı yapmaz. şimdi sen bir rapor veriyorsun ve bunun uygun olduğunu düşünüyorsun
uefa resmi sitesinde kısmi uyum diyor. şimdi o kısmi ne oluyor. çok değişik bir sürü şey olabilir. ne diyor uymuşun
ama ben senden bir adım daha fazlasını bekliyordum. sen şunlarda yeterli olamamışsın peki o şunlar ne oluyor.
ana maddeler kar zarar, transfer maaş dengesi gibi bir maddeye uymasan bu kısmi uyum olmaz direk sınıfta kalırsın
karne zayıf gelir. demekki ana maddeler sıkıntılı değil diğerleride varsa bir sıkıntı telefisi kolaydır.
Burda yaygara koparmadan önce iyi etüt etmek gerekiyor milletin derdi transfer yapmak yıldız oyuncu almak hemen vay bonservis
sıkıntımız devam edecek oyuncu alamayacağız derdinde.
Benim derdim o değil zaten şampiyon kadromuz var. esas FFP kıskacından kurtulmak önemli takımın ekonomik olarak güçlenmesi
demek buda. Yani millet kısmi kısmına ben uyum kısmına bakıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

buda fakir avuntusu :alala:
quaresma daha iyiydide ronaldo her sene 40 gol devirirken quaresma bir gol atıyor :D
birde düşün kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor :D
genede haklısın şopar bizim şoparımız. kadroya renk katıyor. ne olursa olsun kadrodaki tek marka şimdilik.
önümüzdeki sene kalırsa eğer talisca onu geçer ama :D
zaten kızanda sevdiğinden beklentilerinin daha yüksek olduğundan veremeyince tepki gösteriyor.
Tavsan ile tospaga
Agustos bocu ile karinca
Quaresma ile ronaldo
Ayni hikayeler.

Simdi bu noktada barselonanin yetersiz₁ teknik direktorleri de sucludur tabii. Ronaldo aleks ferguson onderliginde bir supermakine olurken, bizimki reykard gibi gerzek bir antrenorun elinde heba oldu, travma yasadi ve daha da toparlanamadi buralara kadar dustu.

Ronaldo manuya giderken, mendes quaresmayi arsenala goturseydi hem daha cok para kazanirdi hem de futbolcusu heba olmazdi.

Çevrimiçi Necmi

Aynı yerin 2'nci kısmında 18/19 kısmının izleme amaçlı olduğu 16-17 ve 18'in raporlanacağı yazıyor.
dedim ya 4 yıllık bir paket ama 3 yılı yaptırım dördüncü yılı tamammı bakalım yılı
ne diyor 2017-2018 mali yılını kar zarar dengesini sağlamış şekilde raporlayacaksın burda zaten yaptırım
bitiyor sonra 2018-2019 yılıda bakalım bunu sürdürebiliyormusun yılı.

Çevrimiçi Necmi

Tavsan ile tospaga
Agustos bocu ile karinca
Quaresma ile ronaldo
Ayni hikayeler.

Simdi bu noktada barselonanin yetersiz₁ teknik direktorleri de sucludur tabii. Ronaldo aleks ferguson onderliginde bir supermakine olurken, bizimki reykard gibi gerzek bir antrenorun elinde heba oldu, travma yasadi ve daha da toparlanamadi buralara kadar dustu.

Ronaldo manuya giderken, mendes quaresmayi arsenala goturseydi hem daha cok para kazanirdi hem de futbolcusu heba olmazdi.
:tabe:

Çevrimdışı mylife1903

bilgisizlikten oluyor diyorsun :alala:
bilgisizce yapılan eleştiri   element uydurmaktır ama :alala:
önce oturur anlamaya çalışırsın bıdı bıdı etmeden önce bu bir süreçtir.
bu gün uefa sitesinde bir yazı çıktı hemen kulüp onu muatap almaz o yazı bir çok kulüp adına yazılmış
genel bir görüş resmi kurum bunu dikkate almaz kendisine bir yazı geldimi.
önce buna bakar ve orda istenenene göre yol haritası çizer. açıklanacak bir şey varsada kendisine bir şey
gelmeden bu açıklamayı yapmaz. şimdi sen bir rapor veriyorsun ve bunun uygun olduğunu düşünüyorsun
uefa resmi sitesinde kısmi uyum diyor. şimdi o kısmi ne oluyor. çok değişik bir sürü şey olabilir. ne diyor uymuşun
ama ben senden bir adım daha fazlasını bekliyordum. sen şunlarda yeterli olamamışsın peki o şunlar ne oluyor.
ana maddeler kar zarar, transfer maaş dengesi gibi bir maddeye uymasan bu kısmi uyum olmaz direk sınıfta kalırsın
karne zayıf gelir. demekki ana maddeler sıkıntılı değil diğerleride varsa bir sıkıntı telefisi kolaydır.
Burda yaygara koparmadan önce iyi etüt etmek gerekiyor milletin derdi transfer yapmak yıldız oyuncu almak hemen vay bonservis
sıkıntımız devam edecek oyuncu alamayacağız derdinde.
Benim derdim o değil zaten şampiyon kadromuz var. esas FFP kıskacından kurtulmak önemli takımın ekonomik olarak güçlenmesi
demek buda. Yani millet kısmi kısmına ben uyum kısmına bakıyorum.
Bilgisizlikten iste yahu herkes dusundugunu yaziyor abi cunku ortak noktada bulusulacak bilgilendirme yapilmiyor. Ben baska yerleri okumadigim icin bilmiyorum ama bizim forumda faZla bagirip cagiran olmadi.
Ben mesela uefanin bu abu olayina takildigini dusunuyorum. Adamlari bypass ettigimiz anlasilirsa bu kiralik sonra aliyoruz seklinde herifler hasirt sokuverir cezayi cunku iyi niyet yoktur bu hafekette, cevre yolunu kullanmak vardir.

Çevrimiçi Necmi

@tangaz @tuncaboylu ve diğer abilerim borsaya kote olan bir şirket olarak UEFA açıklamasını henüz borsaya bildirmedik, Trabzon UEFA'dan gelecek bilgilerle detaylandırılacak bir açıklama olacağını KAP'a bildirdi ama bizde hala ses yok. Bence kulüpte şuan ne olduğunu bilmiyor. Muhtemelen gelen evraklara göre yarın gelecek KAP ile daha net bir açıklama oluşmuş oalcak.

Ben hala kısıtlamanın 23 kişilik A listesi üzerinde olacağı oyuncu al sat hususuna girilmeyeceğini düşünüyorum.
bende aynı düşüncedeyim.

Çevrimiçi Necmi

Bilgisizlikten iste yahu herkes dusundugunu yaziyor abi cunku ortak noktada bulusulacak bilgilendirme yapilmiyor. Ben baska yerleri okumadigim icin bilmiyorum ama bizim forumda faZla bagirip cagiran olmadi.
Ben mesela uefanin bu abu olayina takildigini dusunuyorum. Adamlari bypass ettigimiz anlasilirsa bu kiralik sonra aliyoruz seklinde herifler hasirt sokuverir cezayi cunku iyi niyet yoktur bu hafekette, cevre yolunu kullanmak vardir.
bilginin olmadığı yerde düşüncede olmaz :bandit:
bilmediğin bir şeyi nasıl düşünürsün :bandit:
düşünmezsin işte element kısmına geliyor bu kısım :bandit:
bilmeden düşünülebilse etraf element bilim adamlarıyla dolardı. :D

Çevrimdışı mylife1903

bilginin olmadığı yerde düşüncede olmaz :bandit:
bilmediğin bir şeyi nasıl düşünürsün :bandit:
düşünmezsin işte element kısmına geliyor bu kısım :bandit:
bilmeden düşünülebilse etraf element bilim adamlarıyla dolardı. :D
Yahu @Necmi abi zorluyon

sartlar belli degil mi, kismen uymamasin iste tersten muhendislik yapiyor millet, bilgi var, siklar cok az, birseye uyulmadi sallamasyon yardimiyla cozmeye calisiliyor olay.

Menu belli patlicanli bisiler olacak
Ama patlican oturtma mi olacak ali nazik mi olacak o konuyu netlestirmeye calisiyoruZ. Patlican kesin

Çevrimdışı Egos

gökhan'ı da öyle kiraya verdik. çevre yolu dediğin şeyi de sanki sadece biz ve yalnız aldığımız oyuncularda kullanıyoruz. ffp icat olmadan önce uygulanıyordu bu yöntem, zaten adamlar doğrudan söylediler: elindekileri satmazsan bonservisle oyuncu alamazsın ya alt yapıdan çıkar ya da kirala.

ağabey iyi ki kısıtlamaları sana yaptırmamışlar, u-21 ile takılırdık yıllarca.

Çevrimiçi Necmi

Yahu @Necmi abi zorluyon

sartlar belli degil mi, kismen uymamasin iste tersten muhendislik yapiyor millet, bilgi var, siklar cok az, birseye uyulmadi sallamasyon yardimiyla cozmeye calisiliyor olay.

Menu belli patlicanli bisiler olacak
Ama patlican oturtma mi olacak ali nazik mi olacak o konuyu netlestirmeye calisiyoruZ. Patlican kesin
ya neden çarptırıyorsun kısmen uymamışsın demiyor kısmen uymuşsun diyor aradaki fark siyahla beyaz gibi
o yazının hiç bir yerinde uyulmadı kelimesini bulamazsın. tersine uyuldu diyor. ama bir şeyleri daha iyi yapmak gerekiyor
yapmışsın ama yeterli değil daha iyisini yapacaksın diyor.

Etiketler: