Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cenk bu takımda ne işe yarar ? Biri bana anlatabilir mi ?
Gerçekten güzel maç oldu. Toplam şut sayısı 52 bu arada... Ama Lyon kulübü sosyal medya hesabından ve valbuena denen şahıs Instagram hesabından paylaştığı şeyle nefretimizi kazandı.
Ufak takımların kendini daha da ufaltan davranışlarına çok takılmamak lazım. İnan merak edip bakmıyorum. Umrumda da olmaz. Saygı kazanan biziz. 40 milyon euroluk oyuncularla oynayanlar onlar biz değiliz. Buna rağmen bizi penaltılarda elediler diye bukadar çıldırıyorlarsa ne kadar büyük olduğumuzu tekrar görmek gerek. Emin olun Manchester United bu eslesmeden biz çıkmadık diye seviniyordur.
Sosyal medya takip etmiyorum, napmis malbuyena?
Lyon u simgesi Aslan mis. Aslanın ağzında BJK amblemi koymuşlar. Bunu paylaşmış..
Haaa normal yahu, abartmamak lazim. Biz yensek aslanin arkasinda kartal resmi paylasirdik. Adama besiktasin simgesini ogretmisiz
Kaybetmeyi öğrenmek; En büyük kazancımız...
Dudu Beşiktaş'ın maçını seyrediyor ve Talisca'nın golünü story olarak paylaşıyor.
Kesinlikle. Bu düzeyde oynanan her maçın her dakikası kaybetsek de kazansak da camia ve takımın mental gelişiminde çok değerli. Umarım devamlılığı sağlarız. Tekrar canları sağolsun.
Takımım la gurur duyuyorum!her yıl üstüne koyarak devam inş.onun işin şu stoper tandemini halletmemiz lazım.yaş ortalamasını da düşürmek için iyi 2-3 genç oyuncu oynayabilecek takviye de lazım.biz bu Talisca nın bonservisi ne yapcaz ya Yok mu bi oluru çok büyük yetenek çok...
Dün goller dışında da fena değildi, her türlü atıyor valla helal olsun ama oluru yok malesef En azından seneye bizde olsun da başka bir şey istemiyorum
işe resmen uyuklayarak geldim.hala bi tuhafım üzüntü var ama böyle yıkımlık değil bi garip.yazık oldu.kabul edelim adamların kadrosu daha geniş ve kaliteli ve yaratıcıydı.birde ne tempoları var arkadaş.ama son topa kadar getirip elenmek koyuyor insana.maç içindeki pozisyonlarla yenilip elensek neysede son penaltıda elenmek koyuyor.bundan da çıkarılacak çok ders var.stoper hattımızın kanat rotasyonumuzun yetersizliği,sadece cenkle tek santrafor olmadığı grülmüştür umarım
Heriflerin temposuna sasirmamak lazim cok genc bir takim bizden en az 5-6 yas daha genc bir takim yas ortalaması olarakBakmayin bizim takimin fizik kondisyonu gercekten cok yüksek yas ortalaması bu kadar yuksek olupda bu kadar diri ve Bu kadar fizik kondisyonu yüksek takim cok azdır
Biz de bu yüzden şaşırdık zaten Tamam hızlı oynadıklarını biliyordum da 120 dakika boyunca bu kadar baskılı ve hızlı oynayabileceklerini düşünmüyordum, hem de fizik gücünü iyi gördüğümüz bizim takım karşısında. Bizim forvete de bir Lacazette lazım, bizde olsa çok rahat elemiştik Lyon'u. Yakında 40-50 milyona gidecek bir yerlere bu gidişle.
ona bile gerek yok, Abu ya da Gomez olsaydı tamamdı, Cenk bu maçta felaketti.
Bu Dudu işi ciddi galiba.