Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9109817 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenk bu takımda ne işe yarar ? Biri bana anlatabilir mi ?
Cenk bu macta oldukça efektif ve iyi oynadı , Kaleci Lopez %100 2 Golünü çıkardı , Forvet Gol atamayinca Kötü görünüyor insanlara

Ne yapsin adam Tam köşeye 2 tane kafa gönderdi kaleci panter gibi uzayıp çıkardı ne yapsın yani ne yapalim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Gerçekten güzel maç oldu. Toplam şut sayısı 52 bu arada...

Ama Lyon kulübü sosyal medya hesabından ve valbuena denen şahıs Instagram hesabından paylaştığı şeyle nefretimizi kazandı.
Sosyal medya takip etmiyorum, napmis malbuyena?

Çevrimdışı 38life

Gerçekten güzel maç oldu. Toplam şut sayısı 52 bu arada...

Ama Lyon kulübü sosyal medya hesabından ve valbuena denen şahıs Instagram hesabından paylaştığı şeyle nefretimizi kazandı.
Ufak takımların kendini daha da ufaltan davranışlarına çok takılmamak lazım. İnan merak edip bakmıyorum. Umrumda da olmaz. Saygı kazanan biziz. 40 milyon euroluk oyuncularla oynayanlar onlar biz değiliz. Buna rağmen bizi penaltılarda elediler diye bukadar çıldırıyorlarsa ne kadar büyük olduğumuzu tekrar görmek gerek.

Emin olun Manchester United bu eslesmeden biz çıkmadık diye seviniyordur.

Çevrimdışı mylife1903

Ufak takımların kendini daha da ufaltan davranışlarına çok takılmamak lazım. İnan merak edip bakmıyorum. Umrumda da olmaz. Saygı kazanan biziz. 40 milyon euroluk oyuncularla oynayanlar onlar biz değiliz. Buna rağmen bizi penaltılarda elediler diye bukadar çıldırıyorlarsa ne kadar büyük olduğumuzu tekrar görmek gerek.

Emin olun Manchester United bu eslesmeden biz çıkmadık diye seviniyordur.
Ben tividen manu macini da takip ettim, belcikalilar iyi oynadi, zorladilar. Manu gelse daha kafa kafaya ama daha kisir bir oyun olurdu 180 dakikada gol atan tur atlardi

Çevrimdışı taner37

Sosyal medya takip etmiyorum, napmis malbuyena?
Lyon u simgesi Aslan mis. Aslanın ağzında BJK amblemi koymuşlar. Bunu paylaşmış..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Lyon u simgesi Aslan mis. Aslanın ağzında BJK amblemi koymuşlar. Bunu paylaşmış..
Haaa normal yahu, abartmamak lazim. Biz yensek aslanin arkasinda kartal resmi paylasirdik.
Adama besiktasin simgesini ogretmisiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haaa normal yahu, abartmamak lazim. Biz yensek aslanin arkasinda kartal resmi paylasirdik.
Adama besiktasin simgesini ogretmisiz
önümüze bakmalıyız abi dediğin gibi adana maçı çok kritik, bu sene ligi almalıyız maddi olarak çok önemli kadro kalitemizi artırmamız gerekiyor, özellikle stoperlerimizin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 3 tane iyi takviyeyle çok daha iyi seviyeye geliriz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Kaybetmeyi öğrenmek; En büyük kazancımız...
Kesinlikle.  :ok: Bu düzeyde oynanan her maçın her dakikası kaybetsek de kazansak da camia ve takımın mental gelişiminde çok değerli. Umarım devamlılığı sağlarız. Tekrar canları sağolsun.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Dudu Beşiktaş'ın maçını seyrediyor ve Talisca'nın golünü story olarak paylaşıyor.

Bu Dudu işi ciddi galiba.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kesinlikle.  :ok: Bu düzeyde oynanan her maçın her dakikası kaybetsek de kazansak da camia ve takımın mental gelişiminde çok değerli. Umarım devamlılığı sağlarız. Tekrar canları sağolsun.
abi toyuz hala eksiğimiz çok, deplasmanda 2 dakikada 2 gol yediğimizde turu kaybettik.

Çevrimdışı eaglekartal

işe resmen uyuklayarak geldim.hala bi tuhafım üzüntü var ama böyle yıkımlık değil bi garip.yazık oldu.kabul edelim adamların kadrosu daha geniş ve kaliteli ve yaratıcıydı.birde ne tempoları var arkadaş.ama son topa kadar getirip elenmek koyuyor insana.maç içindeki pozisyonlarla yenilip elensek neysede son penaltıda elenmek koyuyor.bundan da çıkarılacak çok ders var.stoper hattımızın kanat rotasyonumuzun yetersizliği,sadece cenkle tek santrafor olmadığı grülmüştür umarım

Çevrimdışı caner.eryigit

Takımım la gurur duyuyorum!her yıl üstüne koyarak devam inş.onun işin şu stoper tandemini halletmemiz lazım.yaş ortalamasını da düşürmek için iyi 2-3 genç oyuncu oynayabilecek takviye de lazım.biz bu Talisca nın bonservisi ne yapcaz ya Yok mu bi oluru çok büyük yetenek çok...

Çevrimdışı benyv-

Takımım la gurur duyuyorum!her yıl üstüne koyarak devam inş.onun işin şu stoper tandemini halletmemiz lazım.yaş ortalamasını da düşürmek için iyi 2-3 genç oyuncu oynayabilecek takviye de lazım.biz bu Talisca nın bonservisi ne yapcaz ya Yok mu bi oluru çok büyük yetenek çok...

Dün goller dışında da fena değildi, her türlü atıyor valla helal olsun ama oluru yok malesef  :D En azından seneye bizde olsun da başka bir şey istemiyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün goller dışında da fena değildi, her türlü atıyor valla helal olsun ama oluru yok malesef  :D En azından seneye bizde olsun da başka bir şey istemiyorum
aynen sahanın en iyisiydi  :) 25 m euro kimse vermez ona seneye de Beşiktaş'ta oynar. 2 sene üst üste şampiyon olmak lazım, ilk defa kar açıkladık.

işe resmen uyuklayarak geldim.hala bi tuhafım üzüntü var ama böyle yıkımlık değil bi garip.yazık oldu.kabul edelim adamların kadrosu daha geniş ve kaliteli ve yaratıcıydı.birde ne tempoları var arkadaş.ama son topa kadar getirip elenmek koyuyor insana.maç içindeki pozisyonlarla yenilip elensek neysede son penaltıda elenmek koyuyor.bundan da çıkarılacak çok ders var.stoper hattımızın kanat rotasyonumuzun yetersizliği,sadece cenkle tek santrafor olmadığı grülmüştür umarım
Heriflerin temposuna sasirmamak lazim cok genc bir takim bizden en az 5-6 yas daha genc bir takim yas ortalaması olarak

Bakmayin bizim takimin fizik kondisyonu gercekten cok yüksek yas ortalaması bu kadar yuksek olupda bu kadar diri ve Bu kadar fizik kondisyonu yüksek takim cok azdır

Çevrimdışı benyv-

Heriflerin temposuna sasirmamak lazim cok genc bir takim bizden en az 5-6 yas daha genc bir takim yas ortalaması olarak

Bakmayin bizim takimin fizik kondisyonu gercekten cok yüksek yas ortalaması bu kadar yuksek olupda bu kadar diri ve Bu kadar fizik kondisyonu yüksek takim cok azdır

Biz de bu yüzden şaşırdık zaten  :D Tamam hızlı oynadıklarını biliyordum da 120 dakika boyunca bu kadar baskılı ve hızlı oynayabileceklerini düşünmüyordum, hem de fizik gücünü iyi gördüğümüz bizim takım karşısında. Bizim forvete de bir Lacazette lazım, bizde olsa çok rahat elemiştik Lyon'u. Yakında 40-50 milyona gidecek bir yerlere bu gidişle. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz de bu yüzden şaşırdık zaten  :D Tamam hızlı oynadıklarını biliyordum da 120 dakika boyunca bu kadar baskılı ve hızlı oynayabileceklerini düşünmüyordum, hem de fizik gücünü iyi gördüğümüz bizim takım karşısında. Bizim forvete de bir Lacazette lazım, bizde olsa çok rahat elemiştik Lyon'u. Yakında 40-50 milyona gidecek bir yerlere bu gidişle. 
ona bile gerek yok, Abu ya  da Gomez olsaydı tamamdı, Cenk bu maçta felaketti.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Hepimiz üzgünüz, ama tesellimiz iyi futbolumuz olsun.
Gelecek sezonda en net hedefimiz : Gençleşmek olmalı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Cenk konusunda katılmıyorum arkadaşlar çok daha kötü maçları vardı bence ha iyimiydi tartışılır da bence elinden geleni hakkıyla yaptı.şenol hoca gerçekten çok büyük iş yapıyor.en büyük artımız da o bu camia için.valla seneye Talisca bizde kalsında Başkan kalacağını söyledi seneye de bizimle falan.ondan snr 1 yıl mukavelesi kalıyor en kötü olmadı döner devre arası şey ederiz ;)gerçekten çok mükemmel bir ortam var takımda Babel videolar paylaşıyor tesisten maça giderken falan Hakikaten müthiş bir birliktelik yakalanmış.üstüne koyarak devam

Manu 62 milyon €  teklif etmis diolaa

Herif ust düzey forvet bana gore 62 milyon etmez ama rahat 30-40 milyon verilebilecek bir forvet hic koymaz o para , o paraya değecek bir adam

Çevrimdışı tangaz

ona bile gerek yok, Abu ya  da Gomez olsaydı tamamdı, Cenk bu maçta felaketti.

adamın maç başında etkili 1-2 şutu sonrada kalecinin inanılmaz çıkardığı 2 kafa topu var rakibin %60 topa sahip olduğu dönen topların tümünü topladığı oyunun büyük bölümünün bjk yarı sahasında geçtiği bir maçta santrafor daha ne yapsın? adamı kaç defa topla buluşturduk kaç orta açtık? orta sahayı rakibe bu kadar bırakırsak değil cenk 3 tane gomezde olsa nafile, cenk özelliklerindeki bir santrafora uygun maç olmadı, abubakar olsa farklı bir maç olabilirdi en azından kulübede ama cenk ama bakar gibi hamle şansımız olurdu, cenk 210 dk +penaltılar olmak üzere bu turda TEK başına iyi mücadele etti. santrafor noktasında eleştireceksek olimpiakos maçında gereksiz kızarıp bu eşleşmede cenki yalnız bırakan abubakarı eleştirmeliyiz. yaptığı sorumsuzluk kupaya mal oldu. diğer taraftan devre arası dembayı getirdiysen uefa kadrosuna yazacaksın adını ömerin adı listede kendisi her daim tiribünde. aslında 2 maçın en formsuz ismi şenol güneşti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı taner37

Bu Dudu işi ciddi galiba.
Oynadığı son maç. Libertodores kupası maçı. 1-2 hafta falan oldu oynayalı bu maçı. En azından oyun tarzı hakkında bilgi edinmek için o maçtaki performansı ile ilgili bir video.

( Şu mesajları korkarak yaziyorum lig bitmeden transfer konuşmak yasak diye ama dudu bizi maçı izlemiş :D )

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamların stoperi 6. penaltıyı kaçırsa, şimdi yarı finaldeydik.
Bu takımla ne kadar gurur duysak az.
Üstüne koyarak gideceğiz, sabırlı olmak lazım. Yürümeye yeni başladık, koşacağız da.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı benyv-

Avrupa maçlarında, bizim oyun yapımıza göre Gomez ve Cenk biraz ağır kalıyor. Bu sene geçen seneye göre daha başarılı olmamızın nedeni Abou gibi daha patlayıcı ve değişik tipte santrafora sahip olmamızdı. En azından Abou olsa, bu maçta fark yaratabilirdi.

Etiketler: