Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113691 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Maç biletlerinin fiyatları, yanındaki Beşiktaşlı arkadaşları vs. hepsini geçtim de, sahaya atmak için yabancı madde içeri sokabilecek ve bize ceza aldırmaya çalışacak birinin üzerinde Fb forması mı olması gerekiyor illa, Bjk formasını sırtına geçirip de yapamaz mı? Bu mantıkla şu ana kadarki kendi sahamızdaki olayların hepsinin renkli formalarla gelen insanlar tarafından çıkarılmış olması lazım.

Kusura bakmayin ama bu mac icin centilmenlik falan hikaye. Oraya gonulden bagli 90 dakika islik calacak, bagiracak adamlar lazim. FB'li ve GS'lilerin bu maca gitmesi buyuk skandal. Yonetim Besiktaslilara oncelik tanimaliydi. Gecin su bos centilmenlik laflarini.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı b.damatoglu

Sanki G. İnlerlik maç gibi geliyor bana...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

gs-fb stada gelsin diyenler vardı buyrun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akşam kırmızı kart bekleyenler artık beklemesin

Rıdvan Dilmen: Lyon'dan kırmızı kart bekliyorum, bunu açık söylüyorum. 11 kişi bitireceklerine inanmıyorum. 1-2 kırmızı bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ugurkartalizma

Trtsporda cok guzel bir belgesel vardı bu seneki Avrupa maceramızı gösteren..Adı işte bu Kartal'ın sesi

Çevrimdışı MUSTAFA_

gs-fb stada gelsin diyenler vardı buyrun.

Troll bu. Sazan.avi yapıyor aklınca...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Çok çabuk başarılı olmuş atlayanlara bakılırsa. @MUSTAFA_ :D

Çevrimdışı Eray

Fenerbahçe kongre üyesi bir taraftar: "Truva için erkenden yerimizi aldık. O men cezası bu gece aldırılacak😉"

https://twitter.com/furkanrich/status/855102282404384768

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok çabuk başarılı olmuş atlayanlara bakılırsa. @MUSTAFA_ :D
Şu an herkes bir şey olacak diye telaş yapmış durumda. Bu tip trollcülere gün doğdu bunun için. Onun için sakin kalmakta fayda var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe kongre üyesi bir taraftar: "Truva için erkenden yerimizi aldık. O men cezası bu gece aldırılacak😉"

https://twitter.com/furkanrich/status/855102282404384768
Tebrikler troll.avi ne düştünüz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray

Benım oldugum trıbunde herhangı bır meşale yanması durumunda zaten o meşaleyi yakan o meşaleyi müsait bi tarafindan cikarir!!
Herkes dikkatli olsun sagda solda hainler olabilir! Kesinlikle firsat vermeyelim!
415.blok bende!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gece tribünde herhangi bir şey olmayacak. Çünkü biletler karar açıklanmadan önce satılmış ve bitmişti. Neyin endişesini duyuyorsunuz? Anlayamıyorum...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray

Bu gece tribünde herhangi bir şey olmayacak. Çünkü biletler karar açıklanmadan önce satılmış ve bitmişti. Neyin endişesini duyuyorsunuz? Anlayamıyorum...
Devir almis olamazlar mi hainlik yapmak isteyen istedigi an yapabilir bu ülkede hainden bol bişey yok zaten ha bu olay olucagini anlamina gelmiyor ama biz yine önlemimizi alalim herhangi bi meşale görürsek stadda yanmasa bile o meşale ve sahibi direk kolluk kuvvetlerine teslim edilmeli!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hepsimi troll.
Alt tarafta bir nedenini  yazdım. Çoğunu da kanıtlarıyla sunan Beşiktaş hesapları gördüm. Böyle şeyler paylaşanşarı spamlayın. Böyle bir şey yapılmasına tribündeki kimse cesaret edemez. Yapmaya çalışanın o tribünlerden sağlam çıkması beklenemez. Ki buna kimse cesaret edemez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Alt tarafta bir nedenini  yazdım. Çoğunu da kanıtlarıyla sunan Beşiktaş hesapları gördüm. Böyle şeyler paylaşanşarı spamlayın. Böyle bir şey yapılmasına tribündeki kimse cesaret edemez. Yapmaya çalışanın o tribünlerden sağlam çıkması beklenemez. Ki buna kimse cesaret edemez.

sahaya girmesine gerek yok sahaya birşey atsada yetiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Devir almis olamazlar mi hainlik yapmak isteyen istedigi an yapabilir bu ülkede hainden bol bişey yok zaten ha bu olay olucagini anlamina gelmiyor ama biz yine önlemimizi alalim herhangi bi meşale görürsek stadda yanmasa bile o meşale ve sahibi direk kolluk kuvvetlerine teslim edilmeli!
Burada o tribünlerde kimse böyle bir şeye cesaret edemez. Çünkü her halukarda yakalanır. Hen adalet hem Beşiktaşlılar hayatını karartır. Buna cesaret edebilecek kimse yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sahaya girmesine gerek yok sahaya birşey atsada yetiyor.
Şurda maça 2 saatten az kalmış böyle komplo teorileriyle uğraşmayın. Maça konsantre olun bence...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şurda maça 2 saatten az kalmış böyle komplo teorileriyle uğraşmayın. Maça konsantre olun bence...

yav arkadaş neden bu kadar rahatsınız.

Seneye şampiyonlar ligine gidemeyebiliriz 1-2 tane Orman Çocuğu renkli yüzünden.

Troll de olsa sazan da olsa paylaşıyoruz bilgilendiriyoruz burdaki insanları stadtaki arkadaşlarımız görüp ona göre dikkatli olsun diye.

Moderator daha fail başta forumun üyelerine sazan damgası vuruyor.

Çevrimdışı 38life

Tosic ve Mitrovic... Yarı finale çıkmanin tek yolu sizden geçiyor. Duvar olun bu gece.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok NET :busted_cop:

Kardeşim Beşiktaş passoligi olmadan kimse stada giremez. Adam kale arkasından çekilen görüntüyü alıyor vay efendim içerdeyiz falan diyor bizimkiler de yiyor. Biraz aklınızı kullanın her şeye inanmayin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

SON DAKiKA
Fabri gönül mitrovic tosic adriano Atiba Oğuzhan quaresma talisca Babel cenk...kesin 11.allahım sen konuyu biliyorsun güldür yüzümüzü bu akşam inş..

Çok NET :busted_cop:

Kardeşim Beşiktaş passoligi olmadan kimse stada giremez. Adam kale arkasından çekilen görüntüyü alıyor vay efendim içerdeyiz falan diyor bizimkiler de yiyor. Biraz aklınızı kullanın her şeye inanmayin

adanademirspor passolig kartıyla adam olimpiakos maçına girmiş.

Fazla BTD okuma yunus.

Etiketler: