Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113129 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı benyv-

o fenerli taraftar sahaya birşey atarsa 1 yıl men cezası alırsak şampiyonlar ligine gidemezsek seneye nediceksin merak ediyorum ?

Maç biletlerinin fiyatları, yanındaki Beşiktaşlı arkadaşları vs. hepsini geçtim de, sahaya atmak için yabancı madde içeri sokabilecek ve bize ceza aldırmaya çalışacak birinin üzerinde Fb forması mı olması gerekiyor illa, Bjk formasını sırtına geçirip de yapamaz mı? Bu mantıkla şu ana kadarki kendi sahamızdaki olayların hepsinin renkli formalarla gelen insanlar tarafından çıkarılmış olması lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç biletlerinin fiyatları, yanındaki Beşiktaşlı arkadaşları vs. hepsini geçtim de, sahaya atmak için yabancı madde içeri sokabilecek ve bize ceza aldırmaya çalışacak birinin üzerinde Fb forması mı olması gerekiyor illa, Bjk formasını sırtına geçirip de yapamaz mı? Bu mantıkla şu ana kadarki kendi sahamızdaki olayların hepsinin renkli formalarla gelen insanlar tarafından çıkarılmış olması lazım.

Aynı şey mi ?

Beşiktaş'lılar olarak bilet bulamadık diye dövünüyoruz renklinin birisi bilet almış bizimkilerde bunu savunuyor.

O.Lyon stadındaki maçta bir sürü fb,gs li taraftarlar vardı.Belkide onlar yüzünden ceza aldık.

Bu içimizdeki taraftarların fikirleri değişmediği sürece biz çok ceza alırız daha.

Çevrimdışı benyv-

Aynı şey mi ?

Aynı olan bir şey yok, çünkü ortada olmayan bir şeyin varsayımlarını konuşuyoruz. Provokasyon yapmak isteyen birinin üzerindeki formanın rengi önemli değil diyorum, bundan korkuyorsak daha gelişmiş önlemler almalıyız ki stadyumda alınıyordur şu anda. Forma rengi üzerinden bir insanı işlemediği suçu yüklemek mantıklı olmaz. Belki adam gerçek bir futbol seyircisi ve fenerli olmasına rağmen güzel maçları gidip izlemek istiyor, özgürlüğünü mü kısıtlayacağız senin üzerindeki formanın rengi farklı diyip de?   Ya da ileride bir gün çok kritik bir Fb-Gs maçı olduğunda belki gidip yerinden izlemek isteyeceğim, o zaman bana maç başlamadan provokatör damgası mı vursunlar?
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 17:15:00 benyv- ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Taraftarlık üzerinden düşmanlık gütmek dünyanın en saçma şeyi. Oturun keyfini çıkarın.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı olan bir şey yok, çünkü ortada olmayan bir şeyin varsayımlarını konuşuyoruz. Provokasyon yapmak isteyen birinin üzerindeki formanın rengi önemli değil diyorum, bundan korkuyorsak daha gelişmiş önlemler almalıyız ki stadyumda alınıyordur şu anda. Forma rengi üzerinden bir insanı işlemediği suçu yüklemek mantıklı olmaz. Belki adam gerçek bir futbol seyircisi ve fenerli olmasına rağmen güzel maçları gidip izlemek istiyor, özgürlüğünü mü kısıtlayacağız senin üzerindeki formanın rengi farklı diyip de?   Ya da ileride bir gün çok kritik bir Fb-Gs maçı olduğunda belki gidip yerinden izlemek isteyeceğim, o zaman bana maç başlamadan provokatör damgası mı vursunlar?

tamam sen istediğin gibi yap.

Biz boşuna Lyon'a kızmayalım o zaman.Biz sadece deplasman tribününden sorumluyuz diğer Türk taraftalar bizi bağlamıyor diye.

İstedikten sonra Beşiktaş taraftarıda yapabilir yazmışsın yeni stadta ne zaman yaptık sahaya atladık sahaya birşey attık ?

Bundan sonra komple stadı fenerlilere verelim bilet alamayan karaborsa ile boğuşan bir çok Beşiktaş taraftarı var fenerli izlesin stadta güzelce.

Sahaya birşey atarsa ve ceza alırsak sen dahil bütün savunanların bol bol kulaklarını çınlatacağım  :ok:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Akşam maçı kaybedeceğiz heralde.Tüm maçları kaybettiğimiz günlerde başıma gelen olaylar yine başıma gelmeye başladı...

Bende bugün bir kaç dejavu oldum bakalım hayırlısı  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kırmızı kartlar belirtilmemiş abi sifirlanan beklemedeki sarı kartlar ozi bu maçta sarı kart görürse yarı finaldeki ilk maçı kaçırır.
O zaman sıfırlanmanın bir esprisi yok

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Taraftarlık üzerinden düşmanlık gütmek dünyanın en saçma şeyi. Oturun keyfini çıkarın.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav Türkiye'deyiz Türkiye olayların ciddiyetini kavrayın biraz.

Dün okudum gs'liler bilet alıp sahaya girmeyi düşünüyormuş.

Gs'lisi fb,lisi bizim iyiliğimizi mi ister ?

3-5 tanesi belki ister gerisi hepsi düşman.

Diken üstendeyiz zaten UEFA'nın dün yaptığı yaptırımlardan sonra.

3-5 tane truva atı girip sahaya birşey atsa ceza alıcaz olayın ciddiyetini kavrayın biraz onlar birçok avrupa maçı oynadı toki arenada,Şükrü saraçoğlunda hangisinde Beşiktaş'lı forması gördünüz ?

Avrupada oynanan maçlarda bütün taraftalar gidiyor işte bizim en son maçımızda gitti gs,fb,ts,ankaragücü birçok taraftar vardı ne oldu sonuç ?

Adamlar Süleyman Seba'ya küfür ediyor gelin stada maç izleyin diyoruz.

Ben istemiyorum arkadaş bütün renklilerin alayının Ameka!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlar Süleyman Seba'ya küfür ediyor gelin stada maç izleyin diyoruz.

Ben istemiyorum arkadaş bütün renklilerin alayının Ameka!
Sakin gerginlik kimseye yaramaz, en çok da bize.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yav Türkiye'deyiz Türkiye olayların ciddiyetini kavrayın biraz.

Dün okudum gs'liler bilet alıp sahaya girmeyi düşünüyormuş.

Gs'lisi fb,lisi bizim iyiliğimizi mi ister ?

3-5 tanesi belki ister gerisi hepsi düşman.

Diken üstendeyiz zaten UEFA'nın dün yaptığı yaptırımlardan sonra.

3-5 tane truva atı girip sahaya birşey atsa ceza alıcaz olayın ciddiyetini kavrayın biraz onlar birçok avrupa maçı oynadı toki arenada,Şükrü saraçoğlunda hangisinde Beşiktaş'lı forması gördünüz ?

Avrupada oynanan maçlarda bütün taraftalar gidiyor işte bizim en son maçımızda gitti gs,fb,ts,ankaragücü birçok taraftar vardı ne oldu sonuç ?

Dün bende okudum bu (Hakaret Yasak)₅ ama onlarda o g*t yok merak etme yapamazlar.
Biraz sessiz sakin kalmalıyız hepsi bu.

Sakin gerginlik kimseye yaramaz, en çok da bize.

sakinim zaten renklilere giydiriyorum :D

Çevrimdışı benyv-

tamam sen istediğin gibi yap.

Biz boşuna Lyon'a kızmayalım o zaman.Biz sadece deplasman tribününden sorumluyuz diğer Türk taraftalar bizi bağlamıyor diye.

İstedikten sonra Beşiktaş taraftarıda yapabilir yazmışsın yeni stadta ne zaman yaptık sahaya atladık sahaya birşey attık ?

Bundan sonra komple stadı fenerlilere verelim bilet alamayan karaborsa ile boğuşan bir çok Beşiktaş taraftarı var fenerli izlesin stadta güzelce.

Sahaya birşey atarsa ve ceza alırsak sen dahil bütün savunanların bol bol kulaklarını çınlatacağım  :ok:

İşte en kritik yeri yanlış algıladın. Özellikle üstüne basa basa içeri giren kişinin gerçekte hangi takımı tuttuğunu veya hangi amaçla girdiğini bilmek, forma rengiyle olmaz dedim. Bu yüzden üstüne bjk formasını geçirip provokasyon yapabilecek bir kişinin örneğini verdim. Bu tarz işleri yapacak insanlar zaten gerçek Bjk taraftarı olamaz. Lyon maçında biz beyanımızı yapmıştık, bizim kontrolümüz dışında biletler satıldı. O ceza tamamen fiyasko ve büyük ihtimal değişecek diye umuyorum. Bizim stadımızda aynı şeyin olma ihtimalini karşılaştıramayız burada forma rengi üzerinden. Neyse eleyelim de sonra keyifli keyifli devam ederiz  :D Maça ilişkin sohbetlere geçelim bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güntekin Onay: "Yaş ortalaması genç olan ve kırılgan Lyon’un işini henüz ilk yarıda bitirmek için önde baskı ve yüksek efor lazım."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Provakasyon yapacak olan adam fenerbahçe formasıyla gelmez, Beşiktaş formasıyla gelir. Allah aşkına delirmeyin.

Çevrimdışı 38life

Güntekin Onay: "Yaş ortalaması genç olan ve kırılgan Lyon’un işini henüz ilk yarıda bitirmek için önde baskı ve yüksek efor lazım."

Kesinlikle öyle. Maç başından itibaren 45'e kadar bunları nakavt etmeliyiz.

Çevrimdışı benyv-

Provakasyon yapacak olan adam fenerbahçe formasıyla gelmez, Beşiktaş formasıyla gelir. Allah aşkına delirmeyin.

Heh işte, söylemek istediklerimin özeti  :D

Çevrimdışı Ensar

Heh işte, söylemek istediklerimin özeti  :D
yav madem bu kadar kolay ne uğraşıyorsun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İmza :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Ronaldo'dan Quaresma'ya  jest

Telefonuyla arayarak Bu akşam oynanacak maç için başarılar dilemiş
ve kalbim seninle ve Beşiktaş la olacak demiş

saygılar

Çevrimdışı 38life

saygılar

1 maçlık sözleşme yapalım gelsin oynasın hemen :)

Çevrimdışı mylife1903

saygılar
Cok pilatonik bi ask bu artik biraz aksiyona gecmek lazim. Iki sene sonra gelsin ronaldo oynasin 500bin forma satariz.
Domuz gibi herif 40 yasina kadar oynar bu

Çevrimdışı Librarius

Akşam maçı kaybedeceğiz heralde.Tüm maçları kaybettiğimiz günlerde başıma gelen olaylar yine başıma gelmeye başladı...

Kardesim kotuyu cagirmak nedir? Sirf olursa mactan sonra gelip ben demistim demek icin sacmalamayin. Boyle dusunuyorsan kendine sakla. Kendini cok onemseme. Hele hele Allah korusun mac kotu biterse (ki bu futbolda var). gelip buraya agzini yaya yaya ben demistim deme sakin.

Bu tipleri gorunce cileden cikiyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

En büyük kozumuz motivasyonumuz bu akşam. Taraftarın motivasyonu çok yüksek. Şenol hocayı zaten hiç sormayın! Bilenmiş durumda. Oyuncular da öyle. İsimlerini Avrupaya yazdırmak istiyorlar.

Etiketler: