Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119720 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Medyum, saman buyucusu, oz buyucusu, sarlatan, saklaban, tarotcu, astralog at hepsini miksere karistir o cikan sonuc gibi ekip var, ilgileniyoruz
gırmızı forma totemi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın arkadaşlar,

@Necmi abi ile maç sırasında devamlı kontak halinde idik. Hatta devre arasında bizim bulunduğumuz bölümdeki kapalı alt kısımda devamlı hararet vardı, ona da yazdım "kapalı alt kanıyor, her an patlayabilir" diye. Polis uyandı da araya güvenlik yığdı, öyle önlendi olaylar.

İnsan gidince daha iyi görüyor, maalesef gurbetçi vatandaşlarımız bu işlere sadece futbol üzerinden değil milliyetçi duygularla da bakıyor. Haşa, kimseyi yargılamak haddimize değil, hepsi bizim vatandaşımız, toprağımız. Bununla birlikte lyon seyircisinin üzerine yanan meşale atmak, hem de bunu defalarca tekrarlamak akıl karı iş değil. Maçta da gördünüz, en son bizim takım komple tribünlere döndü "artık yapmayın" dedi. Türkiye'den gelen seyircilerin tamamı bizim gurbetçi tribününe döndü, aynı ikazda bulundu. Duyduğum kadarı ile bu meşale meselesi yüzünden taraftar da birbirine girecekmiş. Valla ben o meşaleleri görünce ağır küfür ettim, bu kadar salaklık olamaz. Resmen haklı iken haksız durumuna düştük durduk yerde. Lyon zaten kucağa alınacak, insan bu kadar düşüncesiz olmamalı.

Burada 2 çözüm var aklıma gelen;

1) Tüm deplasman biletlerini kulüp alacak, türkiye'de satacak. Ama sorumluluğu da tabii ki bizde olacak. Türkiye'den giden taraftar asla oyle şey yapmaz.
2) Kulüp hiç bir sorumluluk almayacak, deplasman tribünü de istemeyecek, ne olay olursa suç evsahibinde olacak.

Valla bu işin vebali büyük, şu an gerçekten 3 tane gerizekalı yüzünden kulüp Avrupa'dan men yiyebilir. Artık herkes birbirine mukayet olsun.
abi en güzel çözüm hiç seyirci götürmemek gibi görünüyor.

Çevrimdışı taner37

günaydın, avatardaki arkadaş totem mi yoksa gelme ihtimali olan biri mi  :D
Günaydın

Valla Gökhan Keskin Brezilya da takip ettiği oyunculardan birisi Thiago Maia dün Fotospor da haberi çıktı : )

Fotospor da haberi çıktı diye sallama sanma daha öncesinde Gökhan Keskin in Brezilya ya gittiği ve bu isim dahil pek çok genci izlediğini duydum. Bu da onlardan bir tanesi
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Gunaydin, nedir bu sessizlik?
Canlanin biraz. Totemlere baslayin, forma totemi ile basliyoruz. Buyucu ile istisare yapip gun ici totemler konusunda bilgilendirecem.
uefa agzimiza etti kimse de maç havası kalmadı, kendi kendimi gazlamaya çalışsam da o psikolojik şeyden kurtulamıyorum,  adamlar amacına ulaştı resmen , maç saati geldiğinde o maça deli gibi asılmalıyız ilk 10 dk 2-0 olmalı skor , nereye geldiklerini şaşırmalılar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Sonunda geldi çattı büyük gün. Dananın kuyruğu bugün kopacak...
Maçtan önce 24 saat önce bu cezanın açıklanması diğer arkadaşlarında dediği gibi tamamıyla Beşiktaş camiasını , taraftarı ve takımı baskı altına almak... Aslında bu bizimle alakalı değil ama alnımızda TÜRK yazdığı için birazda bu cezayı bize verdiler. Bizim yerimizde Antepte olsa, Bursa'da olsa bu ceza verilirdi. Maçtan sonra cezanın kalkacağını yada farklı bir cezaya çevrileceğini düşünüyorum...
Tengri yardımcımız olsun akşam en güzel cevap sessiz sakin kalıp , ıslıkla tezahüratla 1-0'a yatıp göndermektir bu Fransız zürriyetlerini. Avrupa'ya en güzel cevap bu olacaktır.

#UEFAMAFİA
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2017, 09:27:41 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Ensar

Lyon'a Beşiktaş taraftarından gece yarısı sürpriz geldi! Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Lyon maçı öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar gece yarısında Fransız ekibinin futbolcularına sürpriz yaptı.

Lyonlu futbolcuların kaldığı otelin yakınına deniz yoluyla ulaşan Beşiktaşlı taraftarlar, hava fişekler atarak Fransız ekibinin oyuncularını uyumalarına engel olmaya çalıştı.

Taraftarlar marşlar söyleyerek Fransız ekibini rahatsız etmeye çalışırken, "Burası İstanbul burdan çıkış" yok şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Çevrimdışı mylife1903

Lyon'a Beşiktaş taraftarından gece yarısı sürpriz geldi! Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Lyon maçı öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar gece yarısında Fransız ekibinin futbolcularına sürpriz yaptı.

Lyonlu futbolcuların kaldığı otelin yakınına deniz yoluyla ulaşan Beşiktaşlı taraftarlar, hava fişekler atarak Fransız ekibinin oyuncularını uyumalarına engel olmaya çalıştı.

Taraftarlar marşlar söyleyerek Fransız ekibini rahatsız etmeye çalışırken, "Burası İstanbul burdan çıkış" yok şeklinde tezahüratlarda bulundu.
Vidyolara baktim yutuptan, sahil guvenlik iyi desteklememis. Yahu sur botu kayiklarin uzerine, dagilin diye dingorloklan korna cal ne bilem o karga sesi cikartan sekilde garkla falan herifler sikayet ederse, asayisi sagliyorum kardesim, dersin.

Simdi bi pamela anderson olsaydi daha bi uyandirirdi bu firansizlari, ne varsa eskide var arkadas. Sahil guvenlik boylemiydi eskiden

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lyon'a Beşiktaş taraftarından gece yarısı sürpriz geldi! Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Lyon maçı öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar gece yarısında Fransız ekibinin futbolcularına sürpriz yaptı.

Buda videosu :D

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vidyolara baktim yutuptan, sahil guvenlik iyi desteklememis. Yahu sur botu kayiklarin uzerine, dagilin diye dingorloklan korna cal ne bilem o karga sesi cikartan sekilde garkla falan herifler sikayet ederse, asayisi sagliyorum kardesim, dersin.

Simdi bi pamela anderson olsaydi daha bi uyandirirdi bu firansizlari, ne varsa eskide var arkadas. Sahil guvenlik boylemiydi eskiden
gereksiz bir şey yapılmış, uygun bir davranış değil, bir de adamlar daha da hırslanır.

Çevrimdışı mylife1903

gereksiz bir şey yapılmış, uygun bir davranış değil, bir de adamlar daha da hırslanır.
Az yapilmis az. Iyice kudurtmak lazimdi bunlari, atilsin 1-2 tanesi hic ugrasmayalim hatta kaleci atilsin pazartesi daha onemli macimiz var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Az yapilmis az. Iyice kudurtmak lazimdi bunlari, atilsin 1-2 tanesi hic ugrasmayalim hatta kaleci atilsin pazartesi daha onemli macimiz var.
ey lyon sen kimsin haddini bil, lyon kim ya 3 5 tane sübyan'dan kurulmuş bir takım bej atarız bej  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün bize 2.5, lyona 2.65 oran veriyordu. Şuan bize 2.8, lyona da 2.36 oran veriyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın arkadaşlar,

@Necmi abi ile maç sırasında devamlı kontak halinde idik. Hatta devre arasında bizim bulunduğumuz bölümdeki kapalı alt kısımda devamlı hararet vardı, ona da yazdım "kapalı alt kanıyor, her an patlayabilir" diye. Polis uyandı da araya güvenlik yığdı, öyle önlendi olaylar.

İnsan gidince daha iyi görüyor, maalesef gurbetçi vatandaşlarımız bu işlere sadece futbol üzerinden değil milliyetçi duygularla da bakıyor. Haşa, kimseyi yargılamak haddimize değil, hepsi bizim vatandaşımız, toprağımız. Bununla birlikte lyon seyircisinin üzerine yanan meşale atmak, hem de bunu defalarca tekrarlamak akıl karı iş değil. Maçta da gördünüz, en son bizim takım komple tribünlere döndü "artık yapmayın" dedi. Türkiye'den gelen seyircilerin tamamı bizim gurbetçi tribününe döndü, aynı ikazda bulundu. Duyduğum kadarı ile bu meşale meselesi yüzünden taraftar da birbirine girecekmiş. Valla ben o meşaleleri görünce ağır küfür ettim, bu kadar salaklık olamaz. Resmen haklı iken haksız durumuna düştük durduk yerde. Lyon zaten kucağa alınacak, insan bu kadar düşüncesiz olmamalı.

Burada 2 çözüm var aklıma gelen;

1) Tüm deplasman biletlerini kulüp alacak, türkiye'de satacak. Ama sorumluluğu da tabii ki bizde olacak. Türkiye'den giden taraftar asla oyle şey yapmaz.
2) Kulüp hiç bir sorumluluk almayacak, deplasman tribünü de istemeyecek, ne olay olursa suç evsahibinde olacak.

Valla bu işin vebali büyük, şu an gerçekten 3 tane gerizekalı yüzünden kulüp Avrupa'dan men yiyebilir. Artık herkes birbirine mukayet olsun.
O grubun adını da buradaki çoğu kimse biliyor, Çarşı çıkıp bu kendi adını kullanan gruba gerekli uyarıyı yapsın, kulüp zaten gerekeni yapacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

Günaydın herkese 
Aldığımız cezanın haksızlığı bir yana provokasyona çok açık. Açıkcası bugünkü maçta yenilmek bile önünüzdeki yıl cl gelirlerinden Olmamak adına kazanç sayılabilir. Olası bir tur al yarı final deplasmanındaki muhtemel olaylar ya da finalde, bizi cl'den edebilir Tanrı korusun.
Çok çok dikkatli olmalı bu bir. İkincisi takım ya deplasmana eğitim seviyesine göre taraftar gönderecek ya da hiç riske girmeyecek. Yani deplasmana gitmeyecek ki bence en makulü bu
Diken üstünde iki sene olacak

Çevrimdışı Anıl1903

Herkese günaydın.Bugün maç günü UEFA'dan dolayı moral bozmaya gerek yok.Olimpiyattaki Trömsö maçı gibi sadece takımımıza destek olalım,başka birşeyle uğraşmayıp koyalım Lyon'a elleri boş gönderelim  :steamed:

Çevrimdışı mylife1903

dün bize 2.5, lyona 2.65 oran veriyordu. Şuan bize 2.8, lyona da 2.36 oran veriyor.
saf silkeleyecez. Bobrek karaciger yuklu girin, kirmizi penalti kombosu yapin.
4-1 bu mac
Goller
Babel
Cenk
Taliska
Tosic

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4-1 bu mac
Goller
Babel
Cenk
Taliska
Tosic
benim hissettiğim talisca saplayacak bir de koyyara oynarsa o da saplayabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4-1 bu mac
Goller
Babel
Cenk
Taliska
Tosic
Babel 2 gol, Tosic kendi kalesine mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Babel 2 gol, Tosic kendi kalesine mi?
Yok tosic bi o kaleye bi bu kaleye

Marselo yok, tosic saplayacak yan toptan. Mitrovis arka direkten indirecek, altipasta tosic muhtaassaam saay ayaaaylan tavana takacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok tosic bi o kaleye bi bu kaleye

Marselo yok, tosic saplayacak yan toptan. Mitrovis arka direkten indirecek, altipasta tosic muhtaassaam saay ayaaaylan tavana takacak
aman abi bize saplar falan ters olmasın korkuyorum bombacı tosicten  :D

Çevrimdışı mylife1903

aman abi bize saplar falan ters olmasın korkuyorum bombacı tosicten  :D
Sikinti yok, bizim tosicle nejipjan bombaci burcu futbolcular.
Simdi 3 maclik iyi oyun donemine giriyorlar. Mars ve saturn bugunden itibaren bombaci burcu futbolcularini etkileyecek.
Azicik dikkat ve ozveri ile bombaci burcu futbolculari mayis ayi basina kadar ust duzey performans gosterecekler.

Sikinti fb macinda. Tosici adana macinda dinlendirip, donguyu sifirlamak, enerji bosaltimini saglamak lazim.

108 olmadi da 90 oldu o da olumlu

Çevrimdışı Gokhan-

Amma yediniz UEFA'nın blöfünü be kardeşim, bir halt yiyemezler bahsettikleri olay Lyon'da çıkan olaylar gibi bir şey olursa men yiyebiliriz.
Onun dışında ufak tefek taşkınlıklarla, meşaleyle, torpille men edemezler.;
Ayrıca bu hareketi bugun ki maç için "emniyet" sağlama amacıyla yaptıklarını düşünüyorum, yarın ki itirazdan sonra hafifletebilirler.
Herkes keyfine baksın, maça odaklansın gelmeyin şu gavurların oyununa.

Ayrıca dün gece ki olay da şık olmuş, adı üstünde deplasman iliklerine kadar hissettireceksin yerim medeniyetini, uygarlığını Avrupa bize her türlü hayvanlığı yapsın buraya gelince medeniyet yok öyle.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Tahminim 2-1, tur penaltılarla bizde. Erkenden gol yiyoruz.

Bu maç bizim için büyük bir sabır testinden ibaret.

Çevrimdışı tangaz

uefadan indirim beklentisi var malum, bence indirmezler, velev ki indirirlerse de 2 yıl olan denetimli serbestlik süresini 1 yıla indirirler başka da bişi olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Amma yediniz UEFA'nın blöfünü be kardeşim, bir halt yiyemezler bahsettikleri olay Lyon'da çıkan olaylar gibi bir şey olursa men yiyebiliriz.
Onun dışında ufak tefek taşkınlıklarla, meşaleyle, torpille men edemezler.;
Ayrıca bu hareketi bugun ki maç için "emniyet" sağlama amacıyla yaptıklarını düşünüyorum, yarın ki itirazdan sonra hafifletebilirler.
Herkes keyfine baksın, maça odaklansın gelmeyin şu gavurların oyununa.

Ayrıca dün gece ki olay da şık olmuş, adı üstünde deplasman iliklerine kadar hissettireceksin yerim medeniyetini, uygarlığını Avrupa bize her türlü hayvanlığı yapsın buraya gelince medeniyet yok öyle.
+1

Etiketler: