Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122146 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol hoca gereksiz geriliyor yine...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gereksiz değil söylenmesi gerekeni söylüyor. Zaten ortamı gerdiklerinden bahsediyor. Ortamı geren biz değiliz UEFA  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı b.damatoglu

Gereksiz değil söylenmesi gerekeni söylüyor. Zaten ortamı gerdiklerinden bahsediyor. Ortamı geren biz değiliz UEFA  :money:
Amaçları zaten ortamı germek.
Sen gerilmeyeceksin. Maçtan sonra gerilirsin.

Oyuncuları motive etmek için yapıyorsa bilemiyorum tabii

Çevrimiçi tolga1903

Hakkaniyetli bi ceza olmamakla birlikte artık çuvaldızı batırmamız gerekiyor. Evet ev sahibi kulübün 40 bin taraftari önünde oynadığı maçta çıkan olaylar sebebiyle aynı yaptırım uygulanır mı sorumluluk onlarda sonuçta diyoruz ve haklıyızda. Ancak bu bir ceza değil ucu açık bir tehdit. Denetimli serbestlik. Yapma diyor adamlar meşale yakma yaktığın meşaleyi atma torpil sokma diyor şu stada sokma. Bizim için çok normal ligdeki her kritik maçta o bomba gibi torpiller patlatılır ama adamlar için değil. Eğer yalnızca münferit gelen ve Beşiktaş kulübünden bilet almayan aslında "ev sahibi" statüsündeki taraftarlarımızın olayı olsaydı biz ceza falan almazdik. Ama kendi götürdüğümüz taraftar o meşaleyi yakınca torpili patlatinca bizim de başımız yandı.

Başkan ve yönetim kurulu derhal uefa ve lyondan deplasman tribününde meşale yakan torpil patlatan kişilerin görüntülerini talep etmeli, varsa passoliglerini iptal etmeli ve ödediği cezayıda rücu etmelidir. 5 liraya aldıkları torpille 100 bin euro cezaya mahkum ettiremez kimse bu kulübü.

Çevrimdışı taner37

Nerede oldu bu olay !?neyin nesi ?

Referandum ile alakalı. Siyasete girmek amacıyla yazmıyorum ama sokaklar da sonucu kabullenmeyen eylemciler var onların dedikleri. Eylemi yapan yapabilir kurallar dahilinde ama Beşiktaş kulübü ve maçlarını bunlara umarım dahil etmezler.

+ BJK kulübü iç işleri bakanlığı ile iletişime geçti ve maç için ekstra tedbirler aldı ayrıca.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Amaçları zaten ortamı germek.
Sen gerilmeyeceksin. Maçtan sonra gerilirsin.

Oyuncuları motive etmek için yapıyorsa bilemiyorum tabii

İş işten geçtikten sonra kimse seni dinlemez. Maç öncesi etkilerinden bahsediyor. Maçtan sonra bunları söylese bir etkisi olmaz. Yenilsen yenilgine bahane buluyorsun derler mesela  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Metin Albayrak: "Lyon ile eşit tutulup aynı cezaya çarptırılmamız UEFA'nın ne kadar taraflı bir karar verdiğini gösteriyor."

Kararın adil olmadığı aşikar ama yöneticilerin gerginliğinin tribüne yansımaması için daha sakin, daha aklı başında açıklamalar yapmaları gerekiyor.

Yarın olası bir kötü sonuçta taraftar "nasılsa artık kaybedecek birşeyimiz yok" düşüncesiyle sonradan pişman olacağı davranışlara başvurabilir. Forumda bile nerdeyse küfüre varan mesajlar var.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Kulübü Lyon maçıyla ilgili taraftara yönelik bir açıklama yapmaya hazırlanıyor..
Resmî siteye bakın.. (via Fırat Günayer)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Şenol hocaya maçtan önce bir sakinleştirici versinler zira fb,gb maçındaki gerginlikleri işi çok tehlikeli yerlere getirir.

Çevrimdışı b.damatoglu

İş işten geçtikten sonra kimse seni dinlemez. Maç öncesi etkilerinden bahsediyor. Maçtan sonra bunları söylese bir etkisi olmaz. Yenilsen yenilgine bahane buluyorsun derler mesela  :money:
Bu konuyu deşersen oyuncunun da moralini bozarsın.

Neyse anladın demek istediğimi. Kararı yarın sahada almayacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu konuyu deşersen oyuncunun da moralini bozarsın.

Neyse anladın demek istediğimi. Kararı yarın sahada almayacaklar.

Benim asıl korkum bu dakikadan sonra yarınki hakem  :money: İnşallah düzgün maç yönetir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı b.damatoglu

Benim asıl korkum bu dakikadan sonra yarınki hakem  :money: İnşallah düzgün maç yönetir...
Uefa twitterda rezil olur boy boy.
Göze alabileceklerini zannetmiyorum.

Çevrimdışı underworld

Mazic , ceza ,taraftar gelecek gelmeyecek fln çok büyük ayak oyunları oynanıyor.

Çevrimdışı Ensar

bu isleri iki üç gün önce söylediğimiz zaman bi ton laf edenler oldu abi , göreceğiz yarın hakemi , uefa bizi istemediğini kiev maçında gösterdi ki o maç en önemli maçtı , şimdi önemli ve kritik bir viraj ve olanlar şimdiden  ortada
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

hakemlik birşey kalmadı psikolojik baskı altına aldılar zaten bu açıklama ile.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Şimdi olanları sırayla yanyana getirelim:

1) Deplasman maçına beklenmedik şekilde 20.000 bilet Beşiktaş taraftarına satışa sunuldu
2) Maçta bizim taraftarlara durup dururken saldırıldı ve bu saldırganların çoğu maskeli idi, yani bu sanki önceden planlanmış gibi... bizi proveke edip olayların içine çekmeye çalıştılar
3) Lyon İstanbul'a taraftar göndermeyeceğini açıkladı
4) Evimizdeki maça Beşiktaş'a karşı karnesi sorunlu hakem atandı
5) Uefa Lyon ve Beşiktaş'a 2 yıl ertelemeli 1 men cezası verdi

6) Beşiktaş bu sene yine şampiyonluğa çok yakın, muhtemelen şampiyon olacak ve CL' e gitmeye hak kazanacak.

Benim kafamda tilkiler dolaşıyor  :alala:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı caner.eryigit

Adriano yu gördüm şuan idmanda acaip mutlu oldum inş yrn oynayacak Allah'ın izniyle...

Çevrimdışı Gokhan-

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı solar

Skandal karar ve komplo teorilik olay bulamadın mı ? Gerçekten bunları mı söylüyorsun? Seni kınıyorum ya renklisin yada çok ama çok yanlış düşünüyorsun.

Farkli düsünüyorum. Bir de forumda diger üyleri "renklilik" ile suclamak hos görülmüyor diye biliyorum acaba yaniliyor muyum?

Çevrimdışı b.damatoglu

Uefa Lyon Aulas hakem alayımı dümdüz edeceğiz.

Bu maçı alacağız beyler rahat olun...

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Meşaleden ceza almamız daha da büyük bir skandal. O stadın güvenliğinden sorumlu kulüp Lyon, sormazlarmı adama sen neden doğru düzgün üst araması yapmadın da o meşaleler içeriye sokuldu. Hadi maç bizim statta olsa anlarım ama bu tamamen uefa'nın bize karşı yapmış olduğu bir operasyondur. Kiev maçında da hakem katliamına uğramıştık, bizi Avrupa'da istemiyorlar, bu çok açık ve net.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Ensar

o lanet olası maça çıkmayacaktık arkadaş alemin bir efendisi biziz , o kadar olay olmuş biz hala ortasaha da birleşelim felan diyoruz , oğuzhana her korner de yabancı madde attılar bizim ki umursamadı , niye abi niye bir biz böyle yapiyoruz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi tolga1903

Bu karar siyasidir...Bir ingiliz yada ispanyol takimina ayni cezayi verirlermi?Sanmıyorum...Resmen sizi istemiyoruz diyorlar..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizi istemeyen uefa gidipte kazakistandan takım almaz turnuvasına. Kimsenin kimseyle derdi yok bizim sorunumuz ülkemizde görmediğimiz ve muhtemelen hiç goremeyeceğimiz yaptırımları adamların 6 gün içinde uyguluyor olması ama doğru ama yanlış ama eksik. Bakın bu istenmiyoruz kompleksi bize zarar veriyor bizi yıpratıyor. Kimsenin bizi istemediği falan yok adamlar 3 günde bir twitter sayfasında bizimle ilgili görseller yazılar paylaşıyor sizce kim alır kupayı falan diye anket açıyor. Gerek yok böyle olumsuz düşüncelere şu andan itibaren ne yaparız da bu meşale torpil vs önüne geçeriz ona bakmalıyız. Dünyanın en büyük takımlarından birisi dün tam anlamıyla biçildi. Bize olsa ne yapardık? Onlarda mı istenmiyor bayern? Lütfen biraz daha mantıklı olalım ve uefanın eline turnuvasından diskalifiye edecek koz vermeyelim o zaman her şey biter.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adriano yu gördüm şuan idmanda acaip mutlu oldum inş yrn oynayacak Allah'ın izniyle...

Şenol hoca Adriano'nun bir şeyi yok dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

o lanet olası maça çıkmayacaktık arkadaş alemin bir efendisi biziz , o kadar olay olmuş biz hala ortasaha da birleşelim felan diyoruz , oğuzhana her korner de yabancı madde attılar bizim ki umursamadı , niye abi niye bir biz böyle yapiyoruz

o maça çıkmasan bizi hükmen mağlup sayarlardı.

O kadar yapıcı davrandık cezalar aynı bak ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA | Adriano, antremana çıktı... (Fırat Günayer) :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: