Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124650 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Constantino

Bence sen yavaş ol bir Beşiktaş forumunda olduğunu unutma Beşiktaşlı gibi dur ve konuş.
Ben zaten Beşiktaşlı gibi konuşuyorum siz rahat olun Beşiktaşlılığı sizden mi öğreneceğim ? Nekadar ayıp burası Beşiktaş forumu ama 2 beşiktaşlıya karşı 1 Beşiktaşlı siz böyle mi forum temsil ediyorsunuz ? Taraf tutarak mı bravo size bu yakışır
Bana ne konuşacağımı siz mi öğreteceksiniz biz konuşuyoruz herhangi bi argo kelime yok ortada o yüzden siz müdahale etmeyin bence
Çünkü sizlik bi durum yok
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 18:57:29 Constantino ]

Çevrimiçi Necmi

Ben zaten Beşiktaşlı gibi konuşuyorum siz rahat olun Beşiktaşlılığı sizden mi öğreneceğim ? Nekadar ayıp burası Beşiktaş forumu ama 2 beşiktaşlıya karşı 1 Beşiktaşlı siz böyle mi forum temsil ediyorsunuz ? Taraf tutarak mı bravo size bu yakışır
Bana ne konuşacağımı siz mi öğreteceksiniz biz konuşuyoruz herhangi bi argo kelime yok ortada o yüzden siz müdahale etmeyin bence
Çünkü sizlik bi durum yok
burda yazmak için önce Beşiktaşlı olmayı ve takımına oyuncuna saygı göstermeyi öğren
yolun açık olsun.

Çevrimdışı taner37

Sol bek de Adriano olmazsa

ATINC NUKAN oynar...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Sol bek de Adriano olmazsa

ATINC NUKAN oynar...
orjinal bekimiz varken ne gereği var :alala:
savunması gayet iyi hücumdada artık kanatlarımız biraz
daha gayret göstersin

Çevrimdışı underworld

o değilde ersan çin de lig bitince kendini nasıl saldıysa hala toparlayamadı  :alala:
Çin öncesi Hazır hali neydiki  zaten

Çevrimdışı Ensar

yuh ya bize niye men veriyorlar abi bizim suçumuz ne

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı taner37

orjinal bekimiz varken ne gereği var :alala:
savunması gayet iyi hücumdada artık kanatlarımız biraz
daha gayret göstersin
Adriano yok haberini alınca aklıma ilk Atınc geldi bakalım dediğim gibi olursa (atinc sol bek oynarsa ) ve Lyon u elersek bana Atınc formasını hediye edersiniz😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

alın size uefa alın size lobi

Çevrimdışı Ensar

Lyon - Beşiktaş maçının kararı açıklandı! UEFA, Beşiktaş ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdiğini açıkladı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, her iki kulübün de 2 yıl içerisinde benzer olayların yaşanması halinde Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası alacağı belirtildi.

UEFA, aynı zamanda Lyon - Beşiktaş maçından önce yaşananlar nedeniyle iki kulübe de 100 bin euro para cezası verdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

alın size uefa alın size lobi

kiev'de de olaylar çıktığı için.

Çevrimdışı caner.eryigit

İhale yine bize kaldı ne olacaktı ki zaten it iti ısırır mı?bütün olayların sorumlusu onlar ve biz onlarla aynı cezayı alıyoruz şaka gibi!!!

Çevrimdışı Ensar

kiev'de de olaylar çıktığı için.
canım kardeşim lyon da biz ne olayı çıkardık ? neyin tekrarı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA! UEFA, Beşiktaş ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdiğini açıkladı.
Yapılan açıklamada, 2 yıl içinde benzer olayların yaşanması halinde Lyon ve Beşiktaş'ın 1 yıl men cezası alacağı belirtildi.

Yuh :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Lyon ile bizim aynı cezayı alıyor olmamızın mantıklı hiçbir gerekçesi olamaz.

Yazıklar olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Akıl alır gibi değil, mahkemeye taşımalıyız bu kararı.

Çevrimdışı Ensar

her iki kulube de aynı cezaların verilmesi tam bir skandal

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Normal şartlarda en az 3 maç seyircisiz oynama cezası alması gereken Lyon lobisini iyi çalıştırmış. Önce bizim tribüne maskeli bir grup koltuk değneklerleriyle çoluk çocuk demek saldırmış ardından  bizimkiler onlara müdahale etti diye 1000 kişi sahaya girmiş suçlu yine Beşiktaş oldu. Fikret Orman her türlü girişimi yapmalı, bu karar tam bir skandal. Aynı şey vodafone arena'da olsa bizi hükmen yenik saymışlardı.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

SICAK HABER - Beşiktaş Kulübü, UEFA'nın verdiği karara cuma günü itiraz edecek

Çevrimdışı El Nino

Biz bir şekilde bu cezayı alırız. Maalesef bizim yönetim bu konularda biraz pasif kalıyor. Daha Mario Gomez ve Fiorentina konusunda transfer dahi çözümlenmedi. 1 yıl olacak neredeyse.

Çevrimdışı Ensar

SICAK HABER - Beşiktaş Kulübü, UEFA'nın verdiği karara cuma günü itiraz edecek
gecti o iş bu saatten sonra değişmez

Lyon'un stadında yaşanan olaylar Vodafone Arena'da yaşansaydı hükmen mağlup + 1 yıl men cezası yemiş olurduk.

Lobinin önemini bir kez daha görmüş olduk..

Çevrimdışı ozankarakoc

Bir yanım, kararı inanılmaz derecede ağır buluyor.

Lyon'un sorumsuzluğu yüzünden tarihimizin en parlak dönemlerinden birinde bu cezayı alırsak hem maddi hem manevi olarak büyük darbe yeriz diye düşünüyorum.

Diğer yanım, 'Avrupa bu yüzden Avrupa' diyor.

Yaşanan olay ciddi bir olaydı. Hayatımda ilk defa seyirci olayları yüzünden bu seviyede bir futbol turnuvasının çeyrek final gibi önemli bir aşamasındaki maçın 45 dakika geç başladığını gördüm. Saha içinde taraftarlar, meşaleler, ... UEFA'nın itibarına da gölge düşüren görüntülerdi bunlar. Ve adamlar hiç acımadılar. Biz 'yok canım sahamızı kapatacak halleri yok' diye düşünürken iki takımı birden men cezasıyla tehdit ettiler.

UEFA bir Türk kuruluşu olsaydı 'tamam abi ya, bir şey olmaz, bir daha yapmazlar' denip geçilirdi. Geçilmediği için Avrupa Avrupa, Amerika Amerika... Amerika'da kırmızı ışıkta geçmenin cezası 550 dolar. Alkollü araç kullanırken yakalanırsan hayatın kayıyor. Ev tutarken bile sicilinde görünüyor, mortgage alacaksan daha yüksek faiz oranı veriyorlar falan filan... Bir kere alkollü yakalandın diye...

Bu işler böyle... Dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından birinde 8 kulüp arasına kalmışsan, o meşaleyi yakmayacaksın, o kavgaya karışmayacaksın, 60 bin kişilik statta 20 bin bileti rakip taraftara satıp bir de onları stadın üst katına yerleştirmeyeceksin, sahaya girmeyeceksin... Olay budur.

Ben, olayı bizim basından takip etmiş, sadece ortaya çıkan 5-10 fotoğraf üzerinden çıkarım yapabilmiş biri olarak, bizim taraftarların da çok masum olduğunu düşünmüyorum. 20 bin Beşiktaş taraftarı 'hiçbir şey' yapmamışken Lyon'luların güle oynaya sahaya atlamış olabileceklerine pek ihtimal vermiyorum. Tabi umarım öyledir ve Beşiktaş adına karar mahkemeden döner.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

canım kardeşim lyon da biz ne olayı çıkardık ? neyin tekrarı ?

Dinamo kiev maçındada aynı olaylar olmuş.

Merdiven boşlukları.

Meşale yakma ve kavga.

60.000 € ceza almışız o maçta.

Tekrarlanınca böyle bir karar çıkmış.

Ancak çok ağır bir karar tabi ki itiraz hakkımız varmış itiraz edicekmişiz.

Çevrimdışı underworld

Uefa denen küfürlü kuruluş için ne desek boş.
Birgün lağvedilmesi dileğiyle.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 19:46:49 underworld ]

Çevrimdışı El Nino

Turu gectik diyelim Schalke ile eşleştik. Bize gıcık kapan Fenerli yada Galatasaraylı bir grup deplasmanda böyle ufacık bir olay yaşatsa durum ne olacak peki.

Etiketler: