Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130376 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

onun icin demedim lütfen yanlis anlamayin ligde bile 150-165 tlye bilet sattik Avrupa ceyrek final maci icin ben daha pahali bekliyordum :bandit:
arz talep meselesi şimdi başkan dizini dövüyordur neden daha pahalı satmadım diye :D

Çevrimdışı mylife1903

arz talep meselesi şimdi başkan dizini dövüyordur neden daha pahalı satmadım diye :D
Deplasmani 500den satar baskan bize kalirsa tribun

Çevrimiçi COB

Lyon macinda umarim laylaylom olmaz, Fransizlar topu her aldiklarinda kulaklari sagir edecek bir yuhalama bekliyorum. Hakem ustunde ekstra baski yapmamiz lazim.

Çevrimdışı taner37

Dün akşam yarıda kalan Bastia-Lyon maçında bir Bastia taraftarının Lyon başkanına serzenişi
" Aulas,Türkiye'de maç oynamak ne göreceksiniz ! "

Videosu da var bunun.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yok bayrak bulunca hemen çaktırmadan rulo yapıp koltuğun altına sokuşturuyorum
ama bir türlü büyük bayrak ele geçiremedim şampiyonluk yaklaşıyor bayrak lazım :bandit:
Ben hazırlığımı yaptım abi. Geçen sene son haftaya bıraktığımdan bayrak bulamamıştım. Bu hafta sonu gittim aldım 29.99 tl. boyutları da gayet makul.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Ensar

Dün akşam yarıda kalan Bastia-Lyon maçında bir Bastia taraftarının Lyon başkanına serzenişi

Videosu da var bunun.
boş bir laf , eskide kaldı onlar , hangi maçımızda olay çıkıyor allah aşkına ,  tribün büyük ölçü de temizlendi bu kafadan , he cehennem gibi olacak orası ayrı ama bu lafta sanki kavga gürültü kastedilmiş
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı arda

Bu haftasonu maç olmaması iyi oldu, Real Madrid, Barcelona gibi takımlar vasat rakiplere karşı çok zorlandı Avrupa kupası dönüşü.
Şu turu atlarsak da, elensek de ligi boşlamamak lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene şampiyonluk geçen senekinden bile daha önemli! İçerdeki Adana maçı dahil, laylaylomu bırakıp ıslık/tamaşa şeklinde davranmalıyız.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı taner37

boş bir laf , eskide kaldı onlar , hangi maçımızda olay çıkıyor allah aşkına ,  tribün büyük ölçü de temizlendi bu kafadan , he cehennem gibi olacak orası ayrı ama bu lafta sanki kavga gürültü kastedilmiş
Aksine Türkiye de o stadda gerçek futbol oynamak nasıl olur göreceksiniz demek istedi bence. Lyon Fransa'nın Galatasaray'ı muhtemelen. Her gittiği yere nefret bırakan bir kulüp.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Bu sene şampiyonluk geçen senekinden bile daha önemli! İçerdeki Adana maçı dahil, laylaylomu bırakıp ıslık/tamaşa şeklinde davranmalıyız.
Kesinlikle. Mesela Adana maçı. Rakip kötü muhtemelen farklı kazanırız. Ama ben istiyorum ki atabildiğimiz kadar gol atalım. Gerekirse 10 tane atalım ki ciddiyetimiz belli olsun. Barça Real başı maçlar da 7-8 atıyor. Biz 3-4 atınca hemen oyunu bırakıyoruz. Ciddiyeti her maç korumalıyız. Misal Fenerbahçe maçında 1-0 2-0 olursa skor daha da yüklenmeliyiz..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle. Mesela Adana maçı. Rakip kötü muhtemelen farklı kazanırız. Ama ben istiyorum ki atabildiğimiz kadar gol atalım. Gerekirse 10 tane atalım ki ciddiyetimiz belli olsun. Barça Real başı maçlar da 7-8 atıyor. Biz 3-4 atınca hemen oyunu bırakıyoruz. Ciddiyeti her maç korumalıyız. Misal Fenerbahçe maçında 1-0 2-0 olursa skor daha da yüklenmeliyiz..
O mac skor 1-0 sonra hemen 2-0 olursa uj gol de tribun atar 5i biryerde takariz fbye

Çevrimdışı taner37

O mac skor 1-0 sonra hemen 2-0 olursa uj gol de tribun atar 5i biryerde takariz fbye
İnşallah. Yeter ki kırmızı kart görmeyelim.
Ortalama 10 fener maçının 7 sini eksik bitiriyoruz.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Videosu da var bunun.
Ulan aramizda gsli olsaydi iyiydi, vidyoda altyazi da var birisi hemen tercume ederdi

Çevrimdışı taner37

Ulan aramizda gsli olsaydi iyiydi, vidyoda altyazi da var birisi hemen tercume ederdi
😂😂😂😂😂😂

Şampiyon Beşiktaş

gs li fransızlar kuduruyor Kupaya çok yaklaştık ya kendi vatandaşlarını tutuyorlar :D

Onlarıda korku sardı :D

Çevrimdışı benyv-

Aslında bu sene ilk amacımızın 3. yıldız olduğunu düşünürsek son 15 senede neredeyse en rahat sezonumuzu geçiriyoruz. Avrupa ligi de kekin kreması gibi. Bir futbol kazası olmadan geçersek, Lyon kadar bize ters gelecek başka bir takımla oynamayacağız. Sonrası işimiz daha kolay.

Çevrimdışı Ömer Kaan

İddaa şampiyonluk bahsinden gs ve fb yi kaldırmış. Oranımız 1.05 başağa 4 oran vermişler.

Çevrimdışı Kuntz

İddaa şampiyonluk bahsinden gs ve fb yi kaldırmış. Oranımız 1.05 başağa 4 oran vermişler.

Başakşehir maçından sonra 1.02 olur bizim oran.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Lyon maçının oranları da belli olmuş. Bize 2.15, Lyon'a 2.40 iken beraberliğe 3.10 oran açılmış.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Başakşehir maçından sonra 1.02 olur bizim oran.
Bahsi tümden kapatabilirler abi :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bu kerim firay atarlandi atarlandi gitti ikinci lige hadi orda oynayamamasini gectim, takim kume dusecek bonusu alamayacaz. Keske fbye verseydik

gs ve fb yi koymaları hataydı zaten :D

Çevrimiçi Necmi

gs li fransızlar kuduruyor Kupaya çok yaklaştık ya kendi vatandaşlarını tutuyorlar :D

Onlarıda korku sardı :D
kupaya çokta yaklaşmadık ama sadece alabilecek gücümüz olduğunu biliyorlar
bu kıvranma ondan

Etiketler: