Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132609 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

O konu bende merak etme, dusumuzu aliyoruz, buyuyu biraktik o kotu oldu

alacaktık devre arası gyanı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

Yuhhh, vipler, 1903'ler falanda mı bitti.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı panic13

Selam Beyler,

Biletler bitti, gidemeyecek olan varsa eski ve yeni açık alt üst farketmez 3 bilet lazım. İmkanı olanlar DM pls.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Anıl1903

Atiba Hutchinson'ın şuana kadarki 2016-2017 sezonu istatistikleri.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2017, 14:49:50 Anıl1903 ]

Çevrimiçi Rasim

@Necmi abi yardimci olabilrmi acaba 1. den 8. kategori fark etmez :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Gokhan-

alamadim vallaa :s20:

Valla üzüldüm Rasim abi senin adına, hani teselli olur mu bilmiyorum ama içerideki Adana maçına girme şansın yüksek en azından yeğenlerimizin gönlü olur, mutlu olurlar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar Lyon maçından önce herkesi gusül abdesti almaya davet ediyorum.  Ciddiyim.   Birde namaz kılıp dua edelim. Gerisini futbolcular halleder inşallah.. olmassa da nasip değilmiş lige odaklaniriz

fabri mitroviç tosiç adriano atiba karizma talisca babel perşembe akşamı ilk 11deki 8 oyuncumuz olacak :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Rasim

Valla üzüldüm Rasim abi senin adına, hani teselli olur mu bilmiyorum ama içerideki Adana maçına girme şansın yüksek en azından yeğenlerimizin gönlü olur, mutlu olurlar.
lyon maci icin gittiler cuma günü geri dönecekler :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

fabri mitroviç tosiç adriano atiba karizma talisca babel perşembe akşamı ilk 11deki 8 oyuncumuz olacak :icool:
Uj oyuncu yeterli abi, ozellikle sureyya abi dikkatle yikasin onlari toplu igne baji kadar kuru yer kalmayacak. Karijmayi da 33 sefer yikasinlar belki kaleyi bulur

Çevrimdışı taner37

Artık oyuncuların kim olduğunun önemi yok : )

Liverpool maçının kadrosuna bak rahatlarsın özellikle defans hattına ve kaleye 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı panic13

Bari Beşiktaş şampiyon olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Egos

Artık oyuncuların kim olduğunun önemi yok : )

Liverpool maçının kadrosuna bak rahatlarsın özellikle defans hattına ve kaleye 😂

hayır; abdest, gusül muhabbeti nedeniyle verdi kadroyu.

Çevrimdışı idobyyy

lyon maci icin gittiler cuma günü geri dönecekler :bandit:

VIP de bilet gorunuyor bende, tekrar bak istersen. Ben Hollanda'dan gelmeyi dusunuyordum da, ama zor gorunuyor.
Tam bağımsız ruh hastası beşiktaşlı.

Çevrimdışı mylife1903

hayır; abdest, gusül muhabbeti nedeniyle verdi kadroyu.
Yabanci oyuncuyu da yikariz yahu nolcek, temiz temiz ciksinlar maca

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

47 vip bileti kalmış sadece.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Berat

Bari Beşiktaş şampiyon olsun.

Bu ülkedeki yegane umudumuz Beşiktaş kaldı abi zaten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu totem patladı artık çok dillendir'din uğuru kaçtı.

Çevrimdışı tangaz

abi yabancıların çoğu siyahi ben yıkamam walla kim yıkarsa yıkasın ben eşitlik ilkesinden yanayım  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

2016-2017 sezonunda sanırım ilk defa bütün biletleri tükettiğimiz bir maç oldu  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi yabancıların çoğu siyahi ben yıkamam walla kim yıkarsa yıkasın ben eşitlik ilkesinden yanayım  :D
abi olmaz öyle Aboubakar'ı senin yıkaman lazım o kadar kulağını çınlattın adamın  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Berat

2016-2017 sezonunda sanırım ilk defa bütün biletleri tükettiğimiz bir maç oldu  :ok:

Benfica maçında da bitmişti.

Etiketler: