Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140647 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arena_t2000

Persembe 3.golden sonra Zaz - je veux sarkisini bekliyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

maç sonunda da bu :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu amerikalilarin bir sozu vardir, devamli onu soylesek diyecem de fransiar anlar mi onu bilemedim aslinda anlamalari lazim cok versatil cok universal bisi

Bu amerikalilarin bir sozu vardir, devamli onu soylesek diyecem de fransiar anlar mi onu bilemedim aslinda anlamalari lazim cok versatil cok universal bisi

anlarlar anlarlar :D

Çevrimdışı Berat

Aksine bu tip Beşiktaş düşmanı yerleri forum üyeleri ve ziyaretçileri bilsin ve takip etmesin diye paylaştım.

Birçok kışkırtma içeren mesajların siliniyor, ısrarla devam ediyorsun. Sakin ol. Sen bunların yayılmasına önayak oluyorsun sürekli paylaştıkça farkında değilsin.

Çevrimiçi Necmi

Doğru söylemiyorsun, burada siyasetle ilgili olarak yorumlarda bulunmuyorum. Turkuazı da kesinlikle siyasi maksatla ya da propaganda amacıyla önermiyorum.

Turkuazı siyasi maksatla söylemediğimi, önermediğimi kanıtlayayım. Forumda daha önce yazmış olduğum iki mesajımı yukarıda alıntılıyorum. Alıntıladığım o mesajlarımın birinde koyulaştırdığım kısma dikkatini çekerim, bak ne demişim o mesajımda:

"Beşiktaşımızın 3 rengi var; ana renklerimiz siyah ve beyaz, 3. rengimiz ise armamızın içinde taşıdığımız Türk bayrağımız nedeniyle kırmızı renk. Eğer forma tasarımı konusunda söz sahibi bir Beşiktaşlı yetkili olsaydım; siyah, beyaz ve kırmızı renk dışında başka bir renkte Beşiktaş forması basılıp satılmasına kesinlikle izin vermezdim."

Bak ne demişim: "Eğer forma tasarımı konusunda söz sahibi bir Beşiktaşlı yetkili olsaydım; siyah, beyaz ve kırmızı renk dışında başka bir renkte Beşiktaş forması basılıp satılmasına kesinlikle izin vermezdim."

Gördün mü, turkuazı siyasi maksatla önermediğimi bu sözlerim hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın apaçık ve kesin olarak kanıtlıyor. Eğer turkuazı siyasi maksatla önermiş olsaydım yukarıdaki sözlerimi söylemezdim.

Daha sonraki mesajımda ise aklıma turkuaz renginin de bizim millî renklerimizden biri olduğu geldiği için şunu yazdım:

"Eğer forma tasarımı konusunda yetkili olsaydım; siyah, beyaz ve kırmızı renk dışında formalara izin vermezdim demiştim; ama düşündüm de bizim millî rengimiz olarak turkuaz rengimiz de var. Turkuaz rengi Türk rengi olarak bilindiğinden ve o renk tıpkı kırmızı ve beyaz gibi millî renklerimizden biri olduğundan dolayı o renkte formaların kullanımına itiraz etmem. Hatta isterim ki gri renk ve altın rengi kurumsal renklerimizden çıkartılsın ve onların yerine milî rengimiz turkuaz rengi eklensin."

Beşiktaş'ı siyasete alet ettiğim iddian da doğru değil. Bu forumda yüzlerce mesajım var ve o mesajlarımın arasında 1 tane bile siyasi içerikli mesajımı bulamazsın! Eğer burada yazdığım mesajlarımın arasında 1 tane bile siyasi içerikli mesajımı bulursan bu forumda yazmayı bırakırım.

Yarın 16 Nisan'da halk oylaması var ve forumun bazı üyeleri bu halk oylamasına yönelik görüşlerini ima yoluyla olsa da dile getirdiler. Benim de halk oylaması hakkında bir görüşüm var; ama hangi görüşte olduğumu evet görüşünde mi ya da hayır görüşünde mi olduğumu bu forumda imayla dahi olsa dile getirmedim.

Burası Beşiktaş'ın bir forumu ve burada siyaset konuşulmasını doğru bulmam. Forumda siyaset konuşmak serbest olsa dahi burada siyasi konularda konuşulması ve siyasi yorumlarda bulunulması doğru değildir. Çünkü farklı farklı siyasi görüşe sahip olan Beşiktaşlılar bulunmaktadır ve burası siyaset yeri değildir.

Turkuaz renginden nasıl siyaset çıkardın anlamak mümkün değil! Bunun siyasetle alâkası yok. Rengin ismi zaten Türk kelimesinden geliyor. Turkuaz rengi literatüre Türk mavisi olarak geçmiştir. Pek çok camimizde turkuaz renkli çiniler kullanılmış. Türk mavisi olan turkuazın millî renklerimizden biri olduğunu söylemeyi ve bu rengin Beşiktaş'ın kurumsal renkleri arasına alınmasını önermeyi siyaset yapmak olarak değerlendirmek absürtlüktür. Turkuazı kimse kırmızı-beyazın yerine koyamaz! Kırmızı-beyazın yeri ayrıdır turkuazın yeri ayrıdır. Kırmızı-beyaz da turkuaz da bizim millî renklerimizdendir ve bu üç renk, kıyamete kadar da millî renklerimiz arasında bulunmaya devam edecektir inşaallah.

Turkuaz, literatüre Türk rengi, Türk mavisi olarak geçmiş olan bir millî rengimizdir ve bu gerçeği dile getirmek asla ve kat'a siyaset yapmak değildir. Öğren bunu!

Orta Asya Türk kültürümüzden bazı öğeleri günümüzde de hâlâ kullanıyoruz; fakat milletçe İslamiyet'i kabul etmemizden sonra bilhassa Anadolu Türkleri olarak İslamiyet'i hayatımızın merkezine aldık, buna göre yaşadık ve bu şekilde yaşamaya da devam ediyoruz.

Yeşil renk ve kırmızı renk meselesine gelince... Benim yeşil renk derken kastettiğim renk ağaç yeşili, yaprak yeşili olan koyu yeşil renktir. Sen ise yeşil denilince sanırım ki daha çok fıstık yeşili rengi algılıyorsun.

Ağaç yeşili renkle kan kırmızısı rengi birbirleriyle karşılaştırırsan kan kırmızısı rengin dişiliğe daha yatkın bir renk olduğunu görürsün. Ağaç yeşili renge baktığımda dişilik algısı hissetmiyorum. Birebir aynı şekilde ama biri ağaç yeşili renkte diğeri ise kan kırmızısı renkte iki elbiseyi birbirine yakın güzellikte iki kadının giydiğini düşün. Bu kadınlardan hangisi daha cazibeli daha çekici görünür? Elbetteki ve hiç şüphe yok ki kan kırmızısı renkli elbiseyi giymiş olan kadın daha cazibeli ve daha çekici görünür. Çünkü kırmızı renk, kadınların cazibesini ve çekiciliğini arttırır.

İki tane kırmızı renkli aracın olmuş, bu senin tercihindir. Ben ise kendime kırmızı renkli otomobil almam; çünkü dediğim gibi kırmızı renkte otomobil bana kadın otomobili algısı veriyor. Ben otomobilde daha çok gece mavisi rengini ve siyah rengi beğeniyorum, bu da benim tercihimdir.

Beşiktaş, armasının ortasında, kalbinde Türk bayrağı bulundurarak ve armasının ortasındaki, kalbindeki Türk bayrağının şeklini armasının dışının şekliyle aynı yaparak kendisini Türkiye'yle özdeşleştirmiş ve âdeta 'Ben Türkiye'yim' diye haykırmıştır. Bu nedenle Beşiktaş hem Türkiye'nin bütün değerlerini kendi bünyesinde toplamalı hem de millî rengimiz olan Türk rengi turkuazı da kurumsal renkleri arasına almalıdır. Çünkü Beşiktaş, kulüp olarak armasının ortasına, kalbine Türk bayrağı koyarak ve armasının ortasına, kalbine koyduğu Türk bayrağının şeklini armasının dışının şekliyle aynı yaparak sporda kulüpler bazında Türkiye olmak sorumluluğunu üzerine almıştır ve üzerine almış olduğu bu sorumluluğun gereğini daima yerine getirmek durumundadır.
bugüne kadar bilmiyorsan şimdi öğrenmiş oldun.
Turkuaz üzerinden yaptığın bu propaganda siyasidir. Beşiktaşla yakın uzak bir
bağı olmadığı içinde tekrarında her hangi bir sebeple Turkuaz rengini gündeme getirirsen
bunu siyasi propaganda olarak algılanacağından forumdan üyeliğin silinecek.
böyle saçma faşistce bir fikir olamaz yarın bir başkası çıkar sarı türklerin rengi forma isterim der
öbür gün bir başkası türbe yeşilini öne sürer bunların hepside senden çok daha fazla haklı olur
çünkü gerçekten onlar türklerin tarih boyu kullandığı ve anlamı olan renkler ama turkuaz değil
olmadığınıda tarihin hiç bir yerinde türklerle eşleşmediğini sana anlattım turkuazı Türklerle eşleştiren
sadece şu anki iktidardır. türk rengi dendiği için milli rengimiz yapmak gerekiyorsa o zaman mozartın
Türk marşınıda milli marşımız yapalım bak oda türk marşı adı bile öyle senin mantıkla.
tekrar ediyorum turkuaz rengini Beşiktaşla özdeşleştirmeye çalışmak kesinlikle burda siyasi
olarak algılanacak. Algı yaratmak olarak kabul edilecek bunu bu niyetle yapmadığını söyledin ama
bundan sonra yazarsan niyetin budur.
bu mesajıma cevap yazma yazarsanda içinde turkuaz forma kelimesi geçerse kesinlikle art niyetli
hala propaganda yapmaya devam ettiğini düşüneceğim ve forumla ilişkin kesilecek. Beğeniyorsan kendine
sakla senin zevklerin bakış açın bizi çokda ilgilendirmez ister kırmızıya kadın rengi dersin ister
ne dersen de ha bu arada kırmızı kadın rengi o nedenle asla kullanmam demende ayrımcılığa girer
buda kadın rengi olsa bile bunu kullanmam demek resmen kadınları aşağılamadır bilesin.
bu arada kırmızıya özel bir şey değil kadınlara her renk yakışıyor. kadınlar insanın fiziksel olarak güzel tarafıdır.
güzele her renk yakışır. @Özgür Yılmaz
burda burda din dil ırkçılık ayrımcılık içeren her mesaj yasaktır. türk rengi olduğu için formamızda olmalı dediğin an
bile ırkçılık ve ayrımcılık yapıyorsun. Biz Beşiktaşız bizim herhangi bir şeyimiz milliyetçilik türkçülük ile adlandırılamaz
bizim hatırı sayılır ölçüde türk olmayan taraftarımız var. Taraftar grubumuzun liderlerinden biride türk değil hatırlatırım

Çevrimdışı taner37

Birçok kışkırtma içeren mesajların siliniyor, ısrarla devam ediyorsun. Sakin ol. Sen bunların yayılmasına önayak oluyorsun sürekli paylaştıkça farkında değilsin.
Bunu paylaşmadan insanların görmesini bunları öğrenmesini sağlamanın başka yolu varsa o şekilde yaparım artık.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Bunu paylaşmadan insanların görmesini bunları öğrenmesini sağlamanın başka yolu varsa o şekilde yaparım artık.

Beşiktaş'ı seven insanlar son dönemde nasıl kendi kendine bilinçlenmeyi başardı örneklerine bakman yeterli olacak.

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş'ı seven insanlar son dönemde nasıl kendi kendine bilinçlenmeyi başardı örneklerine bakman yeterli olacak.
Bu görsel sosyal medya da Beşiktaş hesaplarında binlerce kez paylaşıldı. Bence bir sorun teşkil etmiyor. Fazla abartıyorsunuz bence. Adminler kim jong un gibi Aşırı katı kuralcı. 😂Neyse suç teşkil ediyorsa ceza puanı verebilirsiniz sorun değil
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Bu görsel sosyal medya da Beşiktaş hesaplarında binlerce kez paylaşıldı. Bence bir sorun teşkil etmiyor. Fazla abartıyorsunuz bence. Adminler kim jong un gibi Aşırı katı kuralcı. 😂Neyse suç teşkil ediyorsa ceza puanı verebilirsiniz sorun değil

Nefret içeren, ayrıştıran mesajlara kimsenin tahammülü yok.

Çevrimiçi Necmi

Bu kadar lobi yapmaları çok normal çünkü deplasmanda leş gibi olduklarını kendileri de biliyorlar. Fransa'da 40 bin kişilik bir deplasmana nadir çıkmalarına rağmen deplasman karneleri çok kötü. Lyon'u takip eden herkes bilir bunu.

İçeride ne kadar iyilerse deplasmanda o kadar Çorumspor oluyor bunlar. İlk kurada çıktıklarında da belirtmiştim. Deplasmanı ne kadar az hasarla atlatırsak içeride işimiz o kadar kolay olur diye. Evet daha iyi bir skoru kaçırdık ama 2-1 de iyidir arkadaşlar. Hem de çok iyi. Babel'in attığı golün değerini burada çok iyi anlayacağız.

Lyon evinde en tehlikeli takımlardan biri ve az hasarla atlattık. Bu sebeple ne takıma ne de Fabri'ye kızdım olsun canları sağolsun. Olur da turu bile geçemezsek ne kızarım ne de gömerim helal olsun derim bu zamana kadar olanlar için.

Fakat geçeceğiz. Zor da olsa geçeceğiz. Lyon kaldıramaz İnönü atmosferini eminim buna. Ne kadar dayanırlarsa dayansınlar elbet çözüleceklerdir. İçimden geçen skor 3-1..

Perşembeye meşaleleri hazırlayın. Yarı finale gidiyoruz!
evinde iyi olması bizim açımızdan pek bir şey ifade etmiyor çünkü
bizde deplasmanda kolay etkilenmeyen avrupanın en iyi deplasman takımlarından biriyiz
ama içerde bence avrupanın en zor deplasmanı vodafone arena
biz deplasmanda israil yunan takımlarıyla oynayarak geldik bu deplasmanlar zaten
herkes için zorken türk takımları için katmerli zor deplasmanlardır.

Çevrimiçi Necmi

Eşleşmenin başından beri aynı şeyi yazıyoruz çiziyoruz. Bu adamlar deplasmanda yok. Söylediğin gibi bunu bildikleri ve bizim stadın ünüde ürküttüğü için en başından beri algı yönetimi peşindeler. Lyon genç takım. Tamam alt yaş gruplarından itibaren beraber oynayan çok oyuncusu var ama bunlar taraftarla coşuyor. Zehir gibi bir iç saha takımı. Ve oradan 2-1'le çıkmak ciddi avantaj sağladı. 2-1'in oluş şekli insanların şevkini kırdı. Lyon bizim stattan çıkarsa zaten helal olsun. O takım ilk dakikadan itibaren ayakları titreyen süt dökmüş kedi haline bürünecek bizim statta. Bol ıslık lazım. Gol de gelirse dağılır giderler zaten. Ne Lyon oradaki gibi oynayacak ne de biz, roller tam tersine dönecek. 3-1 4-1 abartılı skor falan da değil. Kendi liginde Beşiktaş tarafından tokat manyağı yapılanlar Beşiktaş elensin diye dua ediyor ve Lyon'u incelemeden şöyle olur böyle olur diyorlar da, otursunlar bir kaç deplasman maçını izlesinler Lyon'un. Kaldı ki aynı kafalar 5-6 atacak Lyon kafasındaydı. 2-1'de bile çığlık çığlığa oldular  :evillol:
tek umutları sahalarında farklı bir skor alıp işi deplasmana götürmeden bitirmekti.
şimdi paniklemeleri normal bence pekde zehir gibi değil ama iç saha avantajını kullanmayı bilen bir takım
onlar zehirse biz burda zehirin nükleer olanından oluyoruz bir ıslık başladığında top rakipteyken 3 kişi birden
basıyor takım deli gibi topu almaya çalışıyor. ıslık başlayınca öyle saldırıyorlarki rakip atak yapamıyor. Yeterki
taraftar maçı kazanmak istesin. Şimdi birde onlar için zaten zor olan deplasmanı panikle dahada zorlaştırıyorlar. :D

Çevrimdışı mylife1903

tek umutları sahalarında farklı bir skor alıp işi deplasmana götürmeden bitirmekti.
şimdi paniklemeleri normal bence pekde zehir gibi değil ama iç saha avantajını kullanmayı bilen bir takım
onlar zehirse biz burda zehirin nükleer olanından oluyoruz bir ıslık başladığında top rakipteyken 3 kişi birden
basıyor takım deli gibi topu almaya çalışıyor. ıslık başlayınca öyle saldırıyorlarki rakip atak yapamıyor. Yeterki
taraftar maçı kazanmak istesin. Şimdi birde onlar için zaten zor olan deplasmanı panikle dahada zorlaştırıyorlar. :D
Pavlovun kopee mi abi bizim oyuncular naaptin

Her rakip vodafone arena cehennemini tadacaktir

Çevrimdışı 'TaNeR'

Lyon'u yendiğimizde maç bitince çalınabilecek müzik tavsiyeleri  :upto:

(baştan dinletilebilir, belli yerden sonra 2:12'ye atlanabilir)

(bu biraz çok klasik parçalardan, 1nci dak. başlatılabilir)

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Bi tane toliso degisikligi ile sert ve savacsi mi olacaksin. Mathiue yazinca tosicin yerine daha sert mi defans yapacaksin.
Ikisi kanat 4 tane ileri hat oyuncusu arti oguzhanla sert ve savasci takim olamazsin.

Anlayamiyorum bazen gercekten.

Hatayi yanlis yerde ariyorsun. Bunlar konusulacak seyler degil, birazdan @Necmi abi gelip gene kirmizi tabela asacak.

Daha sert ve savasci takim istiyorsan once sistemden baslayacaksin. Bu dizilisle atiba ve oguzhani degistirmedikce sert dahi olamazsin savasciyi gectim.
şimdi tepki göstersem yanlışmıyım oynayacağımız rakibin oyuncusunu kendi takım
kadrosunda göstermenin ve kendi oyuncumuzdan üstün görmenin manası ne
hangi Beşiktaşlı mantığı böyle bir şey yapar :bandit:
transfer konuşmayıda geçtim bu onun bile ötesinde bir şey

Beşiktaş'lı olan yapmaz zaten Beşiktaş'lı olmayan adamın yazılarından bile belli ediyor kendini :D

Lanet olsun yine burnuma pis kokular geliyor :D

Radarıma 2-3 kişi girdi :D

Çevrimiçi Necmi

Öyle zaten manu var sadece Lyon'u geçersek yeneriz hatta ona inanıyorum ama 90 dk oynayıp saçma sapan bir gol yiyip kupayı kaybedersek travma yaşarız. Loser fenerbahçeliler arkadaşlarım var. Hepsinin psikolojisi bozuk. Adamlar finalde kaybetmekten kafayı yediler.. Allah korusun Bursa fener timsah olayı bize olaydı son maçta şampiyon olduk sanıp şampiyon Bursa olduğunu öğrensem o an muhtemelen kalp krizi geçiririm. Bende hafif kalp ritim bozukluğu var. Stresten oluşmuş. Sebebi Beşiktaş 😂 ama yinede seviyoruz abi
bizim başımıza öyle bir şey gelmez biz loser bir taraftar gurubu değiliz.
bizi renkli taraftarlarla bir tutma ne finalde kaybetmekten kafayı yeriz nede takıma
tepki gösteririz yapacağımız tek şey bizi buraya kadar getirdiği için takıma teşekkür etmektir.
Bizim önceliğimi Beşiktaş o nedenlede hiç bir başarısız sonuç bizi çokta etkilemez en fazla
üzülürüz. gelecek hiç bir kupada bizim Beşiktaşa hissettiğimiz sevgiden daha büyük olamayacağı için
giderse travmasıda olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi bu liyonu sahaya gommeden bizim taraftar kendine gelemeyecek. Cocuklar hakli biraz aslinda yd donemi travmasi, ustune feda projesi de iyi yonetilemeyince besiktasi subyan idmanyurdu sandilar.
Burasi besiktas yahu oyuncu yetistirme yeri degil, hazir oyuncu gelecek. Genc ve besiktas formasina layik pahali oyuncular da gelecek yakinda ama o genc oyuncular da hazir oyuncu olacak.

Bizim zaten hedefimiz genc oyuncu alip yetistirmek olmamali, avrupada bizim kadar butcesi olan kac tane takim var.

Çevrimdışı Constantino

Fransızlar çirkef toplumdur sağı solu belli olmaz bizi saha içinde tahrik etmeye çalışabilirler sakin kalmalıyız
Tolisso Fekir ve Lacazette i kitlemeliyiz
Özellikle Tolisso bu adam takımını diriltiyor.

Fransızlar çirkef toplumdur sağı solu belli olmaz bizi saha içinde tahrik etmeye çalışabilirler sakin kalmalıyız

Bizim sahamızda bi halt edemezler :D

Karabasan gibi üstlerine çökücez  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Elin firansizini biz niye dusunelim yahu onlar dusunsun cenki taliskayi quaresmayi oguzhani babeli, ilk 90 dakikada biz fragmani gosterdik asil miki filmini vodafone arenada cekecez

Tahrik degildir tahrisdir o, tahrik ederken tahris olacaklar

Çevrimiçi Necmi

Firildak cok rahat doner abi trasfer islerinde ama ispat edilebilemez. Yonetimi itham etmemek lazim, ispati cok zor. Gomez transferinde de bir firildak dondu ama ispat edemiyoruz iste
takım leyhine organize işler olur elbette takım menfaatine bir adım attıysan bunu
denetlerken + haneye yazarsın. ama ima ettiği şekilde yöneticiler transferden para yiyecek vs bunun
ortaya çıkmaması hadi ispatlanmasa bile çok soru işareti ortaya çıkacağıda bariz.
burda 100M lik bir oyuncu alınır ortada hasır altı edilecek rakamda göze batmaz ama 4 M lik bir
oyuncudan ne alırsında böyle bir şey yapmaya deyecek olsun kaldıki takımına bu kadar katkı sağlamış
seni ipten alıp tepeye çıkarmış bir yönetimede bu imada bulunmak herşeyden önce ayıptır.
ve ortada hiç bir şüphe yokken bunun imasını yapmak Beşiktaşlılık falan değildir.
stad yapımında hatırlarsın ANÇ nin demir tedariği yapmasına neler söylendi ne algılar yapılmaya
çalışıldı bunu yapanlar o sırada dünyada demir krizi yaşandığının demir fiyatlarının iki üç katına çıktığının
onu bırak o paraları versen bile inşaat demiri bulamadığının gündemini yapmadılar. Neler yaşandı
o zamanlar kimse bilmiyor gelen demiri kullanmak için şirketler birbiriyle kapışıyordu. Demir yoktu
ama bu nedenle ANÇ inşaatı bir gün bile durdurmadı. ha tamam ekiplerin bazısı geri çekildi daha az insanla
çalışıldı. bazen 8 lik demir kullanılması gereken yere mecburen 10 luk demir kullanıldığı oldu.
bunları bile kullanıp vurmaya çalıştılar. o günlerde stad sekteye uğrasın diye stadın altında tarihi eser
çıktı diye anıtlara şikayet edenler Beşiktaşlıydı bunuda kimse bilmez. yada içerde çalışan firmaları sabote etmek için
sürekli şikayet edenleride kimse bilmiyor. şimdi burda söyleyemeyeceğim bir çok şeyide Beşiktaşlılar yaptı
şimdi gelen başarılardan doğru hamlelerden sonra sindiler ama hala ordalar. bir tek çok fazla önde duran
Karadeniz gibi adamlar sinemiyor. Beşiktaş düşmanlığı yapıp sonrada bunu Beşiktaş için yaptıklarını
söyleyen ve bunu taraftarın içindede yapan çok insan var. Bir şeyleri kötü gösterme algısı yaratmaya çalışmak
yönetimi değil Beşiktaşı zora sokar. bir sürü denetleme kurulu var Beşiktaşın içinde yönetim yanlış yapsın diye
pusuda bekleyen o kadar insan varken bu denen şeyleri yapmak hiçde kolay değil. Elbette her Beşiktaşlı
şüpheci olmalı atılan her adım irdelenmeli ama bunu Beşiktaş sevdasıyla yapmak lazım. Beşiktaşı hiç bir
şekilde zorda bırakmayacak Beşiktaş düşmanlarının eline koz vermeyecek şekilde yapmak gerekiyor.
Bugün yönetimi bertaraf etmeye yönelik açıklamalar suçlamalar kime yarar kim bu işlerden menfaat elde eder
ona bakmak lazım. Renklilerin hem Beşiktaş yönetiminden ödleri patlarken hemde hayranlık duyuyorlarken
yönetimi yıpratacak asılsız veya kanıtlayamadığın suçlamalar kime yarar.

Çevrimdışı Karabay

Pavlovun kopee mi abi bizim oyuncular naaptin

Her rakip vodafone arena cehennemini tadacaktir
:kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

haftasonuda maçsız çekilmiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

burda ceza puanı diye bir şey yok elbette birinci amacımız bildiğimiz çlçüde
elimizden geldiğince Beşiktaş taraftarını bilinçlendirmek birleştirmek Beşiktaş düşmanlıklarına tavır
koyup bunlarla mücadele etmek ama bunu yaparken onların reklamınıda yapmamak
çünkü reklamın iyisi kötüsü olmaz burda paylaştığında reklamlarını yapmış oluyorsun
ve reklamın her türlüsü kazançdır adamların amacı sitelerine insanları çekmek senin mesajınla
küfretmek için bile gitseler bu onlar için kazanç oluyor hit veriyorsun onlara amaçlarına ulaşmalarına
yardımcı olmuş oluyorsun buralarda veya sosyal medyada Beşiktaş düşmanlarının haberlerini
yaymak linklerini paylaşmak hangi niyetle yaparsan yap onlara menfaat sağlar böyle bir haberin
Beşiktaşlıların tepkisini çekeceğini onlar bilmiyormu zaten amaçlarıda bu tepkiylede olsa kendilerine
hit çekmek seninde yaptığın onların istediği şey oluyor. @taner37
uyanık olmak lazım.

Etiketler: