Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143022 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Lyon maçına son 4 Gün...   :boxin:

Gülhan bu sefer ben sayıyorum, totem yapıyoruz  :biggrinking: @cursedofdragon
Ohhoooo o daha 2.ci ruyasini görüyordur , Saat 3 gibi gelip Günaydın der :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

içinden geçecez bunların 3 ihtimalli maç 3-1 4-1 5-1  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hata bizde maalesef. Aynısı bizim GS maçında olmuş hükmen yenik sayılmıştık.

hata bizde derken gs.yi mi kastediyorsun  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Constantino

Lyon da ilk Tolisso ya önlem alınması gerektiğini bir çok kez dile getirmiştim onların atibası bu adam
Top kapıyor pas organizasyonunu yönetiyor hava hakimiyeti iyi burdaki maçta Tolisso ya kilit yapmamız lazım
Defans arkasına çok Tehlikeli koşular yaptılar Bizimkiler top ayağındayken çok uyuşuk kaldı
Marcelo nun Lacazette e kaptırdığı top beni gereğinden fazla sinirlendirdi Gökhan Gönül çok yavaş kaldı
Bu gibi hücum gücü yüksek takımlar a karşı 1-0 a yatmak biraz komik oluyor bunlara 2-3 tane atıp sonra yatışa geçsek skor avantajının vermiş olduğu rahatlık ile daha kontrollü oynayabilirdik karşımızda Spor toto süper lig takımı varmış gibi bir oyun ortaya koyduk Fabri nin yaptığına diyecek yok Ronaldinho luk yapması bize pahalıya patladı kalecisin çalım yapmana ne gerek var hele ki lyon karşısında Lyon büyütülecek takım değil ama hücum yönleri kuvvetli
2.maçta Tosic Mitroviç ve Atınç ile nekadar direneceğiz Allah bilir
82.dakikaya kadar 1-0 önde olduğumuz maçı hediye ettik ve o gece sabaha kadar uyuyamadık Trabzon maçında tekrar ettiğimiz hataların bir başka versiyonunu bu maçta görünce Endişe içinde girdim hatalardan ders çıkarmak yerine her geçen gün üzerine yenisini eklemek biraz garip oluyor
Neyse deplasmanda atılan 1 gol önemliydi Allaha hamdolsun umarım burda turlarız
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2017, 10:38:17 Constantino ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Ohhoooo o daha 2.ci ruyasini görüyordur , Saat 3 gibi gelip Günaydın der :D

günaydın yunus :D

Arkamdan mı konuşuyorsun :D

Saat 13:00 de iş görüşmem var erken kalkmak zorunda kaldım god damn it :D

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Lyon maçına son 4 Gün...   :boxin:

Gülhan bu sefer ben sayıyorum, totem yapıyoruz  :biggrinking: @cursedofdragon

bu seferde sen say geçen sefer ben saydım çok kötü olmadı ama çokta iyi değildi :D

Çevrimdışı underworld

Farazi bir kadro kuruyorum ;

Fabri
Gg--Marcelo--Mathieu--adriano
Ati--Ozi
Valencia--tolisso--Babel
------- Ba-----

Bu kadro daha sert ve savaşçı bir takım olmaz mi ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hadi bakalım bol şanşlar o zaman . En üstteki gömlek düğmeni mutlaka ilikle IK direk ona bakar  :biggrinking: @cursedofdragon

Çevrimdışı BeJeKe

Lyon deplasmanda köy takımı düşüncesinden maça gideceklerin çıkması lazım.
Bu noktadan sonra kimse kolay kolay maçı bırakmaz.
Sabırla , moral bozmadan bu işi bitirmek zorundayız.
Taraftarin heyecan dozunu iyi ayarlayıp oyuncuları telaşa sokmamasi gerekir.
Benfica maçındaki ruh haliyle bu turu geçeceğimizi düşünüyorum.
Bu sefer şeytanın bacağını kiracaz ve turu geçen biz olacaz Allah'in izniyle.

Ne güzel yazmışsın be kardeşim. Bu yazına hak vermemek veya aksini söylemek mümkün mü? Çok önemli bir konuya değinmişsin "sabır ve moral" bozmadan tüm kalbimizle inanarak ve Allahında izni ile mabedimizde turu geçen taraf olacağız.
KARA KARTAL HEP YÜKSEK UÇAR, RAKİPLERE KORKU SALAR
Aşık Oldum ♥

Çevrimdışı tangaz

Hadi bakalım bol şanşlar o zaman . En üstteki gömlek düğmeni mutlaka ilikle IK direk ona bakar  :biggrinking: @cursedofdragon

ben hiç iliklemedim o düğmeyi iş görüşmelerinde :) ama kravatımı da gevşek bırakmadım ilikliymiş hissi vardım ;)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

içinden geçecez bunların 3 ihtimalli maç 3-1 4-1 5-1  :bandit:
Hiç kolay değil.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ben hiç iliklemedim o düğmeyi iş görüşmelerinde :) ama kravatımı da gevşek bırakmadım ilikliymiş hissi vardım ;)

Aynısını bende yapıyorum abi  :D
Hoş bir görüntü değilmiş diyor yöneticiler  :biggrinking:
Hayırlı hbr bekliyoruz o zman @cursedofdragon kardesımızden:.  :claps:

Çevrimdışı Constantino

Sonuçta Lyon la UEFA da mücadele veriyoruz Uefa söz konusu olunca Çatur çutur oynarlar sonuçta lig maçına çıkmıyor onlar
Köy takımı düşüncesi saçma bi düşünce gerek yok böyle küçümser yaklaşımlara her rakibe büyük ciddiyetle yaklaşmak lazım bize yakışan budur.

:D

Hayirlisi olsun ins kardeşim :ok:

teşekkürler :D

Çevrimdışı tangaz

Aynısını bende yapıyorum abi  :D
Hoş bir görüntü değilmiş diyor yöneticiler  :biggrinking:
Hayırlı hbr bekliyoruz o zman @cursedofdragon kardesımızden:.  :claps:

kravatı güzel sıktırınca düğme kapalı gibi duruyor görüntü agyette güzel oluyor oranı şey etmekle alakalı  :D aslında iş görüşmesinde en etkili şey görünüm kadar nezakettir. bunu unutmayın. nezaket dili (gerek cümlelerde gerek tavırlarda) hemen her kapıyı açar...

Çevrimdışı Constantino

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

“Türkiye'nin tek büyüğü artık Beşiktaş' diye biz değil, gazeteler söylüyor. Herkes bir moral bozukluğu neyin bozukluğu. Maç 2-0 olsa biz maçı 2-1 yapsak böyle mi olacaktı? Evet biz onları burada yeneceğiz Bu turu geçeceğiz. Beşiktaş, birlik içerindedir. Bizim tek sevdamız Beşiktaş. Bizim şahsi bir hesabımız yok. Hata yaptıklarımız olabilir ama sizin için mücadele ediyoruz. Geldiğimiz günü hatırlayın, bir de bugüne bakalım. Beşiktaş’ın büyüklüğünü Lyon bile kabul ediyor. Maça insanları almışlar. "Biz bunu kendimiz organize etmek" diyorlar. Yalan. Kendileri para kazanabilmek için bileti sattılar. Taraftarların yaptıklarını da bize yüklemeye çalışıyorlar. Burası bizim evimiz. Buraya gelip güzel güzel maçları seyretsinler. Ayak oyuncularını Türkiye’de de yapmaya çalışıyorlar. Onların da ağzının payını veriyoruz. Lyon buraya gelince onlara da ağzının payını veririz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

“Türkiye'nin tek büyüğü artık Beşiktaş' diye biz değil, gazeteler söylüyor. Herkes bir moral bozukluğu neyin bozukluğu. Maç 2-0 olsa biz maçı 2-1 yapsak böyle mi olacaktı? Evet biz onları burada yeneceğiz Bu turu geçeceğiz. Beşiktaş, birlik içerindedir. Bizim tek sevdamız Beşiktaş. Bizim şahsi bir hesabımız yok. Hata yaptıklarımız olabilir ama sizin için mücadele ediyoruz. Geldiğimiz günü hatırlayın, bir de bugüne bakalım. Beşiktaş’ın büyüklüğünü Lyon bile kabul ediyor. Maça insanları almışlar. "Biz bunu kendimiz organize etmek" diyorlar. Yalan. Kendileri para kazanabilmek için bileti sattılar. Taraftarların yaptıklarını da bize yüklemeye çalışıyorlar. Burası bizim evimiz. Buraya gelip güzel güzel maçları seyretsinler. Ayak oyuncularını Türkiye’de de yapmaya çalışıyorlar. Onların da ağzının payını veriyoruz. Lyon buraya gelince onlara da ağzının payını veririz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Fabri
Ati--Ozi
Valencia--tolisso--Babel
------- Ba-----

Bi tane toliso degisikligi ile sert ve savacsi mi olacaksin. Mathiue yazinca tosicin yerine daha sert mi defans yapacaksin.
Ikisi kanat 4 tane ileri hat oyuncusu arti oguzhanla sert ve savasci takim olamazsin.

Anlayamiyorum bazen gercekten.

Hatayi yanlis yerde ariyorsun. Bunlar konusulacak seyler degil, birazdan @Necmi abi gelip gene kirmizi tabela asacak.

Daha sert ve savasci takim istiyorsan once sistemden baslayacaksin. Bu dizilisle atiba ve oguzhani degistirmedikce sert dahi olamazsin savasciyi gectim.

Çevrimdışı Ensar

başkan vurdu gol olsu , ağzına sağlık ,  çok yüksek tondan konuştu içimin yağları eridi :D

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

başkan vurdu gol olsu , ağzına sağlık ,  çok yüksek tondan konuştu içimin yağları eridi :D

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen çok iyi konusmus :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri
Ati--Ozi
Valencia--tolisso--Babel
------- Ba-----

tolisso olmamış orada min 30 35 m euro  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Bi tane toliso degisikligi ile sert ve savacsi mi olacaksin. Mathiue yazinca tosicin yerine daha sert mi defans yapacaksin.
Ikisi kanat 4 tane ileri hat oyuncusu arti oguzhanla sert ve savasci takim olamazsin.

Anlayamiyorum bazen gercekten.

Hatayi yanlis yerde ariyorsun. Bunlar konusulacak seyler degil, birazdan @Necmi abi gelip gene kirmizi tabela asacak.

Daha sert ve savasci takim istiyorsan once sistemden baslayacaksin. Bu dizilisle atiba ve oguzhani degistirmedikce sert dahi olamazsin savasciyi gectim.

Farazi dedim ya reyis...
Valencia yi unutmuşsun bu arada.
Savaşçı derken gidipte juve olacak halin yok
Bu modelin  biraz daha sert guncelmesi babinda.
En azindan deplasmanlarda göbeğe önlem alayım diye düşünmeme babinda.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: