Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

pazar günü sandıkta kimin ne yapacağını bilemeyiz yalanda söyleyenler olacaktır  :D

ben bahane üretmiyorum şimdi ozzi penaltıda topu çaldı 1 gol osmanlı maçında penaltımız yendi 1 gol ts maçında penaltımız yendi 1 gol. bunlar bahane değil reel reel. neyse hayırlısı ile gol kralı olsunda kaç attığı önemli değil 25de yeter.
E bunlar hep penaltı.

Kazandığımız penaltıları Aboubakar atsa, o da 25 olurdu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi mertenz bunlara kombo yapar. Bi sag ayak bi sol ayak bi kafa bi penalti ustune bi de koca gotuyle atar cila ceker

haaaamsikkkk desen varya kobrayı salar bunların üstüne insigne de bana da yer açın ulan deyip dalar 2 maçta 8 gol atarlar liyona
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi mertenz bunlara kombo yapar. Bi sag ayak bi sol ayak bi kafa bi penalti ustune bi de koca gotuyle atar cila ceker
Lacazette ve Fekir de Napoli savunmasını rencide edebilirdi.

Çevrimdışı mylife1903

E bunlar hep penaltı.

Atsaydi demekle atilmiyor penalti, kaleci de armut toplamiyor orda, abu once duz atsin sonra oenalti sonra gomez gibi potali penalti da atabilir.

Çevrimdışı tangaz

E bunlar hep penaltı.

kırmızılardan kurtulup sahada kalsaydı olabilirdi de 7 gol artı 3 penaltı eşittir 25 gol mü yapıyor  :alala: lig gollerini sayıyoruz da.

sahi sen hangi sayma sisteminde sayıyorsun I0II00I0I00 kaç eder  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Fekir varya elkebirin az hallicesi, pirpir adamlar. Ismail koybasi bile ona top oynatmaz, rakibin topculari bize neden tusubasa gorunur onu cozemiyorum.
Bizim yuksek pingli abu olsa 2 tane sallardi bunlara. Lakazet dedigimiz adam da o antepte varya kilas midir nedir onun hallicesi iste
Yapmayin etmeyin psg ile mi oynuyoruz, biz besiktasiz yahu

Çevrimdışı tangaz

ben fekiri bu maç beğenmedim lakazeti de, sadece tolissoyu beğendim.

Çevrimdışı Berat

Napoli Lyon'u perişan eder o kadar söyleyeyim.

Çevrimdışı tuncaboylu

kırmızılardan kurtulup sahada kalsaydı olabilirdi de 7 gol artı 3 penaltı eşittir 25 gol mü yapıyor  :alala: lig gollerini sayıyoruz da.

sahi sen hangi sayma sisteminde sayıyorsun I0II00I0I00 kaç eder 
O adam gol attıkça açılıyor. O penaltıları da atsa, morali tavan yapar ve kaçırdıklarını da atardı :tabe:

Çevrimdışı Necmi

Lyon bizim neler yapabileceğimizi görmedi evet bu doğru ama neden göremedi? Çünkü bize bir şey yaptırmadılar, yaş ortalaması çok düşük ve aşırı enerjik bir takım. Bireysel açıdan sadece hücumcuları bizden kaliteli olduğundan, doğal olarak hep ileride oynamak istiyorlar. Şu ana kadar benfica'ya bile kendi oyunumuzu oynayabildik, ara sıra Napoli'ye karşı oynayabildik, fakat Lyon'a karşı oynayamadık. Bunun tek nedeni bizim dün kötü olmamız değil, onların daha enerjik olması, daha çabuk olması ve oyun yapılarının bize ters gelmesi. Bu bizim kötü olduğumuz anlamına gelmiyor.
60. dakikaya kadar oynadığımız neydi :alala:
adamlar bize presi bütün maç boyu yapmadılar son 30 dakika herhalde size uzun geldi
ilk yarı topla oynama %52 ye %48 gibi olması lazım

Çevrimdışı mylife1903

haaaamsikkkk desen varya kobrayı salar bunların üstüne insigne de bana da yer açın ulan deyip dalar 2 maçta 8 gol atarlar liyona
Abi subyan karmasi bisi olmaz liyondan, koyar geceriz kendi oyunumuzu oynarsak. Once taraftarin inanmasi lazim. Ikinci yari 3 kisi eksik oynadik, hoca da azicik daldi gitti.
Diyorum ya paralel evrendeki macta toreli gomezli kadro bunlari delik desik etti

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli Lyon'u perişan eder o kadar söyleyeyim.
Dediğim gibi bilemeyiz.
Juventus ve Roma edememiş, Napoli ederdi demek çok iddialı konuşma oluyor.
Napoli de salak salak goller yiyen bir takım sonuçta.

Çevrimdışı tangaz

O adam gol attıkça açılıyor. O penaltıları da atsa, morali tavan yapar ve kaçırdıklarını da atardı :tabe:

benimde boyum 30 cm daha uzun olsaydı şakiyl o neil olurdum açılırdım yanii moralim tavan yapardı  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ben fekiri bu maç beğenmedim lakazeti de, sadece tolissoyu beğendim.
Abi ben o sakalli bebeyi beyendim tusat mi ne 19 yasindaymis. Ne bicim testesteron varsa neredeyse benim kadar sakali var subyanin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

napoliyle lyonu kıyaslamak, Beşiktaş ile Feneri kıyaslamak gibi bir şey  :D

Çevrimdışı Berat

Dediğim gibi bilemeyiz.
Juventus ve Roma edememiş, Napoli ederdi demek çok iddialı konuşma oluyor.
Napoli de salak salak goller yiyen bir takım sonuçta.

Ben iddiamın arkasındayım abi, ahtapota filan soralım istersen çeksin bir tarafı?  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi ben o sakalli bebeyi beyendim tusat mi ne 19 yasindaymis. Ne bicim testesteron varsa neredeyse benim kadar sakali var subyanin.
abi benim o yaşta az sakalım vardı  :D tusat iyi değildi, tolisso süper adam potansiyel aralığı çok geniş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adamlar bize presi bütün maç boyu yapmadılar son 30 dakika herhalde size uzun geldi
60.dakikaya kadar güzel oynadık da, sonunu getiremedik  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

biyolojik pasaportuna bakmak lazım belki 19 değildir yada gelişim ilaçları almıştır bir dönem onlardan olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok uzun geldi. Ayrıca 50'den sonra başladı o baskı.

Çevrimdışı tangaz

az evvel ben de aynını diyordum maçın 2/3ü bizim egemenliğimizde geçti ama maç sonu ezildik diyenler çıkıyor.  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben iddiamın arkasındayım abi, ahtapota filan soralım istersen çeksin bir tarafı?  :evillol:
Rahmetli oldu o ya Paul.

Çevrimiçi Koa_lAA

ben dünkü maçta fekir i çok beğendim... ayaklarına hakim adam.. ghezzal kötüydü.. zaten aldı oyundan.

hücum yönü kuvvetli adamların.. rövanşta cümbür cemaat saldırırsak yerler bizi.. dikkatli olmak lazım. tempoyu düşürüp set hücumu yaparak ve atakları olumlu olumsuz sonuçlandırarak oynamak çok önemli..

her top kaybı kontra olmakta. adamların ileri hattı patlama gücü yüksek topculardan kurulu. heleki marcelo da yok.

mitroviçin içinden geçerler.. bknz. lacazette geçti bi pozisyonda allahtan marcelo kademe yaptı..

zor maç olcak ama keyifli de olacak gibi. heleki öne geçersek.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben dünkü maçta fekir i çok beğendim... ayaklarına hakim adam.. ghezzal kötüydü.. zaten aldı oyundan.

hücum yönü kuvvetli adamların.. rövanşta cümbür cemaat saldırırsak yerler bizi.. dikkatli olmak lazım. tempoyu düşürüp set hücumu yaparak ve atakları olumlu olumsuz sonuçlandırarak oynamak çok önemli..

her top kaybı kontra olmakta. adamların ileri hattı patlama gücü yüksek topculardan kurulu. heleki marcelo da yok.

mitroviçin içinden geçerler.. bknz. lacazette geçti bi pozisyonda allahtan marcelo kademe yaptı..

zor maç olcak ama keyifli de olacak gibi. heleki öne geçersek.
Çok iyi bir kontra takımı olduklarını sanmıyorum, öyle olsa deplasman karneleri daha iyi olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

60.dakikaya kadar güzel oynadık da, sonunu getiremedik  :bandit:
Tosic solbek oynarkeb daha iyi oynuyorduk. Tosic iki bekin butun mac bindirdigini bindirdi hep gitti geldi, mitro bombalamaya baslayinca, marselo da bozuldu hah tam
Bu sirada hoca eski sisteme donmeye karsr verince ortaya gecen mitro hem atibabayi hem iyi oynayan oguzhani bozdu. Atibaba toparladi uyum sagladi ama oguzhan dagildi.

Oynama takimin ustu basiyla koy paflardan birini herkes yerinde oynasin iste.

Mactan once al 2-1 bas git dese liyon herkes kabul ederdi, macin gidisi ve gollerin garipligi biraz acgozlu yapti bizi.

Etiketler: