Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151668 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Onu da ben uyarladim. domestic dominasyon kavraminin disisleri versiyonu...   :D
Dominasyon da iyi onu da beyendim

Renkli rakipleri dominasyon yapalim, sikilina kadar dominasyon

Bu kelimeyi nasil kullanacaz fiilmi ekleyecez, kicina ek takip fiilestirecek miyiz

Fbyi cok fena dominasyon ettik
Boyle bakinca akuzatif datife takilacak bu
Fbyi cok fena dominasyonmak mumkun
-mek mi -mak mi sorunsali
Fbyi cok fena dominasyona getirdik
Fbyi cok fena dominasyonladik

Siz bizim dominasyonlastiramadiklarimizdanmisiniz

Ya arkadas bunlar hep kitap okumamaktan oluyor bir kelimeyi dogru duzgun kullanamiyoruz

Kitap en guzel hediyedir birbirinize kitap hediye edin ki kitap okuyaniz benim gibi okuz olmayaniz

Çevrimdışı Librarius

Yol totemi kotu yahu arabayi carpiyordum ts macinda. 2-1 olunca yola ciktim agaca giriyordum seyrederken ucuncu golu zor attim kendimi tanidigin evine 3le 4 hemen geldi ama
Ugurlu formayi giydim zaten

Les gibi olmus forma yikamam daha benim formayi verseydim uefaya izin verirdi siyah formaya kollar sapsari olmus sigara dumanindan, dordmunt formasina benziyir

Gecen yil GS deplasmani macinda Turkiye'ye donus yolunda, havaalani yolunda caktirmadan telden digiturkwebtv'den maci izliyordum. Hanim yanimda, ellerim titriyor heyecandan. Direksiyonu bile zor tutabiliyorum. Sonra farketti titredigimi. Iyimisin diye sorunca, valla iyiyim ama GS macimiz var simdi heyecandan titriyorum dedim. Ya ben kullanayim arabayi sen yan koltukta rahatca izle dedi. Heyecandan bu bile aklima gelmemis. Sonra o arabayi kullandi. Gomez golu atinca bir gol diye bagirmisim, arkada uyuyan yumurcaklarimizi uykudan aglama durumuna gecirdim.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e mağlup olduğu deplasman maçını stattan izleyen ve fenomen olan taraftar, bugün Lyon maçını izlemek için Fransa'da.

Bu eleman totem falan yapmasin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne yapsalar bos , göklerden gelen bir karar vardır :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Hadi ulan bordo forma şaşırt bi kere bizi :D

Gecen yil GS deplasmani macinda Turkiye'ye donus yolunda, havaalani yolunda caktirmadan telden digiturkwebtv'den maci izliyordum. Hanim yanimda, ellerim titriyor heyecandan. Direksiyonu bile zor tutabiliyorum. Sonra farketti titredigimi. Iyimisin diye sorunca, valla iyiyim ama GS macimiz var simdi heyecandan titriyorum dedim. Ya ben kullanayim arabayi sen yan koltukta rahatca izle dedi. Heyecandan bu bile aklima gelmemis. Sonra o arabayi kullandi. Gomez golu atinca bir gol diye bagirmisim, arkada uyuyan yumurcaklarimizi uykudan aglama durumuna gecirdim.  :D
:lol: :lol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu akşam şu abinin Lyon'lu versiyonunu göster bize Ulu Manitu!

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Sen o cocuklara dikkat et yahu bi zinerji olmus olabilir butun gs camiasi ile beraber agladilar, nefesi kuvvetli birini bulalim nolur nolmaz hic olmadi bi kursun doktur

Çevrimdışı Librarius

Dominasyon da iyi onu da beyendim

Renkli rakipleri dominasyon yapalim, sikilina kadar dominasyon

Bu kelimeyi nasil kullanacaz fiilmi ekleyecez, kicina ek takip fiilestirecek miyiz

Fbyi cok fena dominasyon ettik
Boyle bakinca akuzatif datife takilacak bu
Fbyi cok fena dominasyonmak mumkun
-mek mi -mak mi sorunsali
Fbyi cok fena dominasyona getirdik
Fbyi cok fena dominasyonladik

Siz bizim dominasyonlastiramadiklarimizdanmisiniz

Ya arkadas bunlar hep kitap okumamaktan oluyor bir kelimeyi dogru duzgun kullanamiyoruz

Kitap en guzel hediyedir birbirinize kitap hediye edin ki kitap okuyaniz benim gibi okuz olmayaniz

Dominasyon eylemde aktivasyonu refere ediyor... bunun birde pasivizasyon formu var: subordinasyone olmak.

Eger dominasyonu yapan bizsek, subordinasyone olan FB'dir o zaman. Dominasyon'da fail olan biz, sabordinasyone olanda mef'ul FB oluyor.  :D

Lyon bu sezon Bordeux ile oynadigi 2 maçta da kazanamamış

1-1 ve 1-3 mağlup , Bu Bordo forma Totemimiz olsun :icool:

Son 2 saat 15 dakika

Benim Nabzim yükselmeye basladi hariften :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Bugün gram iş yapamadım, eve erken geldim evde dr vakit geçmiyor. Gel ulan Allahsız

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Sen o cocuklara dikkat et yahu bi zinerji olmus olabilir butun gs camiasi ile beraber agladilar, nefesi kuvvetli birini bulalim nolur nolmaz hic olmadi bi kursun doktur

Sen bir de TS Macinda Atiba'nin golunde attigim gol cigligindan sonra cocuklarin alt kattan ust kata kacislarini gorseydin. Arkalarina bakmadan ust kata kactilar. Daha sonra yarim saat herseyin kontrol altinda olduguna ikna etmeye calistim cocuklari.  :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

Son 2 saat 15 dakika

aynen, ben gidip içecek birşeyler alayım ayık kafayla izlenmez bu maç..

Çevrimdışı ozankarakoc

Son 2 saat 15 dakika

2-3 senedir maç sonlarında sıkça yaşadığımız 'ah be, şimdi bir hafta nasıl bekleyeceğiz' duygusunu bu gece de yaşatacak umudu ver bize Kartalım!  :ebebe:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Dominasyon eylemde aktivasyonu refere ediyor... bunun birde pasivizasyon formu var: subordinasyone olmak.

Eger dominasyonu yapan bizsek, subordinasyone olan FB'dir o zaman. Dominasyon'da fail olan biz, sabordinasyone olanda mef'ul FB oluyor.  :D
Bu fail meful naptin yahu aruz olcusunde mi domalisyon edecez fbyi, anlamadim bisi metal tadi geldi agzima
Soracaktim bu metal tadi nasil oluyor, diye uygulamali anladim. Ilginc tahtakafayim bi odun kokusu gelmesi lazimdi ama metal tadi geldi boyle pasli

Çevrimiçi murat

@Necmi abiyle benim totemlerimiz meşhurdur.gönderecektiniz bizi maça sonucu alıp gelecektik.

Çevrimdışı mylife1903

Ayran ic acayip kafa yapiyor

Çevrimdışı Librarius

Bu fail meful naptin yahu aruz olcusunde mi domalisyon edecez fbyi, anlamadim bisi metal tadi geldi agzima
Soracaktim bu metal tadi nasil oluyor, diye uygulamali anladim. Ilginc tahtakafayim bi odun kokusu gelmesi lazimdi ama metal tadi geldi boyle pasli

Dusunsene sortlarimizla sokakta oynadigimiz, kendimizden daha iyi bildigimiz futbola bu kavramlarla yaklasmanin iticiligini.  :D

Çevrimdışı b.damatoglu

Zaman geçmek bilmiyor sabahtan bu yana Oly. Lyon formunu hatim ettim. Bu fransızlar da bir enteresan...
Maçtan başka herşeyden konuşuyorlar.
Oly.Lyon. taraftarı fransada yaşayan türkler bu maçta beşiktaşı destekliyormuş. Aile baskısından girip müslüman toplulukların sosyolojisinden çıktılar.

Ciddi ciddi bunu tartışıyorlar

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abiyle benim totemlerimiz meşhurdur.gönderecektiniz bizi maça sonucu alıp gelecektik.
Kaset yok mu abi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben gençlerbirliği maçı öncesi rüya görmüştüm yazmıştım buraya bi beraberlik görüyorum diye ama hangi maç oldugunu göremedim diye gençler yada ts yada o.lyon demiştim.

Gençlerbirliği ve ts maçları geçti sıra o.lyon da berabere bitecek bu maç :D

Rüyamda daha önce o.lyon'un çıkacağını bilmiştim.

Olimpiakos maçından önce yarı final'e kadar geldiğimizi görmüştüm ama yarı final'e çıkıp çıkmadığımızı görmemiştim inşallah çıkıcaz.  :bandit:

Çevrimiçi murat

Ben hazırım :bandit:

Etiketler: