hoca konusunda hak veriyorum; hatta bence yönetim, kadro, taraftar hocaya ayak uydurmaya çalıştığı için güzel işler yapıyor. güneş'e göre konum belirliyoruz. feda'dan başlayan döneminin önceki senelerinde bu paylar daha dengeli dağıtılmıştı.
Beşiktaş ile Şenol Güneş'in uyumu mükemmel oldu maşallah. Şenol Güneş'in düzgün karakteri ve efendi kişiliği tam Efendi Beşiktaş'a uygun olduğu gibi, Beşiktaş'ın kara kartallar gibi saldırmak olan oyun anlayışı da Şenol Güneş'in oyun anlayışı olan hücum futbolu anlayışıyla birebir örtüşüyor.
Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın Alex Ferguson'u olmasını gönülden ve çok istiyorum. Dilerim ki bu isteğim gerçekleşir ve Şenol Güneş hocamız uzun yıllar boyunca Beşiktaş futbol takımımızın başında teknik direktör olarak görev yapmaya devam ederek Beşiktaş'ın Alex Ferguson'u olur.
Şenol Güneş hocamız Beşiktaş'a geçen sezon genellikle 'topu kapıp mümkün olan en kısa zamanda direkt olarak rakip kaleye giderek gol atmaya çalışmak oyunu' yani kara kartallar gibi saldırmak oyunu oynatıyordu.
Şenol Güneş hocamız Beşiktaş'a bu sezon ise genellikle 'topu rakipten kapıp oyuna hâkim olarak oyundaki üstünlüğünü rakibine kabul ettirmek oyunu' yani oyuna hükmeden Efendi Beşiktaş oyunu oynatıyor.
Beşiktaş olarak gelecek sezonla birlikte kanımca yapmamız gereken şey, oyuna hükmedip oyundaki üstünlüğümüzü rakiplerimize kabul ettirme oyunu olan Efendi Beşiktaş oyunuyla, direkt hücumlarla gole gitme oyunu olan kara kartallar gibi saldırmak oyununu birleştirerek oynamaktır. Bir taraftan Efendi Beşiktaş olarak oyuna hükmetmeli ve diğer taraftan da maçtaki rakibimize centilmenlik ölçüleri içinde durmaksızın devamlı olarak kara kartallar gibi saldırarak goller bulmaya çalışmalıyız. Yani Beşiktaş oyunu olan kara kartallar gibi saldıran Efendi Beşiktaş futbolu oynamalıyız.