Günaydınlar
Şuan elbette Lyon maçına odaklandık ama lig de Ben şimdi den 3 hafta sonraki fener maçını düşünmeye başladım mutlaka 5 şubatın intikamını almalıyız ondan önce önemli Başakşehir maçı var bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum
Yavaş yavaş
Ümid ediyorum ki Caner Ersan ve Ba Başakşehir ve fener maçına kadar oynayacak duruma gelirler.
Artık Demba Ba Caner ve Ersan oynatılmalı Caner lyon a götürülecekmi onu merak ediyorum
ne intikamı
ondan sonrada kasımpaşadanmı alalım onlarda yendi bizi.
renklilere haketmedikleri değerleri vermeye ne kadar meraklısınız
sıradan bir lig maçı işte çıkarız koyar geçeriz. her lig maçında yaptığımız gibi
ne daha fazla bir anlamı var nede değeri var. Rakibimiz Başakspor
önüne gelen vuruyor ne yani yendiğimizde başımız göğemi erecek
bırakın artık şunları adamlar bizim karşımıza çıktıklarında direnebildikleri için
mutlu oluyor
Böyle konuşupda bir taraflarını kaldırmayın.
Bizim rakip diyeceğimiz takımlar avrupada bizim Türkiyede dengimiz yok.
muatap alacağımız ciddiye alacağımız bir rakip yok. Bırakın bizi yenmeye onlar uğraşsın
bundan mutlu olsun.
unutmayın insanlar sizin onlara verdiğiniz kadar değerlidir. hep YD sendromu bunlar
yeni nesil Beşiktaşlılarda hep Beşiktaşı küçülttü kafalarda artık yeni duruma alışın
uyku dönemi bitti şu anda gördüğünüz Beşiktaş gerçek Beşiktaş hatta tam bile değil
yavaş yavaş eski gücümüze kovuşuyoruz. şu anda sadece kıpırdandık kıpırdanıncada
herkes olması gereken yere gitti.
Caner bu sene oynayamaz ancak şampiyonluğu garantilersek sahaya çıkar. Oynayacak
durumdada değil riske atılacak durumdada değil. Ersanda aynı durumda.