Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 8681052 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

evet portoda iki senede 6 gol atmıştı burda bir sezonda 6 gol attı üstüne
birde afrika kupası kaldırdı kendi attığı golle alınan kupayı
portoda ilk oynadıkları yıl grupa girememişler ikinci yıl uefaya kalıp ilk turda elendiler
portoda kendini gösteremedi. büyük maçlardada oynamış yani kimsenin dikkatini çekememiş
ilk defa bu sene avrupa sahnesine çıkmış gibi oldu.
Abou'yu çok seviyorum, ama 10 milyon verilmesi rasyonel olmaz bence.

Türkiye Ligi'nden Avrupa'ya 15'e oyuncu satmak, en az 2-3 sene daha mümkün değil gibi. Çin pazarı da yabancı sınırından ötürü kısıtlandı. Yani verdiğimiz parayı çıkarmamız riskli.

Ayrıca Abou'ya 10 verirsek, çocuk bunun baskısı altında da kalacak ve henüz baskı altında dağılacak bir mental yapıya sahip gibi duruyor.

Ülke ve taraftar yapısı da, bir maçta kral yapıp bir maçta yerin dibine sokmaya müsait. Talisca 2 frikik atıyor, "25 milyon verilsin" deniyor. 1 maç kötü oynuyor, "25 değil, 2.5 etmez" deniyor

Abou'nun bonservisini 5.5-6 gibi rakamlara indiremezsek, alınmasına çok olumlu bakmıyorum o yüzden.

Ha Avrupa Ligi finalinde kupayı getiren golü atar, taraftar heykelini diker falan; o zaman düşünürüz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı benyv-

Türkiye Ligi'nden Avrupa'ya 15'e oyuncu satmak, en az 2-3 sene daha mümkün değil gibi. Çin pazarı da yabancı sınırından ötürü kısıtlandı. Yani verdiğimiz parayı çıkarmamız riskli.

Ayrıca Abou'ya 10 verirsek, çocuk bunun baskısı altında da kalacak ve henüz baskı altında dağılacak bir mental yapıya sahip gibi duruyor.

Ülke ve taraftar yapısı da, bir maçta kral yapıp bir maçta yerin dibine sokmaya müsait. Talisca 2 frikik atıyor, "25 milyon verilsin" deniyor. 1 maç kötü oynuyor, "25 değil, 2.5 etmez" deniyor

Abou'nun bonservisini 5.5-6 gibi rakamlara indiremezsek, alınmasına çok olumlu bakmıyorum o yüzden.

Ha Avrupa Ligi finalinde kupayı getiren golü atar, taraftar heykelini diker falan; o zaman düşünürüz.

Aynen öyle, kaldı ki 15 m euroya satma ihtimalimiz bile olsa(zaten daha fazlasına buradan oyuncu satmak çok zor), 10 m euroyu tek bir oyuncunun bonservisine harcayacak maddi duruma sahip değiliz şu anda. Daha verimli ve makul seviyede harcama yapmamız gerekiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Taliskanin 25inden daha gercekci en azindan abunun 10u

Taliskaya kimse cikip 25 falan vermez. Verebilitesi olanlar taliskayi alabilemiyor ingiltereden. Ispanyadan real, barca belki atletiko verebilir 25 ama onlar almaz o paraya taliskayi. Almanyadan kim alir diye dusunuyorum bulamiyorum. Taliskanin gercekci ederi 7-8 olur.

Abuda ise durum farkli 10 verebilir ingiliz orta sira takimi ama orda lisan problemi var. fransadan belki 8 veren cikar.

Baskan bence taliskayi bir sene daha kiralik zorlar saten sozlesmesi var. abuya ise 10 vermez 5-6 bandina cekmeye calisir.

Abu konusunda beni rahatsiz eden konu 3.3. 33 aliyordu 3.3 yahu butonu da yaninda hediye

Çevrimdışı underworld

Abu ve talisca yi isteyen avrupa kulüplerinin isimlerini yazında bizde öğrenelim.

Bu senede free adamlar kovaliyacaz , görünen o.
Raşit abi , mösyö matü ( beko,lassa,thy bi kıyak geçsin) + beleş ba bizi uçurur.

Çevrimdışı tangaz

Ha unutmadan duayen gömücü @tangaz ' a da selam ediyorum

Sanırım senin 10 dakikada yaptığın sıkavtlık da yalan olacak  :D

En son iddayı 15 gole çekmiştin ama sanırım.Hala geçerli ise kaybetmiş oluyorsun. :icool:

abubakar kırmızı gördüğünde de sizi buralarda görmek isteriz @sametbagan

adam 1 gol attı bu maçda die hemen göklere çıkarıyorsunuz maç boyu yaptığı pas hatalı tercih hataları zamanlama hataları burdan fizana yol olur hatta bir pozisyonda ceza sahası sağ tarafında top aldı dönüp birde GGye vermesi gerekiyordu bu eveledi geveledi sonra top taç oldu GG çıldırdı o pozisyonda bu ve benzeri o kadar çok falsosu oldu ki maçda. hala iddia ediyorum oyun aklı namına zerre kırıntı yok elemanda sonra yaptığı gol vuruşu tesadüfi normalde kalecinin soluna abanacaktı ıskaladı top birinci direğe kalecinin sağına yöneldi ve gol oldu o vuruş bilinçli falan değildi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Günaydınlar
Şuan elbette Lyon maçına odaklandık ama lig de Ben şimdi den 3 hafta sonraki fener maçını düşünmeye başladım mutlaka 5 şubatın intikamını almalıyız ondan önce önemli Başakşehir maçı var bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum
Yavaş yavaş
Ümid ediyorum ki Caner Ersan ve Ba Başakşehir ve fener maçına kadar oynayacak duruma gelirler.
Artık Demba Ba Caner ve Ersan oynatılmalı Caner lyon a götürülecekmi onu merak ediyorum
ne intikamı  :alala:
ondan sonrada kasımpaşadanmı alalım onlarda yendi bizi. :bandit:
renklilere haketmedikleri değerleri vermeye ne kadar meraklısınız
sıradan bir lig maçı işte çıkarız koyar geçeriz. her lig maçında yaptığımız gibi
ne daha fazla bir anlamı var nede değeri var. Rakibimiz Başakspor
önüne gelen vuruyor ne yani yendiğimizde başımız göğemi erecek
bırakın artık şunları adamlar bizim karşımıza çıktıklarında direnebildikleri için
mutlu oluyor :D  Böyle konuşupda bir taraflarını kaldırmayın.
Bizim rakip diyeceğimiz takımlar avrupada bizim Türkiyede dengimiz yok.
muatap alacağımız ciddiye alacağımız bir rakip yok. Bırakın bizi yenmeye onlar uğraşsın
bundan mutlu olsun.
unutmayın insanlar sizin onlara verdiğiniz kadar değerlidir. hep YD sendromu bunlar
yeni nesil Beşiktaşlılarda hep Beşiktaşı küçülttü kafalarda artık yeni duruma alışın
uyku dönemi bitti şu anda gördüğünüz Beşiktaş gerçek Beşiktaş hatta tam bile değil
yavaş yavaş eski gücümüze kovuşuyoruz. şu anda sadece kıpırdandık kıpırdanıncada
herkes olması gereken yere gitti.
Caner bu sene oynayamaz ancak şampiyonluğu garantilersek sahaya çıkar. Oynayacak
durumdada değil riske atılacak durumdada değil. Ersanda aynı durumda.

Çevrimdışı tuncaboylu

adam 1 gol attı bu maçda die hemen göklere çıkarıyorsunuz maç boyu yaptığı pas hatalı tercih hataları zamanlama hataları burdan fizana yol olur hatta bir pozisyonda ceza sahası sağ tarafında top aldı dönüp birde GGye vermesi gerekiyordu bu eveledi geveledi sonra top taç oldu GG çıldırdı o pozisyonda bu ve benzeri o kadar çok falsosu oldu ki maçda. hala iddia ediyorum oyun aklı namına zerre kırıntı yok elemanda sonra yaptığı gol vuruşu tesadüfi normalde kalecinin soluna abanacaktı ıskaladı top birinci direğe kalecinin sağına yöneldi ve gol oldu o vuruş bilinçli falan değildi.
O vuruş çok net bir şekilde bilinçliydi. Kayserispor maçındaki 2. golü ve Karabük maçındaki golü gibi bir vuruştu. Kalecinin pozisyonuna göre yapılmış akıllı bir vuruş, bir nevi Gomez vuruşu.

Orada mesela Cenk'e gelse muhteşem sol ayağıyla yapıştırırdı, düşük ihtimal doksana giderdi ya da büyük ihtimal tribüne.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne intikamı  :alala:
ondan sonrada kasımpaşadanmı alalım onlarda yendi bizi. :bandit:
renklilere haketmedikleri değerleri vermeye ne kadar meraklısınız
sıradan bir lig maçı işte çıkarız koyar geçeriz. her lig maçında yaptığımız gibi
ne daha fazla bir anlamı var nede değeri var. Rakibimiz Başakspor
önüne gelen vuruyor ne yani yendiğimizde başımız göğemi erecek
bırakın artık şunları adamlar bizim karşımıza çıktıklarında direnebildikleri için
mutlu oluyor :D  Böyle konuşupda bir taraflarını kaldırmayın.
Bizim rakip diyeceğimiz takımlar avrupada bizim Türkiyede dengimiz yok.
muatap alacağımız ciddiye alacağımız bir rakip yok. Bırakın bizi yenmeye onlar uğraşsın
bundan mutlu olsun.
unutmayın insanlar sizin onlara verdiğiniz kadar değerlidir. hep YD sendromu bunlar
yeni nesil Beşiktaşlılarda hep Beşiktaşı küçülttü kafalarda artık yeni duruma alışın
uyku dönemi bitti şu anda gördüğünüz Beşiktaş gerçek Beşiktaş hatta tam bile değil
yavaş yavaş eski gücümüze kovuşuyoruz. şu anda sadece kıpırdandık kıpırdanıncada
herkes olması gereken yere gitti.
Caner bu sene oynayamaz ancak şampiyonluğu garantilersek sahaya çıkar. Oynayacak
durumdada değil riske atılacak durumdada değil. Ersanda aynı durumda.
Ersan'ın durumu nedir?
Geldiğinde sakat değildi ama Demba kadroya girerken o hala giremiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Taliskanin 25inden daha gercekci en azindan abunun 10u

Taliskaya kimse cikip 25 falan vermez. Verebilitesi olanlar taliskayi alabilemiyor ingiltereden. Ispanyadan real, barca belki atletiko verebilir 25 ama onlar almaz o paraya taliskayi. Almanyadan kim alir diye dusunuyorum bulamiyorum. Taliskanin gercekci ederi 7-8 olur.

Abuda ise durum farkli 10 verebilir ingiliz orta sira takimi ama orda lisan problemi var. fransadan belki 8 veren cikar.

Baskan bence taliskayi bir sene daha kiralik zorlar saten sozlesmesi var. abuya ise 10 vermez 5-6 bandina cekmeye calisir.

Abu konusunda beni rahatsiz eden konu 3.3. 33 aliyordu 3.3 yahu butonu da yaninda hediye
Santrafor maaşı bu abi Avrupa'da, 6 ay boşta gezen Adebayor bile senelik 3 alıyor.

Çevrimdışı tangaz

O vuruş çok net bir şekilde bilinçliydi. Kayserispor maçındaki 2. golü ve Karabük maçındaki golü gibi bir vuruştu. Kalecinin pozisyonuna göre yapılmış akıllı bir vuruş, bir nevi Gomez vuruşu.

Orada mesela Cenk'e gelse muhteşem sol ayağıyla yapıştırırdı, düşük ihtimal doksana giderdi ya da büyük ihtimal tribüne.

kesinlikle katılmıyorum. dikkatli izle şayet birinci direğe o vuruşu gomezvari yapacaksan ayağını KAPATARAK yaparsın oysa bunun ayağı açık amacı kalecinin soluna vurmak ama ıskalayıncatop tintintin birinci direğe yöneliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Abi zaten oyun akli falan olsa buralarda olmaz. Beni hayrete dusuren tam karsi karsiya kalacakti topu kontrol edemedi o cok daha feci. Ilginc cocuk cok savruk, futbolu da bilmiyor ama yetenekli, guclu, hizli ama 3.3 cok.
3.3 alan iki mislini sokustuRmali kaleye.

Arizali cocuk digerleri gibi.

Maasi uygun olursa kalsin. Hatta bu lawal ve kafa olaylarindan sonra baya bi gozume girdi, kafa az daha siddetli ve dakika 85. Civari olmaliydi onlari da duzeltiriz.

Çevrimdışı tangaz

kayseri demişken sergen de sağolsun bizim maçdan sonra 3 maç 0 çekti. bu anadolu takımları harbiden çok gereksiz kasıyorlar büyük takımlara karşı. bizim maçda 5 yese kimse ses etmezdi. bu yarım akıllılar büyük maçlarda asılıyorlar ne var ne yok döküyorlar sonra 2-3 hafta kendilerine gelemiyorlar. ekstra 1 puanı cebe indirdi ama hedef 9 puanı esas rakiplerine bıraktı. işte bunun adı IQ noksanlığı oluyor. hani biz burda @mylife1903 ekürimle diyoruzya avrupada kupayı alamayacaksın nasılsa ŞLde pafla oynayalım lige asılalım. bu anadolulular da öle yapmalı çıksınlar bizim maça pafla ertesi hafta maçına hazırlansınlar rakipleri orada çünkü..

Çevrimdışı ahmet türken

Abi zaten oyun akli falan olsa buralarda olmaz. Beni hayrete dusuren tam karsi karsiya kalacakti topu kontrol edemedi o cok daha feci. Ilginc cocuk cok savruk, futbolu da bilmiyor ama yetenekli, guclu, hizli ama 3.3 cok.
3.3 alan iki mislini sokustuRmali kaleye.

Arizali cocuk digerleri gibi.

Maasi uygun olursa kalsin. Hatta bu lawal ve kafa olaylarindan sonra baya bi gozume girdi, kafa az daha siddetli ve dakika 85. Civari olmaliydi onlari da duzeltiriz.

arızalı olmasa bizde işi ne :)

Çevrimdışı Ensar

abunun zerre oyun aklı yoksa cenkte akıl hiç yok :D

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı benyv-

kayseri demişken sergen de sağolsun bizim maçdan sonra 3 maç 0 çekti. bu anadolu takımları harbiden çok gereksiz kasıyorlar büyük takımlara karşı. bizim maçda 5 yese kimse ses etmezdi. bu yarım akıllılar büyük maçlarda asılıyorlar ne var ne yok döküyorlar sonra 2-3 hafta kendilerine gelemiyorlar. ekstra 1 puanı cebe indirdi ama hedef 9 puanı esas rakiplerine bıraktı. işte bunun adı IQ noksanlığı oluyor. hani biz burda @mylife1903 ekürimle diyoruzya avrupada kupayı alamayacaksın nasılsa ŞLde pafla oynayalım lige asılalım. bu anadolulular da öle yapmalı çıksınlar bizim maça pafla ertesi hafta maçına hazırlansınlar rakipleri orada çünkü..

Diğer 3 maçı iyi oynayıp da mı kaybettiler, nasıl kaybettiler bilmiyorum ama belki de bizden veya Fener'den aldıkları puan ile ligde kalacaklar. 1 puanın bile çok önemi var, böyle düşünemezler. Bizim ŞL'de çıkamamamız durumunda çok bir şey kaybetmiyoruz ama onların durumu farklı, ligden düşmemeye oynuyorlar. Aynı zamanda her zaman futbolcular büyük takımlara karşı daha istekli oynar, sonuçta kendilerini gösterip pazarlamak istiyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi oldu, baa sen. Adamlar Fenerbahçe ile Galatasaray'ı öyle zamanda yendiler ki, ikisini de yarıştan kopardılar.

Öte yandan Sergen romantizmi de bitmiştir umarım, 3 maçla Beşiktaş teknik direktörü yapmaya kalktılar adamı.

Çevrimdışı tangaz

abunun zerre oyun aklı yoksa cenkte akıl hiç yok :D

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cenkin arızası akıldan ziyade bencillik ve kendini olduğundan küçük görme...

Çevrimdışı tangaz

Diğer 3 maçı iyi oynayıp da mı kaybettiler, nasıl kaybettiler bilmiyorum ama belki de bizden veya Fener'den aldıkları puan ile ligde kalacaklar. 1 puanın bile çok önemi var, böyle düşünemezler. Bizim ŞL'de çıkamamamız durumunda çok bir şey kaybetmiyoruz ama onların durumu farklı, ligden düşmemeye oynuyorlar. Aynı zamanda her zaman futbolcular büyük takımlara karşı daha istekli oynar, sonuçta kendilerini gösterip pazarlamak istiyorlar.

maçları bende izlemedim ama antepe iç sahada kaybetti aralarında şimdi 5 puan var kazansaydı 11 olacaktı eve antepin fişini tümden çekecekti. sen önce hedef puanı al ve rakibine tekmeyi at da sonra ekstrayı yapıyorsan ne ala.

Çevrimdışı tangaz

İyi oldu, baa sen. Adamlar Fenerbahçe ile Galatasaray'ı öyle zamanda yendiler ki, ikisini de yarıştan kopardılar.

Öte yandan Sergen romantizmi de bitmiştir umarım, 3 maçla Beşiktaş teknik direktörü yapmaya kalktılar adamı.

bu biraz aile şirketi yönetimi gibi ciro 10 milyonken pek ala yönetirler ama ciro 100 milyona çıkınca tökezlemeler saçma sapan kararlar ve kritik hatalar birbirini kovalar, o hesap...

Çevrimdışı mylife1903

cenkin arızası akıldan ziyade bencillik ve kendini olduğundan küçük görme...
Yavas abi cocuk yavas. Hizli olsa super santrafor olacakmis. Bu dembanin calistigi ameriganyadaki universiteye gonderelim cenki bi turbo taksin amerigalilar buna baskan 25e okutur elini opene

Çevrimdışı tangaz

Yavas abi cocuk yavas. Hizli olsa super santrafor olacakmis. Bu dembanin calistigi ameriganyadaki universiteye gonderelim cenki bi turbo taksin amerigalilar buna baskan 25e okutur elini opene

geçen gençler maçında mı ne rakibi solundan geçti vurdu soluyla falan rüzgar gibiydi noluyo lan dedim. aslında var abi o hız da dediğim gibi kapasitesinin farkında değil. mesela öküz gibi güçlü biri ama  hakan baltaya yaklaşırken daha temasa 1 metre kala kendini bırakıyordu. buna iyi bir gaz vermek lazım aslansın kaplansın sen yaparsın falan filan hesabı sürekli pompalamak lazım.

Çevrimdışı benyv-

bu biraz aile şirketi yönetimi gibi ciro 10 milyonken pek ala yönetirler ama ciro 100 milyona çıkınca tökezlemeler saçma sapan kararlar ve kritik hatalar birbirini kovalar, o hesap...

Sergen'in teknik direktörlük açısından felsefesini ben de beğeniyorum ama üst düzey bir takım çalıştırana kadar daha çok ekmek yemesi lazım tabi. İlk aldığı takımlarda oyun ve motivasyon olarak çok iyi bir yükseliş sağlıyor, sonradan da düşüşe engel olamıyor. Bu sene de sanki biraz öyle oluyor, ama bakalım sene sonu nerede bitirecekler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen'in teknik direktörlük açısından felsefesini ben de beğeniyorum ama üst düzey bir takım çalıştırana kadar daha çok ekmek yemesi lazım tabi. İlk aldığı takımlarda oyun ve motivasyon olarak çok iyi bir yükseliş sağlıyor, sonradan da düşüşe engel olamıyor. Bu sene de sanki biraz öyle oluyor, ama bakalım sene sonu nerede bitirecekler.
Onu tüm yerli teknik direktörlede oluyor, ilk gazla 3-4 maç götürüyor. Okan Buruk gelince Akhisar Başakşehir'i yendi.

Şanssızlığımıza Adana da teknik direktörünü kovdu bu hafta, ama neyse ki çok zayıf bir takım ve tehdit olmaz bize

Çevrimdışı Necmi

Adana macinda 2-0 3-0 yaparsak dembayi goruruz bence son 15-20 dakika
cenk cezalı abou oynar ikinci yarı büyük ihtimal Ba girer oyuna

Çevrimdışı Ensar

cenkin sorunu yavaşlık değil , ugur boraldi sanırım " cenk takıma ilk geldiği zaman hareketsiz topu ayağına isteyen bir oyuncuydu şimdi daha hareketli oynuyor gelisme var " tarzı bir yorumda bulundu tv de , adamın tarzı bu , ama abu öyle mi adam hareketli , oyun aklı nasıl yok acaba adam sürekli can alıcı  pozisyonlara giriyor nasıl oluyor bu iş? çünkü adamın oyun aklı bal gibi de var ve oynuyor , sonuçta abuya pasları mesut ozil atmıyor , cenke de abuya da oğuzhan talisca quaresma atıyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: