Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167178 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

zor anlar yaşatması normal ama bunu her pozisyonda her ikili mücadele de yaşatması Anormal @Gokhan-  dün bence GGnin bizdeki en kötü savunma performnsı idi.
Gg aksadi dun aslinda ama cocugun cok onemli bir asisti oldu, kotu gunundeydi hem hucumda hem defansta. Karijma ile cok harika 2 sefer daldilar iceri o pozisyonlarda gununde bir gg olsa mac ilk 25 dakikada 3-0 olacakti.
Marselonun gol atamamasina sasirdim ben. En cok ondan gol bekliyordum o da saskindi azicik

Liyon maclari benim icin onemli degil, paf takimini gotursuler agzimi acip tek laf etmem. Benim hedefim fb maci.

Fbyi boyle yakalamisken tarihi fark atmak lazim, ustune rvo ile bir hesabimiz var onu da kapatmak lazim. Sampiyonluk turunu fbye 5-6 tane attigimiz mactan sonra izlemek istiyorum butun kanallarda sampiyon besiktas mac sonucu besiktas 5 fb 0 yazsin istiyorum. Ha 90. Dakikada fbnin rvosunu da tosice birakmak lazim, salacaksin zincirini tosicin bombalasin o hollandaliyi. 4-5 mac ceza gelir tatile cikar cocuk, kalan maclarda da mitro oynar isinma turu hesabi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok guzel bir yazi olmuş :claps: :claps:

Ne anlatılır, ne yazılır!

Vay vay vay vay ne maçtı be... Ben son yıllarda Avrupa dahil böylesine zevkli, heyecanlı, gollü, 4x4’lük futbol keyfi veren bir maç izlemedim.

2 takım düşünün ikisi de kazanmak için sahaya çıkmış. 2 takım düşünün; tekme tokatı değil sadece golü ve kazanmayı düşünüyorlar. İki takım düşünün dakikada bir yere yatıp vakit geçirmiyorlar!

Böyle olunca keyif veren maç izliyoruz. Yine düşünün 7 gol olmuş, hemen hemen hiç birinde kaleci hatası yok. Golleri anlatacağım ama sayfalara sığmaz. Her iki takımın golcüleri de adeta birbirlerine nazire yaparcasına şık goller attılar. Biri yedi, öbürü ‘atarım’ dedi attı. Öbürü yedi, ‘yediysem atarım’ dedi o da attı.

BEŞİKTAŞ DAHA KALİTELİ

Bütün goller güzeldi ama Talisca’nın, Okay’ın, Cenk’in golü inanılmazdı. Atiba’nın kafa golü müthişti. Yalnız burada Gökhan Gönül’ün asistini görmemezlikten gelmek haksızlık. Gökhan her geçen maç çok daha iyi oluyor. Gollerden sonra Beşiktaş kulübesine baktınız mı? Sanki o golü tüm yedek kulübesi atmış gibi sevindiler. İşte takım olmak bu...

Her iki takıma baktığımızda açık söylemek gerekirse kaliteli futbolcu Beşiktaş’ta daha fazla. Bu galibiyette kaliteli ayaklar öne çıktı. Beni en çok etkileyen muhteşem Trabzon taraftarıydı. Efsane Trabzonspor taraftarı geri dönmüş. Bu arada iki bine yakın Beşiktaş taraftarı da futbolcularını başından sonuna kadar desteklediler. Yani arkadaşlar bu maç ne anlatılır ne de yazılır. Bu maçı seyretmek lazım arkadaş. Bu maçı en iddialı dizinin karşısına koy yemin ediyorum ikiye katlar. Teşekkürler arkadaşlar. Büyük bir futbol keyfi yaşattınız ayağınıza yüreğinize sağlık.

Ömer Güvenç / Vatan

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Gg aksadi dun aslinda ama cocugun cok onemli bir asisti oldu, kotu gunundeydi hem hucumda hem defansta. Karijma ile cok harika 2 sefer daldilar iceri o pozisyonlarda gununde bir gg olsa mac ilk 25 dakikada 3-0 olacakti.
Marselonun gol atamamasina sasirdim ben. En cok ondan gol bekliyordum o da saskindi azicik

Liyon maclari benim icin onemli degil, paf takimini gotursuler agzimi acip tek laf etmem. Benim hedefim fb maci.

Fbyi boyle yakalamisken tarihi fark atmak lazim, ustune rvo ile bir hesabimiz var onu da kapatmak lazim. Sampiyonluk turunu fbye 5-6 tane attigimiz mactan sonra izlemek istiyorum butun kanallarda sampiyon besiktas mac sonucu besiktas 5 fb 0 yazsin istiyorum. Ha 90. Dakikada fbnin rvosunu da tosice birakmak lazim, salacaksin zincirini tosicin bombalasin o hollandaliyi. 4-5 mac ceza gelir tatile cikar cocuk, kalan maclarda da mitro oynar isinma turu hesabi.

Ben de bunu istiyorum, son dakikalarda kesinlikle intikamını alması lazım hem Tosic'in içi soğur hem de bizim o haftadan sonra Tosic'e ihtiyacımız olmayacaktır.
Zokora'nın Emre'ye yaptığı gibi, bam bam bam.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Ben de bunu istiyorum, son dakikalarda kesinlikle intikamını alması lazım hem Tosic'in içi soğur hem de bizim o haftadan sonra Tosic'e ihtiyacımız olmayacaktır.
Zokora'nın Emre'ye yaptığı gibi, bam bam bam.
Ben direkt kavga istiyorum once dalsin sariyi gorsun sonra bir daha dalsin, hakem bakti vermedi kirmizi cift ayak dalsin sonra yerdeyken ustune atlasin ver allahim ver ver allahim ver, yermisin yemezmisin soyunma odasi koridorlarinda da devam. Daha da boyle pislik kimse yapmaya cesaret edemez. O herif dayak yemeli cok fena haketti.

Yahu o taraftara dil cikartma, fli kelime ile kufur falan hadi onlari gectik, elini sortun soktu hadi icligini duzeltti dedim yahu gol sonrasi o oguzhanin onune kaymasi nedemekti, hayatimda gordugum en buyuk igrencliklerden biriydi.

Sen oyle git pepenin onune kay bakalim, kalkabiliyor musun bir daha ayaga.

Soyle kombo da olumlu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Özlemişsinizdir... Buyrun maça!

Bizim lige ‘düzen’ler değil çoğunlukla ‘kişi’ler etki ediyor çünkü bu memlekette ağırlıklı tercih, ‘oyun bozmak’tır.

Böyle olunca da sonuçları ‘bireysel beceri’ ya da ‘basit hatalar’ belirliyor. Ligin epeydir kazanan iki takımı karşılaştı. Genel çerçevenin dışında bir maç beklenirdi ama yine bireysel beceriler/hatalar öne çıktı. İlk 15 dakika Beşiktaş elindeki sazı çaldı durdu ama tek gol çıkarabildi. 20. dakikadan sonra saz el değiştirdi!. Trabzon topu ele alır almaz golü buldu ve devre sonuna kadar bununla yetinmedi ve arayıp durdu ama muvvaffak olamadı.

En övülmesi gereken takım

Kimler katılır bilmiyorum ama bence Beşiktaş ligin tempo konusunda en övülmesi gereken takımı. Ancak bu biraz da rakiplerin temposuyla karşılaşmadığı için böyleydi. Trabzon ele geçirdiği maçta Aboubakar’dan bir beceri golü yediyse de oyundan kopmayıp tersine Beşiktaş’a tempo dayatınca ortaya fantastik bir karşılaşma çıktı. İki dakikada iki gol buldular ve bize ‘’Özlemişsinizdir!.. Buyrun size futbol maçı’’ dediler... Geçen hafta Eskişehir’in usta hocası Mustafa Denizli, ‘’Bizim ligde maçlar daha heyecanlı’’ mealinde bir şeyler söylemişti. Dün akşam adeta hocayı tekzip etti iki takım. Bir futbol maçında ne olması gerekiyorsa her şey oldu dün akşam!.. Gol... Hata... Fırsat... Beceri... Maça gidenler de, televizyondan izleyenler de, özetlere takılanlar da bu oyundan ne bekliyorlarsa hepsinden bir parça bulmuşlardır eminim.

Güneş ve Yanal yükseltecek

Evet, bu övülesi coşkudaki Trabzon tribünleri açısından Gökhan Gönül ortasından gelen son dakikadaki Atiba’nın kafa golü, şüphesiz dramatik bir son oldu. Lakin bu oyun, bu gayret bu samimiyetle oynandığında kim kazanırsa kazansın hepimiz açısından izlenir oluyor. Hem Ersun Yanal hem Şenol Güneş, bu ülkenin ‘futbol kültürü’ onlara yardım ederse onlar da bu ‘kültür’ü yükseltecek kişiler. Uzun süredir böyle bir maç izlemediysek, bu maçı izlememize bu hocalar, bu oyuncular, bu tribünler yardımcı olduysa emeği geçen herkese teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Evet, Beşiktaş şampiyonluk yolunda atacağı en uzun adımı attı ancak izlediğimiz oyun bu sonucun çok çok ötesinde bir kıymetti...

Cem Dizdar / Fanatik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Talisca'nın resmi instagram hesabının altına come to m.united filan yazmışlar :D

Bu adamı napıp edip almalıyız seneye  :iblush:

Çevrimiçi Necmi

yok abi ilk izlediğimde bende öyle sandım ama tekrar tekrar izledim abu onurun aslında kapattığı köşeye çatala doğru atmayı planlıyor.ts.li savunmacı ayak koyunca ters köşeye gidiyor onurun kontrpiye de kalması bu yüzden ilk anda abu ve onur bu yüzden abondone oluyor yani niyet farklı ama şekil itibariyle dediğin gibi bacak arası.
Bence yanılıyorsun o dönüşü yapıp hızlı şekilde topu dönüş yaptığın merkezin dışına vurmak pek mümkün değil
kafanda canlandır öyle dönüş yaparak vurmayı düşün hep topun gittiği köşeye vurmak zorunda kalırsın hızla sola dönerek topa vurduğunda soluna doğru vurursun orda en fazla kalecinin üstüne giderdi o top
o bir kenara sezon başından beri bu abounun attığı goller için hep söylenen şey topa vuramıyor o kadar kötü vurduki kalecide şaşırdı. gibi laflar ama dikkatli bakınca adamın tarzı bu topa vurduğunda sürekli kaleciler dağılıyor. Eğer dışardan vurursa mermi gibi hedefe vuruyor. yakın mesafeden kaleciyi aptala döndüren vuruş yapıyor. birde şut kalitesine dikkat ediyormusunuz dağa taşa hiç vurmuyor vurdumu ya kaleye giriyor yada sıyırıp geçiyor.

Çevrimiçi Necmi

Abou vurmak istediği yere vurdu, çok az bir sürtme var o olmasa dahi hemen hemen aynı yerlere gidecekti top.
Enteresan bir adam, kabile dansını sevdiğim.
Maç öncesi Trabzon'luların kolbastısını izlerken bir bakışı var öldürüyor adamı :D
Napıyor lan bu manyaklar der gibi bakıyordu :evillol:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Trabzonspor deplasmanımızdan 3 puan alarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde ettik. Süper Lig'de geriye 7 final maçımız kaldı.

Başakşehir yarın pazartesi günü kendi sahasında Galatasaray ile oynayacak. Dün almış olduğumuz Trabzonspor galibiyetimiz Başakşehir'in moral-motivasyonunu düşürmüştür. Trabzonspor maçımızda geriye düşmemiz sonrasında önce beraberliği yakalayıp sonra da maçın uzatma dakikalarında gol atarak maçı kazanmamız Başakşehir'in hem stresini arttırmış hem de şampiyonluğa olan inancını azaltmıştır. Trabzonspor karşısında elde etmiş olduğumuz görkemli galibiyetimiz sonrasında Başakşehirliler 'ne yaparsak yapalım Beşiktaş'ı geçip şampiyon olamayız' düşüncesine kapılmış olabilirler.

Stresli Başakşehir'in yarın oynayacağı Galatasaray maçında puan kaybetmesini yüksek ihtimal olarak görüyorum. Galatasaray şu sıralar formda ve Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar çıkartabilir. Başakşehir'in yarın Galatasaray'a karşı galibiyet almasını mevcut şartlarda sürpriz sonuç olarak değerlendiriyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı mylife1903

Afrikadan tanidik kabile olabilir, diyordur abi

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Kariyerinde 2'si Şampiyonlar Ligi, toplam 27 kupa bulunan Adriano'nun sevincine iyi bakın.
İşte bu takım böyle bir adanmışlığın eseri..

Adriano Correia, Beşiktaş'a yakışıyor. Beşiktaş'a Adriano gibi mücadeleci ve kendisini takımına adayan futbolcular, sporcular yakışır. :ok:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Karabay

Ben direkt kavga istiyorum once dalsin sariyi gorsun sonra bir daha dalsin, hakem bakti vermedi kirmizi cift ayak dalsin sonra yerdeyken ustune atlasin ver allahim ver ver allahim ver, yermisin yemezmisin soyunma odasi koridorlarinda da devam. Daha da boyle pislik kimse yapmaya cesaret edemez. O herif dayak yemeli cok fena haketti.

Yahu o taraftara dil cikartma, fli kelime ile kufur falan hadi onlari gectik, elini sortun soktu hadi icligini duzeltti dedim yahu gol sonrasi o oguzhanin onune kaymasi nedemekti, hayatimda gordugum en buyuk igrencliklerden biriydi.

Soyle kombo da olumlu
@mylife1903 abi benim fener maçına özel bir fikrim var.
diyelimki gol attık ve öne geçtik. tüm oyuncular yan yana ip gibi dizilip golümüzü atan oyuncuyu karşılarına alıp temsili (gerçekten vurmamak şartıyla) kafa vuruşu yapsınlar. bizim eleman da ağzını gözünü ayırarak abartı bir şekilde takla falan atıp kendini yere atsın.

Çevrimiçi Necmi

Mas da rahat rahat ileri cikti bu nedenle

Iste hep bu yuzden Diyoruz Q7 nin sahada olmasi bile yeterli diye , Q7 sahada olunca rakip onu marke edecegim diye ileri bile çıkamıyor

Frikiklere dokunmasin yeter :bandit:
Bence akşam quaresma sahada olsaydı bu maçı galip bitiremezdik
sana bir tesadüften bahsedeyim kesin dikkatini çekmiştirde ses etmiyorsundur
farklı kazandığımız daha doğrusu çok gol attığımız maçlardaki kadroya bir bak
birde nasıl oynadığımıza

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oldu olacak bizim futbolcular maça deri eldivenle çıksınlar. Maç bittikten sonra da formalarını çıkarıp RVP'yi aralarına alsınlar.

Çevrimdışı mylife1903

diyelimki gol attık ve öne geçtik. tüm oyuncular yan yana ip gibi dizilip golümüzü atan oyuncuyu karşılarına alıp temsili (gerçekten vurmamak şartıyla) kafa vuruşu yapsınlar. bizim eleman da ağzını gözünü ayırarak abartı bir şekilde takla falan atıp kendini yere atsın.
Gol atip tek sita dizilsinler sortlarini duzeltsinler yahu

Çevrimdışı mylife1903

Oldu olacak bizim futbolcular maça deri eldivenle çıksınlar. Maç bittikten sonra da formalarını çıkarıp RVP'yi aralarına alsınlar.
Deri eldiven olumlu hatta ustleri ciplak olsun sonra bagirsinlar gebertin bu azizin rvosunu diye

Çevrimdışı Gokhan-

Soyle kombo da olumlu

Hahahaha hayattan bezdirmişler Nistelrooy'u, Sezercik'in mahalle'nin kötü çocukları tarafından dayak yemesi geldi aklıma  :D
Bu Hollandalı'lar çok kaypak adamlarmış abi.

Çevrimdışı mylife1903

Hahahaha hayattan bezdirmişler Nistelrooy'u, Sezercik'in mahalle'nin kötü çocukları tarafından dayak yemesi geldi aklıma  :D
Bu Hollandalı'lar çok kaypak adamlarmış abi.
Sevmem zaten hollandali futbolculari.
Bu nistelroy habire atardi kendini yere. Rvodan daha iyi golcuydu ama

Çevrimdışı Gokhan-

Fena bakıyordu abi, bizim kabile'de bile böyle kafa yok demiştir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

O değilde kazanma aşkı budur Adriano ve Cenk'e dikkat direk topu alıp santraya   :claps:

http://twitter.com/avfattas/status/850846963155251201?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

@Necmi youtube'dan palaştığımızı direk video olarak görüyoruzda twitterdan paylaştığımızı neden göremiyoruz ?

Çevrimiçi Necmi

aslında buna aksadı denmez tek başına sağ kanat sorumluluğu bindi üstüne
zaman zaman geri gelmekte zorlandı karşısında çok hızlı bir oyuncu vardı ve maçta gidip geliyordu
birde iki bekimiz birden çıktı sürekli unutmamak lazım iki asist iki bekten geldi küm olursa olsun
hücumcu beklerle oynuyorsan bu kaçınılmaz oluyor biraz iyi kanat oyuncuları seni böyle vurabiliyor
işin kötüsü adriano çıktığında tosiç sola kaydı destek verdi oraya hatalarda yaptı ama ismail efekt gibiydi
dün gece soldaki pozisyonları hatırlayalım başrolde tosiç atiba vs oldu hep mevkisinin adamı nerde
sağ bekte ise orta göbeği kapatmak tek başına marceloya kalınca gg ye yeterli desteği veremedi
Gönül çok fazla tek başına kaldı orda ben yaptığı adam kaçırmalarına ramen onun çok iyi oynadığını düşünüyorum
bir tarafta castilyo diğer tarafta olcay iki tane hızlı yorulmak bilmez ve sürekli sabırla atak yapabilen oyuncu
ve senin birinci önceliği hücum olan iki bekin. Adamlar iki gole katkı verdiler. sanırım buda hocanın
taktiğiydi bek çıkartarak rakip defansın dengesini bozmak bozduda her atağımız tehlikeli oldu biraz daha becerikli olsak
tarihi bir farklada dönebilirdik. bu kadar iyi oynayan ts ye rakip ceza sahasında çok adam bulundurmasak
eskiden olduğu gibi kendi sahamızda top çevirmeye çalışsak presle bizi boğarlardı bekleri hücumcu ama çıkartmadık
ilerdeki opsiyonları dört adamla sınırlı kaldı. her zaman oynadığımız gibi oynamadık taktik maktik yok bam bam bam
dedik.

Çevrimdışı benyv-

Matematiksel olarak olmasa da mental açıdan şampiyonluğu garantiledik sayılır. Geçen haftaki Başakşehir maçını bildiğim gibi, Gs maçı sonucu için de iddialıyım. Berabere veya Gs kazanacak %99. Böylece fark en az 7 olacak. Daha sonra da Adanaspor maçı bizim için çok güzel iç sahada. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Lyon'a verme zamanı. Son Lyon maçına da baktım, bizden iyi bir takım değil Lyon, elenebiliriz de eleyebiliriz de ama Lyon asla favori değil. Bir de Adriano'yu eğer cidden Astronomik bir teklif gelmedikçe satmayız umarım, yaşına takılıyordum takımı gençleştirmek adına ama yanılmışım, yaşlı dediğimiz bu seneki takımın da performansı üst düzey. Maliyetler uygun olduktan sonra ve planlama iyi yapıldıktan sonra kadro yaşlı da olsa, döngü içerisinde bize sıkıntı yaratmayacaktır.

Çevrimdışı AhmetY

Harika fikir, keşke bu fikri futbolcular da görse kesinlikle muhteşem bi sevinç olur

Çevrimdışı Constantino

Talisca'nın resmi instagram hesabının altına come to m.united filan yazmışlar :D

Bu adamı napıp edip almalıyız seneye  :iblush:
yani kurda kuşa çakala yem etmemek lazım aboubakar ı da öyle bunlar çok değerli oyuncular abou ve talisca arasındaki uyum sosa ve gomez gibi bişey oldu hakikaten abartmıyorum gomez ve sosa nin yerini doldururlar
Mübarek takıma Kartalıma Allah yardım ediyor Elhamdülillah
Tüm oyuncularımız tolga zengin de hepsi pırlanta gibi oyuncular Renkliler ilginç derecede kıskançlık sendromundalar onlara da hak veriyorum sonuçta türkiyenin en büyük kulübü Beşiktaş ister istemez bi çekememezlik olacak
Bu mübarek takımın taraftarı da mübarektir temiz dır iyi niyetli dır
Fb ve gs taraftarı gibi işine geldiği gibi davranan menfaat düşkünü değildir Rabbim bu başarıyı daim etsin şükürler olsun.

Çevrimiçi Necmi

Afrikadan tanidik kabile olabilir, diyordur abi
yada düşman kabile olabilirmi diyorda olabilir.
ama hiç iyi bakmadığı kesin bir görüntü vardı içeri giderken dönüp bakıyor bir kaç adım gidiyor
sonra tekrar dönüp uzun uzun bakıyor. sanırım o sırada bekleyin şimdi iyi oynamıyorsunuz
biraz sonra tam oynatacağım sizi diyordur.

Etiketler: