Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166074 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

onur da tamışmış oldu taliscanin güdümlü füzesi ile :D

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talisca'nın şutlarını bana bırakın demiş en son :D

Bıraktık :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş'ın ligde 4-3 kazandığı son iki maç.

Nisan 2005: Fenerbahçe 3-4
Nisan 2017: Trabzonspor 3-4

Korayin sosisli yumurta gosterdigi yer seref tiribunu degil mi yahu? Aaaa menemenciydik halbuki

Çevrimdışı Anıl1903

Ödeyemeyeceğimiz 3 hak;
1-Anne hakkı
2-Baba hakkı
3-Atiba'nın hakkı
İnternette gördüm bu yazıyı güzelmiş.

📈Jose Sosa (2015-16)
👉41 Maç
⚽️9 Gol

📈Anderson Talisca (2016-17)
👉26 Maç
⚽️11 Gol

Çevrimdışı Anıl1903

📈Jose Sosa (2015-16)
👉41 Maç
⚽️9 Gol

👉26 Maç
⚽️11 Gol
Talisca için daha 7 lig ve Uefa maçları var.Benfica'nın iştahı acayip kabarmıştır.

Çevrimdışı Savaş

İddia ediyorum Talisca seneye sadece ligde 15+ gol görecektir. Alamazsak bonservisini çok üzüleceğiz. Tam kıvama geldiğinde gidiyor olacak.

Çevrimdışı El Nino

Talisca'nın bonservisi yanlıslıkla bizde olsaydı ne getirisi olurdu düşünmesi bile korkunç  :bandit:

Çevrimdışı underworld

📈Jose Sosa (2015-16)
👉41 Maç
⚽️9 Gol

👉26 Maç
⚽️11 Gol

sosa'yı en çok eleştiren kişi bendim ama burda kıyaslama yanlış yapılıyor.
OOS ile IF'yi karışılastırıyoruz.

Çevrimdışı underworld

Eksiklerimiz kabak gibi ortada.Sezon sonu bu eksiklerin üzerine gidip çok değil 1-2 üst takviyeyle çok farklı yerlere gelebiliriz.

Çevrimdışı El Nino

Bize zamanında menemenci diyerek gömenlere Rıdvan Akar iyi cevap vermiş halbuki. Neden bu kadar millet üstüne alınır olmuş ki  :biggrinking:

sosa'yı en çok eleştiren kişi bendim ama burda kıyaslama yanlış yapılıyor.
OOS ile IF'yi karışılastırıyoruz.

Talisca'yıda şenol hoca OOS'ye eviriyor şenol hoca :)

Talisca'da ayak uyduruyor yavaş yavaş :)

Seneye daha farklı bir talisca izlicez :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersun Yanal: "Beşiktaş, Türkiye'nin en donanımlı takımı bunu hak ediyorlar."

Rodallega: "Top Beşiktaş'tayken onlara karşı oynamak çok zor."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bize zamanında menemenci diyerek gömenlere Rıdvan Akar iyi cevap vermiş halbuki. Neden bu kadar millet üstüne alınır olmuş ki  :biggrinking:

Bize menemenci diyerek gönderme yapalanlara biz taraftar olarak sadrazam kamışı'nı nasıl buldunuz diyebiliriz :D

Ama yöneticinin yapması doğru olmaz :)  En azından bizim klüpte diğer klüpler saygısız üsluplu oldukları için onlar için farketmiyor :)

Çevrimdışı underworld

Talisca'yıda şenol hoca OOS'ye eviriyor şenol hoca :)

Talisca'da ayak uyduruyor yavaş yavaş :)

Seneye daha farklı bir talisca izlicez :)
Muhakkak bi kıvama getirmeye çalışacak ama istenilen seviyede bir OOS olmayacak olması bence kesin.
(Dipnot: bir sezon benfica'da 8 numara oynamışlığı da var)

Çevrimdışı ilhan mansız

lyon maçları artık kader maçı oldu. İnşallah lyonu eleyeceğiz ve sabırla yarı finali bekleyeceğiz. Dünkü galibiyet şampiyonluk için çok büyük avantaj sağladı. yarın başakşehir yenilir veya berabere kalırsa daha da rahatlar ve tüm gücümüzü uefa ya verebiliriz. Zaman zaman hatalar yapsak da önümüzdeki yıl için çok daha büyük hayaller kurabilecek noktaya geldik.

Çevrimdışı Gokhan-

Abu 2 yıl porto da oynamadı mı ?

Başkanın açıklamaları , hocanın tavrı karşısında dahala Abu'nun alınacağını düşünmek pollyanna konusunda master yapmak gibi geliyor bana.

Anlamadım, alınmayacağını mı düşünüyorsun yani.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı abdusta

Maçın en kısa özeti

Saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Erman Toroğlu :"Bak bak bak, herkes topa bakıyor Atiba ön direğe gidiyor.  Muazam bir gol. Bu adam normal değil abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

İsmini duyunca deli oluyorum adamın.. Rıdvan Akar'ın görevine son verilmesinde o kanalın ve o adamın çok büyük payı var ki kamuoyunu onlar oluşturdu.. Hayat Erman gibi bir adamın üslüp konusunda Rıdvan Akar gibi birisini eleştirmesi kadar İronik olabiliyor bazen.. Dün gece "köpekler istediği için atlar öldü" maalesef..

Çevrimdışı tardu

Tosic yerine aklı başında bi stoperimiz olsa bu maçı çok daha rahat yenerdik. Okay' ın golünde de hatası vardı, Rodallega' nın golünde de hatası vardı.

yusuf yazıcı nın fabri ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda direk kaydı.karşısında ki adamın hiçbir şey yapmadan önünü boşalttı.atiba yusufun arkasından koşarak gelip ayak koydu.pozisyonu izlerseniz daha tosiç kayarak adamın önünü boşaltmadan önce;atiba geriden resmen depar atarak geldi olacakları biliyor gibi yahu sen son adamsın orada adam sana feik atmamış sen yere yatıp kaymaya çalışıyorsun hemde kalenin dibi bir savunmacı olarak hemde en ayakta kalman gereken yerde cidden bununla sözleşme imzalamak kimin fikriydi ilk kimin aklına geldi bilmiyorum adamın resmen beden dili ben bu mevkinin adamı değilim bunun eğitimini,alt yapısını almadım diye bağırıyor.
pozisyonun öncesinde de deplasmandaki oly maçı gibi yusuf a topu teslim etti.

Çevrimdışı underworld

Anlamadım, alınmayacağını mı düşünüyorsun yani.
bence alınmayacak

Çevrimdışı underworld

işte hep görmek istediğim tablo  :halay: :halay:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dünkü maçta 3 gol yerken takımın göze batan iki mevkisi vardı . İlki  sol stoper mevki . İkincisi de sağ bek . Hoca da sanırım bunu gözlemlemiştir . Önümüzdeki Lyon maçı için gerekli önlemler alınır umarım.
Atılan 4 gol ise bu takımın kalitesiyle orantılı bir sayı . Hiç kimse atılan 4 golün 1 tanesinin bile tesadüfi olduğunu iddia edemez.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mellfred

https://eksisozluk.com/entry/67351081
ekşide kullanıcılardan biri atiba'nın olayını pozisyon pozisyon çok güzel  anlatmış

Etiketler: