Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167221 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

rıdwan akar olayı bi özürle geçiştirilebilirdi. her hata yapanın kafasını altın tepside sunmamalıyız die düşünüyorum ben.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

posbıyıkla ilgili boş konuşmadıgımızı sanırım herkes görmüştür şimdi, adamın maç içinde aleyhimize fahiş hata yapabileceği kaç pozisyon varsa aleyhte karar verip yine yeni yeniden fahiş hatalar yaptıgını görüyoruz. eyyamcı değilmişmiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 'TaNeR'

posbıyıkla ilgili boş konuşmadıgımızı sanırım herkes görmüştür şimdi, adamın maç içinde aleyhimize fahiş hata yapabileceği kaç pozisyon varsa aleyhte karar verip yine yeni yeniden fahiş hatalar yaptıgını görüyoruz. eyyamcı değilmişmiş...

Aynısını biz yapsaydık ne karar verirdi acaba?

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Anıl1903

Açıkçası şeytan tüyü var demek ona haksızlık olur, onu küçültmek olur. Şeytan tüyü değil tamamiyle beceri var. Sıradışı ve tuhaf ama akıllı ve yetenekli.
Sempatik bir kişilik olmasından dolayı demiştim,o an bu tabiri kullanmak geldi aklıma yoksa nitelik olarak çok farklı yapıya sahip birisi.

Çevrimdışı tardu

Hemen siyasete yormayin ama böyle birsey dolaniyor ortalıkta

Duyum - Son Dakika

Beşiktaş yöneticisi Rıdvan Akar Trabzonspor'u  yeni stadına gömeriz lafını kullandıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ı arayarak yöneticinizin yaptığı terbiyesizliğin cezasını verin dedi.Fikret Orman Beşiktaş yönetiminde görev alan ve Trabzonspor hakkında hakaretli tweet atan yöneticinin görevine son verdi

stadın sponsoruna bakın ayrıyetten ts nin göğüs reklamına bakın katara ve katarlılara bu ülkede son yıllarda bir çok şey serbest ben bu senin söylediğini inanılır buluyorum.

m.ustanın söylemi var geçende yazdım ''seneye 50.yılımız olduğu için biz şampiyon olacağız/şampiyon biziz çünkü 50.yılımız'' vs. bu söyleme olan güven; bana bir yerlerden garanti alındığı izlenimi yarattı.takıma olan güven değil,takımına güvenirsin anlarım ama burada başka bir şey var.tabi seneye göreceğiz umarım ben kendi kendime evham yapıyorumdur.

yanlız ne maç oldu be derler ya aynen öyle bir maç oldu ligin üzerinde bir karşılaşma oldu.maçtan önce şöyle bir foruma baktım necmi abi ben güzel futbola bakmıyorum kazanalım gibi birşey yazmıştı,bende kendi kendime keşke hem güzel oyun olsa hemde biz kazansak demiştim ikisi de oldu :ishock:

Çevrimdışı Librarius

Valla yeteneğine o para normal bence, gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz bunu.
Ben başından beri korur kollardım kendisini ama 10 milyon etmez derdim şu an o para verilip alınmassa çok üzülürüm.
Tabi pazarlıkla düşürülürse daha yakışıklı olur, orası ayrı.

Aboubakar konusunda basindan beri ayni noktadayim: cok ozel bir oyuncu. Porto takim olarak bir kac sezondur kotu oldugu icin parlayamadi orda. Bakin az daha Brahimi'yi de elden cikaracaklardi. Fakat Porto biraz duzelince Brahimi yine yildizlasti. Abou'yu biraz yontup sekle soktuk mu en az 20 milyonluk bir oyuncu olur bizim elimizde. Porto'da olsa en az 30'a okutur bir yere. 

Abou ve Talisca cok ozel oyuncular ve keske bir sekilde elimizde tutabilsek bunlari. Seneye ligi kasip kavururlar. Yonetime cok is dusuyor bu konuda.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı abdusta

Günaydın
Karizmanın llyon karsısında oynaması zor gözüküyormuş,
Keşke Canerin sakatlığı daha erken geçseydi
sol tarafı Caner-Adriano yapıp,Karizmanın yerine babeli kaydırabilirdik

Bu durumda Orta saha Atiba-Necip-önlerinde Oguzhan solda Taliscayı görebiliriz

iyi dinlen star Karizma sen bize lazımsın,yaş ilerledikçe vücutta metal yorgunluğuda başlıyor ne yazıkki.

Çevrimdışı murat

stadın sponsoruna bakın ayrıyetten ts nin göğüs reklamına bakın katara ve katarlılara bu ülkede son yıllarda bir çok şey serbest ben bu senin söylediğini inanılır buluyorum.

m.ustanın söylemi var geçende yazdım ''seneye 50.yılımız olduğu için biz şampiyon olacağız/şampiyon biziz çünkü 50.yılımız'' vs. bu söyleme olan güven; bana bir yerlerden garanti alındığı izlenimi yarattı.takıma olan güven değil,takımına güvenirsin anlarım ama burada başka bir şey var.tabi seneye göreceğiz umarım ben kendi kendime evham yapıyorumdur.

yanlız ne maç oldu be derler ya aynen öyle bir maç oldu ligin üzerinde bir karşılaşma oldu.maçtan önce şöyle bir foruma baktım necmi abi ben güzel futbola bakmıyorum kazanalım gibi birşey yazmıştı,bende kendi kendime keşke hem güzel oyun olsa hemde biz kazansak demiştim ikisi de oldu :ishock:
seneye 2. liğin en büyük adayı olurlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Keyifler nasil gencler ve genc hissedenler?

Iki tane ekistira gol yedik ama olsun 4 tane yerlestirdik, yetmez ama evet

Tosic biraz bombaladi iyi oldu gerci butun cephanesi tukenmistir, kalan maclarda bombalamaz.

Çevrimdışı Ensar

geniş özete baktım da tosic ne yapmaya çıkmış sahaya anlamadım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

geniş özete baktım da tosic ne yapmaya çıkmış sahaya anlamadım

1.cisi geniş özet'e nerden baktın ensar bende bakmak istiyorum.

2.cisi tosic sakatlıktan sonra sapıttı. :D

Çevrimdışı underworld

Abu 2 yıl porto da oynamadı mı ?

Başkanın açıklamaları , hocanın tavrı karşısında dahala Abu'nun alınacağını düşünmek pollyanna konusunda master yapmak gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Ensar

tv de izledim gece :) tacı engellemek dışında doğru iş yapmadı pek

tv de izledim gece :) tacı engellemek dışında doğru iş yapmadı pek

:D-+

Çevrimdışı mylife1903

Liktivi koymus 7 dakikalik ozet 3 sefer izledim, keyiflendim sabah sabah. Normal sonuc aslinda buyutulecek bir durum yok.

Tsnin golleri de cok guzel, onlari da tebrik etmek lazim. Kadrolarini koruyup, 6-7 tane nokta atisi transfer yaparlarsa seneye ibbyi kovalayabilirler.

Deplasman taraftari konusunu tartismadik. Atesli 35-40bin trabzon taraftarini bile organze 2000 kisi susturabiliyor arkadaslar, butun mac duyduk bizim cocuklarin sesini, girtlaklarina kuvvet.

Tortunu golden sonra azicik madde atti tribunler ama futbolcularimiza helal olsun, taraftari iyice tahrik edecek bir kalkismanin icinde olmadilar, elleriyle tamam tamam atmayin jestlerinde bulundular. Bir de fbnin rvosuna bakin.

Simdi seneye azicik oyunu tutmayi ogrenmemiz lazim, 1-0 yapmissin azicik yatacaksin, faul alacaksin, tempoyu belirleyeceksin hadi yedin bir tane sonra 2-1 yaptin bitecek o mac kontradan 3. Yu atamiyorsan bunun icinde general bir futbolcu lazim.

Çevrimdışı Anıl1903

Herkese günaydın.Arkamıza rahatça yaslanıp keyif yaşamamızı sağlayan takımımıza teşekkürler. :bandit:

Artık frikiklere penaltı gözüyle bakıyoruz :D

Talisca ile sosa'yı karşılaştıranlar vardı bide :D

Çevrimdışı Ensar

ne vurdu ama be , babam dedi çok yakın felan,  dedim yok çok güzel kalecinin olduğu köşeye sıkıştırır ordan :D

Çevrimdışı Ensar

ne vurdu ama be , babam dedi çok yakın felan,  dedim yok çok güzel kalecinin olduğu köşeye sıkıştırır ordan :D

o kadar yakın mesafeden orayı vurması çok mantıkıydı sertte attığı için :D

Onur top'u göremedi bile :D

Çevrimdışı Ensar

o kadar yakın mesafeden orayı vurması çok mantıkıydı sertte attığı için :D

Onur top'u göremedi bile :D
onur da tamışmış oldu taliscanin güdümlü füzesi ile :D

Beşiktaş'ın ligde 4-3 kazandığı son iki maç.

Nisan 2005: Fenerbahçe 3-4
Nisan 2017: Trabzonspor 3-4

Etiketler: