Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167165 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

al işte , twit saçmalık , bu görevden alma çok daha büyük saçmalık , adam özür diledi sizde bi özür dileyin geçin, niye asıyorsunuz adamı bir hata da , görevini iyi yapan birisiydi

Doğru karar bence Ensar. Rıdvan Akar sevdiğim bir adamdır ama yaptığı şey sonrası, onun üzerinden yine Beşiktaş'a vurma timleri harekete geçecekti. Ayrıca Trabzon camiası ile de gereksiz bir gerginlik başlayacaktı aramızda. Böyle şeylere gerek yok. Kurumsal anlamda bize saldırılmasının önüne geçilmiş oldu. Artı şu mesaj verildi; Beşiktaş her yönü ile bu ligin lideri ve efendisidir. Şu an Beşiktaş'ı durdurmak için bazı camiaların elindeki tek şey kaos ve kavga. Bunlardan uzak durduğumuz müddetçe hiç bir şansları kalmayacak. Akıllı ve doğru bir hamle.

Çevrimdışı Ensar

Doğru karar bence Ensar. Rıdvan Akar sevdiğim bir adamdır ama yaptığı şey sonrası, onun üzerinden yine Beşiktaş'a vurma timleri harekete geçecekti. Ayrıca Trabzon camiası ile de gereksiz bir gerginlik başlayacaktı aramızda. Böyle şeylere gerek yok. Kurumsal anlamda bize saldırılmasının önüne geçilmiş oldu. Artı şu mesaj verildi; Beşiktaş her yönü ile bu ligin lideri ve efendisidir. Şu an Beşiktaş'ı durdurmak için bazı camiaların elindeki tek şey kaos ve kavga. Bunlardan uzak durduğumuz müddetçe hiç bir şansları kalmayacak. Akıllı ve doğru bir hamle.
tamam hakkın var ama niye kendi adamımızı bu kadar kolay harcıyoruz abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Bugün çok daha rahat kazanabilirdik aslında ama Okay'ın golü buna engel oldu eğer golü yemeden 2. golü atsaydık çok daha kolay bir galibiyet elde edebilirdik. Bu takım bu ligin en kaliteli, en tecrübeli ve en üst düzey takımı olduğunu bugün yine gösterdi.

3-2 geriye düştükten sonra reaksiyon gösterip 4-3 kazanabilmek çok önemliydi fakat bu kadar kolay şut attırmamak lazım özellikle Lyon maçlarında buna çok dikkat etmeliyiz.

Bu gece kazanarak bu işi bitirdik. Pazartesi Başakşehir kazansa bile artık çok da önemli değil ki ben puan kaybetmelerini bekliyorum.

Şimdi 2 Lyon maçına odaklanmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kuntz

tamam hakkın var ama niye kendi adamımızı bu kadar kolay harcıyoruz abi

Rıdvan Akar çapında ve kalitesinde bir adam, anlık sevinçlerden, tepkilerden ziyade Beşiktaş'ın çıkarlarını düşünmek zorunda. Bir taraftar gibi davranmış. Sen, ben yaparız bunu sorun olmaz. Rıdvan Akar'ın öyle bir lüksü yok. Bence biz kendi adamımızı kolay harcamadık. O kendisini kurumsal sorumluluğu unutup, taraftar gibi davrandığı için harcadı. Böyle olmasına üzüldüm ama doğru karar dediğim gibi kardeşim. Hayırlısı olsun diyelim. Hiç kimse Beşiktaş'ımızın çıkarlarından ve duruşundan önemli değil.

Çevrimdışı Gokhan-

Seneye ilk iş Abou'nun bonservisi almak olmalı, bonservisi çok diyordum ama gün geçtikçe yanılttı beni gerekirse 10 milyon €'da gözü kapalı verilebilir ama maaşında biraz indirim şart.
Mario'ların golcülüğü şu an için Abou'dan yi ama yaşlı adamlar, Abou Şenol Güneş'in elinde ikisini de sollayacaktır onlarda olmayan şeyler var çünkü.
Bugün oyun içinde de çok iyiydi, top aldı sakladı, güzel yerlere koşu yaptı ama pas alamadığı zamanlar oldu.

@tangaz abi'nin aldığı forma'ya bile ismini yazdırtacak derece de gelişecek deli oğlan  :icool:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kutay

Rıdvan Akar kovulduysa Candaş Tolga Işıkta kovulsun o da twitterdan fb yi tebrik etmişti yanlış hatırlamıyorsam m.united maçından sonra
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ensar

Rıdvan Akar çapında ve kalitesinde bir adam, anlık sevinçlerden, tepkilerden ziyade Beşiktaş'ın çıkarlarını düşünmek zorunda. Bir taraftar gibi davranmış. Sen, ben yaparız bunu sorun olmaz. Rıdvan Akar'ın öyle bir lüksü yok. Bence biz kendi adamımızı kolay harcamadık. O kendisini kurumsal sorumluluğu unutup, taraftar gibi davrandığı için harcadı. Böyle olmasına üzüldüm ama doğru karar dediğim gibi kardeşim. Hayırlısı olsun diyelim. Hiç kimse Beşiktaş'ımızın çıkarlarından ve duruşundan önemli değil.
haklısın abi bende ilk mesajımda o tepkiyi verdim yönetici kisinin yapmaması gerekirdi , geçmiş olsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersun Yanal'dan tarihi sözler: "Feda ile başlayan Beşiktaş..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'ın 4-3 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Ersun Yanal şunları söyledi:

"Üzgün değilim. Futbol adına mutluyum. Futbol çünkü bu atmosferlerde güzel. Sadece işini yapan, futbol oynayan, futbol için sahada emeğini, alın terini akatan iki takım oyuncularını da kutluyorum.

BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ

Beşiktaş 5. sezonunu yaşıyor. İlk sezonlarında vefa dediler, 2 ve 3. sezonlarında takımı toparladılar. 4. sezonlarında şampiyon oldular. Bugün olgun, ne yaptıklarını bilen ve birlikte oynamaktan keyif alan, Türkiye'nin kuşkusuz en iyi ve donanımlı takımı oldular. Hak ediyorlar.

KAYBEDERKEN KAZANDIK

Çok güçlü bir takımla oynadık. Önemli olan kaybederken kazanmak. Biz bugün çok şey kazandık bence. Taraftarımızın desteğini ve güvenini kazanıyoruz. Bir taraftan böyle bir atmosferi yaşamak ve bunun keyfini çıkarmak adına birçok şey kazanıyoruz.Bugün tamamiyle futbol kazandı. Umarım bunu devam ettirecek anlayışlar devam eder.

OYUNCULARIMA BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTESEM...

Ben oyuncularıma bir şey söylemek istesem ne derdim diye düşünüyorum, sizin emeğinize sağlık, kimse üzülmesin derdim. Tabi ki kritik yapılacak yerler var ama bunlar da sizlerin gelişimini sağlamak amacıyla önemli işlerdir. Takım yaratmak kolay değil. Bir takım oluşuyor Trabzon'da. Ben bu gecenin Türk futbolunda uzun süre hatırlanacak bir gecelerden olacağını düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Rıdvan Akarın iş akdinin sonlandırılması bu kadar çabuksa
mutlaka orada daha önceden görev değişikliği planlanmış
ve bu talihsiz tweet nedeniyle öne alınmış olabilir.

Saygılarımla

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk Tosun: "Burada 3-2'den sonra 4-3'e geri dönmek kolay değil. Trabzonspor'u da kutluyorum, sezonun en güzel maçını izlettik futbolseverlere.."

Bu arada şunu atlamayalim

Bu maçta 2 Bekimiz de Asist yapti :tabe: :bandit:

Çevrimdışı underworld

Akar'in büyük ihtimal  görev vakti önceden dolmuştu.

Çevrimdışı 38life

Foruma yeni katıldığım zamanlarda Rıdvan Akar hakkında "çap" ile iligli olumsuz birşey söylediğim için mod yemiştim. Bu bu forumdaki ilk moderasyonumdu :D Anılarım canlandı şimdi gözümde.

Çevrimdışı AmaralGürses

Hakemi de yendik, stad açıp kapamak artık bizim işimiz. Kaybetsek şampiyonluk yolunda sorun olmazdı ama şimdiden önümüzdeki sezonun şampiyonu havasına girerdi ts liler.
Futbol olarak.. siz giderken biz dönüyorduk.. daha yolun çok başındasınız !

Rıdvan Akar  sosyal medyada özellikle twitterda taraftarın sesi olan bir isimdir. Sayesinde bir çok şey kulübümüze ulaşmış bir çok güzel olay yaşanmıştır. Taraftarı ile iletişimi en üst seviyede olan yöneticilerden biridir. Bir tweet yüzünden bu değerli yöneticisi ile yollarını ayıran kulübümüzden hala daha Ali Palabıyık denen kişiliksiz herif hakkında bir cümle bile gelmemeside saçmalıktır !

ATIBA: "Golün gelişiminde; ters taraftan orta geldi, top Ryan'ın üstünden geçti sağda Abu'yu ve Gökhan'ı gördüm Necip'te benim kapatacağım yeri kapatınca ön direğe doğru koşu yapıp topa kafayı dokundum."
Bu nasıl bir oyun okuma lan, sen insan mısın?
Aman YARABBİ 😄😄😄

Olcay Şahan : Beşiktaş'ı Tebrik Ediyorum Bugün Bizde Çok İyiydik Fakat Beşiktaş Bizden Daha İyiydi. Ben Beşiktaşlıyım Ve Sonsuza Kadar Böyle Kalıcak.

Hemen siyasete yormayin ama böyle birsey dolaniyor ortalıkta

Duyum - Son Dakika

Beşiktaş yöneticisi Rıdvan Akar Trabzonspor'u  yeni stadına gömeriz lafını kullandıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ı arayarak yöneticinizin yaptığı terbiyesizliğin cezasını verin dedi.Fikret Orman Beşiktaş yönetiminde görev alan ve Trabzonspor hakkında hakaretli tweet atan yöneticinin görevine son verdi

Şenol Güneş: Klas takımdık, sahayı iyi kullandık’

“Futbolla ilgili konuşmama gerek yok. 61. puanımızı burada aldık. Geçen sene burada kazanarak şampiyonluk yolunda avantaj yakalamıştık. Bu sene de inşallah böyle olur. İlk golü attık. Sonra golü yiyince panikledik. Rakip de biz de iyi işler yaptık. İyi oynarken üç gol yiyip geriye düşmek işimizi zorlaştırır. Bugün şans bize güldü. Güvenli oynadık. Klas takımdık. Sahayı en iyi şekilde kullandık. Gol aradık. Güzel bir zemin vardı. Kazandığımız içi mutluyuz.”

Cenk Tosun: ‘Önemli bir galibiyet aldık’

“Attığım golü rahmetli kayınpederime armağan ediyorum. İlk 30 dakika bize yakışan oyunu oynadık. Farkı bulabilirdik ilk yarı. Bize yakışmayan bir gol yedik. Hoca soyunma odasında gerekenleri söyledi. Arkadaşlarımı kutluyorum. Burada kolay değil geriden gelerek maç çevirmek. Önemli bir galibiyet aldık. Sezonun maçını izlettirdik.”

Çevrimiçi Necmi

Seneye ilk iş Abou'nun bonservisi almak olmalı, bonservisi çok diyordum ama gün geçtikçe yanılttı beni gerekirse 10 milyon €'da gözü kapalı verilebilir ama maaşında biraz indirim şart.
Mario'ların golcülüğü şu an için Abou'dan yi ama yaşlı adamlar, Abou Şenol Güneş'in elinde ikisini de sollayacaktır onlarda olmayan şeyler var çünkü.
Bugün oyun içinde de çok iyiydi, top aldı sakladı, güzel yerlere koşu yaptı ama pas alamadığı zamanlar oldu.

@tangaz abi'nin aldığı forma'ya bile ismini yazdırtacak derece de gelişecek deli oğlan  :icool:
:naughty:

Etiketler: