Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168070 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Berat

saygı duyarım  :friendship:

Eeey M.A.Ç Kayseri de arkanda mı, yani Abou mu oynasın :D

Çevrimdışı tangaz

saygı duyarım  :friendship:

maçtaki 2 golümüzü kestirebiliyorum (bakar) da 3.yü kim atacak bir türlü içime doğmuyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Eeey M.A.Ç Kayseri de arkanda mı, yani Abou mu oynasın :D

böle iletiler girdikçe sürekli evet reklamları çıkıyor forumda. HAYIRdır google reklam yöneticisi noluyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

böle iletiler girdikçe sürekli evet reklamları çıkıyor forumda. HAYIRdır google reklam yöneticisi noluyoruz

boşver tangaz abi al bi Barış Manço dinle kendine gel sabah sabah üzme kendini :D

Çevrimdışı tangaz

boşver tangaz abi al bi Barış Manço dinle kendine gel sabah sabah üzme kendini :D

işyerinde yutup açamıyorum gülhancım. bu arada sen naptın araba mı aldın bebek bezi mi aldın bebek mi aldın hanım mı aldın ben sıralamayı şeyettim de kaçırdım yanii  :D

işyerinde yutup açamıyorum gülhancım. bu arada sen naptın araba mı aldın bebek bezi mi aldın bebek mi aldın hanım mı aldın ben sıralamayı şeyettim de kaçırdım yanii  :D

Anladım :D Sıralama bu abi El arabası-Bebek bezi(stok),Hanım,Bebek,Bebek bez'lerini kullan :D

Çevrimdışı tangaz

Anladım :D Sıralama bu abi El arabası-Bebek bezi(stok),Hanım,Bebek,Bebek bez'lerini kullan :D

bebek bezi stoğuna 8 sene sonra başla acele etme sonra 2 sene stok yapsan yeter, 35 iyidir. HAYIRlısı 35 yaştır, evlilik için yanii  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bu arada bu şeytan da rahat durmuyor bugün bi haber geçmiş yok bişeyler hazırladım kulüpler birliğine verecem değerlendirmezlerse meclise gensoru götürecem vbvb die zırvalıyor yabancı kararı bu yaz verilmeli vbvb ne yüzsüz bir şeytan bu yaa. boşuna dönmedi o kadar şeytana uyma videoları  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Bebek bezinden bikmistim ben. Bizim buralarda bebek bezine pampers diyorlar bizim turkcedeki selpak, orkid, jilet olayi gibi. Az tasimadim habire siciyor bebek dedigin sonra turk usulu gotunu yikamaya basladim, 7 sene oldu hala koca cocugu kaldirip muslugun altinda gotunu yikiyorum.

Yurtdisinda en buyuk eksiklik, tahret muslugu arkadas.

Acaba bizim yabanci futbolcular bu tahret muslugunu gorunce ilk defa ne anliyorlar ondan.

Garip, tuhaff

bebek bezi stoğuna 8 sene sonra başla acele etme sonra 2 sene stok yapsan yeter, 35 iyidir. HAYIRlısı 35 yaştır, evlilik için yanii  :evillol:

30 iyidir 30 :D

2 sene stok yetmez abi naptın sen :D

Düğünde de bebek bezi takıcaz 10 tane adana burma bebek bezi gerdanlık bebek bezi :D

Evin içindeki oturma bezlerine hiç gelmedim bile :D

Çok çalışmam lazım çok HAYIR'lı sıyla :D

Çevrimdışı tangaz

Bebek bezinden bikmistim ben. Bizim buralarda bebek bezine pampers diyorlar bizim turkcedeki selpak, orkid, jilet olayi gibi. Az tasimadim habire siciyor bebek dedigin sonra turk usulu gotunu yikamaya basladim, 7 sene oldu hala koca cocugu kaldirip muslugun altinda gotunu yikiyorum.

Yurtdisinda en buyuk eksiklik, tahret muslugu arkadas.

Acaba bizim yabanci futbolcular bu tahret muslugunu gorunce ilk defa ne anliyorlar ondan.

Garip, tuhaff

ortaokula gidiyordum sanırım yada ilk okul 5 falan olabilir almanyadan dayımlar gelmişti onlarda pampers diyordu tabii daha türkiyede hazır bez yoktu henüz ana bu ne lan gavur yapmış modundaydı gören herkes anneler ulan biz boşuna mı o kadar amerikan bezini kazanlarda kaynattık tripleri falan filan. abi burdan taharet musluklu klozet neden şeetmedin uğraşma lavabo falan.

Çevrimdışı tangaz

30 iyidir 30 :D

2 sene stok yetmez abi naptın sen :D

Düğünde de bebek bezi takıcaz 10 tane adana burma bebek bezi gerdanlık bebek bezi :D

Evin içindeki oturma bezlerine hiç gelmedim bile :D

Çok çalışmam lazım çok HAYIR'lı sıyla :D

HAYIR anlamadığım nokta şu. 2 sene stok neden yetmesinki bir bebek ortalama 2 sene bez kullanır sonra tuvalette şeyetmeye başlar HAYIRlısıyla  :D

Çevrimiçi İsmail Özyurt

belki garip gelecek ama stadın full olmasının bize kötü bir etkisi olmaz, Ts'yi daha çok baskı altına alacağını düşünüyorum.
Aynı şekilde düşünüyorum. Bir de topu çevirmeye başlayıp koşturursak bunları GS maçındaki gibi sen seyret o zaman tribünleri  :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

HAYIR anlamadığım nokta şu. 2 sene stok neden yetmesinki bir bebek ortalama 2 sene bez kullanır sonra tuvalette şeyetmeye başlar HAYIRlısıyla  :D

HAYIR abi bak sen anlamıyorsun ben fazladan alayımda bol bol s.çsın oğlum/kızım :D

Babacım ben s.çıcam dediğinde HAYIR oğlum/kızım sıç.mazsın mı diyeyim çocuğuma abi :D

Çevrimdışı mylife1903

ortaokula gidiyordum sanırım yada ilk okul 5 falan olabilir almanyadan dayımlar gelmişti onlarda pampers diyordu tabii daha türkiyede hazır bez yoktu henüz ana bu ne lan gavur yapmış modundaydı gören herkes anneler ulan biz boşuna mı o kadar amerikan bezini kazanlarda kaynattık tripleri falan filan. abi burdan taharet musluklu klozet neden şeetmedin uğraşma lavabo falan.
Abi benim ofiste isitmali yikamali kurutmali tahtim var ama orda sigara kullandigim icin cocugu sokmuyim. Banyoda yikamak zorunda kaliyom. Sirtim agriyor artik bi sekil cozecem bu musluk isini, hortym falan takacam.
Abi en guzel pamperslar capon pamperslari. Boyle cisini kakasini yapinca alarm veriyir falan bu devirde hersey kadinlar icin.

Çevrimdışı tangaz

HAYIR abi bak sen anlamıyorsun ben fazladan alayımda bol bol s.çsın oğlum/kızım :D

Babacım ben s.çıcam dediğinde HAYIR oğlum/kızım sıç.mazsın mı diyeyim çocuğuma abi :D

HAYIRlısı ile bi çocuğun olsun da sonra bolbol şeeder parana  :D

bebekler beze değil babalarının parasına şeeder  :)

HAYIRlısı ile bi çocuğun olsun da sonra bolbol şeeder parana  :D

bebekler beze değil babalarının parasına şeeder  :)

Aynen abi HAYIR'lısı artık bakalım :D

Çevrimdışı tangaz

Abi benim ofiste isitmali yikamali kurutmali tahtim var ama orda sigara kullandigim icin cocugu sokmuyim. Banyoda yikamak zorunda kaliyom. Sirtim agriyor artik bi sekil cozecem bu musluk isini, hortym falan takacam.
Abi en guzel pamperslar capon pamperslari. Boyle cisini kakasini yapinca alarm veriyir falan bu devirde hersey kadinlar icin.

reis bu caponlardan da bu beklenirdi zaten alarmlar çeşitlilik arz ediyor mu pekii? çiş stoğu %10 dolu, %50 dolu, doldu taştı ulan yeter değiştirin beni artık gibi ayrımlar var mı? bebekler ilginç canlılar altında bez takılı ensesine kadar zıçtıkları oluyordu.

Çevrimdışı tangaz

Geçtiğimiz hafta, dünya futbol tarihinde bir ilki (!) gerçekleştiren; kart göstermek için oyunu durdurup, 8 dakika boyunca oyunu başlatamayan, sezonun en kötü maçlarından birini yöneten Fırat Aydınus’a bu hafta yine maç verilmiş. 1 metre 41 santimetre ofsayttan gol attıran yardımcı hakemi ertesinde maça gönderen Namoğlu, aynı ismi bu hafta derbiyle ödüllendirmiş.

Geçtiğimiz hafta, dünya futbol tarihinde bir ilki (!) gerçekleştiren; kart göstermek için oyunu durdurup, 8 dakika boyunca oyunu başlatamayan, sezonun en kötü maçlarından birini yöneten Fırat Aydınus’a bu hafta yine maç verilmiş. 1 metre 41 santimetre ofsayttan gol attıran yardımcı hakemi ertesinde maça gönderen Namoğlu, aynı ismi bu hafta derbiyle ödüllendirmiş.

kuddisi bundan daha iyiydi geçen sene.

Bu sene bu adam bırakmalı seneye full gs'ye çalışır yine.

Çevrimdışı tangaz

kuddisi bundan daha iyiydi geçen sene.

Bu sene bu adam bırakmalı seneye full gs'ye çalışır yine.

kuddusi himmetçi₁ falan mı deniyordu o nedenle mi şutlanmıştı emin olamadım şimdi de bu namoğlu cidden ağır saçmalıyor

kuddusi himmetçi₁ falan mı deniyordu o nedenle mi şutlanmıştı emin olamadım şimdi de bu namoğlu cidden ağır saçmalıyor

bilmiyorum ki fetö cü diye mi çıkarıldı  :alala:

Sezon sonu bu yusuf namoglu bırakmalı tek bildiğim o rezalet bir yönetim sergiliyorlar.

Sadece bizim ligde değil ptt 1.ligde hakem atamalarını bile unuttulardı galiba geçenlerde.

Bu arada fabrinin son durumu nedir arkadaşlar :alala:

Etiketler: