Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164584 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Katılmıyorum, ve soruyorum Türkiyedeki maçlarda FIFA kokartlı hakemler yabancılarla temas kurarken
neden Türkçe konuşuyor?

Bu nedenle Atibanın penaltı atışında çizgiye ısrarla basmasını Fırat Aydanus neden ana dili Ingilizce olan Atibaya Türkçe söylüyor..
Bu nedenle Quaresma'ya neden Türkçe düdüğümü bekle diyerek yalandan düdük ucu gösterip uzaklışayor Ali Palabıyık

Hakemlerin iletişimsizliği,kendini anlatamama,yaptıkları Futbol kurallarının doğasına uymuyor

Yarın Aboubakara yanına git Türkçe şunu yapma diye ikaz et,Abou anlamayacaktır,tekrarını yapıncada cart sarı..
Bunlar bozuk İngilizcelerinemi güvenmiyorlar

Biri bana Dünya sakini Atibanın ve Dünya starı Q7 nin o hareketleri neden yaptığını izah etsin?

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Necmi

Katılmıyorum, ve soruyorum Türkiyedeki maçlarda FIFA kokartlı hakemler yabancılarla temas kurarken
neden Türkçe konuşuyor?

Bu nedenle Atibanın penaltı atışında çizgiye ısrarla basmasını Fırat Aydanus neden ana dili Ingilizce olan Atibaya Türkçe söylüyor..
Bu nedenle Quaresma'ya neden Türkçe düdüğümü bekle diyerek yalandan düdük ucu gösterip uzaklışayor Ali Palabıyık

Hakemlerin iletişimsizliği,kendini anlatamama,yaptıkları Futbol kurallarının doğasına uymuyor

Yarın Aboubakara yanına git Türkçe şunu yapma diye ikaz et,Abou anlamayacaktır,tekrarını yapıncada cart sarı..
Bunlar bozuk İngilizcelerinemi güvenmiyorlar

Biri bana Dünya sakini Atibanın ve Dünya starı Q7 nin o hareketleri neden yaptığını izah etsin?

saygılar
Türkiyede süperligde hakemlik yaptıkları için olabilirmi? Türkiyede ingilizce konuşmak zorundamıyız
türk olarak bir zahmet milyonları alanlar türkçe öğrensin  düdüğü göstermenin dili yoktur orda düdük gösterdi
arkasını döndü quaresma topa vurdu bunun karşılığının her yerde sarı kart olduğunu bilmesi lazım dünya starının
nede olsa dünya sıtarı
Ben biri yabancı oyunculara yabancı dilde konuşmak zorunlu dense ilk ben karşı çıkarım buna envayi çeşit oyuncu var mecburmu hakem
dilinden konuşmaya ya burda hakemde savunduk sayenizde ya biraz daha zorlarsanız çakarı bile savunmaya kalkacağım :bandit:
kıymayın bana

Çevrimdışı Librarius

Ali Palabiyik ne zaman bizim maclara atansa hep tetikcilik yapmistir. Bir kez bile "ya ben bunlari gecen mac katlettim, bu mac iyi yoneteyim" mantigiyla ciktigini gormedim. Gormedik cunku adam her defasinda odullendiriliyor. Kupada bizi harcadi, 3 hafta dinlendi dediler ama dondugu hafta 2 mac ust uste (biri kupa) yonetti. Bu haftada 2 mac yonettirip dinlendi dedikleri haftalarda ki maddi kayiplarini tazmin ettiler.

Simdi bu yeni nesil Cem Papila bizden cekinir mi? Adam muhtemelen soyle dusunuyor: ne guzel, nefret ettigim Besiktas'i dogruyorum, icimin yaglari eriyor, ustune bir de mukafatlandiriliyorum. Bu tetikciye en az 6 hafta ceza verdirebilseydik bu mac rahat olabilirdim.

Size bu tetikcinin bizimle ilgili kisimlarini anlatayim:

1. Quaresma'yi attigi pozisyon. Diyelim ki hakli bir karardi. Fakat ayni hakem Lens'i atamadi.

2. Sari karti olan Van Persie golden sonra Oguzhan'in onunden kayiyor ama hakem orali olmuyor. Hadi diyelim ki hakem hakli, burda bir sorun yok. Fakat ayni hakem Konya'li oyuncuyu ayni hareketten 2. saridan oyundan atiyor.

3. Ali Palabiyik'in klasik Besiktas maci taktigi su: rakiplerimizin bizi sindirmek icin kullandiklari sert faulleri gecistirerek kimyamizla oynamak. Herkes kupa macinda Oguzhan'a yuklendi ama asil sorumlu FB'lilerin sertliklerine goz yuman bu eyyamci Ali Palabiyiktir.

4. Ayni hakem FB maclarinda FB'nin sertliklerine goz yumarken, rakiplerine hic musade etmiyor. Hemen yapistiriyor sariyi.

5. Ali Palabiyik'in ne mal oldugunu gormek isteyen (tabi eger kupa maci yetmediyse) gecen yil oynadigimiz Basaksehir macina baksinlar. O macta sari kartli Mehmet Batdal gozunun onunde hava topunda bizim oyuncumuza dirsek gecirdi ve bu hakem kirmizi vermedi. Yine ayni macta sadece 1 metre gozunun onunde Mahmut, Oguzhan'in ayagini kirabilecek sekilde kaval kemigine tabanla girdi. Peki Ali Palabiyik ne yapti? Macin ilk yarisini bitiren dudugu caldi. Onu calmasa faul calacak, Mahmut kirmizi gorecek. Oguzhan cildirdi pozsiyonda.

6. Yetmediyse devam edelim. Ayni Ali Palabiyik gecen yil FB Antalyaspor macinda evlere senlik bir penalti caldi FB'ye. Van Persi saskinliktan gulumsedi. Yine Ayni Ali Palabiyik bu sene Osmanli macinda Tolgay'a yapilan net penaltiyi gormesine ragmen calmadi.

7. Bitti mi? Bitmedi. Bu tetikci kupa macinda Sener'i bizimkileri kesip bicmesine ragmen atamadi. Ridvan bile bunu dile getirmek zorunda kaldi. Volkan Demirel'in Atiba'yi ceza sahasinda yakasindan tutup yere firlatmasini gormesine ragmen penalti calmadi.

8. Simdi bu tetikcinin en iyi secenek oldugunu soyleyen Necmi abiye nasil hak verecegiz? Halil Umut Meler niye maca verilmiyor?  Gordugunu caliyor cocuk.

Necmi abi eger sen Ali Palabiyik'in kupa macinda yaptigi hatalari seyirciden etkilenmiyorum mantigiyla yaptigini dusunuyorsan feci halde yaniliyorsun. Ali Palabiyik atandigi her Besiktas macinda fahis hatalar yapiyor ve bunlar hic de rastlantisal degil. Oyle olsa FB maclarinda neden hep fB lehine hatalar yapiyor?

Son olarak, TS bizi sert faullerle yildirmaya calisacak. Tam da Ali Palabiyik sinsisinin oyun planina uygun. Ben size macin hikayesini anlatayim hemen: TS'liler tekme savurup duracak, Ali Palabiyik uyari ustune uyari yapip kart cikarmayacak, bizimkilerin de kimyasi bozulacak. Ahanda yaziyorum buraya. Sonra gelip genc hakem macin atmosferini kaldiramadi demesin kimse.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Teknik Kadro ve futbolcular umarım gerginlik altına girmezler.
Sakin kaldığımız sürece bizle başa cikamazlar.

Ali Palabiyik sakin kalmamiza izin vermeyecek. Adim gibi eminim buna. TS'nin bizi durdurmak icin yapacagi sertligi sonuna kadar tolere edecek. Ben malimi bilirim.

Çevrimdışı Librarius

Ampul gibi penalti olan mac degil mi o osmanli maci

Ta kendisi... Zaten yukarida listeledim hatirladigim pozisyonlari. Ali Palabiyik Besiktas maclarinda hep tetikcilik yapiyor ve bundan hic vazgecmiyor.

Çevrimdışı Kuntz

Ali Palabiyik ne zaman bizim maclara atansa hep tetikcilik yapmistir. Bir kez bile "ya ben bunlari gecen mac katlettim, bu mac iyi yoneteyim" mantigiyla ciktigini gormedim. Gormedik cunku adam her defasinda odullendiriliyor. Kupada bizi harcadi, 3 hafta dinlendi dediler ama dondugu hafta 2 mac ust uste (biri kupa) yonetti. Bu haftada 2 mac yonettirip dinlendi dedikleri haftalarda ki maddi kayiplarini tazmin ettiler.

Simdi bu yeni nesil Cem Papila bizden cekinir mi? Adam muhtemelen soyle dusunuyor: ne guzel, nefret ettigim Besiktas'i dogruyorum, icimin yaglari eriyor, ustune bir de mukafatlandiriliyorum. Bu tetikciye en az 6 hafta ceza verdirebilseydik bu mac rahat olabilirdim.

Size bu tetikcinin bizimle ilgili kisimlarini anlatayim:

1. Quaresma'yi attigi pozisyon. Diyelim ki hakli bir karardi. Fakat ayni hakem Lens'i atamadi.

2. Sari karti olan Van Persie golden sonra Oguzhan'in onunden kayiyor ama hakem orali olmuyor. Hadi diyelim ki hakem hakli, burda bir sorun yok. Fakat ayni hakem Konya'li oyuncuyu ayni hareketten 2. saridan oyundan atiyor.

3. Ali Palabiyik'in klasik Besiktas maci taktigi su: rakiplerimizin bizi sindirmek icin kullandiklari sert faulleri gecistirerek kimyamizla oynamak. Herkes kupa macinda Oguzhan'a yuklendi ama asil sorumlu FB'lilerin sertliklerine goz yuman bu eyyamci Ali Palabiyiktir.

4. Ayni hakem FB maclarinda FB'nin sertliklerine goz yumarken, rakiplerine hic musade etmiyor. Hemen yapistiriyor sariyi.

5. Ali Palabiyik'in ne mal oldugunu gormek isteyen (tabi eger kupa maci yetmediyse) gecen yil oynadigimiz Basaksehir macina baksinlar. O macta sari kartli Mehmet Batdal gozunun onunde hava topunda bizim oyuncumuza dirsek gecirdi ve bu hakem kirmizi vermedi. Yine ayni macta sadece 1 metre gozunun onunde Mahmut, Oguzhan'in ayagini kirabilecek sekilde kaval kemigine tabanla girdi. Peki Ali Palabiyik ne yapti? Macin ilk yarisini bitiren dudugu caldi. Onu calmasa faul calacak, Mahmut kirmizi gorecek. Oguzhan cildirdi pozsiyonda.

6. Yetmediyse devam edelim. Ayni Ali Palabiyik gecen yil FB Antalyaspor macinda evlere senlik bir penalti caldi FB'ye. Van Persi saskinliktan gulumsedi. Yine Ayni Ali Palabiyik bu sene Osmanli macinda Tolgay'a yapilan net penaltiyi gormesine ragmen calmadi.

7. Bitti mi? Bitmedi. Bu tetikci kupa macinda Sener'i bizimkileri kesip bicmesine ragmen atamadi. Ridvan bile bunu dile getirmek zorunda kaldi. Volkan Demirel'in Atiba'yi ceza sahasinda yakasindan tutup yere firlatmasini gormesine ragmen penalti calmadi.

8. Simdi bu tetikcinin en iyi secenek oldugunu soyleyen Necmi abiye nasil hak verecegiz? Halil Umut Meler niye maca verilmiyor?  Gordugunu caliyor cocuk.

Necmi abi eger sen Ali Palabiyik'in kupa macinda yaptigi hatalari seyirciden etkilenmiyorum mantigiyla yaptigini dusunuyorsan feci halde yaniliyorsun. Ali Palabiyik atandigi her Besiktas macinda fahis hatalar yapiyor ve bunlar hic de rastlantisal degil. Oyle olsa FB maclarinda neden hep fB lehine hatalar yapiyor?

Son olarak, TS bizi sert faullerle yildirmaya calisacak. Tam da Ali Palabiyik sinsisinin oyun planina uygun. Ben size macin hikayesini anlatayim hemen: TS'liler tekme savurup duracak, Ali Palabiyik uyari ustune uyari yapip kart cikarmayacak, bizimkilerin de kimyasi bozulacak. Ahanda yaziyorum buraya. Sonra gelip genc hakem macin atmosferini kaldiramadi demesin kimse.

Bugün bu konuda yazılan en derli toplu ve altı doldurulabilir yazı olmuş. Ali Palabıyık ile ilgili söylediklerinin hepsine katılıyorum. Bu tetikçi ile yaşanan maceralarımız takımımız açısından olumsuz sonuçlandı. Çünkü oyuncularımızı delirtebilecek şeyleri o kadar açık yapıyor ki, oyuncuların sakin kalması mümkün olmuyor. Ama en başta da söyledim. Palabıyık son umut Beşiktaş'ı durdurmak için. Oyunculara ekstra mental yönden destek verilmesi lazım şu son 2 günde. Olacaklara karşı biraz hazırlıklı çıkmaları lazım. Ersun'un takımlarını nasıl fauller yaptıklarını biliyoruz. Bunları es geçtikçe bizim oyuncuların gerilmesi bu adamın işine gelecek. Dayanabildikleri kadar dayanmaları ve artık bu hakemin dahi kar etmeyeceğini cümle aleme göstermeleri lazım.

Çevrimdışı murat

bence o pozisyonda çıkmamıştı tv den gösterilenden başka bir şey yoksa çıkmadı görünüyor.
ama bu konularda lig tv ye güven olmaz istediği gibi manuple eder. Tolga ayağının dibinden tıngır mıngır geçen
topa uçmaya kalkmayıp ayaklarıyla çelmeyi denese o gol olmazdı :bandit:
adam ayaklarını sadece yürümek için kullanıyor.
top yere indiğinde çıkmadığı çok net ama volkanın topu havada kontrol ettiği ilk temasta bana dışarıda gibi geliyor.yayıncı kuruluş topu yerde durduruyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kartal #Guti zoru sever!

Guti Hernández'in çalıştırdığı Real Madrid C.F. Juvenil A (U19) Takımı Getafe C.F. karşısında 90+6'da bulduğu golle şampiyon oldu. Tebrikler 👏👏👏

Beşiktaş nezaman yense Guti paylaşım atiyor.
Bu sefer sıra bizde Kara Kartal Guti Hernandez
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Bu katkıyı da sosyal medyadan yapalım

Çevrimdışı murat

palabıyık ataması son bir şansımızı deneyelim ataması olmuş gibi duruyor.2. lik mücadelesi arasında kaynar gider mantığıyla yapılmış gibi. ya bizi doğramak yada 2. lik yarışı yapan takımların maçlarını örtbas etmek için.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 20:31:24 MURAT ]

Çevrimdışı Librarius

Bu katkıyı da sosyal medyadan yapalım

Bu iki hakem de FB'li. Siz bir de ikisini FB maclarinda gorun.

Çevrimdışı Librarius

Bugün bu konuda yazılan en derli toplu ve altı doldurulabilir yazı olmuş. Ali Palabıyık ile ilgili söylediklerinin hepsine katılıyorum. Bu tetikçi ile yaşanan maceralarımız takımımız açısından olumsuz sonuçlandı. Çünkü oyuncularımızı delirtebilecek şeyleri o kadar açık yapıyor ki, oyuncuların sakin kalması mümkün olmuyor. Ama en başta da söyledim. Palabıyık son umut Beşiktaş'ı durdurmak için. Oyunculara ekstra mental yönden destek verilmesi lazım şu son 2 günde. Olacaklara karşı biraz hazırlıklı çıkmaları lazım. Ersun'un takımlarını nasıl fauller yaptıklarını biliyoruz. Bunları es geçtikçe bizim oyuncuların gerilmesi bu adamın işine gelecek. Dayanabildikleri kadar dayanmaları ve artık bu hakemin dahi kar etmeyeceğini cümle aleme göstermeleri lazım.

Adin gibi emin olabilirsin ki Ali Palabiyik TS'lilerin sertligine dayabildigi yere kadar kart cikarmayacak ve bizi gerecek.

Ali Palabiyik uzmani sayilirim artik. Cunku gecen yildan bu yana FB'li bir kadasla temel meselemiz bu tetikci hakem. Atandigi butun Besiktas maclarinda istisnasiz aleyhimize calisiyor.

Kupa maci oncesi Fb'yi yeneriz diyen bir iki arkadasa baska bir forumda valla hic heveslenmeyin, hakem Ali Palabiyik ve en buyuk rakibimiz bu hakem olacak dedim. Diger arkadaslar yok ya n yapabilir ki mac Vodafone Arena'da diye cevap yazmislardi.

Ali Palabiyik bizim maca verildiyse bilin ki sadece rakibi degil, hakemide yenmemiz gerekir. Cunku Ali Palabiyik Besiktas dusmani tetikci bir hakemdir. Nokta.

Çevrimdışı Anıl1903

Ryan Babel ve Gökhan Gönül  tshirtleri...

Devre arasında 4 büyüklerin ve Başakşehir'in transfer ettiği toplam 11 futbolcu arasında en verimlisi Babel oldu. (5 gol, 2 asist) :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Devre arasında 4 büyüklerin ve Başakşehir'in transfer ettiği toplam 11 futbolcu arasında en verimlisi Babel oldu. (5 gol, 2 asist) :bandit:

yes orrayt :D

Cenk Tosun, UEFA'ya konuştu: "Avrupa Ligi'nde kupayı kazanacak kalitede olduğumuza inanıyorum. Beşiktaş'la tarih yazmak istiyoruz."

Marcelo , Ailemle sinemada diye paylasim yapmış

Sürekli ailesiyle vakit geçiriyor paylasimlarinda bunu sikca görüyoruz

Cok şükür hep boyle karakterli duzgun futbolcularımız var :ok:

Mario Gomez'li Wolfsburg'un bugünkü yenilgisiyle, küme düşme hattıyla arasında 1 puan kaldı.

" VIZYON " :lol:

Cenk Tosun: "Quaresma topu ayağına aldığında ve pas kolladığında, her zaman kendimi göstermemi istiyor. Çok iyi ortalar açıyor."

ONUR KIVRAK Takim arkadaslarina seslendi : Panik yok , Taliscanin şutları bende.

Babel vurur dikis atarlar

Talisca vurur toprak atarlar Onurcum :bandit:

Beşiktaş'ın Tüm Zamanlardaki Avrupa Kupası Golcüleri;
Uefa Resmi Twitter Hesabında Paylaştı.
Oktay Derelioğlu 14
Bobô 12
Ricardo Quaresma 11

Caner Erkin: "Daha güçlü , daha istekliyim.

Çevrimdışı Ensar

Ryan Babel ve Gökhan Gönül  tshirtleri...
bu tişörtler çıktığında anlamliydi kıymetliydi şimdi her futbolcuya çıkıyor :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: