hatalı olduğu yönünde hem fikirim onda bir şey yok ama bir hakem eyyamcı diyebilmek için daha fazla done olması lazım
üç pozisyonla eyyamcı ilan edilmez.
burda hatayı yapan mhk neyi düşündüler bilemem ama o maçın sonucu ne olursa olsun kabak ali palabıyığın başına patlayacak.
çok fazla üstüne gitmekte yanlış
yönetim bazlı bir tepki gelse yarın iyi yönettiğinde bundan sonraki her tepkini taça atmış olurlar.
bu maçın çokta bir önemi yok kazanırsak güzel şeyler kazanırız kaybedersek çok şey kaybetmeyiz.
senin en yakın rakibinin seni yakalayacağı haftada hakem hatasıyla puan kaybettiği ligde eyyamdan bahsedersen bu döner seni vurur
rezil hakem yönetimleri var ama herkese var bir bize değil.
sürekli hakemler şampiyonluğumuzu engelleyecek eyyamcı vs gibi sözler senin ezikliğini gösterir. Bunun
faydadan çok zararı var bunca yıl bütün camia bunları konuştuda hakemler bizi doğramayı bıraktımı
birazda tersini konuşun ezik olanı herkes ezer. güçlü durki ezmeye cüret edemesinler. Bırakalım artık geçmişden
gelen korkuları. geçmişle yaşamayalım. renklilerin iddiası olmayan ligde kim sana niye eyyam yapsın.
Yahu
@Necmi abi sen yapma bari
Simdi yonetim tepki gosterecek bu ise sonra bu hakemsi cikip maci iyi yonetecek hemen mac sonu algiya devam edeceksin. Biz tepki gosterdik iyi yonetti iste diyeceksin, kotu yonetirse agzina agzina vuracaksin, bakin tepkimiz bosa degildi, diye
Yapilmisi var 2001 falan herhalde
Muhittin bosat atanacak maca, fb maci. Bizim baskan tff baskani ile otururken aziz ariyor, agzina geleni soyluyor, ayaginizi denk alin ulan, asarim keserim basimiza bir is gelirse, diye
Tff baskani bizim baskaninsakinlestiriyor
Yok efenim hakem cok iyi yonetecek falan bu duyduklariniz aramizda kalsin, diyor
Mac oynaniyor hakem ocagimiza incir agaci dikiyor, bizim baskan susup oturmuslugu ile kaliyor. Aziz de mac sonrasi acikliyor
Biz biliyorduk hakemin kotu oldugunu da uyardik da falan filan diye algiya devam ediyor. Sonuc fb sampiyonlar ligine biz uefaya
Azicik poker oynayacak baskan. Cikip ifsa edeceksin bu ali palabiyigi hemen bugun, bizi kayirirsa ki karakteri zayif bizi kayirir, cikip iste boyle kotu yonetim olmasin diye uyardik diyeceksin, kapatacaksin konuyu
Ha ters teperse, dudugunu astiracaksin