Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164542 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

O zaman benden de 1 örnek içerdeki gs derbisi zaman geçirme rekoru kırılan maç yine bu müptezeldi hakem...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O zaman benden de 1 örnek içerdeki gs derbisi zaman geçirme rekoru kırılan maç yine bu müptezeldi hakem...

Daha ne kaa ornek verelim :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

o kadar örnek döküldü ortaya ama hala verdiği sözü tutmayan abilerimiz war  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

@Necmi @Efe Kulüpten resmi açıklama yapıldı koltuğa isim yazdırma bedeli dediğim gibi 100TL.

Çevrimdışı cursedofdragon

vay arkadaş şu forumda hakemler bile savunuluyor.

Daha neler görücez bakalım :D

Çevrimdışı Necmi

evet @Necmi abi örnek istiyordun gördüğün gibi örnek yağıyor. sözünün arkasında duracakmısın bakalım  :bandit:
çok bir şey demiyeceğim kendi yalanlarınızla kendinizi kandırın
fener maçının hakemi özkahyadı hani dışardan çevrildi denen toptaki 3-2 kazandığımız maç
ts maçında quaresmanın kartıda doğruydu hakemin düdüğünden önce topa vurursan kart görürsün
başak maçında iki kırmızı vermemiş peki ligdeki bütün hakemleri incele hepsinde çıkar
kaldıki üç tane madde koyup önüme eyyamcı derseniz gülerim bu gün ben yönetsem Beşiktaş maçlarını
iki üç yılda benimde böyle yanlışlarımı bulursunuz. yada doğru olurda siz yanlış dersiniz.
eyyam dediğin şey öyle atlanan pozisyonlarla olmaz gerçi dediğiniz kısımlarda atlanan bir şeyde yok
birazdan kendinizi haklı çıkartmak için bülonun maçlarındanda pozisyon vermeye başlarsınız.
Ali palabıyık diye :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı palabıyık hatta bir adım ileri gidiyorum tüm hakemler bu kuralı başka oyunculara da uygulamış mı?
Yahu adam Quaresma'ya düdüğü gösterdi, bu hakem gider gitmez topa vurdu. Sarı kart işte, tartışılacak tarafı yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bildiğin kara mizah. hatta o kadar ileri gidiliyor ki adamın yönettiği maçları yönetmediği dahi iddia ediliyor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Lensi neden atamadi, kupa macinda. Dudukten once topa vurdu, orta da degil kaleye vurdu yani
Quaresma'nın pozisyonunda yanına gidip düdük gösterdi, Lens'in pozisyonunda orta sahadaydı.

Çevrimdışı Necmi

aynı palabıyık hatta bir adım ileri gidiyorum tüm hakemler bu kuralı başka oyunculara da uygulamış mı?
başka hakemler uygulamadı diye uygulanması gereken kuralı sana uygulamaları eyyam değildir eyyamı yapan o dediğin kuralı uygulamayan hakemler olur. sen diyorsunki adamın eyyam yapmadığını söylemem için lehime eyyam yapması lazım :D

Çevrimdışı tangaz

Yahu adam Quaresma'ya düdüğü gösterdi, bu hakem gider gitmez topa vurdu. Sarı kart işte, tartışılacak tarafı yok.

aynı hareketi başka birine yaptı mı? uyguladı mı? soru bu kadar basit. neden anlamamakda direniyorsunuz?

Çevrimdışı tuncaboylu

bildiğin kara mizah. hatta o kadar ileri gidiliyor ki adamın yönettiği maçları yönetmediği dahi iddia ediliyor  :alala:
Hangi Fenerbahçe maçında dışarıdan çevrilen topta gol yedik ve hakem Ali Palabıyık'tı? :alala:

Çevrimdışı benyv-

başka hakemler uygulamadı diye uygulanması gereken kuralı sana uygulamaları eyyam değildir eyyamı yapan o dediğin kuralı uygulamayan hakemler olur. sen diyorsunki adamın eyyam yapmadığını söylemem için lehime eyyam yapması lazım :D

Bence şu an içinde bulunduğumuz durum tamamen hakemlerin beceriksizliğinden kaynaklanıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı hareketi başka birine yaptı mı? uyguladı mı? soru bu kadar basit. neden anlamamakda direniyorsunuz?
Uygulamış olabilir, bilmiyorum.

Düdük gösteren hakemin düdüğünü beklemeden topa vuran çok fazla oyuncu olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

Hangi Fenerbahçe maçında dışarıdan çevrilen topta gol yedik ve hakem Ali Palabıyık'tı? :alala:

ts maçı başak maçı??? adam 5 maç yazmış sen sadece febe maçını seçiyorsun içlerinden

Çevrimdışı Savaş

Fener maçında palabıyık çizgi hakemiydi. Orta hakem değildi. Olay gözünün önünde oldu golü verdi top çıkmadı diye.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ts maçı başak maçı??? adam 5 maç yazmış sen sadece febe maçını seçiyorsun içlerinden
4 maç yazmış.
Trabzonspor maçında Quaresma'nın kartı doğru.
Bir tanesinde olmayan bir olayı yazmış.

Başakşehir maçındaki çıkmayan kırmızı kart ve kupadaki Fenerbahçe maçı doğru örnekler sadece.

Çevrimdışı tangaz

görüş farklılıklar ve verdiği sözü tutmayanları da anlıyorum  :D

benim görüşüm posbıyıkın bu maça atanmasının hatalı oldugu yönünde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener maçında palabıyık çizgi hakemiydi. Orta hakem değildi. Olay gözünün önünde oldu golü verdi top çıkmadı diye.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orada sorumluluk yan hakemde, top çıktıysa ona yazar hata.

Çevrimdışı tangaz

4 maç yazmış.
Trabzonspor maçında Quaresma'nın kartı doğru.
Bir tanesinde olmayan bir olayı yazmış.

Başakşehir maçındaki çıkmayan kırmızı kart ve kupadaki Fenerbahçe maçı doğru örnekler sadece.

ne güzel kelimelerle oynuyorsunuz. yaptığın açıklama bile verilen örneklerin %50 gibi yüksek oranda doğru olduğu şeklinde ama cümle sonuna sadece diyerek algıyı yönlendiriyorsunuz...

Çevrimdışı Necmi

hakem koruduğumuz falan yok sadece burda sürekli algı yapan insanlara hele bir durun diyoruz
sezon başından beri her seferinde yanıldıkları halde yanılıp bırakıp kendilerine başka konu buluyorlar.
sürekli başına bir şey geleceğine inanmak sürekli komplo teorileri uydurmak ezikliktir.
toplumda algı oluşturmak yararına kullanacağın güzel bir hamledir ama bu şekilde davranıp zararınada çalışırsın.
hakemler Beşiktaşı doğruyor dediğin zaman hem bir algı yaratıyorsun doğrayıp rahatça maç yönetmeye devam ettiklerine göre
istenmiyor Beşiktaşın başarısı algısı. hemde adil yöneten hakemleri deşifre edersin hedef tahtası yaparsın
nerden biliyorsunuz Beşiktaşa kendini affettirmek için verilmediğini ts lilerde bunu savunuyor onlar haklı olamazmı.
hatalı karar elbette ama bizim değil hakem için hatalı karar kim kazanırsa kazansın suçlu hakem olacak.
Kendimize gereksiz düşman yaratmayalım bir hakemin bize karşı art niyetli olması için 3-4 pozisyondan daha fazlası gerekli

Ya pozisyon palabiyikin gözünün onunde oluyor top gözünün onunde disaridan cevriliyor ve sen hata Yan hakemin diyorsun bravo :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 17:45:02 Yunus Emre Dökmeci ]

Ali Palabıyık bu sezon 4 maçımız yönetti sırası ile Galatasaray(E),Adanaspor(D),Osmanlıspor(D) ve olaylı Fenerbahçe kupa maçı

Çevrimdışı Savaş

Nasıl yan hakeme yazar? O zaman çizgi hakeminin ne işi var orda? 2 metre önündeki topun çıktığını göremiyorsa nasıl çizgi hakemine değil de yan hakemine yazıyorsunuz hatayı?

Çizgi hakeminin görevi nedir o zaman? Çıkan topa ve çizgiyi geçen topa bakmak dışında ne işi var orada?

Çevrimdışı Necmi

çıkın sosyal medyada algı yapın baskı kurun ama böyle bir şeye inanarak konuşmak ezikliktir.
şu maça cüno atansa bülo atansa fırat mete atansa çok daha fazla çekinirdim.

Etiketler: