Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158811 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

yaşayacağın günü saymıyorsun gece onda oynanacak maçta o günüde saymıyorsun :bandit:
ts maçına 3 gün var senin hesapla ts maçından üç gün sonra lyonla oynayacağız :bandit:

Ben böyle saymayı daha çok seviyorum :D

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaslar,

27 Temmuz 2015 size neyi ifade ediyor?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı benyv-

Man Utd.ve Liverpool Talisca'nın serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etmiş bazı haber sitelerine göre. Ben şu anki performansının o parayı etmeyeceği görüşündeyim, bu nedenle de önümüzdeki sene bizde olur diyordum ama İngilizlerde para b...k tabiki, bu yüzden tutma ihtimaline karşı yatırım yapabilirler Talisca'ya. Yine de içim çok rahat, yerini dolduramayacağımız bir oyuncu değil.

Çevrimdışı BavyeraKartali

AHAHAHAHAHH ! sesli güldüm ... Fenerbahçeye Taison ve Yarmalenkoyu yazmis fanatik müsvettesi  :lol: :lol: :lol: Bunlar psikolojik üstünlük diye diye şuurlarını  kayıp ettiler zavallılar :)
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

AHAHAHAHAHH ! sesli güldüm ... Fenerbahçeye Taison ve Yarmalenkoyu yazmis fanatik müsvettesi  :lol: :lol: :lol: Bunlar psikolojik üstünlük diye diye şuurlarını  kayıp ettiler zavallılar :)

eldeki kanatları yollayıp o ikisini alabilsek var ya of diyorum  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca gider bir başkası gelir, Asist özelliği sınırlı ama o da golleriyle oyunu açıyor. Şenol Hoca olduğu sürece takım üstüne koymaya devam edecek ama kiralık oyuncular yerine kendi öz malımız oyuncuların daha faydalı olacağını düşünüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

günün fıkrası:

tilki ormanda deli gibi koşuyormuş kendisini kaplumbağa görmüş seslenmiş "hayırdır tilki kardeş noldu" demiş, tilki de "ormanda maliyeciler dolaşıyorlarmış bende eve koşuyorum hanımı çocukları alıp komşu ormana göçeceğim" demiş, kaplumbağa da "neden ki?" die sorunca tilki yanıtlamış "tosbik kardeş bende kürk hanımda kürk çocuklarda kürk bizi zengin görüp sağlam vergi kitlerler" demiş. bunu duyan tosbik kan ter içinde ıkına sıkına kaçmaya başlamış, az ilerde maymun bunu görünce sormuş "hayırdır tosbik kardeş acelen niye" demiş tosbikde durumu anlatmış maliyecelerden bahsetmiş ondan kaçıyorum demiş, maymun "senin neyin var ki" die sorunca da tosbik yanıtlamış "ee bende ev hanımda ev çocuklarda ev bize korkunç vergi kitlerler" deyince maymunda başlamış koşturmaya bir müddet koşunca zınk die duruvermiş kendi kendine söylenmeye başlamış " ulan ben bunlara uyup neden kaçıyorum ki, benim dötüm çıplak hanımın çıplak çocukların çıplak"

kıssadan hisse : fener yarmolenkoyu alıyormuş  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Talisca gider bir başkası gelir, Asist özelliği sınırlı ama o da golleriyle oyunu açıyor. Şenol Hoca olduğu sürece takım üstüne koymaya devam edecek ama kiralık oyuncular yerine kendi öz malımız oyuncuların daha faydalı olacağını düşünüyorum..

Aynen öyle, hem de böyle kilit mevkileri yaşı 25-26 ları geçmeyen isimlerle doldurabilirsek takımı her sene yeniden oluşturmaya da çalışmamış oluruz, Cenk, Tolgay, Oğuzhan, Mitrovic, Fabri vs, daha uzun seneler bir arada oynayabilecek oyuncular, tabi geri çevrilemeyecek teklifler gelmezse  :D

Çevrimdışı mylife1903

Man Utd.ve Liverpool Talisca'nın serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etmiş bazı haber sitelerine göre. Ben şu anki performansının o parayı etmeyeceği görüşündeyim, bu nedenle de önümüzdeki sene bizde olur diyordum ama İngilizlerde para b...k tabiki, bu yüzden tutma ihtimaline karşı yatırım yapabilirler Talisca'ya. Yine de içim çok rahat, yerini dolduramayacağımız bir oyuncu değil.
Kralicenin takimi bile alamaz taliskayi, calisma izni cikmaz ona

Çevrimdışı mylife1903

Yarmo olmadi da karavayev oldu o da olumlu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Günaydın arkadaslar,

27 Temmuz 2015 size neyi ifade ediyor?
Mario Gomez mi?

Çevrimdışı mylife1903

günün fıkrası:

tilki ormanda deli gibi koşuyormuş kendisini kaplumbağa görmüş seslenmiş "hayırdır tilki kardeş noldu" demiş, tilki de "ormanda maliyeciler dolaşıyorlarmış bende eve koşuyorum hanımı çocukları alıp komşu ormana göçeceğim" demiş, kaplumbağa da "neden ki?" die sorunca tilki yanıtlamış "tosbik kardeş bende kürk hanımda kürk çocuklarda kürk bizi zengin görüp sağlam vergi kitlerler" demiş. bunu duyan tosbik kan ter içinde ıkına sıkına kaçmaya başlamış, az ilerde maymun bunu görünce sormuş "hayırdır tosbik kardeş acelen niye" demiş tosbikde durumu anlatmış maliyecelerden bahsetmiş ondan kaçıyorum demiş, maymun "senin neyin var ki" die sorunca da tosbik yanıtlamış "ee bende ev hanımda ev çocuklarda ev bize korkunç vergi kitlerler" deyince maymunda başlamış koşturmaya bir müddet koşunca zınk die duruvermiş kendi kendine söylenmeye başlamış " ulan ben bunlara uyup neden kaçıyorum ki, benim dötüm çıplak hanımın çıplak çocukların çıplak"

kıssadan hisse : fener yarmolenkoyu alıyormuş  :kop: :kop: :kop:
Gotu ciplak olsa neyse abi maymunun gotu kirmizi yahu
Kirmizi isik yaniyor fbye, uefa dur dedi

Orasi avrupa bizdeki gibi karpuzda yesildir, kesince kirmizi olur hadi masallah demekle gecilmez adama radar tutarlar

Sokaklarda oynanmasin su futbol

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yarmo olmadi da karavayev oldu o da olumlu
Bunlarda bu kafa varken Karavayev'i de onun gibilerini de alamazlar gelecekte. Kiraladık , 600 bin avro masraf yaptık sadece diyorlar. Transfer olacaksa böyle olmalı diyorlar. Bir tanesi bile sormuyor 600 bin masraf yaptığın adam sana ne katkı verdi diye . O 600 bin avro borç karadeliklerinin büyümesine katkıda bulundu ancak. Bu kafayla Karavayev'i alacak para bile bulamayacaklar gelecekte.

Çevrimdışı benyv-

Bunlarda bu kafa varken Karavayev'i de onun gibilerini de alamazlar gelecekte. Kiraladık , 600 bin avro masraf yaptık sadece diyorlar. Transfer olacaksa böyle olmalı diyorlar. Bir tanesi bile sormuyor 600 bin masraf yaptığın adam sana ne katkı verdi diye . O 600 bin avro borç karadeliklerinin büyümesine katkıda bulundu ancak. Bu kafayla Karavayev'i alacak para bile bulamayacaklar gelecekte.

Bizde de Ersan gereksiz bir hamle oldu bence. 400 bin euro çıktı kasamızdan,  Şenol hoca riske girmemek için ve elimizde bir sürü stoper olduğu için sezon sonuna kadar Ersan'a da forma vermez muhtemelen. Ancak şampiyonluk garantilenirse oynar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizde de Ersan gereksiz bir hamle oldu bence. 400 bin euro çıktı kasamızdan,  Şenol hoca riske girmemek için ve elimizde bir sürü stoper olduğu için sezon sonuna kadar Ersan'a da forma vermez muhtemelen. Ancak şampiyonluk garantilenirse oynar.
Ersan olayı sadece kasadan 400 bin avro çıkması ile alakalı değil . Ersan Beşiktaş'tan değil de X bir Türk takımından Çin'e gitseydi sonrasında yarım sezonluğuna 400 bin avroya Beşiktaş'a önerilseydi öyle bir durumda Beşiktaş kabul etmezdi muhtemelen. Ersan , Beşiktaş için  geçmişteki katkılarıyla özel bir oyuncu . Maddi ve manen çok faydası oldu takıma. 400 bine  fazla takılmamak lazım.

Çevrimdışı tangaz

Ersan olayı sadece kasadan 400 bin avro çıkması ile alakalı değil . Ersan Beşiktaş'tan değil de X bir Türk takımından Çin'e gitseydi sonrasında yarım sezonluğuna 400 bin avroya Beşiktaş'a önerilseydi öyle bir durumda Beşiktaş kabul etmezdi muhtemelen. Ersan , Beşiktaş için  geçmişteki katkılarıyla özel bir oyuncu . Maddi ve manen çok faydası oldu takıma. 400 bine  fazla takılmamak lazım.

katılıyorum. muhtemelen ailevi sorunları da vardı çocugun, eşi mutsuzdu vbvb ve biz ahde vefa örneği gösterip ersana bir jest yaptık. helali hoş olsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gotu ciplak olsa neyse abi maymunun gotu kirmizi yahu
Kirmizi isik yaniyor fbye, uefa dur dedi

Orasi avrupa bizdeki gibi karpuzda yesildir, kesince kirmizi olur hadi masallah demekle gecilmez adama radar tutarlar

Sokaklarda oynanmasin su futbol

reis bu febe yarmonun yanında bir de ospinayı alıyormuş 4 yıllık antlaşmışlar şayet ospik gelirse @Mehmet Ali C. nin yaşayacağı dramı düşünemiyorum  :evillol:

Çevrimdışı benyv-

katılıyorum. muhtemelen ailevi sorunları da vardı çocugun, eşi mutsuzdu vbvb ve biz ahde vefa örneği gösterip ersana bir jest yaptık. helali hoş olsun.

Manevi açıdan zaten benim de bir itirazım yok, fakat bu hamle yapılırken muhtemelen 5-10 maçta da olsa oynayacağı öngörülmüştür, o yönden baktım olaya sadece. Umarım az da olsa forma giyer, onun da hakkıdır tabiki Vodafone Arena'da şampiyonluk kutlamalarına katılmak

Çevrimdışı mylife1903

reis bu febe yarmonun yanında bir de ospinayı alıyormuş 4 yıllık antlaşmışlar şayet ospik gelirse @Mehmet Ali C. nin yaşayacağı dramı düşünemiyorum  :evillol:
Ne messiler ne suarezler istedi de a.y.(64) vermedi, formayi yani

Çevrimdışı tangaz

Ne messiler ne suarezler istedi de a.y.(64) vermedi, formayi yani

a.y. inşallah dicki bırakmaz sımsıkı tutar dicki

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Güneş :)

Muazzam bi klip olmuş duygulandım izlerken.. Hocanın konuşmaları olsun videonun son kısmında takım olarak uyguladığımız baskı sonucu kazanılan toplardan sonra direk kısa ve isabetli paslarla kaleye gitme kısımları vs çok güzel olmuşş.. Keşke şuan 55 yaşında olsaydı hocamız 15 sene kalırdı takımın başında.

Ama herkesin gördüğü gibi hocanın maçlardaki hırsı ve iştahı sanki Teknik Direktörlüğe yeni başlamış gibi. Allah başımızdan eksik etmiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosa OOS
Talisca  IF 
Tartışma kilit

Aslında çok yanlış bi tartışma konusu olmuş seninde belirttiğin gibi farklı pozisyonun adamları..

Başka bi örnek vermek gerekirse ;

Birisi basketbolda çok potaya bakmayan takımı nasıl oynatırım diye düşünen bi oyun kurucu .. ( Tony Parker )

Birisi basketbolda şutuna güvenen löp löp sokan cinsten maç başına  25 - 30 sayı atan tipte bi oyun kurucu .. ( Stehen Curry )

Herkes aynı tip oyuncuyu sevmek zorunda değildir..

Kimisi Tony Parker gibi takımı oynatanı sever , kimisi Curry gibi keskin nişancı sever.

Çevrimiçi Necmi

iyi sıkmışlar. bari sallarkende az bilgi sahibi olsunlar. ingiliz takımları milli olmayan oyuncuyu alamıyor
çalışma izni verilmiyor. AB oyuncularını alabiliyorlardı artık AB den çıkıyorlar onlarıda alamayacaklar. Yeni bir yasa çıkartmazlarsa
Avrupa oyuncu piyasasıda bayağı düşer.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Nisan ayı fikstürümüz halk oylaması haftasında lig maçlarının oynanmayacağının da etkisiyle futbol takımımız için çok uygun zaman aralıklarına rast geliyor. Trabzonspor maçımıza olsun Lyon'la oynayacağımız maçlarımıza olsun Adanaspor maçımıza olsun iyice dinlenip sıkı bir biçimde hazırlanabileceğiz inşaallah.

Başakşehir'in Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması bizim için avantaj oldu. Çünkü Başakşehir muhtemelen 26 Nisan ya da 27 Nisan tarihinde Fenerbahçe ile zorlu bir kupa maçı oynayacak ve muhtemelen 30 Nisan ya da 1 Mayıs tarihinde bizimle lig maçı oynayacak. Bir haftada iki büyük maç oynamak Başakşehir'i zorlayacak ve bu da bize avantaj olacaktır diye düşünüyorum.

Bizim için asıl sorun eğer Süper Lig'deki takım sayısı gelecek sezon 21'e çıkartılır ve ondan sonraki sezonlarda ise 20 takım olarak belirlenirse başlayacak. Bu durumda ve 3 kulvarda yolumuza devam ettiğimiz müddetçe sezonun devre arası dışında büyük çoğunluğunda hafta içinde ve hafta sonunda olmak üzere haftada devamlı olarak iki maç oynamak durumunda kalacağız. Türkiye'de böyle bir formata geçilirse şimdiden o duruma göre hazırlanmalıyız.

Şenol Güneş hocamız yönettiği takımları genelde dar rotasyonla oynatan bir teknik direktördür. Eğer Süper Lig'de 20 takımlı 38 haftalı lig formatına geçersek dar rotasyonun yanı sıra bazen de geniş rotasyonla oynamamız gerekir. Çünkü daha da uzatılmış lig maratonunda sakatlık-cezalılık-formsuzluk ve yorgunluk ihtimallerini göz önüne alarak geniş rotasyonla iyi ve başarılı oyunlar oynayabilirsek 3 kulvarda da başarılı olma şansımızı yükseltiriz.

Eğer 20 takımlı ve 38 haftalı lig formatına geçersek, Şenol Güneş hocamız bundan böyle geniş rotasyona daha fazla ağırlık vermelidir diye düşünüyorum. Çünkü böyle bir durumda da genellikle dar rotasyon uygulaması yaparak mücadelemizi bu şekilde sürdürmemiz, futbol takımımızın performansında düşüklüğe ve dolayısıyla puan kayıpları yaşamamıza yol açabilir; bu da şampiyonluk yarışında geriye düşmemize neden olabilir.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 13:13:27 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı panic13

Mario Gomez mi?

Yok abi, madem senden başka cevap veren yok ben milleti bilgilendireyim :D

Çatımız devrilmişti
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: