Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161803 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

talisca büyük maçlarda frikikten gol atma dışında başka ne yaptı? frikikçi olduğunu kabul ediyorum gol atması normal, kalecilerdende frikikçiler çıkıyor sırf bu sebeple 10 numara oynamıyorlar ama. konunun özünden kopuyorsun. takım oyunu kuralını kırdın geçirdin

birde yetenek varsa hoca geliştirebilir, yetenek yoksa hoca ne yapacak diyorum. vermeyince mabut neylesin mahmut... dilber halaya bağladın beni... vıyh telledim haa!

pas atmayı öğrettin peki nereye atacağını nasıl öğreteceksin. şayet oyun görüşü yeterli değil ise, göz-beyin-ayak kombinasyonunu nasıl geliştireceksin?  saniyenin bilmem kaçta kaçı kadar kısacık bir anda karar verip pas atma çalışmalarını 10 yıl önce yapması gerekirdi. tabi ön koşul "yetenek" bu yaştan sonra yeteneği varsa bile mevcutun birkaç tık üzerine çıkamaz bütün oyuncular için geçerli bu kural.

"talisca büyük maçlarda frikikten gol atma dışında başka ne yaptı?" vay canına Talisca'nın oynadığı derbi sayısı 2 evimizdeki maçta 2.ci yarı girdi 2.ci derbiyi full oynadı 1 gol attı ve talisca frikik dışında ne yaptı öyle mi :D

Demek sana göre talisca da yetenek yok :D

10 yıl önce talisca 13 yaşındaydı sen bu adamı 30 yaşında filan zannediyorsun galiba :D Yetenek bu yaştan sonra mevcutun üzerine çıkmaz 23 yaşında futbolcunun en olgun oldugu yaşlar 26-27 müthiş komiksiniz gerçekten :D

Hadi ben yemeğe gidiyorum :D

metz-o.lyon maçını izleyin çat'a çat oynuyor metz takım değeri 10 milyon € :)

Çok büyütmemek lazım bu lyonu yani :)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Slaven Bilic denince, aklıma 26 Şubat 2015 tarihinde Avrupa Ligi 2. turunda 1-0 kazandığımız Beşiktaş - Liverpool maçımız ve o maçımızda penaltı atışları sonucunda Liverpool'u eleyerek elde ettiğimiz o Liverpool zaferimiz geliyor.

2007 yılında Liverpool'a 8-0 kaybettiğimiz maçın rövanşını o maçtan sonra 2015 yılında Liverpool'la ilk karşılaştığımızda Avrupa Ligi 2. turunda onu hem yenip hem de eleyerek aldık.

2015 yılında oynayıp kazandığımız o Beşiktaş - Liverpool maçımız Beşiktaş futbol takımımızın gururlarından biridir. Çünkü birisi çıkıp da, "Liverpool takımı zamanında sizi 8-0 yenmişti" dediğinde, "O maçımızın rövanşını Liverpool'la ilk karşılaştığımızda Avrupa Ligi 2. tur eşleşmesinde onu hem yenip hem de eleyerek aldık" diyerek o kişiyi sustururuz.

Gururlan burası Beşiktaş, gururlan!

İşte 2015 yılında 1-0 kazanarak Liverpool'u elediğimiz o Beşiktaş - Liverpool maçımızda teknik direktörümüz Slaven Bilic'ti ve Slaven Bilic bize o Liverpool zaferimizi yaşatan teknik direktörümüz oldu.

Beşiktaş, adamın içinden geçer!
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 11:00:26 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı ardiles

"talisca büyük maçlarda frikikten gol atma dışında başka ne yaptı?" vay canına Talisca'nın oynadığı derbi sayısı 2 evimizdeki maçta 2.ci yarı girdi 2.ci derbiyi full oynadı 1 gol attı ve talisca frikik dışında ne yaptı öyle mi :D

Demek sana göre talisca da yetenek yok :D

10 yıl önce talisca 13 yaşındaydı sen bu adamı 30 yaşında filan zannediyorsun galiba :D Yetenek bu yaştan sonra mevcutun üzerine çıkmaz 23 yaşında futbolcunun en olgun oldugu yaşlar 26-27 müthiş komiksiniz gerçekten :D

Hadi ben yemeğe gidiyorum :D

yılmayacam yılmayacam yılmayacam.... tesbih çekiyorum   :s20:

büyük maçlara neden sadece derbileri örnek gösterdin  :alala: renkliler bizi fazla zorlamadı oysa. ligde daha zorlu maçlar oynadık mesela kayseri.  + avrupa maçları.

taliscada yetenek yok demedim, yetenek varsa bile geliştirmek için geç kaldı dedim.

bu yaştan sonra mevcutun üzerine çıkmaz demedim, bu yaştan sonra mevcutun üzerine birkaç tıktan fazla çıkamaz dedim. mevcutun üzerine çıkmayı sizden öğrenecek değiliz.... bak gördün mü kime benzettin beni  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kendi dönemlerinde, mevkilerinde ligin en iyi 3 ismi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yılmayacam yılmayacam yılmayacam.... tesbih çekiyorum   :s20:

büyük maçlara neden sadece derbileri örnek gösterdin  :alala: renkliler bizi fazla zorlamadı oysa. ligde daha zorlu maçlar oynadık mesela kayseri.  + avrupa maçları.

taliscada yetenek yok demedim, yetenek varsa bile geliştirmek için geç kaldı dedim.

bu yaştan sonra mevcutun üzerine çıkmaz demedim, bu yaştan sonra mevcutun üzerine birkaç tıktan fazla çıkamaz dedim. mevcutun üzerine çıkmayı sizden öğrenecek değiliz.... bak gördün mü kime benzettin beni  :evillol:

Sizi buna benzettim ben :D

Soruya soruyla cevap veriyon :D

Çok komik birisine benziyon aslında senle sohbet etmek isterim tabi ki (futbol) hariç :D

Çevrimdışı Librarius

güntekinde tinere başlamış  :lol:

Dun Necmi abi de senin gibi Napoli bizi orda ezdi demis. Abi siz ezmeyi yanlis anlamissiniz. Ezme dediginiz sey, rakip sagli sollu gelir ve durmadan pozisyona girer, hadi atamasada mutlak pozisiyonlari harcar da harcar.  Yahu tamam top hep Napolideydi ama penaltilar disinda bir kac pozsiyonu vardi adamlarin. Buna ezmek diyorsak, biz niye Kayseri'yi ezdik demiyoruz da kotuyduk diyoruz? Veya biz Karabul'u ezdik ama yenemedik demiyoruz da Karabuk'te cok kotuyduk diyoruz? Cunku top bizde olsa da pozsiyon bulamadik. Buna ezme denilmiyor bu yuzden.   
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NEFES KESİYOR
- Kayserispor - fenerbahçe
- BEŞİKTAŞ - Lyon

:D :evillol:

Çevrimiçi 38life

Kendi dönemlerinde, mevkilerinde ligin en iyi 3 ismi...

Sağdaki 2'si için evet. Ama soldaki için "kendi döneminde" lafaı fazla. "Her dönemde" olması gerek.

Çevrimdışı Berat

Metz maçı itibariyle gördüğüm Lyon'un kalecisinin sezgi ve duruşu iyi ancak önündeki defansif anlayış kanatlar ve dik oynanan toplarda çok rahat açık veriyor. Sert bir ortasaha anlayışları yok, heyecan ile hemen forvet hattına gelmek istiyorlar. Bizim oyun yapımızın onlara ters gelebileceğini düşünüyorum. Abou turu bizim açımızdan baya kuvvetlendirirdi. Tam onluk bir eşleşme olacak keza.

Çevrimdışı Librarius

dur bakalım abi daha neler görücez bu forumda :D

İsmail > Adriano diyenler bile çıkabilir :D

Ismail dediniz icime huzun coktu. Deli Iso'nun, ta bizim solbekten yine bizim defansif hatlarimizi yara yara gecen ve rakibi birden bizim kaleciyle basbasa birakan, o muthis diagonal paslari geldi aklima.  Cilgin cocuktu Iso.  :D

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Güntekin Onay: Son 8 hafta herkes sıfır puanla başlıyor. En çok puanı toplayan şampiyon olacak desen, yine favori Beşiktaş.
Emek Ege: Katılıyorum.

Beşiktaş olarak şampiyonluk yarışında çok avantajımız var ve en büyük avantajımız ise oyun gücümüz. Güntekin Onay haklı; çünkü en iyi futbolu Beşiktaş oynuyor ve oyunumuzu rakiplerimize kabul ettiriyoruz.

Çevrimdışı cagdas44

Lyon'un defans hattı faule yatkın duruyor, bir açıdan ikinci maç için risk oluşturacak müdahaleler yapılabilir.

Çevrimdışı ardiles

Sizi buna benzettim ben :D

Soruya soruyla cevap veriyon :D

Çok komik birisine benziyon aslında senle sohbet etmek isterim tabi ki (futbol) hariç :D

:alala: açıkça yazılmış yorumlara hiç olmayacak manalar verip sonuç üretiyor ve cevap yazıyorsun. verdiğin yanlış manaları ayıklamaya çalışıyorum  :ok:

oyuncu gelişimi için 23 yaş çok çok geçtir. 26 yaşındaki olgunluk dönemini gelişim olarak algılaman temelde yanlış.

kendini göstermek maksadıyla yaptığı saçma sapan işlerden artık vazgeçmiş ve normal oyununu oynamaya başlamıştır.
bu, gelişim değil değişimdir

insan beyni tam 26 yılda olgunlaşıyor  :D belki bu durum belirleyici oluyordur.

Öyle deyince merak ettim 3-0 yenmiş adamlar

keşke maçı izleseydiniz o zaman :)

:alala: açıkça yazılmış yorumlara hiç olmayacak manalar verip sonuç üretiyor ve cevap yazıyorsun. verdiğin yanlış manaları ayıklamaya çalışıyorum  :ok:

oyuncu gelişimi için 23 yaş çok çok geçtir. 26 yaşındaki olgunluk dönemini gelişim olarak algılaman temelde yanlış.

kendini göstermek maksadıyla yaptığı saçma sapan işlerden artık vazgeçmiş ve normal oyununu oynamaya başlamıştır.
bu, gelişim değil değişimdir

insan beyni tam 26 yılda olgunlaşıyor  :D belki bu durum belirleyici oluyordur.

uzatmak istemiyorum :)

[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 22:29:22 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

Lyon'un en kötü tarafı hiçbir şey oynamıyorken bile bir şekilde gol atabiliyorlar.
Bi nevi şeytan tüyü var adamlarda.

Lyon'un en kötü tarafı hiçbir şey oynamıyorken bile bir şekilde gol atabiliyorlar.
Bi nevi şeytan tüyü var adamlarda.

karşıdaki takım patates'di bugün.

3 maç sonra kazanabildiler :)

Bize sökmez bu numaralar :D

Çevrimdışı cagdas44

Aslında istatistik olarak bakarsa Lacazette ile Cenk Avrupa liginde 3'er gol atmış ama adamlarsa asıl istatistiği bozan Fekir
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 22:56:20 cagdas44 ]

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

ligin ilk yarısı dominant oyunumuzu oturtmaya çalıştık olan buydu.
baskın oynamakla dominant oynamak aynı şey değil. geçen sene topu alır 7-8
saniyede paslarla kaleye inerdik. hızlı pas delici oyun vardı ama rakibi baskı altına alma yoktu
bu sene daha dominant oynuyoruz bu maçın patronu biziz biz ancak topa ne kadar sahip olmanı istersek o kadar olursun
bizim kaleye ne kadar yaklaşmanı istersek o kadar yaklaşırsın diyoruz. geçen seneden eksik olan yanımız
gol atmada isteksizliğimiz nasılsa atarız deyip vakit geçiriyoruz geçen sene çok fazla pozisyona girip 4-5
pozisyondan birini gol yapıyorduk bu sene farkı nerdeyse girdiğimiz her pozisyonu gol yapmamız.
golleride sistemle değil kişisel becerilerle atmamız.

ne alaka ben size söylemek istediğim oyuncu kıyaslama yanlış gomezde olsa bu sene o kadar gol atamazdı
asist sayısı sosa olsa o kadar yapabilecekmiydi. oyun sistemi değişti hoca zaten geçen sezon sonunda değişeceğini söylemişti
yani konuşmak mukayese etmek farazi oluyor. pozisyona girmiyoruz ilerde forvetin kim olduğu on numaranın kim olduğu
önemli değil topu oraya taşımadıktan sonra bir önemi kalmıyor bu arada bu seneki oyun tarzımız evet biliç tarzına benziyor sadece eldeki oyuncuların
kalitesi daha yüksek daha iyi sonuç alıyoruz topa daha fazla sahip oluyoruz biliçle atiba veli rudolfho ersan la yaptığımızı
şimdi marcelo tosiç atiba ozi ile yapıyoruz buda pas sayısı ve kalitesini arttırıyor. tabi adriano ve GG yide unutmamak gerekiyor
burda fark sistem değil oyuncu kalitesi

kelime aynı olabilir anlam farklı dominant oyun oyuna hakim olarak oynamak baskın oyunda
hızlı rakibi nakavt eden direk sonuca odaklı oyun infaz etme yani türkçe işte aynı kelimelerle
farklı şeyler anlatırsın

evet takımdaydılar ama oyun sistemi değişti zaten olcayın ozinin bocalaması bu nedenleydi
sosa olsa oda bocalayacaktı geçen seneki oyunumuz evet sonuç odaklıydı ama rakipler tarafından çözülmüştü
ligin sonlarına doğru bocalama başlamıştı. bütün takımda orta atan ve uzaktan şut vuran oyuncu yoktu.
gol atabilmek için çok fazla kişi gerekiyor ve çok efor sarfediyorduk. sezon sonuna doğru konuşmuşduk bunları.
hocada gördü sezon sonu gelecek sene farklı şeyler deneyeceğiz biraz takım savunmasına çalışacağız gibi şeyler söyledi
daha çok oyunu kontrol etmeye yönelik oyun oynayacağız dedi. böylede yaptı.

bu sene değişen ne şut atabiliyoruz ortalar mükemmel havadan karadan denizden her türlü veryasyonda gole ulaşabiliyoruz savunma yapabiliyoruz kontra oynayabiliyoruz. Baskın oyun oynayabiliyoruz. Kanatları iyi kullanabiliyoruz olmadı beklerle saldırabiliyoruz. rakip bizim hiç bir tarafımızı kontrol altına alamıyor geçen sene tek opsiyon vardı. rakip taraftarları takip edin adamlar şut çekmiyor direk ateş ediyorlar diyorlar :D

Beşiktaş olarak hem geçen sezon oynadığımız futbolun hem de bu sezon oynadığımız futbolun ikisi de Beşiktaş futboludur, Beşiktaş oyunudur.

Geçen sezon oynadığımız futbol direkt oyundu yani top sendeyken ya da topu kaptıktan sonra mümkün olan en kısa zamanda rakip kaleye gidip golü at: Kara kartallar gibi saldırmak.

Bu sezon oynadığımız futbol ise top rakipdeyse press yaparak topu kap, topu kendinde tutup istediğin gibi çevirerek oyunu kontrol edip oyuna hâkim ol ve böylelikle oynadığın rakibe üstünlüğünü kabul ettir: Efendi Beşiktaş.

Beşiktaş olarak yapmamız gereken şey, ikisi de Beşiktaş oyunu olan direkt oyunu (kara kartallar gibi saldırmak) ve oyuna hâkim olma oyununu (Efendi Beşiktaş) birleştirerek oynamaktır. Yani bir taraftan topun hâkimiyetini olabildiğince kendi elimizde bulundurup oyuna hâkim olup oyundaki üstünlüğümüzü oynadığımız rakiplerimize kabul ettirmeli (Efendi Beşiktaş), diğer taraftan ise olabildiğince hızlı ve direkt hücumlarla rakiplerimize centilmenlik ölçüleri içinde devamlı olarak saldırarak goller bulmaya çalışmalı (kara kartallar gibi saldırmak) ve böylelikle Beşiktaş'ın bu iki oyununu birleştirerek birlikte oynamalıyız.

İşte budur: Kara kartallar gibi saldıran Efendi Beşiktaş. :ok:
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 23:38:45 Özgür Yılmaz ]

Etiketler: