Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163194 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bunda modluk ne var :alala:
quaresma Beşiktaşın değerli bir markası her ne kadar gıcık gitsemde bu böyle
burdada quaresma konuşmak doğal yeterki yunus emre konuşmasın :D
bu arada kim mod yemiş haberim yok benim :alala:

underworld yemedi mi sen dedin ya :D

bunda espiri yaptım zaten bende biliyorum modluk birşey olmadıgını :D

Çevrimdışı Necmi

underworld yemedi mi sen dedin ya :D

bunda espiri yaptım zaten bende biliyorum modluk birşey olmadıgını :D
yoo yedin demedim yiyeceksin dedim :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Q7 ve Ronaldo ile ilgili geçtiğim haber içeriğinden daha fazlası
Beşiktaşın Avrupa ve Dünyada gördüğü saygı ve itibarın farkındalığına işaret etmek.

UEFA nın 1 aydır çok güzel q7yi yücelten haberlerini okuyoruz,ancak bu tek başına olmuyor tabiki
bütün takımın başarısı söz konusu.Ben bundan sonra UEFA ve Avrupa basınında daha çok Beşiktaşın
takım olarak ön plana çıktığı yüceltildiği haberlerini okumak istiyorum.

Keşke şu sıralar bir araştırma firması Avrupadaki Beşiktaş taraftarlarının sayısını araştırsa
hissediyoruzki ciddi artış olmuştur,özellikle Portekizde

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

iyide o saydıklarının hepsinin oluşmasının arkasında fetö var zaten evet kollandı
ama ne zaman fetö darbe yedi gs de çakıldı. Ne geçen sene nede bu sene gs nin kollandığını gösteren bir imare yok
kaldıki geçen sene daha hala fetö etkisi vardı. Bence son kongre çıkışından sonrada kafalarına sıktılar.
bu malumun ilanı oldu. ne deniyor şu tarih milattır. ondan önce fetöyle ilişkisi olan kandırılmıştır görmem yok sayarım
ama bu tarihden sonra en ufak bir bağı olan bile benim için fetöcüdür. Adamların ufak bağı değil kongreleri fetöyü korudu.
sana şaka geliyor adamların şu anda ilmik boyunlarına geçmiş. sandelyenin tepesinde birinin gelip tekmelemelerini
bekliyorlar. ha şimdi neden tekmelenmiyor dersen önümüzde seçim var. Devam eden bir lig var. bu çok şeyi bağlıyor
ama ben bu yaz çok eğleneceğimizi düşünüyorum. Cumhurbaşkanı çıkıp bizimle dalga geçiyorlar diye konuşuyorsa
bunu halka söylüyorsa bu hesap çok fena dürülür emin ol. Düremezlersede fetö mücadelesinde hiç bir inandırıcılıkları kalmaz.
sen basit bir spor kulübünü bile kontrol edemiyorsan devletin içinden nasıl temizleyeceksin fetöyü.
Iki bidon benzin alip kosmak lazim

Çevrimdışı mylife1903

yoo yedin demedim yiyeceksin dedim :bandit:
Kuzenim mod vermis olabilir de uygundu abi

Kuzenim mod vermis olabilir de uygundu abi

yada ben yapmadım elim yaptı :D

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

dikkat edersen iki sene bay geçtiğimiz zaman var sadece ülke puanı eklenmiş
önümüzdeki seneden itibaren onlar silinecek iki sene şl ye katılmamız durumunda minimum
70 puanımız olacak bu seneki gibi iki sene daha geçirebilirsek 80 üstü bir puanımız olur
renklilerin ikisininde gelecek sene 24 civarı puanları silinecek biz ilk 25 arasına gireriz
şl de 3. torbada oluruz. ön eleme oynarsak seri başı gireriz uefada olursak kupanın en iyi 2-3
takımından biri oluruz.
istikrar şart ondan sonraki iki senede aynı istikrarı sağlarsak 10 ile 15 arası bir sıraya yükseliriz
birinci torbayla ikinci torba arasında gider geliriz. o nedenle şl ye katılmak gerçekten çok önemli
önümüzdeki dört sene birinci hedefimiz şampiyon olmak olmalı hem avrupadaki yerimizi sağlamlaştırmak
hemde ekonomik olarak toparlamak için bu şart önümüzdeki 4 sene şampiyonluk demek minimum
1 milyarı kasaya koymak demek oluyor. 4 yılda borçları bitirir çok güçlü bir kulüp oluruz
buda tamamen bizim elimizde. önümüzdeki 5 yıl şampiyonun kim olacağını Beşiktaş belirler
renkliler toparlayamaz kendini 5 yılda TS toparlar ama yapılanmasını tamamlayabilmek için 3-4 yıla
ihtiyacı var unutmayın biz doğru hamleler yaptığımız halde bu duruma 5 yılda ancak gelebildik
ve rakipler daha işin başında ve onlar bizim bu durumumuza geldiklerinde biz başka bir boyutta olacağız
bunun için yönetim istikrarını korumak şart. Yeni seçilecek acemi bir başkan bizi tökezletir.

Beşiktaş'taki 3 dönem kuralı Fikret Orman'ın başkanlığı süresini kapsayacak şekilde mutlaka askıya alınmalıdır. Fikret başkanın yapacak daha çok işi var. Beşiktaş'ın borçlarının ödenip bitirilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra Beşiktaş'ın dünya kulübü bir kulüp olma seviyesine yükseltilmesi lazım. Bu yüzden Fikret başkan en az 10-15 sene daha Beşiktaş başkanlığı görevini sürdürmeli.

3 dönem kuralının askıya alınması önerisi Beşiktaş Genel Kurulu'nun önüne götürülürse kabul edilir diye tahmin ediyorum. Fikret Orman 50 yaşında genç bir kişi maşallah. O 5 yıldır Beşiktaş başkanlığı görevini yürütüyor ve henüz yorulmamıştır.

Fikret Orman eğer Beşiktaş'ın borçlarını bitirmeden ya da makûl bir seviyeye düşürmeden ve Beşiktaş'ı dünya kulübü bir kulüp olma seviyesine yükseltmeden Beşiktaş başkanlığını bırakırsa hakikaten yazık etmiş olur. Dilerim ve umarım ki Fikret başkan böyle bir hataya düşüp Beşiktaş'ı yarı yolda bırakmaz ve bizlere hayal kırıklığı yaşatmaz.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 17:48:03 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı ardiles

Jose Sosa 41 maç 9 gol 12 asist
Anderson Talisca 25 maç 10 gol 6 asist.

sadece istatistiklere bakmak yanıltıcı olur. sosa, işleyen bir mekanizmanın kıymetli çarklarından biriydi. hücumda zenginlikti.

rakam odaklı gidersek süperlig;

sosa 7 gol 12 asist
talisca 8 gol 2 asist

sosanın "al da asist yap" paslarını da es geçmeyelim.

bu sezon tüm maçlarda 5 asistin üzerine çıkabilen iki oyuncu var talisca ve q7.

geçen sezon toplamda sosa 13, oğuzhan 8, quaresma 8, olcay 5, kerim 5, töre 7, cenk 6, gomez 5 asist yapmış. bu asistleri kimden aldıkları paslarla yaptılar dersin?

sosanın akıllı paslarıyla hareketlenip düzgün pas atıp asist yapamayan veya iyi pasları gole çeviremeyen forvetleri hariç tutuyorum.

taliscanın oyunu okuması şöyle dursun kısa pas dahi yapamayan birini sosa ile karşılaştırmak yanlış olur. he daha farklı meziyetleri var evet herkes kabul ediyor zaten.

Çevrimdışı benyv-

Beşiktaş'taki 3 dönem kuralı Fikret Orman'ın başkanlığı süresini kapsayacak şekilde mutlaka askıya alınmalıdır. Fikret başkanın yapacak daha çok işi var. Beşiktaş'ın borçlarının ödenip bitirilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra Beşiktaş'ın dünya kulübü bir kulüp olma seviyesine yükseltilmesi lazım. Bu yüzden Fikret başkan en az 10-15 sene daha Beşiktaş başkanlığı görevini sürdürmeli.

3 dönem kuralının askıya alınması önerisi Beşiktaş Genel Kurulu'nun önüne götürülürse kabul edilir diye tahmin ediyorum. Fikret Orman 50 yaşında genç bir kişi maşallah. O 5 yıldır Beşiktaş başkanlığı görevini yürütüyor ve henüz yorulmamıştır.

Fikret Orman eğer Beşiktaş'ın borçlarını bitirmeden ya da makûl bir seviyeye düşürmeden ve Beşiktaş'ı dünya kulübü bir kulüp olma seviyesine yükseltmeden Beşiktaş başkanlığını bırakırsa hakikaten yazık etmiş olur. Dilerim ve umarım ki Fikret başkan böyle bir hataya düşüp Beşiktaş'ı yarı yolda bırakmaz ve bizlere hayal kırıklığı yaşatmaz.

Borçlar öyle kısa vadede kapanacak cinsten değil, zaten önemli olan borç da değil, borcu çevirebilecek gücün olması. Dünya devlerinin de borçları var. Fikret orman'ın bu güzel gidişatı yarı yolda bırakacağını hiç düşünmüyorum, yaptığı işler az buz işler değil, çok stresli bir dönemde devraldı. Dönem kuralı değişmese bile gelecekteki gidişatı bizzat planlıyordur. Başkanlığı devredecek olsa dahi ince eleyip sık dokuyarak bu gidişatı daha da yukarıya taşıyacak kimselerle bunu yapacaktır diye düşünüyorum.

sadece istatistiklere bakmak yanıltıcı olur. sosa, işleyen bir mekanizmanın kıymetli çarklarından biriydi. hücumda zenginlikti.

rakam odaklı gidersek süperlig;

sosa 7 gol 12 asist
talisca 8 gol 2 asist

sosanın "al da asist yap" paslarını da es geçmeyelim.

bu sezon tüm maçlarda 5 asistin üzerine çıkabilen iki oyuncu var talisca ve q7.

geçen sezon toplamda sosa 13, oğuzhan 8, quaresma 8, olcay 5, kerim 5, töre 7, cenk 6, gomez 5 asist yapmış. bu asistleri kimden aldıkları paslarla yaptılar dersin?

sosanın akıllı paslarıyla hareketlenip düzgün pas atıp asist yapamayan veya iyi pasları gole çeviremeyen forvetleri hariç tutuyorum.

taliscanın oyunu okuması şöyle dursun kısa pas dahi yapamayan birini sosa ile karşılaştırmak yanlış olur. he daha farklı meziyetleri var evet herkes kabul ediyor zaten.

sosa büyük maçlarda nerdeydi ?

Cvp : kayboluyordu.

Sosa büyük maçlarda gol attı mı ?

Cvp : yok.

Talisca'nın yaşı daha genç müthiş bir sol ayağı var frikikleri çok etkili o boyuna rağmen çok hızlı.

Pas'ı düzeltebilir şenol hoca gibi bir öğretmeni var.Defans'a yardıma gelmeyi kanat'lara yardıma gitmeye bunları zamanla öğrenir :)

Talisca gibi bir oyuncu ile sosa'yı kıyaslamayalım lütfen :)

Talisca > Sosa

Çevrimdışı benyv-

Talisca'nın yaşı daha genç müthiş bir sol ayağı var frikikleri çok etkili o boyuna rağmen çok hızlı.

Pas'ı düzeltebilir şenol hoca gibi bir öğretmeni var.Defans'a yardıma gelmeyi kanat'lara yardıma gitmeye bunları zamanla öğrenir :)

Talisca > Sosa

Geçen seneki oyun yapısında Sosa > Talisca, bu seneki yapıda ise Talisca > Sosa. Bu sene top zaten bizde, tek iş olarak gole gitmek kalıyor, bu konuda Talisca Sosa'dan iyi. Fakat geçen sene tek oyun düzenimiz vardı, bunun için de Sosa gerekiyordu pas oyununda, Talisca çok uyum sağlayamazdı bence geçen sene.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Borçlar öyle kısa vadede kapanacak cinsten değil, zaten önemli olan borç da değil, borcu çevirebilecek gücün olması. Dünya devlerinin de borçları var. Fikret orman'ın bu güzel gidişatı yarı yolda bırakacağını hiç düşünmüyorum, yaptığı işler az buz işler değil, çok stresli bir dönemde devraldı. Dönem kuralı değişmese bile gelecekteki gidişatı bizzat planlıyordur. Başkanlığı devredecek olsa dahi ince eleyip sık dokuyarak bu gidişatı daha da yukarıya taşıyacak kimselerle bunu yapacaktır diye düşünüyorum.

Önümüzdeki 5 yılda belki olmasa da 10-15 yılda borçlarımızı bitirebiliriz ya da bitiremesek bile en azından makûl bir rakama düşürebiliriz inşaallah. Dediğim gibi Fikret Orman başkan 50 yaşında genç bir insan maşallah; zaruri bir durumla karşılaşmadıkça en az 10-15 sene daha görevde kalmalı. Beşiktaş, başındaki başarılı başkanıyla büyük bir dünya kulübü olma yoluna girmişken başkan değiştirmemeli. Dere geçerken at değiştirilmez.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı ardiles

Talisca > Sosa

büyük maçlarda rakiplerin sıkı markajı yüzünden kayboluyordu. pas odağı sosa olunca rakip bırakır mı? kötü gibi görünmesine rağmen yine de iyi işler çıkarıyordu dikkatle izlememiş olmalısın.

2. soru ise sosa golcü değilki gol atması neden önemli olsun. m.özil veya fabregas kaç gol atmış diye mi bakacağız?

son kısımda ise yahu bu adamlar pinokyo değil ki ustası sağını solunu törpülesin. içinde varsa hoca açığa çıkarır yoksa hoca ne yapsın. oyun aklı zihinsel yetenek hepsi doğuştan gelir. olcay ın oyun aklını taliscaya takamazsın çalıştırarak geliştiremezsin, yok öyle birşey.

Çevrimdışı ardiles

Geçen seneki oyun yapısında Sosa > Talisca, bu seneki yapıda ise Talisca > Sosa. Bu sene top zaten bizde, tek iş olarak gole gitmek kalıyor, bu konuda Talisca Sosa'dan iyi. Fakat geçen sene tek oyun düzenimiz vardı, bunun için de Sosa gerekiyordu pas oyununda, Talisca çok uyum sağlayamazdı bence geçen sene.

taliscaya cephe almıyorum fakat sosa ile karşılaştırılırsa itiraz ederim. geçen yıl sosa bu sene talisca kısmına katılmıyorum. bu sene daha usta oyuncularımız sayesinde taliscanın eksik yanlarını amorti edebiliyoruz. g.gönül/adriano ihya ettiler bizi. sosa bu sezon olsaydı şampiyonluğu garantilemiştik.

benim dediğime geliyonuz işte geçen seneki oyunumuz vasattı :)

Bu sene daha dominat bir takımız :)

Babel atıyor attırıyor talisca atıyor attırıyor,Quaresma ortalıyor cenk atıyor abuo atıyor oğuzhan atıyor :)

Bekler atıyor :) Marcelo atıyor atiba atıyor :D

Herkes atıyor kısaca :D

Çevrimdışı Savaş

Aha Talisca ile Sosa kıyaslanıyor durun Sosa'yı gömmeye geldim elimde kürek :D

Sosa geçen sene çok asist yapmış olabilir ama büyük maçlarda neredeydi Sosa? Son oynanan gese derbisinde kaçırdıkları hala aklımda dün gibi.

Talisca hem Benfica hem de gese maçında tek hareketiyle aldı maçları. Bana büyük maç alan adam lazım anadolu maçlarını zaten alıyoruz ki Talisca daha 22 Sosa ise 30 yaşında.

Herşeyi geçtim Gençler maçında golü atıp armayı gösterip Hocaya alnında öptüren Talisca ile terörü bahane edip kaçan Sosa'yı kıyaslamak bile yanlış.

Yemişim Sosa'sını! Forza Talisca!!!

Çevrimdışı benyv-

taliscaya cephe almıyorum fakat sosa ile karşılaştırılırsa itiraz ederim. geçen yıl sosa bu sene talisca kısmına katılmıyorum. bu sene daha usta oyuncularımız sayesinde taliscanın eksik yanlarını amorti edebiliyoruz. g.gönül/adriano ihya ettiler bizi. sosa bu sezon olsaydı şampiyonluğu garantilemiştik.

Aslında ben de Sosa'nın iyi yönlerinin daha üstün olduğunu söyledim. Geçen sene Talisca olsaydı fazla parlayamayacağını da belirttim. Çünkü bu sene dediğin gibi daha usta oyuncularımız Talisca'nın yapması gerekenleri telafi ediyor ve Talisca'ya sadece skor yapmak kalıyor. Sosa olsaydı bu sene puan olarak da oyun olarak da daha iyi olabilirdik tabiki. Fakat iyi doldurduk boşluğunu yine de.

Çevrimdışı Ensar

Sosa geçen sene çok asist yapmış olabilir ama büyük maçlarda neredeydi Sosa? Son oynanan gese derbisinde kaçırdıkları hala aklımda dün gibi.

Talisca hem Benfica hem de gese maçında tek hareketiyle aldı maçları. Bana büyük maç alan adam lazım anadolu maçlarını zaten alıyoruz ki Talisca daha 22 Sosa ise 30 yaşında.

Herşeyi geçtim Gençler maçında golü atıp armayı gösterip Hocaya alnında öptüren Talisca ile terörü bahane edip kaçan Sosa'yı kıyaslamak bile yanlış.

:D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

büyük maçlarda rakiplerin sıkı markajı yüzünden kayboluyordu. pas odağı sosa olunca rakip bırakır mı? kötü gibi görünmesine rağmen yine de iyi işler çıkarıyordu dikkatle izlememiş olmalısın.

2. soru ise sosa golcü değilki gol atması neden önemli olsun. m.özil veya fabregas kaç gol atmış diye mi bakacağız?

son kısımda ise yahu bu adamlar pinokyo değil ki ustası sağını solunu törpülesin. içinde varsa hoca açığa çıkarır yoksa hoca ne yapsın. oyun aklı zihinsel yetenek hepsi doğuştan gelir. olcay ın oyun aklını taliscaya takamazsın çalıştırarak geliştiremezsin, yok öyle birşey.

1.cisi hangi sıkı markaj ? Gs deplasmanında geçen sene kaçtane alda at diye verdiler koşullanmış gibi aynı noktayı atıp durdu bütün şutları.Sen diyebilirsin ki haa kötü günündeydi belki vb.
Bu adamın büyük maçlarda asisti bile yoktu ?

2.ci 10 numara'nın görevi sadece sağa sola pas dağıtmak mıdır ? Tabiki özil'in kaç gol attığına bakıcam kaç assist yaptığına bakıcam.Takımını kaç maç'ını yenilmekten kurtarmış ona bakıcam.Büyük maçlarda ne yapmıs ona bakıcam.Skor'a etki etmedikten sonra sabaha kadar ver gülüm al gülüm ne işeme yarar.Yada küçük maçlarda yıldızlaş büyük maçlarda çok sıkı markaj vardı bana birşey yapamadım yok öyle bir dünya.

3.cüsü futbolu çok bildiğinizi yada futboldan çok anladığınızı düşünmemeye başladım bu son yazdıklarınız ile.Bir oyuncunun pas'ı kötü ise pas antremanı yaparak bol bol ayağını düzeltebilir.Şut'u kötüyse şut antremanları ile şutunu düzeltebilir.Bu böyle uzar gider talisca ilk geldiği zaman ki gibi mi oynuyor sizce ?

Başka sorum yok teşekkür ederim.

Talisca>Sosa

Çevrimdışı Anıl1903

Quaresma'nın Süleyman Seba ile ilgili paylaşımı.

dur bakalım abi daha neler görücez bu forumda :D

İsmail > Adriano diyenler bile çıkabilir :D

Çevrimdışı Egos

benim dediğime geliyonuz işte geçen seneki oyunumuz vasattı :)

Bu sene daha dominat bir takımız :)

Babel atıyor attırıyor talisca atıyor attırıyor,Quaresma ortalıyor cenk atıyor abuo atıyor oğuzhan atıyor :)

Bekler atıyor :) Marcelo atıyor atiba atıyor :D

Herkes atıyor kısaca :D

bunlar atıyor, attırıyorlar: sosa, gomez, quaresma, cenk, oğuzhan, olcay, gökhan, kerim

bunlar diğer atanlar: rhodolfo, marcelo, alexis delgado, atiba, necip

beck, ismail, tosic, ersan, motta, tolgay da en azından bir kere asist yapmış olanlar

bu nasıl savunmadır? senin gibi avukat düşman başına, kazanılmış davayı düşürürsün.

Çevrimdışı underworld

Sosa vs talisca ise biri attiran diğeri atan .
Bize daha iyisi lazım vesselâm .

bunlar atıyor, attırıyorlar: sosa, gomez, quaresma, cenk, oğuzhan, olcay, gökhan, kerim

bunlar diğer atanlar: rhodolfo, marcelo, alexis delgado, atiba, necip

beck, ismail, tosic, ersan, motta, tolgay da en azından bir kere asist yapmış olanlar

bu nasıl savunmadır? senin gibi avukat düşman başına, kazanılmış davayı düşürürsün.

Bu sene daha dominant bir takım olduğumuz gerçeği değişiyor mu ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu hafta inşallah kazanacağız ve lig bitecek.

Etiketler: