Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163503 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Paylaştığın videoda geçen sezon Kasımpaşa ile oynadığımız iç saha maçımızda Eren Derdiyok'un ve Ryan Donk'un bize attığı iki gol de var. O goller kaleci hatasıyla yenilmiş goller değil ki. Hele Ryan Donk'un attığı gol kolay kolay kurtarılamayacak bir goldü.

Tolga Zengin'in Beşiktaş'ın 1. kalecisi olabilecek kalecilik kalitesinde olmadığını söylüyorum zaten. Buna rağmen Tolga Zengin kötü kaleci değildir iyi kalecidir.

Tolga Zengin'in yediği gollerden oluşan bir videoyu paylaştın. Bir de onun geçen sezon Beşiktaş'ın kalesini korurken yapmış olduğu kurtarışlardan oluşan bir videoyu paylaşırsan iyi olur. Çünkü Beşiktaş olarak geçen sezon Süper Ligi en yakın rakibimiz Fenerbahçe'nin 5 puan önünde şampiyon tamamladığımızda kalecimiz Tolga Zengin'in yaptığı kurtarışlarla takımımıza verdiği katkı da önemli bir yer tutmuştu.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı tardu

İzledim Başakşehir ikinci devre başlangından beri böyle oynuyor zaten. Bitik halde.. Atibanın yerini dolduracak oyuncu var haklısınız necip var. Gökhan inler in maç temposu olmadığı için Atibanin görevini yapması zor yaşı da var biraz..  Atiba başka bir adam cidden. Onun yerine birisi de gelmeli artik elbet bırakacak futbolu.. : )

Derken içimde kalan şu çocuğu yazayım.

Öyleyse iyi : )

Ben oyuncu izliyorum öylesine...

Thiago Maia diye bir çocuk var. Hasta oldum çocuğa. (Futbolculuğuna) hatta scout bölüme videosunu attım. Emre Belözoğlu stilinde. Sonra Google a yazdım adını Gökhan Keskin in Brezilya da takip ettiği gençler arasında da varmış bu. Var ya bu çocuk gelirse 2-3 sene içinde 30m a Avrupaya gider o derece birisi..

Bu oyuncu izleme de bende hobi oldu. Takım kurup oyuncu transferi yapasim geliyor 😂

geçen bende söyledim video bile paylaştım kesinlikle iyi bir yatırım ve fayda sağlayacak bir oyuncu gelirse oğuzhandan daha pahalıya satarız geçen seneki oğuzhandan daha fazla katkı verir bu çocuk hem oğuzhan hem atiba hemde inlerin tek bünyede birleşimi yaşı 19 sanırım

Çevrimdışı Gokhan-

hoş gör onlarda zamanında bizim gibi çok ezildiler yıllardır ilk defa yüzleri gülmeye başladı.
seneye büyük ihtimalle onlarla yarışacağız ve ilk defa uzun zaman sonra türk futbolu sahada olan
sportif bir yarışa tanıklık edecek. Bu tip söylemlerden uzak durmak gerekiyor. Bizim düzgünce
yapacağımız sportif yarış renklilerin çirkin yüzünü bir kat daha ortaya çıkaracak. Yıllardır insanlar unuttu şampiyonluk yarışını
sadece çirkinlik hakim oldu. Artık tekrar hatırlatmanın zamanı Başakla şampiyonluk yarışı içindeyiz ama
dikkat ederseniz iki kulüpte sporun dışına çıkmadı hep birbirine dost eli uzattı. Espirili tebrikler vodafone gelirken
biz evimize geliyoruz demeler ülke böyle yarışları özledi seneye trabzonlada böyle olur inşallah
bu sene güzel adımlar atıldı seviye hiç bozulmadı 3-5 taraftarın lafıyla gazıyla haraket etmek doğru değil

Evimizde ki maçta ben ve arkadaşlarım Anadolu yakasından çıkıp gelirken yol da 3-5 tane tek başına gelen Trabzonlu gördüm taciz etmek, tartaklamak aklımın ucundan bile geçmedi.
Böyle bir şey yaparsalar kendileri kaybederler hem adamlıkları sorgulanır hem de günahını burada ki Trabzonspor'lular çeker.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Evimizde ki maçta ben ve arkadaşlarım Anadolu yakasından çıkıp gelirken yol da 3-5 tane tek başına gelen Trabzonlu gördüm taciz etmek, tartaklamak aklımın ucundan bile geçmedi.
Böyle bir şey yaparsalar kendileri kaybederler hem adamlıkları sorgulanır hem de günahını burada ki Trabzonspor'lular çeker.
Bi 15 sene once falan bizim holiganlar kahve basmisti trabzonda. Emeklileri falan tartaklamislardi her camia icinde bir suru gereksiz insan var. komple camialari yargilamamak lazim. Benim icin trabzon camiasi buyuk ve saygi duydugum bir camiadir gsden daha bi sempatik gelir bana trabzon

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Trabzonspor maçından 3 puanla döndükten sonra Adanaspor ile oynamamız güzel bi fikstür avantajı.. .

Ts maçını alırsak her ne kadar maçlar oynamadan kazanılmasada Adanaspor takımı çok yumuşak bi takım..

Bu periyotta aldığımız 6 puan ile beraber 64 yaparız ve 6 maç kalır makas gitgide daralır , Başakşehir maçında fişi çekeriz diye umuyorum ve Avrupa Ligine yönelmemiz için hiç bir sebep kalmaz. Bu Referandum ayağına ligde maç olmamasıda bizim açımızdan çok iyi oldu..

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Gokhan-

Bi 15 sene once falan bizim holiganlar kahve basmisti trabzonda. Emeklileri falan tartaklamislardi her camia icinde bir suru gereksiz insan var. komple camialari yargilamamak lazim. Benim icin trabzon camiasi buyuk ve saygi duydugum bir camiadir gsden daha bi sempatik gelir bana trabzon

Hatırlıyorum abi o görüntüleri, videosu da var da çok kötü görüntü.

Trabzon'u ben de severim ama onlar da bize karşı gereksiz bi kurulmuşluk seziyorum ve bu sempati git gide azalmaya başladı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Thiago Maia (yerlisi)

Tolgay ' ı çok severim ama sanki sakatlıktan sonra toparlayamadı çok ilginç bi şekilde tatmin edici performans sergilemiyor.. gs fb falan Tolgay gibi birisi için nelerden vazgeçerler ama bizde bu sene bi türlü kendisi gibi oynamıyor.

Çevrimdışı underworld

Tolgay ' ı çok severim ama sanki sakatlıktan sonra toparlayamadı çok ilginç bi şekilde tatmin edici performans sergilemiyor.. gs fb falan Tolgay gibi birisi için nelerden vazgeçerler ama bizde bu sene bi türlü kendisi gibi oynamıyor.
aynen katılıyorum, çapraz bağ sakatlıkları futbolcuları çok kötü etkiliyor.Bu tip sakatlıklardan sonra sağlam dönen futbolcu sayısı çok azdır.

Çevrimdışı underworld

Maia bizim en çok dolu olan bölgemizin oyuncusu. O yüzden ben bir hareketlenme beklemiyorum.
(ozi-tolgay)

Çevrimdışı tardu

Thiago Maia (yerlisi)

maia nın pas atamayanı ve defansif özellikleri kısıtlı olanı diyelim

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

katılıyorum abi, gerekirse babel ortaya bile geçebilir, Cenk'e lyon maçlarında çok ihtiyacımız var. Abou kırmızı görmezse saplayabilir  :evillol:
Babele cenke olduğundan daha çok ihtiyacımız var cenksiz çıkabiliriz ama babelsiz çıkamayız.

Çevrimdışı tangaz

Babele cenke olduğundan daha çok ihtiyacımız var cenksiz çıkabiliriz ama babelsiz çıkamayız.

belki de bakara bu sene en çok ihtiyaç duyacağımız maç ama maalesef cezalı  :s20:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Jose Sosa 41 maç 9 gol 12 asist
Anderson Talisca 25 maç 10 gol 6 asist.

John Carew: "Lyonlu oyuncular PSG veya Marsilya'nın ateşli taraftarlarını görerek geliyor. Ama daha Beşiktaş taraftarıyla karşılaşmadılar.''

Çevrimdışı underworld

Maximiliano Gómez   :tabe: :tabe:

20 yaşında Uruguay liginde forvet oynuyor.
(47 maç,  25 gol , 9 asist)

Scout arkadaşlar bi bakıversin bu arkadaştan ekmek çıkar mı diye ?

sıkat bölümünü göremeynler için

Fransa Futbol Federasyonu'ndan Beşiktaş'a ret

Fransa Futbol Federasyonu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in bu akşam oynanacak Metz - Lyon maçını izlemesine izin vermedi. -

Önümüzdeki hafta Lyon ile UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynayacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Lyon'un maçını yerinde takip etmek için bugün başkan Fikret Orman ile birlikte Fransa'ya gitmek istedi.

Ancak Fransa Futbol Federasyonu'na maçı izlemek için resmi talepte bulunan Beşiktaş Kulübü, ilginç bir şekilde ret cevabı aldı. Fransa Futbol Federasyonu, Metz - Lyon maçının ceza sebebiyle seyircisiz oynanacağını ve bu sebepten dolayı dışarıdan hiç kimsenin stada giremeyeceğini gerekçe göstererek, Beşiktaş'a ret cevabı verdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Şenol Güneş de bunun üzerine bu akşam Fransa'ya gitmekten vazgeçmek zorunda kaldı.

Bu arada kulüpten alınan bilgiye göre, Lyon'un Beşiktaş'ın 3 maçını takip ettiği ve hem federasyon, hem de kulüp tarafından hiçbir zorluk çıkarılmadığı halde Fransa Futbol Federasyonu'nun böyle bir gerekçe öne sürmesi manidar karşılandı.

DHA

Çevrimdışı mellfred

Thiago Maia (yerlisi)
katılıyorum
Tolgay ciddi bir sakatlıktan döndü ve forma bulamadı iyi bir kamp sonrası çift sekizli bir sistemde Oğuzhan'la birlikte yardırırlar aslında.
kimse beğenmiyor ama şu ligde kime gitse sınıf atlatır. Olcay'ın ts'ye verdiğinden daha azını vermez en azından
         Atiba
Tolgay  Oğuzhan
Talisca abuo Babel
gibi...

Fransa Futbol Federasyonu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in bu akşam oynanacak Metz - Lyon maçını izlemesine izin vermedi. -

Önümüzdeki hafta Lyon ile UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynayacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Lyon'un maçını yerinde takip etmek için bugün başkan Fikret Orman ile birlikte Fransa'ya gitmek istedi.

Ancak Fransa Futbol Federasyonu'na maçı izlemek için resmi talepte bulunan Beşiktaş Kulübü, ilginç bir şekilde ret cevabı aldı. Fransa Futbol Federasyonu, Metz - Lyon maçının ceza sebebiyle seyircisiz oynanacağını ve bu sebepten dolayı dışarıdan hiç kimsenin stada giremeyeceğini gerekçe göstererek, Beşiktaş'a ret cevabı verdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Şenol Güneş de bunun üzerine bu akşam Fransa'ya gitmekten vazgeçmek zorunda kaldı.

Bu arada kulüpten alınan bilgiye göre, Lyon'un Beşiktaş'ın 3 maçını takip ettiği ve hem federasyon, hem de kulüp tarafından hiçbir zorluk çıkarılmadığı halde Fransa Futbol Federasyonu'nun böyle bir gerekçe öne sürmesi manidar karşılandı.

DHA

Cibiliyetsizler.

Çevrimdışı Akil Emre

DHA

İşallah şunları madara ederizde kendilerine gelirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

DHA
Haber pek mantıklı gelmedi. Daha sabah gidecekler diye haber yapanlar şimdi izin çkkmadı gidemeyecek diyor. Renkli basın yine bir şeyler peşinde. Bırnuma pis kokular geliyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

TFF, Başkan Vekili Servet Yardımcı, 34 oyla UEFA YÖnetim Kurulu Üyesi seçildi.

Etiketler: