Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163715 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

gs yi yenerse bence ikinciliği garanti olur.
ondan sonra 7 haftada kaybetmek için 2 malubiyet 1 beraberlik alması lazım
gs ninde bütün maçları kazanması lazım başak 2 malubiyet bir beraberlik alırda gs tüm maçlarını alamaz :D

başakın geseyi yenebileceğini pek sanmıyorum hakemler hala geseyi iyi itekliyolar namoğlu görevini layıkı ile ifa ediyor! son maçda ilk 10 dk içinde adananın bir penaltısı ve cavandanın ikinci sarısı es geçilmiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

şundan gurur duydum abi , bugüne kadar böyle bir tablo olmadı bu birincisi , ikincisi ise uefa da favori gösterilen rakiplerimizin hepsinin  üstündeyiz :)
olmazmı oldu tabiki ama kim dedi uefada rakiplerimizin üstünde olduğumuzu
shalkede lyonda manuda bizim üstümüzde :bandit: nasıl bakıyorsun tabloya
bu sene alınan puanlara göre düzenlemişler listeyi shalke 14. sırada manu 19 lyon 27. sırada biz 46. sıradayız
nasıl rakiplerimizin üstünde oluyoruz :alala:

Çevrimdışı Ensar

olmazmı oldu tabiki ama kim dedi uefada rakiplerimizin üstünde olduğumuzu
shalkede lyonda manuda bizim üstümüzde :bandit: nasıl bakıyorsun tabloya
bu sene alınan puanlara göre düzenlemişler listeyi shalke 14. sırada manu 19 lyon 27. sırada biz 46. sıradayız
nasıl rakiplerimizin üstünde oluyoruz :alala:
bu sene  için diyorum zaten abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

Kuzeyden gelen yıldız Atiba Hutchinson :bandit:
Kaynak:Beşiktaş dergisi

Çevrimdışı Necmi

başakın geseyi yenebileceğini pek sanmıyorum hakemler hala geseyi iyi itekliyolar namoğlu görevini layıkı ile ifa ediyor! son maçda ilk 10 dk içinde adananın bir penaltısı ve cavandanın ikinci sarısı es geçilmiş.
o kadarda değil adanadan bahsediyoruz gs neden iteklensin bu rakibe karşı
adanayıda kendi sahasında yenemeyecekse küme düşmesi lazım.
Başak çok kötü oynuyor bir şeyler kopmuş takımda adobayar yaramadı o takıma
takım bir iki kişinin iteklemesiyle ayakta duruyor. şu anda görünen aslında başaksporun
ilk üçe bile giremeyeceği ama bu gs nin iteklenmesinden değil Başak çok kötü
hep değişik bir kafayla bakıyorsunuz olaylara ne yani rakiplerimizin maç kazanması için iteklenmesimi gerekiyor
yoksa kümemi düşecekler. :alala: siz sentetiğe dönün bence selülozik yaramıyor  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güntekin Onay: Lyon'un savunma dörtlüsü seviyenin altında. Lyon'da Beşiktaş iyi futbol oynayacak. Geride kalan futbol oynamayacak Beşiktaş.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı taner37

[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 16:09:25 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güntekin Onay: Lizbon'da 2. yarı tek kale oynadı Beşiktaş.Napoli'de ezilmedi. Şampiyonlar Liginde bile üst düzey oynadı Beşiktaş. Oyun gücü ile yaptı bunu Beşiktaş.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Sahadan uygulamasından takılırken Kiev maçında ki yorumlara baktım da memlekette ne insanlar var..

Dalga geçmeler falan filan işte yok Türkiye de hakemle giderken iyi hakemsiz böyle diyorlar... Avrupa'dan kupa almaktan ziyade ligi en az 4-5 sene daha almak farz oldu. Zaten 4-5 sene daha devam edersek GS ve FB taraftarı kalmaz bence. Bunlar başarıya endeksli taraftarlar olduğu için... Bunlar da beyin problemi var ve aynı şu şekilde çalışıyor beyinleri

kardeşim dikkat ettim sürekli aynı şeyi yapıyorsun.

Bize şöyle böyle diyorlar ayağına renklilerin bizi kötülemelerini paylaşıp duruyorsun.

Çevrimdışı tangaz

o kadarda değil adanadan bahsediyoruz gs neden iteklensin bu rakibe karşı
adanayıda kendi sahasında yenemeyecekse küme düşmesi lazım.
Başak çok kötü oynuyor bir şeyler kopmuş takımda adobayar yaramadı o takıma
takım bir iki kişinin iteklemesiyle ayakta duruyor. şu anda görünen aslında başaksporun
ilk üçe bile giremeyeceği ama bu gs nin iteklenmesinden değil Başak çok kötü
hep değişik bir kafayla bakıyorsunuz olaylara ne yani rakiplerimizin maç kazanması için iteklenmesimi gerekiyor
yoksa kümemi düşecekler. :alala: siz sentetiğe dönün bence selülozik yaramıyor  :D

gene okuduğunu anlamamışsın dostum ben gese adanayı yenemez mi dedim nereden çıkardın bunu namoğlu çetesinin geseyi desteklediğini ve başakın bunu geçemeyeceğini söyledim. şu basit maçda dahi rakiplerinin maç 0-0ken penaltısının verilmediğini cavandanın maç 0-0ken atılmadığını belirttim. bu cümleden gesenin adanayı yenemeyeceğini söylediğim sonucuna nasıl vardın :alala: uzun bir açıklama bekliyorum senden  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı taner37

kardeşim dikkat ettim sürekli aynı şeyi yapıyorsun.

Bize şöyle böyle diyorlar ayağına renklilerin bizi kötülemelerini paylaşıp duruyorsun.
Özür dilerim
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

yok en yakın ihtimal garantilememiz Bursa maçında olur.
tabi saçma puanlar kaybetmezse rakipler

Aynen @Necmi abi

Görüyor ve arttırıyorum, 1-0 olsun bizim olsun  :bandit:
Postlar şismesin diye hemen şuraya iliştireyim, Kalan diğer maçlar için skor tahminlerimi sunuyorum..

1-0
0-1
1-0
0-1
1-0
0-1***
1-0
0-1
1-0

*** (Bursa'dan gol haberi mi var! :kop: :sevinc)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Güntekin Onay: Lizbon'da 2. yarı tek kale oynadı Beşiktaş.Napoli'de ezilmedi. Şampiyonlar Liginde bile üst düzey oynadı Beşiktaş. Oyun gücü ile yaptı bunu Beşiktaş.

güntekinde tinere başlamış  :lol:

Çevrimdışı Necmi

bu sene  için diyorum zaten abi
bu seneki puan skalasıyla turu geçersek 8. liğe yükseliriz. yarı finali geçersek
ilk dörde gireriz. kupayı alırsak ilk ikinin içinde oluruz normal bu şlden lyonla biz geldik
onların bizden bir malubiyet fazlası var. uefadada romaya yenildiler. şlde aldığın bonuslarla
uefada yürüyen takımları geçmek normal bir durum

Çevrimdışı Ensar

bu seneki puan skalasıyla turu geçersek 8. liğe yükseliriz. yarı finali geçersek
ilk dörde gireriz. kupayı alırsak ilk ikinin içinde oluruz normal bu şlden lyonla biz geldik
onların bizden bir malubiyet fazlası var. uefadada romaya yenildiler. şlde aldığın bonuslarla
uefada yürüyen takımları geçmek normal bir durum
başarısız miyiz gurur duymayalım mı bu takımla abi :D

Çevrimdışı Necmi

gene okuduğunu anlamamışsın dostum ben gese adanayı yenemez mi dedim nereden çıkardın bunu namoğlu çetesinin geseyi desteklediğini ve başakın bunu geçemeyeceğini söyledim. şu basit maçda dahi rakiplerinin maç 0-0ken penaltısının verilmediğini cavandanın maç 0-0ken atılmadığını belirttim. bu cümleden gesenin adanayı yenemeyeceğini söylediğim sonucuna nasıl vardın :alala: uzun bir açıklama bekliyorum senden  :bandit:
maçın başında adananın penaltısını vermedi kırmızıyı es geçti demek adana maçında
hakemin iteklemesiyle yendi demek oluyor. Bende abartma diyorum iteklendikleri sezon rezil kadroyla şampiyon oldular
adamları 2. yapmak içinmi itekliyorlar heleki Başaksporun başında şu anda ülke futbolunu yönlendiren biri otururken.
çok komplo teorisi üretiyorsun. Gerek yok böyle algılar yaratmaya.  bu kadar algı yaratılırsa bunun gerçek olduğu sanılıp
bu sefer gerçekten hakemler tarafından iteklenmeye başlanır. Tam tersi algı yaratmak gerekiyor mesela son fetö çıkışından sonra
sahada gs yi kollayan hakemlere dikkat etmek lazım gibi hiç bir hakemin tek bir manüple karar vermemesini bu şekilde gündem
yaparak yaratabilirsin çıkan hakemler çekinir korkak baskı altına almak budur işte. Senin yaptığın gs ne yaparsa yapsın korunur kollanır
algısı yaratmak.

Çevrimdışı Necmi

başarısız miyiz gurur duymayalım mı bu takımla abi :D
Benim Beşiktaşla gurur duymam için bu tablolara ihtiyacım yok
sen bu şekilde gurur duyuyorsan duy tabiki :D

Çevrimdışı Ensar

Benim Beşiktaşla gurur duymam için bu tablolara ihtiyacım yok
sen bu şekilde gurur duyuyorsan duy tabiki :D
iyi cevirdin abi  :D her daim gurur duyuyoruz evelallah :D

Çevrimdışı tangaz

maçın başında adananın penaltısını vermedi kırmızıyı es geçti demek adana maçında
hakemin iteklemesiyle yendi demek oluyor. Bende abartma diyorum iteklendikleri sezon rezil kadroyla şampiyon oldular
adamları 2. yapmak içinmi itekliyorlar heleki Başaksporun başında şu anda ülke futbolunu yönlendiren biri otururken.
çok komplo teorisi üretiyorsun. Gerek yok böyle algılar yaratmaya.  bu kadar algı yaratılırsa bunun gerçek olduğu sanılıp
bu sefer gerçekten hakemler tarafından iteklenmeye başlanır. Tam tersi algı yaratmak gerekiyor mesela son fetö çıkışından sonra
sahada gs yi kollayan hakemlere dikkat etmek lazım gibi hiç bir hakemin tek bir manüple karar vermemesini bu şekilde gündem
yaparak yaratabilirsin çıkan hakemler çekinir korkak baskı altına almak budur işte. Senin yaptığın gs ne yaparsa yapsın korunur kollanır
algısı yaratmak.

hayal gücüne hayranım "başakın geseyi yenebileceğini sanmıyorum namoğlu çetesi geseyi destekler örneğide son adana maçı" mealindeki bir paylaşımdan 18 çilt larouisse yazıyorsun. madem böle seni yalancı çıkarmayalım. gese adanayı hakemle yendi adananın maç başında penaltısı verilmedi cavanda sahada tutuldu. başakın başındakiler ülke futbolunu falan yönlendiriyorsa 2 maç önce adamların yüzde milyon penaltısı nasıl es geçiliyor??? acaba kim algı yaratıyor? namoğlu gese ilişkisi algı değildir. bunu stivi vonder bile görüyor.

Çevrimdışı tangaz

algısı yaratmak.

bunu ben yapmıyorumki realite böle yıllarca fetö korudu kolladı arada m.yılmaz korudu kolladı arada m.ağar yaptı bu işleri sonra rte.ye stad açılışında 55bin kişi hakaret ettiler ama gene kollanıldılar hatta sarayda el etek öptüler şampiyon oldular rte gibi kinci biri dahi desteğe dewam etti vergi afları ile kazanımları devlet eliyle beleş stada konmaları stad çatısından af yemeleri... liste uzaaar gider. bir camianın korunup kollanması için yeterli değilse bunlar daha ne olması lazım  :alala:

Çevrimdışı Necmi

iyi cevirdin abi  :D her daim gurur duyuyoruz evelallah :D
:D
her daim gurur duyarım ama diğer türlü başarı ölçüsü benim için oynadığı turnuvada en tepede olmasıdır
ben şl de gruptan çıkmayı başarı görmem. uefada yarı final oynamayıda başarı görmem ne zaman kupayı
kaldırırız o zaman başarılı olmuş oluruz. yoksa Beşiktaş için ikinci olmak bile başarı değildir.
büyük düşünmek gerekiyor azla yetinmemeli diğer türlü küçük takımların kendini kandırma sarmalında
döner durursun avrupa sıralamasında renklilerin önünde olunca başarılımı olmuş oluyorum :alala:
bunlar hep küçük düşünmemizin sonuçları. Başkan ne diyor bizim rakibimiz avrupada diyor.
şu andada öyle dünkü konuşmasında bir şey söyledi kimse dikkat etmedi bütçemiz 700 M a ulaştı dedi
bizim son açıklanan bütçemiz 450 M di demek öngörülen kazancı 250 M geçmişiz. bu bütçe iki renklinin toplamında
yok. biz iki sene önce çağrıyla konuşuyorduk ben iki sene sonra bütçe olarak renklileri geçeceğiz demiştim
çağrı belki fenere yaklaşırız demişti geçmekle kalmadık ikisini üst üste koyduk.
Azla yetinmeyelim asla renklilerin en iyi olduğu dönemlerden çok daha iyiyiz şu anda

Çevrimdışı abdusta

YORUMLU!!

Alıntı
Cristiano Ronaldo Beşiktaş'a haber yolladı!

Ronaldo’nun “Bir gün Türkiye’ye gelmem gerekirse tek bir takımın formasını giyerim” şeklindeki iddia basınında geniş yer buldu.

Cristiano Ronaldo Beşiktaş'a haber yolladı!

Türk Hava Yollarıyla gerçekleştirdigi uçuş esnasında dünyaca ünlü isime Türkiye’de hangi takımda oyanamak istersin sorusunu sorulunca; Ronaldo’nun, “Bir gün Türkiye’ye gelmem gerekirse siyah beyazlı ekibin formasını giyerim ” şeklindeki açıklaması Dünya basınında geniş yer buldu.

Bilindiği üzere Ronaldo'nun Quaresma'yla yakın dost olduğu biliniyor
.

Ben demedim Dünya yıldızı Q7 nin kankası Ronaldo diyor.

Saygılarımla

Çevrimdışı cursedofdragon

YORUMLU!!

Ben demedim Dünya yıldızı Q7 nin kankası Ronaldo diyor.

Saygılarımla

necmi abi ortalıkta yokken bence meşazını kaldır abi daha demin biri mod yedi :D

Ben uyarayımda :D

saygılar

Çevrimdışı Necmi

bunu ben yapmıyorumki realite böle yıllarca fetö korudu kolladı arada m.yılmaz korudu kolladı arada m.ağar yaptı bu işleri sonra rte.ye stad açılışında 55bin kişi hakaret ettiler ama gene kollanıldılar hatta sarayda el etek öptüler şampiyon oldular rte gibi kinci biri dahi desteğe dewam etti vergi afları ile kazanımları devlet eliyle beleş stada konmaları stad çatısından af yemeleri... liste uzaaar gider. bir camianın korunup kollanması için yeterli değilse bunlar daha ne olması lazım  :alala:
iyide o saydıklarının hepsinin oluşmasının arkasında fetö var zaten evet kollandı
ama ne zaman fetö darbe yedi gs de çakıldı. Ne geçen sene nede bu sene gs nin kollandığını gösteren bir imare yok
kaldıki geçen sene daha hala fetö etkisi vardı. Bence son kongre çıkışından sonrada kafalarına sıktılar.
bu malumun ilanı oldu. ne deniyor şu tarih milattır. ondan önce fetöyle ilişkisi olan kandırılmıştır görmem yok sayarım
ama bu tarihden sonra en ufak bir bağı olan bile benim için fetöcüdür. Adamların ufak bağı değil kongreleri fetöyü korudu.
sana şaka geliyor adamların şu anda ilmik boyunlarına geçmiş. sandelyenin tepesinde birinin gelip tekmelemelerini
bekliyorlar. ha şimdi neden tekmelenmiyor dersen önümüzde seçim var. Devam eden bir lig var. bu çok şeyi bağlıyor
ama ben bu yaz çok eğleneceğimizi düşünüyorum. Cumhurbaşkanı çıkıp bizimle dalga geçiyorlar diye konuşuyorsa
bunu halka söylüyorsa bu hesap çok fena dürülür emin ol. Düremezlersede fetö mücadelesinde hiç bir inandırıcılıkları kalmaz.
sen basit bir spor kulübünü bile kontrol edemiyorsan devletin içinden nasıl temizleyeceksin fetöyü.

Çevrimdışı Necmi

necmi abi ortalıkta yokken bence meşazını kaldır abi daha demin biri mod yedi :D

Ben uyarayımda :D

saygılar
bunda modluk ne var :alala:
quaresma Beşiktaşın değerli bir markası her ne kadar gıcık gitsemde bu böyle
burdada quaresma konuşmak doğal yeterki yunus emre konuşmasın :D
bu arada kim mod yemiş haberim yok benim :alala:

Etiketler: