iyi cevirdin abi
her daim gurur duyuyoruz evelallah 

her daim gurur duyarım ama diğer türlü başarı ölçüsü benim için oynadığı turnuvada en tepede olmasıdır
ben şl de gruptan çıkmayı başarı görmem. uefada yarı final oynamayıda başarı görmem ne zaman kupayı
kaldırırız o zaman başarılı olmuş oluruz. yoksa Beşiktaş için ikinci olmak bile başarı değildir.
büyük düşünmek gerekiyor azla yetinmemeli diğer türlü küçük takımların kendini kandırma sarmalında
döner durursun avrupa sıralamasında renklilerin önünde olunca başarılımı olmuş oluyorum

bunlar hep küçük düşünmemizin sonuçları. Başkan ne diyor bizim rakibimiz avrupada diyor.
şu andada öyle dünkü konuşmasında bir şey söyledi kimse dikkat etmedi bütçemiz 700 M a ulaştı dedi
bizim son açıklanan bütçemiz 450 M di demek öngörülen kazancı 250 M geçmişiz. bu bütçe iki renklinin toplamında
yok. biz iki sene önce çağrıyla konuşuyorduk ben iki sene sonra bütçe olarak renklileri geçeceğiz demiştim
çağrı belki fenere yaklaşırız demişti geçmekle kalmadık ikisini üst üste koyduk.
Azla yetinmeyelim asla renklilerin en iyi olduğu dönemlerden çok daha iyiyiz şu anda